Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δεν συμφωνώ  :grin: αλλά απο αύριο το βράδυ πάλι...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Όσον αφορά την διαμόρφωση της νέας ισοτιμίας, εεεεεεεεεεεεεεε αυτό μένει να το δούμε στην πράξη.
Πιστεύεις οτι θα παραμείνουν κι άλλες χώρες άμα την κάνουμε εμείς? Ή θα μπούν οι υπόλοιπες που περιμένουν στην σειρά?
Άντε λοιπόν να φύγουμε τα αδύνατα μέλη, τα ισχυρά, όσα απομείνουν, που νομίζεις οτι θα κάνουν εξαγωγές?
Δεν είναι και τόσο ισχυρό νόμισμα όσο νομίζεις  :grin: :grin: :grin:

και όχι μόνο..

Η εισαγομένη οικονομική πολιτική που εισάγουμε τώρα πρέπει να σταματήσει.

γιατί βιομηχανοποιημένη χώρα δεν σε κάνει κανένας αν δεν την παλέψεις μόνος σου..

δεν προσδοκώ να γίνω η νέα Γερμανία.. άσε που οι Γερμανοί φίλοι μας
τις βαριές βιομηχανίες τους τις πήγαν Κίνα και Ινδία  :uglystupid:

βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε από την μια στιγμη στην άλλη..

Αλλά και η Κίνα δεν ήταν από ΑΝΕΚΑΘΕΝ ;)

οι συνθήκες και η ανταγωνιστικότητα της.. την ΕΚΑΝΑΝ όμως.

πως μας βοήθησε η Γερμανία δίνοντας μας ΔΑΝΕΙΚΑ μόνο  :uglystupid:

Αι στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ;)

Μόνοι μας και ότι γίνει..

ΚΑΝΟΝΙ ΛΕΜΕ  :)

αλλιώς τον Πούλο  ;)

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
ρε αρχηγέ μην το ρίχνεις μόνο στους μαλάκες... αυτοί είναι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ

το συμφέρον σου βάση της οικονομίας σου το καταλαβαίνεις ή όχι;;

Τι κοινό έχει η οικονομία της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ με την ΕΛΛΑΔΑ και πρέπει να έχει κοινό νόμισμα..
έχει κοινά συμφέροντα μήπως;;

Εσύ κάνεις παρέα με το ΛΑΤΣΗ.. γιατι με αυτή την παρέα σου αισθάνεσαι ΣΙΓΟΥΡΙΑ σε κακοτοπιές  :uglystupid:

η μήπως νομίζεις ότι αν σε δανείσει ο ΛΑΤΣΗΣ και εσύ τα φας στα μπουζούκια  :uglystupid: δεν θα σου πάρει μετά το ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
αν δεν του τα δώσεις.. ;)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Όπως και εσύ την πλήρωσες με τα δανεικά σου ΑΣΧΗΜΑ και το αποφεύγεις πλέον  :uglystupid:
αυτό θα πρέπει να κάνεις και ως ΧΩΡΑ και για να γίνεις ανταγωνιστική χώρα δεν θα πρέπει να εχεις
το πιο σκληρό νόμισμα του πλανήτη

ΓΙΑΤΙ το ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.- ;)

Βρε παληκάρι μου, δεν είναι το νόμισμα το πρόβλημά μας... Αν δεν είχαμε να πληρώνουμε δάνεια, είτε δραχμή είχαμε, είτε ευρώ, είτε δολάριο, είτε γουάν, το ίδιο θα ήταν. Η Κίνα γι' αυτό δε μασάει τίποτα από τις απειλές των Αμερικανών. Είναι το μόνο κράτος που του χρωστάνε και δε χρωστάει. Όμως έχουμε δάνεια να πληρώνουμε (και επειδή δε βγαίνουμε πρέπει να πάρουμε κι άλλα δανεικά)! Και κανένας μα κανένας δε μας δανείζει σε νόμισμα που μπορούμε να κάνουμε εμείς ό,τι θέλουμε. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχουμε συνάψει δάνειο σε δραχμές. Πάντα τα δάνειά μας ήταν σε ξένο νόμισμα (αλλιώς θα παίρναμε από τα 3 το μακρύτερο).

Το θέμα είναι να δεις πώς θα έχεις έσοδα ως κράτος ώστε να αποπληρώσεις τα δάνειά σου χωρίς να σου στοιχίσουν τα 4πλά ως φόροι (άρα να μένεις σε ένα σταθερό νομισματικό περιβάλλον, στο όποίο έχεις εκδώσει το 95% των δανείων σου), όχι πώς θα έχει προσωρινά ο κόσμος την ψευδαίσθηση ότι περνάμε καλά. Το πρόβλημά σου είναι ότι τα βλέπεις τα πράγματα κονόφθαλμα. Νομίζεις ότι αν έχεις το δικό σου νόμισμα μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Ε, σε πληροφορώ ότι 180 χρόνια, το δικό μας νόμισμα είχαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ότι γουστάραμε, ούτε και καμία ευημερία είδαμε ποτέ.

Τώρα για το προδότες, είναι βαριά κουβέντα... Κανένας δεν το κάνει έτσι, επειδή μισεί τον τόπο του. Αν το κάνουν με κάποιο όφελος, τουλάχιστον για τους πεθαμένους που μπορούμε να μιλήσουμε με σχετική βεβαιότητα, αυτό δε φαίνεται... Άσε που για να υπάρχει προδότης, πρέπει να υπάρχει και αυτός που οφελείται από την προδοσία. Ε, εδώ δε φαίνεται να ωφελείται κανένας. Όλοι ζημιωμένοι είμαστε: και εμείς ως δανεισμένοι και οι δανειστές μας που τρέμουν να μην κάνουμε κανένα μπραφ, και η ΕΕ που της έχουμε (μαζί με τους άλλους αδύναμους κρίκους) πηδήξει το ευρώ και όλοι... Αν εσύ βλέπεις κανένα που να οφελείται και δεν το βλέπω εγώ, να το συζητήσουμε για το θέμα της προδοσίας...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
και όχι μόνο..

Η εισαγομένη οικονομική πολιτική που εισάγουμε τώρα πρέπει να σταματήσει.

γιατί βιομηχανοποιημένη χώρα δεν σε κάνει κανένας αν δεν την παλέψεις μόνος σου..

δεν προσδοκώ να γίνω η νέα Γερμανία.. άσε που οι Γερμανοί φίλοι μας
τις βαριές βιομηχανίες τους τις πήγαν Κίνα και Ινδία  :uglystupid:

βέβαια δεν μπορούμε να γίνουμε από την μια στιγμη στην άλλη..

Αλλά και η Κίνα δεν ήταν από ΑΝΕΚΑΘΕΝ ;)

οι συνθήκες και η ανταγωνιστικότητα της.. την ΕΚΑΝΑΝ όμως.

πως μας βοήθησε η Γερμανία δίνοντας μας ΔΑΝΕΙΚΑ μόνο  :uglystupid:

Αι στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ;)

Μόνοι μας και ότι γίνει..

ΚΑΝΟΝΙ ΛΕΜΕ  :)

αλλιώς τον Πούλο  ;)
Ρε παιδιά, μας έχετε πρήξει με την Κίνα... Οι άνθρωποι απλά φτηνό ανθρώπινο δυναμικό έχουν. ΟΛΑ τα άλλα (μηχανήματα εγκαταστάσεις, τεχνογνωσία) τα έχουν οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοί που έουν τις επιχειρήσεις τους στην Κίνα και που βάζουν έναν κινέζο συνέταιρο (μειοψηφίας) σαν επόπτη της παραγωγής. Και η Αλβανία, αντίστοιχα, φτηνό ανθρώπινο δυναμικό είχε και έχει, είδες να έχει καμία σοβαρή ανάπτυξη; Το μόνο που εξάγει είναι πουτάνες..

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Βρε παληκάρι μου, δεν είναι το νόμισμα το πρόβλημά μας... Αν δεν είχαμε να πληρώνουμε δάνεια, είτε δραχμή είχαμε, είτε ευρώ, είτε δολάριο, είτε γουάν, το ίδιο θα ήταν. Η Κίνα γι' αυτό δε μασάει τίποτα από τις απειλές των Αμερικανών. Είναι το μόνο κράτος που του χρωστάνε και δε χρωστάει. Όμως έχουμε δάνεια να πληρώνουμε (και επειδή δε βγαίνουμε πρέπει να πάρουμε κι άλλα δανεικά)! Και κανένας μα κανένας δε μας δανείζει σε νόμισμα που μπορούμε να κάνουμε εμείς ό,τι θέλουμε. ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έχουμε συνάψει δάνειο σε δραχμές. Πάντα τα δάνειά μας ήταν σε ξένο νόμισμα (αλλιώς θα παίρναμε από τα 3 το μακρύτερο).

Το θέμα είναι να δεις πώς θα έχεις έσοδα ως κράτος ώστε να αποπληρώσεις τα δάνειά σου χωρίς να σου στοιχίσουν τα 4πλά ως φόροι (άρα να μένεις σε ένα σταθερό νομισματικό περιβάλλον, στο όποίο έχεις εκδώσει το 95% των δανείων σου), όχι πώς θα έχει προσωρινά ο κόσμος την ψευδαίσθηση ότι περνάμε καλά. Το πρόβλημά σου είναι ότι τα βλέπεις τα πράγματα κονόφθαλμα. Νομίζεις ότι αν έχεις το δικό σου νόμισμα μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Ε, σε πληροφορώ ότι 180 χρόνια, το δικό μας νόμισμα είχαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε ούτε ότι γουστάραμε, ούτε και καμία ευημερία είδαμε ποτέ.

Τώρα για το προδότες, είναι βαριά κουβέντα... Κανένας δεν το κάνει έτσι, επειδή μισεί τον τόπο του. Αν το κάνουν με κάποιο όφελος, τουλάχιστον για τους πεθαμένους που μπορούμε να μιλήσουμε με σχετική βεβαιότητα, αυτό δε φαίνεται... Άσε που για να υπάρχει προδότης, πρέπει να υπάρχει και αυτός που οφελείται από την προδοσία. Ε, εδώ δε φαίνεται να ωφελείται κανένας. Όλοι ζημιωμένοι είμαστε: και εμείς ως δανεισμένοι και οι δανειστές μας που τρέμουν να μην κάνουμε κανένα μπραφ, και η ΕΕ που της έχουμε (μαζί με τους άλλους αδύναμους κρίκους) πηδήξει το ευρώ και όλοι... Αν εσύ βλέπεις κανένα που να οφελείται και δεν το βλέπω εγώ, να το συζητήσουμε για το θέμα της προδοσίας...

Άκου να σου πω..
αν πηγαίνεις με γνώμονα οτι θα είσαι η ψωροκώσταινα χωρίς να κάνεις κάτι και το μόνο που θα κάνεις
είναι να παιρνεις ΔΑΝΕΙΚΑ.... ναι καλά τα λες...αν σκέφτεσαι ετσι

Αλλά εκεί είσαι τώρα στο τέλμα... ΒΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ :cheesy:

Μέτα για τους προδότες νομίζω οτι ήταν οι περισσότεροι τα οφέλη μάλλον ήταν ΒΙΛΕΣ και ΦΡΑΓΚΑ :uglystupid:
και αν όχι προδότες ακριβώς.... ήταν ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ και επικίνδυνοι και αυτό φαίνεται
από το αποτέλεσμα τω χειρισμών τους (μιλάω για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ)

λοιπόν τώρα πρέπει να πληρώσει όλος ο ΛΑΟΣ τα δανεικά των ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ για να μην χασει η ΕΚΤ και
οι δανειστές μας...

ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ... ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

κρεμάλα στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

και ΦΕΣΙ στους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ..

ΚΑΝΟΝΙ και το κουβαδάκι σου να το βάζεις εκεί που φτάνει (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ)

Δεν εχεις άλλη επιλογή.-

Εκτός βέβαια και αν είσαι ΜΑΖΟΧΑΣ  :cheesy:

καλό βράδυ...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, μας έχετε πρήξει με την Κίνα... Οι άνθρωποι απλά φτηνό ανθρώπινο δυναμικό έχουν. ΟΛΑ τα άλλα (μηχανήματα εγκαταστάσεις, τεχνογνωσία) τα έχουν οι ευρωπαίοι και οι αμερικανοί που έουν τις επιχειρήσεις τους στην Κίνα και που βάζουν έναν κινέζο συνέταιρο (μειοψηφίας) σαν επόπτη της παραγωγής. Και η Αλβανία, αντίστοιχα, φτηνό ανθρώπινο δυναμικό είχε και έχει, είδες να έχει καμία σοβαρή ανάπτυξη; Το μόνο που εξάγει είναι πουτάνες..

Πάλι μαλακία έγραψες Sorry κιόλας..

και οι ΝΑΖΙ είχαν καλύτερη τεχνολογία από τους Αμερικάνους και τους Ρώσους το 43 άλλα ΕΧΑΣΑΝ στο τέλος..

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πάλι μαλακία έγραψες Sorry κιόλας..

και οι ΝΑΖΙ είχαν καλύτερη τεχνολογία από τους Αμερικάνους και τους Ρώσους το 43 άλλα ΕΧΑΣΑΝ στο τέλος..

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ...
a bomb ειχαν;οχι...αρα αρχιδια τεχνολογια ειχαν....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
a bomb ειχαν;οχι...αρα αρχιδια τεχνολογια ειχαν....
τι λες ρε  :2funny:

Το ελικόπτερο το Μηχανή Jet οι πύραυλοι..
ακόμη και η ατομική βόμβα δικά τους project ήταν..

οι άλλοι δεν τα είχαν καν ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ
αλλα
ο σκοπός βέβαια δεν ήταν αθώος.

τέσπα..

η τεχνογνωσία μεταφέρεται εύκολα σε όποιον θέλει να την ΠΑΡΕΙ
για αυτό το έγραψα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι λες ρε  :2funny:

Το ελικόπτερο το Μηχανή Jet οι πύραυλοι..
ακόμη και η ατομική βόμβα δικά τους project ήταν..

οι άλλοι δεν τα είχαν καν ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ
αλλα
ο σκοπός βέβαια δεν ήταν αθώος.

τέσπα..

η τεχνογνωσία μεταφέρεται εύκολα σε όποιον θέλει να την ΠΑΡΕΙ
για αυτό το έγραψα..
prozect εχω και γω....λεφτα δεν εχω να τα φτιαξω.... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
prozect εχω και γω....λεφτα δεν εχω να τα φτιαξω.... :grin: :grin: :grin:
για το σουβλατζιδικο πατσατζιδικο μπουρδελο πολυκαταστημα μιλαω που θελω να ανοιξω....να εξηγουμαστε... :sunglasses: :grin: :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
για το σουβλατζιδικο πατσατζιδικο μπουρδελο πολυκαταστημα μιλαω που θελω να ανοιξω....να εξηγουμαστε... :sunglasses: :grin: :grin:

από μένα  έκλεψες την ιδέα  :headbang: :headbang: :headbang:

TIP: για να βρεις φράγκα πιάσε μερικούς Εβραίους και κάντους σαπουνάκι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Άκου να σου πω..
αν πηγαίνεις με γνώμονα οτι θα είσαι η ψωροκώσταινα χωρίς να κάνεις κάτι και το μόνο που θα κάνεις
είναι να παιρνεις ΔΑΝΕΙΚΑ.... ναι καλά τα λες...αν σκέφτεσαι ετσι

Αλλά εκεί είσαι τώρα στο τέλμα... ΒΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ :cheesy:

Μέτα για τους προδότες νομίζω οτι ήταν οι περισσότεροι τα οφέλη μάλλον ήταν ΒΙΛΕΣ και ΦΡΑΓΚΑ :uglystupid:
και αν όχι προδότες ακριβώς.... ήταν ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ και επικίνδυνοι και αυτό φαίνεται
από το αποτέλεσμα τω χειρισμών τους (μιλάω για ΠΑΣΟΚ - ΝΔ)

λοιπόν τώρα πρέπει να πληρώσει όλος ο ΛΑΟΣ τα δανεικά των ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ για να μην χασει η ΕΚΤ και
οι δανειστές μας...

ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΩ... ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

κρεμάλα στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

και ΦΕΣΙ στους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ..

ΚΑΝΟΝΙ και το κουβαδάκι σου να το βάζεις εκεί που φτάνει (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ)

Δεν εχεις άλλη επιλογή.-

Εκτός βέβαια και αν είσαι ΜΑΖΟΧΑΣ  :cheesy:

καλό βράδυ...
Μα, αν μπορούσες να μην είσαι η ψωροκώσταινα και δεν έγινες αυτό το κάτι άλλο, πάλι δε φταίει το Ευρώ γι' αυτό. Εγώ δε λέω ότι πρέπει να μείνουμε η ψωροκώσταινα. Λέω ότι αν κάνουμε τη μαλακία και φύγουμε από το Ευρώ, αν είναι δύσκολο 100 φορές  να γίνουμε αυτό το κάτι άλλο μέσα στο Ευρώ, έξω από το Ευρώ θα είναι 10.000 φορές πιο δύσκολο. Απλά μαθηματικά.

Για το ανεπαρκείς και το επικίνδυνοι θα συμφωνήσω. Ήταν. Για θύμισέ μου όμως, ήρθε κανένας απ' έξω και τους ψήφισε; Εμείς δεν τους ψηφίσαμε "για ακόμα καλύτερες μέρες"; Για "μια περήφανη Ελλάδα"; Μην προσπαθούμε να ρίξουμε τις ευθύνες μας στους άλλους. Οι πρώτοι που φταίνε για το κατάντημά μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Γιατί πολύ απλά, οι περισσότεροι σκέφτονται όπως εσύ: να βολευτεί ο κώλος μας, η γυναίκα μας, το παιδί μας, η θειά μας ή δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος και ΟΛΟΙ οι άλλοι να πάνε να πηδηχτούνε. Ε, πηδηχτήκανε! Μόνο που τώρα παίρνει και σένα η μπάλα, γιατί όπως εσύ (και δεν το προσωποποιώ σε σένα, ο λόγος το λέει) κοίταζες να βολευτείς εσύ και το σόι σου, το ίδιο έκαναν και σχεδόν όλοι οι άλλοι. Και βόλεμα δεν είναι μόνο η θέση στο Δημόσιο. Βόλεμα είναι το φακελάκι στο γιατρό. Βόλεμα είναι η αγροτική επιδότηση που για εκσυγχροσνισμό της παραγωγής την παίρναμε, σπίτια και αυτοκίνητα την έκαναν οι αγρότες (για να μην πω για τους αγρότες που έπαιζαν τις επιδοτήσεις στα καζίνα και ΦΥΣΙΚΑ τις έχαναν μέχρι δεκάρας). Βόλεμα είναι και η μίζα για να πάρεις δουλειά από το Δημόσιο. Βόλεμα είναι να λαδώσεις εφοριακό/υπάλληλο της πολεοδομίας/δικαστικό για να κάνεις τη δουλειά σου όταν κανονικά δε μπορείς να την κάνεις κ.λπ. Βόλεμα είναι να δίνεις επιταγή που εκ των προτέρων ξέρεις όι είναι ακάλυπτη. Βόλεμα = ανευθυνότητα. Και από βόλεμα αυτή η χώρα έχει όχι απλά χορτάσει, έχει σκάσει!

Και εσύ, τι έρχεσαι να προτείνεις; ΒΟΛΕΜΑ: αφού δε μπορύμε να πληρώσουμε, δε θα κοιτάξουμε να δούμε πώς θα ζοριστούμε να πληρώσουμε, αλλά θα κοιτάξουμε να βολευτούμε για τελευταία φορά και να μην πληρώσουμε. Η πλήρης ανευθυνότητα! Για πες ρε rafman, επειδή υποψιάζομαι ότι δεν έχεις οικογένεια... Αν είχες οικογένεια και χρώσταγες ενοίκια, χρώσταγες ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, πιστωτική, χρώσταγες στον περιπτερά και σε όλη τη γειτονιά, θα έλεγες "δεν πληρώνω;" Και άντε και το έλεγες... δε σκέφτεσαι τι θα γίνει ΜΕΤΑ; Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να τα χρωστάς όλα αυτά ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ. Πώς ξαφνικά λοιπόν, από εκεί που δε βγαίνεις, θα βρεθείς με το που θα πεις "δεν πληρώνω" να βγαίνεις; Θα βρέξει ο Θεός λεφτά;

Εδώ λοιπόν, θα συμφωνήσω μαζί σου: έπρεπε να το έχω πάρει το αεροπλάνο πριν 10 χρόνια και να ρίξω δεκαπέντε φάσκελα σ' αυτό το βολεψάκια κολολαό και να μην ξαναπατήσω ούτε για διακοπές. Μόνο που όταν πήγα να το φέρω απ'έξω-απ'έξω στους γέρους μου, η μάνα μου έπεσε να πεθάνει. Γι' αυτό μένω. Έτσι και λείψουν οι γέροι, θα σας τα ρίξω τα δεκαπέντε φάσκελα και βγάλτε τα μάτια σας όπως νομίζετε καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς το να βγάζουμε τα μάτια μας είναι το μόνο στο οποίο είμαστε καλοί:

- Ποιός σου έβγαλε το μάτι;
- Ο αδελφός μου...
- Γι' αυτό είναι βαθιά βγαλμένο...

Καληνύχτα και καλή τύχη!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
το καστρο του τουρισμου δεν πευτει ευκολα λογω της θεσης μας του κλιματος μας και γενικα του αναγλυφου της ελλαδας. ενω ειναι δεδομενο οτι ειμαστε οι ακριβοτεροι απο τις μεσογειακες χωρες για αυτα που προσφερουμε και κανονικα δε θα επρεπε να παταει κανεις βλεπεις οτι αυτο δεν ισχυει. αυτο λεει κατι. οτι και -λιγο- ακριβοτεροι να ειμαστε παλι θα μας προτιμουν. βεβαια εμεις το εχουμε γαμησει και θα αρχισει να μαθευεται

χαχαχα...μερι κριστμας

πς πανε να βρεις το 'συναλλαγμα'/τουριστα κ συζηταμε μετα τα υπολοιπα

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
και αυτό είναι κακό?  :think:
Ακούω - το λένε και φίλοι μου - ότι έχουμε να ανταγωνιστούμε τη Τουρκία, τη Κροατία και την Αίγυπτο.....
Γιατί ρε παιδιά?
Δεν υποτίθεται ότι είμαστε καλύτερος προορισμός από αυτούς?
Ε, ας σηκώσουμε τα μανίκια και ας ανταγωνιστούμε την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Μαυρίκιο, τις Σευχέλλες και τα Κειμαν!

ΕΝΤΙΤ:

έτσι ακριβώς!

γιατι μας τα κανεις αυτα...

το Brand experience δεν ειναι στην Οια, αλλα σε ολο το value chain απο Ελ. Βενιζελος - γκετ σιριους

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
δεν άκουσες τίποτα για αύξηση 50% στα καύσιμα?? (που παίρνει μπάλα όλη τη γραμμη από τη πρωτογενή παραγωγή μέχρι τη κατανάλωση)  

oil derivatives/hedging - δεν υπαρχει SME η οποια δεν παιζει με hedging (currency etc)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Μα, αν μπορούσες να μην είσαι η ψωροκώσταινα και δεν έγινες αυτό το κάτι άλλο, πάλι δε φταίει το Ευρώ γι' αυτό. Εγώ δε λέω ότι πρέπει να μείνουμε η ψωροκώσταινα. Λέω ότι αν κάνουμε τη μαλακία και φύγουμε από το Ευρώ, αν είναι δύσκολο 100 φορές  να γίνουμε αυτό το κάτι άλλο μέσα στο Ευρώ, έξω από το Ευρώ θα είναι 10.000 φορές πιο δύσκολο. Απλά μαθηματικά.

Για το ανεπαρκείς και το επικίνδυνοι θα συμφωνήσω. Ήταν. Για θύμισέ μου όμως, ήρθε κανένας απ' έξω και τους ψήφισε; Εμείς δεν τους ψηφίσαμε "για ακόμα καλύτερες μέρες"; Για "μια περήφανη Ελλάδα"; Μην προσπαθούμε να ρίξουμε τις ευθύνες μας στους άλλους. Οι πρώτοι που φταίνε για το κατάντημά μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Γιατί πολύ απλά, οι περισσότεροι σκέφτονται όπως εσύ: να βολευτεί ο κώλος μας, η γυναίκα μας, το παιδί μας, η θειά μας ή δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος και ΟΛΟΙ οι άλλοι να πάνε να πηδηχτούνε. Ε, πηδηχτήκανε! Μόνο που τώρα παίρνει και σένα η μπάλα, γιατί όπως εσύ (και δεν το προσωποποιώ σε σένα, ο λόγος το λέει) κοίταζες να βολευτείς εσύ και το σόι σου, το ίδιο έκαναν και σχεδόν όλοι οι άλλοι. Και βόλεμα δεν είναι μόνο η θέση στο Δημόσιο. Βόλεμα είναι το φακελάκι στο γιατρό. Βόλεμα είναι η αγροτική επιδότηση που για εκσυγχροσνισμό της παραγωγής την παίρναμε, σπίτια και αυτοκίνητα την έκαναν οι αγρότες (για να μην πω για τους αγρότες που έπαιζαν τις επιδοτήσεις στα καζίνα και ΦΥΣΙΚΑ τις έχαναν μέχρι δεκάρας). Βόλεμα είναι και η μίζα για να πάρεις δουλειά από το Δημόσιο. Βόλεμα είναι να λαδώσεις εφοριακό/υπάλληλο της πολεοδομίας/δικαστικό για να κάνεις τη δουλειά σου όταν κανονικά δε μπορείς να την κάνεις κ.λπ. Βόλεμα είναι να δίνεις επιταγή που εκ των προτέρων ξέρεις όι είναι ακάλυπτη. Βόλεμα = ανευθυνότητα. Και από βόλεμα αυτή η χώρα έχει όχι απλά χορτάσει, έχει σκάσει!

Και εσύ, τι έρχεσαι να προτείνεις; ΒΟΛΕΜΑ: αφού δε μπορύμε να πληρώσουμε, δε θα κοιτάξουμε να δούμε πώς θα ζοριστούμε να πληρώσουμε, αλλά θα κοιτάξουμε να βολευτούμε για τελευταία φορά και να μην πληρώσουμε. Η πλήρης ανευθυνότητα! Για πες ρε rafman, επειδή υποψιάζομαι ότι δεν έχεις οικογένεια... Αν είχες οικογένεια και χρώσταγες ενοίκια, χρώσταγες ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, πιστωτική, χρώσταγες στον περιπτερά και σε όλη τη γειτονιά, θα έλεγες "δεν πληρώνω;" Και άντε και το έλεγες... δε σκέφτεσαι τι θα γίνει ΜΕΤΑ; Γιατί ΠΡΟΦΑΝΩΣ για να τα χρωστάς όλα αυτά ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙΣ. Πώς ξαφνικά λοιπόν, από εκεί που δε βγαίνεις, θα βρεθείς με το που θα πεις "δεν πληρώνω" να βγαίνεις; Θα βρέξει ο Θεός λεφτά;

Εδώ λοιπόν, θα συμφωνήσω μαζί σου: έπρεπε να το έχω πάρει το αεροπλάνο πριν 10 χρόνια και να ρίξω δεκαπέντε φάσκελα σ' αυτό το βολεψάκια κολολαό και να μην ξαναπατήσω ούτε για διακοπές. Μόνο που όταν πήγα να το φέρω απ'έξω-απ'έξω στους γέρους μου, η μάνα μου έπεσε να πεθάνει. Γι' αυτό μένω. Έτσι και λείψουν οι γέροι, θα σας τα ρίξω τα δεκαπέντε φάσκελα και βγάλτε τα μάτια σας όπως νομίζετε καλύτερα. Έτσι κι αλλιώς το να βγάζουμε τα μάτια μας είναι το μόνο στο οποίο είμαστε καλοί:

- Ποιός σου έβγαλε το μάτι;
- Ο αδελφός μου...
- Γι' αυτό είναι βαθιά βγαλμένο...

Καληνύχτα και καλή τύχη!

Καλά τα λες από τη μια..... αλλά δεν πιάνεις την ουσία..

και η ουσία είναι ότι αυτό σου μάθανε να κάνεις γιατί αν δεν το κάνεις
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (αν πας με το σταυρό στο χέρι)

μιλάω για την συμπεριφορά σου απέναντι στο ΚΡΑΤΟΣ.

Και πόσες γαμημένες φορές πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπου το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ

με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και νομιμοφάνεια και σε βάζει να ψηφίζεις ως γλάστρα κάθε 4 χρόνια

είναι απλά ότι αρπάξει ο κώλος σου μεχρι να στον ΦΕΡΜΑΡΟΥΝΕ..

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ότι θα βρεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στην ΤΕΛΙΚΗ...

και γιατί το λες ετσι ότι χρωστάς και σία.. ωραία λοιπόν και αυτός που πήρε πρόσφατα άδεια ΦΟΡΤΗΓΟΥ
μπορεί να χρωστάει και τώρα έρχεται το κράτος να κάνει πολιτική ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ με τα δικά του χρήματα  
και του λέει στα αρχίδια μου τι έδωσες εγώ το απελευθερώνω..

ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ για το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..;;

ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ :)

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ (τέλος)

και αν χρωστάς μην φοβάσαι δεν είσαι ο μόνος..
έχουνε σκάσει άπειρα κανόνια στην ΑΓΟΡΑ και έχουμε συναρπαστική συνέχεια.

Αντε καλο ΒΡΑΔΥ...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Καλά τα λες από τη μια..... αλλά δεν πιάνεις την ουσία..

και η ουσία είναι ότι αυτό σου μάθανε να κάνεις γιατί αν δεν το κάνεις
ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ (αν πας με το σταυρό στο χέρι)

μιλάω για την συμπεριφορά σου απέναντι στο ΚΡΑΤΟΣ.

Και πόσες γαμημένες φορές πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό

ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όπου το ίδιο το ΚΡΑΤΟΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ

με ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ και νομιμοφάνεια και σε βάζει να ψηφίζεις ως γλάστρα κάθε 4 χρόνια

είναι απλά ότι αρπάξει ο κώλος σου μεχρι να στον ΦΕΡΜΑΡΟΥΝΕ..

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ότι θα βρεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στην ΤΕΛΙΚΗ...

και γιατί το λες ετσι ότι χρωστάς και σία.. ωραία λοιπόν και αυτός που πήρε πρόσφατα άδεια ΦΟΡΤΗΓΟΥ
μπορεί να χρωστάει και τώρα έρχεται το κράτος να κάνει πολιτική ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ με τα δικά του χρήματα  
και του λέει στα αρχίδια μου τι έδωσες εγώ το απελευθερώνω..

ΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ για το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..;;

ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ :)

Αντε καλο ΒΡΑΔΥ

ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΤΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ (τέλος)
Δηλαδή, άλλο εσύ και άλλο το κράτος. ΟΚ... Δηλαδή, εσύ ποιού κράτους είσαι πολίτης; Της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας; Και αν είσαι υπεύθυνος πολίτης είσαι απλά ο μαλάκας της παρέας; Μόνο που ξέχασες κάτι βασικό: αν είμασταν οι περισσότεροι υπεύθυνοι πολίτες, τα λαμόγια δεν θα είχαν καμία τύχη. Δεν είμαστε όμως... είμαστε σκατοβολεψάκηδες. Γι' αυτό ότι άρπαξε ο κώλος μας άρπαξε, τέρμα τα δίφραγκα.. τώρα όπως έλεγε και ο Τσιφόρος "ο παραγγέλνων και πλερώνων".

Για τις άδειες, μη χέσω με τους φορτηγατζήδες! 8 χρόνια τώρα πάει η απελευθέρωση των μεταφορών από αναβολή σε αναβολή. 8 χρόνια ξέρουν οι φορτηγατζήδες ότι τα ψωμιά των αδειών είναι μετρημένα. Αν λοιπόν εν γνώσει αυτού του πράγματος πάνε και τις μεταβιβάζουν, την ευθύνη δεν την έχει το δημόσιο, αλλά το λαμόγιο ο φορτηγατζής που πουλάει την άδεια εις υγείαν του αγοραστή-κορόιδου που νομίζει ότι θα πάρει ένα φορτηγό και θα χεστεί στο τάληρο (κι αυτός για το βόλεμα πάει) χωρίς όχι να έχει ιδέα για το χώρο, αλλά και χωρίς να ρωτήσει για να μάθει. Σαν να πάει ένας να ανοίξει σουβλατζίδικο, χωρίς να έχει ιδέα πώς φτιάχνεται ένα σουβλάκι (και έτσι είναι στημένες πάνω από τα 3/4 των ελληνικών "επιχειρήσεων"). Αν θέλεις, το δημόσιο ΧΩΡΙΣ να έχει καμία υποχρέωση θα δεχτεί να αποτιμήσει την κάθε άδεια για ένα ποσό το οποίο θα αποσβένεται σε μια πενταετία. Ε, τι σκατά θέλουν οι κοπρίτες; Να καθίσουμε να μας πηδήξουν επειδή τους τη βάρεσε να κάνουν μια δουλειά για την οποία δεν έχουν ιδέα; Δηλαδή πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη μαλακία του κάθε βολεψάκια; Ε, ΟΧΙ ρε rafman! Ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος το θέλει αυτό! Αρκετές μαλακίες του κάθε παπάρα έχουμε πληρώσει και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε για χρόνια! Δε θα πληρώσουμε και τους φορτηγατζήδες! Αν δεν τους κάνει το σύστημα, να πάνε αλλού να δουλέψουν, όπως θα πάω κι εγώ! Άει σιχτίρ πια!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Για τις άδειες, μη χέσω με τους φορτηγατζήδες! 8 χρόνια τώρα πάει η απελευθέρωση των μεταφορών από αναβολή σε αναβολή. 8 χρόνια ξέρουν οι φορτηγατζήδες ότι τα ψωμιά των αδειών είναι μετρημένα. Αν λοιπόν εν γνώσει αυτού του πράγματος πάνε και τις μεταβιβάζουν, την ευθύνη δεν την έχει το δημόσιο, αλλά το λαμόγιο ο φορτηγατζής που πουλάει την άδεια εις υγείαν του αγοραστή-κορόιδου
...μηπως επειδη το λαμόγιο ξέρει οτι στο τελος το δημόσιο θα κάνει καποια ρυθμιση/περαιωση/κωλοτουμπα -πες το οπως θες -  υπέρ του? Για να δούμε αυτή τη φορά την αποφασιστικότητα του αθάνατου ελληνικού δημοσίου...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή, άλλο εσύ και άλλο το κράτος. ΟΚ... Δηλαδή, εσύ ποιού κράτους είσαι πολίτης; Της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας; Και αν είσαι υπεύθυνος πολίτης είσαι απλά ο μαλάκας της παρέας; Μόνο που ξέχασες κάτι βασικό: αν είμασταν οι περισσότεροι υπεύθυνοι πολίτες, τα λαμόγια δεν θα είχαν καμία τύχη. Δεν είμαστε όμως... είμαστε σκατοβολεψάκηδες. Γι' αυτό ότι άρπαξε ο κώλος μας άρπαξε, τέρμα τα δίφραγκα.. τώρα όπως έλεγε και ο Τσιφόρος "ο παραγγέλνων και πλερώνων".

Για τις άδειες, μη χέσω με τους φορτηγατζήδες! 8 χρόνια τώρα πάει η απελευθέρωση των μεταφορών από αναβολή σε αναβολή. 8 χρόνια ξέρουν οι φορτηγατζήδες ότι τα ψωμιά των αδειών είναι μετρημένα. Αν λοιπόν εν γνώσει αυτού του πράγματος πάνε και τις μεταβιβάζουν, την ευθύνη δεν την έχει το δημόσιο, αλλά το λαμόγιο ο φορτηγατζής που πουλάει την άδεια εις υγείαν του αγοραστή-κορόιδου που νομίζει ότι θα πάρει ένα φορτηγό και θα χεστεί στο τάληρο (κι αυτός για το βόλεμα πάει) χωρίς όχι να έχει ιδέα για το χώρο, αλλά και χωρίς να ρωτήσει για να μάθει. Σαν να πάει ένας να ανοίξει σουβλατζίδικο, χωρίς να έχει ιδέα πώς φτιάχνεται ένα σουβλάκι (και έτσι είναι στημένες πάνω από τα 3/4 των ελληνικών "επιχειρήσεων"). Αν θέλεις, το δημόσιο ΧΩΡΙΣ να έχει καμία υποχρέωση θα δεχτεί να αποτιμήσει την κάθε άδεια για ένα ποσό το οποίο θα αποσβένεται σε μια πενταετία. Ε, τι σκατά θέλουν οι κοπρίτες; Να καθίσουμε να μας πηδήξουν επειδή τους τη βάρεσε να κάνουν μια δουλειά για την οποία δεν έχουν ιδέα; Δηλαδή πάλι εμείς θα πληρώσουμε τη μαλακία του κάθε βολεψάκια; Ε, ΟΧΙ ρε rafman! Ούτε ο Θεός, ούτε ο διάολος το θέλει αυτό! Αρκετές μαλακίες του κάθε παπάρα έχουμε πληρώσει και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε για χρόνια! Δε θα πληρώσουμε και τους φορτηγατζήδες! Αν δεν τους κάνει το σύστημα, να πάνε αλλού να δουλέψουν, όπως θα πάω κι εγώ! Άει σιχτίρ πια!

Ρε εγώ στο έγραψα για να σου δείξω πως το "κρατος" δηλαδη το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ κάνει πολιτική.
ανεξάρτητα αν είμαι ή όχι με τους φορτηγατζήδες.
αν είχαν αρχίδια θα έλεγαν σου παίρνω την άδεια σε αποζημιώνω και τέλος.... η κουτσή Μαρία
παίρνει πλέον ΦΟΡΤΗΓΟ.

Όχι το είχαμε πει αλλά... και τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. και "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

Αλλά μια ζωή κάνουν πολιτική με ΧΡΗΜΑΤΑ άλλων. την μια με τα χρήματα της Ε.Ε
την άλλη με του λαουτσίκου.. και τα τρώνε οι μάγκες..

και όταν δεν έχουμε λεφτά ΓΑΜΗΣΙ ΑΠΑΝΤΕΣ και όποιον πάρει ο χάρος

Ε όχι ρε φίλε ΝΙΣΑΦΙ πια με τους ΜΑΛΑΚΕΣ..

Το ωραιότερο από όλα είναι ότι..

σου καλλιεργούν το ΦΟΒΟ της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ για να σου γαμήσουν την ΖΩΗ για πάντα..
ότι και καλά θα πτωχεύσεις..

ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ.

Σάμπως είσαι πλούσιος.. η φοβάσαι ότι δεν θα εχεις δανεικά πλέον..

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΑΝΕΙΚΑ.

είπαμε να παίξουν τη σαπουνόπερα τους αλλά αυτοί το ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ  :uglystupid:
ούτε για τομάτες δεν κάνουν οι 300 μαλάκες...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

ρε φίλε συνεχίζω επίσης να μην κατανοώ την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ.. ετσι όπως την ΠΛΑΣΑΡΕΙΣ

και θα στο γυρίσω στο ΤΣΑΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ..

Αυτοί που πήραν μίζες απο ΜΙΖΕΝΣ και χρυσώθηκαν πήγαν μέσα ;; --> ΟΧΙ

αφού λοιπόν είναι όλα διεφθαρμένα στο μπουρδέλο εσύ τι ΕΚΑΝΕΣ που είσαι καθώς πρέπει ---> Τιποτα ;;

Τους έδειρες... τους δίκασες.. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ;; ---> Τίποτα από όλα αυτά

Τι μπορούσες να κάνεις μόνος ΣΟΥ;; ---> Τίποτα;;

περιμένεις άλλους να το κάνουν  ---> Μάλλον

Ποιος φταιει στο ότι δεν δικάστηκαν ---> ΟΛΟΙ

Ποιο είναι οι ΟΛΟΙ --> Απροσδιόριστο..

δηλαδη φέξε μου και ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και μην ξεχνάς και το νόμο περί ευθύνης υπουργών (που ΟΛΟΙ αποδεχθήκαμε με την λογική σου)

ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ

να κλάψουμε όλοι μαζί  ;)

Πάντως σε πάω ΜΕ ΧΙΛΙΑ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom