boobmaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Να μη λέμε τα ίδια και γινόμαστε κουραστικοί. Εσύ διαχωρίζεις τον Έλληνα πολίτη από το Ελληνικό κράτος, κάτι που δεν είναι δυνατόν να γίνει. Εμείς είμαστε το κράτος, εμείς ψηφίσαμε τους 300, που είναι σαν τα μούτρα μας (γι' αυτό και τους ψηφίσαμε - και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, παρ' ότι εγώ ποτέ δεν ψήφισα ούτε τους μπλε, ούτε τους πράσινους, ούτε τους κόκκινους, ούτε τους μαύρους... μια φορά ψήφισα τους πορτοκαλί και το σκυλομετάνιωσα)!Ρε εγώ στο έγραψα για να σου δείξω πως το "κρατος" δηλαδη το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κάνει πολιτική.
αν είχαν αρχίδια θα έλεγαν σου παίρνω την άδεια σε αποζημιώνω και τέλος.... η κουτσή Μαρία
παίρνει πλέον ΦΟΡΤΗΓΟ.
Όχι το είχαμε πει αλλά... και τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
Αλλά μια ζωή κάνουν πολιτική με ΧΡΗΜΑΤΑ άλλων. την μια με τα χρήματα της Ε.Ε
την άλλη με του λαουτσίκου.. και τα τρώνε οι μάγκες..
και όταν δεν έχουμε λεφτά ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΑΝΤΕΣ και όποιον πάρει ο χάρος
Ε όχι ρε φίλε ΝΙΣΑΦΙ πια με τους ΜΑΛΑΚΕΣ..
Το ωραιότερο από όλα είναι ότι..
σου καλλιεργούν το ΦΟΒΟ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ για να σου γαμήσουν την ΖΩΗ για πάντα..
ότι και καλά θα πτωχεύσεις..
ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.
Σάμπως είσαι πλούσιος.. η φοβάσαι ότι δεν θα εχεις δανεικά πλέον..
ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΝΕΙΚΑ.
είπαμε να παίξουν τη σαπουνόπερα τους αλλά αυτοί το ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ
ούτε για τομάτες δεν κάνουν οι 300 μαλάκες...
Γιατί το κράτος να ξαναγοράει τις άδειες πίσω; Οι άδειες δόθηκαν το 1970 και αυτοι που αρχικά τις πήραν, έχουν πια βγει στη σύνταξη (μη σου πω ότι έχουν πεθάνει κιόλας). Άρα οι η αξία της κάθε άδειας έχει βγει και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια και το κράτος δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι σε κανέναν. Λογιστικά, αν θέλεις, η αξία της άδειας όταν μεταβιβάστηκε ήταν ένα λεπτό του ευρώ. Αν ο κάθε νέος φορτηγατζής αγοράζει αυτό το ένα λεπτό για δεκάδες ή για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ. Είναι σα να σου λέω να σου πουλήσω το μεταχειρισμένο κινητό μου (αξίας όταν το αγόρασα καινούργιο 60 Ευρώ, μεταχειρισμένο το βρίσκω με 5 Ευρώ) για 1000 Ευρώ. Το παίρνεις; Αλλά μια ζωή αυτό κάνουμε: προσπαθούμε να πληρώσουν άλλοι τις δικές μας μαλακίες, όχι εμείς.
Για το θέμα της χρεοκοπίας το ανέλυσα διεξοδικά πιο πάνω... δε μας παίρνει με τίποτε... Εκτός κι αν θέλουμε να γίνουμε Βουλγαρία προ Ευρώ ή Αλβανία ή Σκόπια... Έχω ζήσει το πως θα είμασταν μέχρι που έβγαλα το Δημοτικό (ίσως και λίγο μετά). ΔΕΝ ΘΕΛΩ να γυρίσω πίσω 35 χρόνια και να ζεσταίνομαι με ξυλόσομπα επειδή το πετρέλαιο είναι είδος πολυτελείας. Δε θέλω να πρέπει να μαζεύω λεφτά ένα χρόνο για να πάρω μια τηλεόραση (την φθηνότερη που υπάρχει) επειδή μία φτηνή τηλεόραση κάνει όσο τρεις μισθοί. Αν ήθελα, θα ήμουν στην Αλβανία ή τα Σκόπια! Δε θέλω να πτωχεύσω ως κράτος. Γιατί είμαι πολίτης αυτού του γαμημένου κράτους, όχι της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας. Και αν έβλεπα ότι και ο Τζέφρι και όλος αυτός ο κολολαός μαζί δεν είναι βολεψάκιας (γιατί είναι κι αυτός βολεψάκιας του κερατά), ή ότι ήταν αλλά επιτέλους έβαλε μυαλό, θα την έβαζα την πλάτη και δε θα έλεγα ότι θα πάρω το αεροπλάνο και θα σας ρίξω 15 φάσκελα. Τώρα πλάτη βάζω όσο μου αναλογεί, ούτε λεπτό παραπάνω.
Αυτά.