Ειπε ο Αλαβανος...ειπε ο γιωργακης...ειπε ο κωστακης...ρε σεις,μπουρδελιαρηδες εισαστε η φλωρακια της αγγελακη?πατε καλα ρε γαμωτο,κουκουτσι μυαλο δεν εχετε η εισαστε ρουφιανοι των πουστοκομμάτων?Τι νΑ ΠΟΥΝΕ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ -ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ,ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΜΠΑΜΠΑΔΩΝ ΤΟΥς,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥς,δεν πεινασαν,δεν ειδαν τι θα πει πονος,ανεργία,που ζειτε ρε,ασχολεισθε σοβαρα με το καθε μουνοπανο ρε,πιο ενδιαφερον εχει να μου πειτε αν μετρησατε ποσους ποντους ειναι το μουνι καθε κοπελλας που ειναι στα μπουρδελα,δεν το λεω για πλακα,γραφτε ρε τιποτα σοβαρο για γαμισια και αφηστε πια αυτο το στυλ,οτι και καλα τα λογια του καθε κωλοπαιδαρα της πολιτικης ειναι αξια προσοχης,ελεος πια.Γραφτε κατι ,γεγονος,περιστατικο, που να δειχνει ποιοί πραγματικα ειναι,μπορειτε? ξερετε? πιο χρησιμο θα ηταν...Να σας πω εγω πως τρωγοπινουνε ολοι μαζι οι βουλευτες,ΟΛΩΝ των κομματων, και ειρωνευονται τους μαλακες που τους ψηφιζουν?θα πειτε ψεμματα ειναι,ε! δεν το λεω,στ αρχιδια μου,δε θελω να με πιστεψει κανεις,στ αρχιδια μου...ΟΛΑ τα κομματα σας δουλευουν ψιλο γαζι,ΤΕΛΟΣ
ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ
ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ,ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΚ,ΤΣΑΤΣΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΠΙΣΜΟΣ