giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χου ρε !κανε μου ενα τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
παραγωγινα μου εσυ..
εχω σειρα..
χου ρε !κανε μου ενα τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
παραγωγινα μου εσυ..
Δεν τις εχει παρει .70 απο τον παραγωγο
Τον παραγωγο τον εχουν γαμησει,τους τις εχουν παρει .20 και .30 λεπτα και τα υπολοιπα οι μεσαζοντες
Ρωτα και τον Παραλιμνιο να σου πει...
Εγω προσπαθω να παιρνω ΜΟΝΟΝ απο παραγωγους
Και κατα την γνωμη μου οι λαικες θα επρεπε να λειτουργουν ΜΟΝΟ με παραγωγους που θα φερνουν οι ιδιοι
τα προιοντα τους στην αγορα....
Εμποροι,στα κολοχαρτα και στα λεκανακια της κυρα-Λουλας,και σε οτι δεν παραγεται απο την ελληνικη Γη
Αιντε με τα πουστακια
κανε μου ενα τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
παραγωγινα μου εσυ..
Πάντως, τα φρούτα που έχουν τρύπα από σκουλήκι, είναι με βεβαιότητα πιο νόστιμα από τα αντίστοιχα γυαλιστερά και αλάνθαστα!
κάνω και λικέρ από τα ρόδια μαααααααααααας
φέτος θα κάνω και γλυκό κουμ κουάαααααααααατ από το δεντράκι στο μπαλκόνι μουυυ
και έχω δικά μου μυρωδικάααααααα
ζήλεια ψώρααααααααα
πάλι δεν κατάλαβες ...
ο έμπορος της λαικής τις αγόρασε (από την λαχαναγορά) 70 λεπτά και βγάζει 30 λεπτά κέρδος...
ο παραγωγός πόσο κέρδος βγάζει στην περίπτωση που τα πουλάει μόνος του?
δεν θα έπρεπε στην λαική να τα πουλάει στην λιανική φτηνότερα από τον έμπορο?
αυριο μεσημερι τι κανεις?
Γαμάτες οι ντομάτες τον Φερβουάριο.οι οποιοι παραγωγοι παρεπιπτοντως εχουν το/τα ιδιο/ιδια προ'ι'όν/προ'ι'όντα 15 μηνες το χρονο ετσι ??
κανε μου ενα τραπεζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
παραγωγινα μου εσυ..
όχι, προτιμώ να έχει μεγαλύτερο κέρδος ο παραγωγός, στηρίζω τον παραγωγό και δίνω σε αυτόν τα ευρά μου, χωρίς γκρίνιες και μίρλες
Ναι καλά....παραγωγός στο Farm Ville στην καλύτερη των περιπτώσεων.
αφού δεν έχει μεσάζοντα.εδώ κάνεις κάποιο λάθος... να έχει μεγαλύτερο κέρδος αλλά να το βγάλει από τον μεσάζοντα όχι από τον καταναλωτή...
επεσε μια παρτιδα ενός τρελού σπόρου (ολλανδικης προελευσης) πριν τρεις χειμωνες (δεν κανω πλακα) στην κρητη, που τετοια ντοματα δεν εχω ξαναματαφάει. πρασινος σπορος, γευση και υφη ''αντε γεια'', γενικα πλήρων προδιαγραφών..Γαμάτες οι ντομάτες τον Φερβουάριο.
κουκιά κόκκινα και μπρόκολο μιαμμμ
πάλι δεν κατάλαβες ...
ο έμπορος της λαικής τις αγόρασε (από την λαχαναγορά) 70 λεπτά και βγάζει 30 λεπτά κέρδος...
ο παραγωγός πόσο κέρδος βγάζει στην περίπτωση που τα πουλάει μόνος του?
δεν θα έπρεπε στην λαική να τα πουλάει στην λιανική φτηνότερα από τον έμπορο?
διοτι στο ελλαντα, μολις φυγει καποιος απ τη μεση, καποιος αλλος θα ερθει και μαλιστα χωρις βαζελινη ανα χείρας/πούτσας κλπ κλπ..Ερωτηση 3η και κυριοτερη
Γιατι να ψωνιζουμε απο εμπορους και να μην στηριζουμε τους παραγωγους ωστε να πεταξουμε εξω
τους μεσαζοντες απο τον χορο;με οτι αυτο συνεπαγεται
χμ χμ εκεινα τα λαχανικομπιφτεκα τι κανουνε?
χμ χμ εκεινα τα λαχανικομπιφτεκα τι κανουνε?
χαχχχαχαχαχχχαα κάτι θα κάνουμε
κοιμάται ή το κάνει επίτηδες?εχει υπολογιστεί οτι περίπου το 25%30% της τθιμης των φρουτων-κηπευτικων που πληρωνουμε πάνε στις τσεπες οχι των μεσαζόντων , αλλά των μεταφορέων ....
ειναι αυτά που λεμε τόσο καιρό για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελματων και η κυβέρνηση ακομα [size=20pt]κοιμαται τον υπνο του δικάιου[/size]....
¨αλλο ενα μεγάλο ποσοστό της τομής παει στους μεσαζοντες (χονδρεμποροι) και ο παραγωγός πάιρνει το τρίτο το μακρύτεροο ή στην καλυτερη βαζει τα κηπευτικα στον κωλο του...
ρε τσογλανια, δεν τηρειται καμία σειρα προτεραιοτητας ??