ventuzator
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!
μπράβο ραφμανάκο!!!!!!
Γεια σου αρχηγε
ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!
μπράβο ραφμανάκο!!!!!!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια λόρδε μου
Τα σέβη μου.
Με τον κύριο Βεντούζα συμφωνάτε ή όχι;;;
Σου διαφεύγει κάτι βασικό:
Υπήρξαν τόσο μα τόσο μαλάκες,άχρηστοι και ανίκανοι που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν-αντέξουν ως εξουσία.
Ούτε η γεννιά του πολυτεχνείου,ούτε κανείς δεν έριξε την χούντα,μόνοι τους πήραν δρόμο,τα παράτησαν.
Ούτε η γεννιά του πολυτεχνείου,ούτε κανείς δεν έριξε την χούντα,μόνοι τους πήραν δρόμο,τα παράτησαν.
Δηλαδή να μην περιμένουμε κ δεύτερο θαύμα;;;;Zol
Σας εσωσαν μια φορα... αρκετο ηταν..
από δω και πέρα θα παίρνετε πούλο "δημοκρατικα" και με γερμανικό σπερμα(χτ)
τι έχουμε εδώ αρχηγέ μου?Γεια σου αρχηγε
Όοοολος ο λαός δεν μάθαμε ποτέ τι γνώμη είχε,καθώς εκλογές δεν έγιναν κ κάποιοι ''παραθέριζαν''.τι λέτε ρε παιδιά???? :o :o :o
και γω μέχρι τώρα νόμιζα ότι όοοοοοοολος ο λαός δεν ήθελε τη χούντα και ξεχύθηκε στους δρόμους μέχρι να πέσει!!!!
οποία πλάνη!!!
σ ευχαριστώ αριστεράκι!!!!!
αααα! δεν ξεχύθηκε δηλ όοοοολος ο λαός στους δρόμους?Όοοολος ο λαός δεν μάθαμε ποτέ τι γνώμη είχε,καθώς εκλογές δεν έγιναν κ κάποιοι ''παραθέριζαν''.
Για την απουσία εκλογικής διαδικασίας ''εξυπναδούλα'' δεν βρήκες;;;;αααα! δεν ξεχύθηκε δηλ όοοοολος ο λαός στους δρόμους?
και ποιοι ξεχύθηκαν λοιπόν?
οι παραθεριστές μήπως?
και ποιοι να ψήφιζαν?Για την απουσία εκλογικής διαδικασίας ''εξυπναδούλα'' δεν βρήκες;;;;
Γράφεις κάτι αξιοσχολίαστο κ μου διαφεύγει;;;και ποιοι να ψήφιζαν?
οι παραθεριστές?
για πε και για το αποπάνω....
εκτός του αβαβα ξέρεις να μας πεις ποιοι ξεχύθηκαν?Γράφεις κάτι αξιοσχολίαστο κ μου διαφεύγει;;;
τι έχουμε εδώ αρχηγέ μου?
ακόμα ψάχνουμε δημοκρατικούς τρόπους να γλιτώσουμε απ την πράσινη χούντα?
Οι αντίθετοι φανερά κ ανοικτά στην χούντα στην πλειοψηφία ήταν στην εξορία,ο υπόλοιπος κόσμος ουδέτερος ή κατά που δεν το είχε εκδηλώσει ανοικτά τρομοκρατημένος.εκτός του αβαβα ξέρεις να μας πεις ποιοι ξεχύθηκαν?
και γιατί δεν παραθέριζαν?
Ρε συ εδω μας παρουσιασαν την ελεγχομενη - επλεκτικη χρεοκοπια ως ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ
ενω θα πληρωνουν και τα τρισεγγονα μας
ΚΑΙ με την προυποθεση οτι θα εφαρμοστει το μεσοπροθεσμο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ..
Αυτο ηταν επιτευγμα για μας.. και θα παρουμε και 110 ΔΙΣ για να σωθουμε..
ενω εξασφαλιζεται η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ και οι τραπεζες..
ελα..ομως που δεν θα σωθουμε αλλα απλα μετακυλουμε το προβλημα στο μελλον..
Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!εδώ λοιπόν αναφωνούμε ξανά:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!
Μπορείς να προσεύχεσαι κάθε βράδυ,που ξέρεις μπορεί κ να αναστηθεί!!!!
και ποιοι ξεχύθηκαν?Οι αντίθετοι φανερά κ ανοικτά στην χούντα στην πλειοψηφία ήταν στην εξορία,ο υπόλοιπος κόσμος ουδέτερος ή κατά που δεν το είχε εκδηλώσει ανοικτά τρομοκρατημένος.
Οι χουντικοί λοιπόν κ τα τσιράκια τους ως μαλάκες ούτε την εξουσία δεν μπόρεσαν να κρατήσουν κ με τις πρώτες δυσκολίες ήρθε η πτώση(βλέπε Κυπριακό).
Μετά επέσαν τα τηλ. κ ήρθαν οι εξόριστοι κ αυτοεξόριστοι κ πήγαμε σε εκλογές.....
εδώ λοιπόν αναφωνούμε ξανά:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ!!!!!!!!