Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ερωτηση 1η
Αυτος που πουλησε στον εμπορο,ο λαχαναγοριτης ποσα εχει δωσει στον παραγωγο;

25 λεπτά ....

ερωτηση 2η
Προκειμενου για ντοματες,ποσα μεταφορικα εχει ο εμπορος απο του Ρεντη μεχρι την λαικη,και ποσα
ο παραγωγος απο τις Λιβανατες π.χ. ;;;;(εξαιρετες ντοματες παραπιμπτοντως..)..

για την σύγκριση 1 λεπτό ο ένας 10 λεπτά ο άλλος....

Ερωτηση 3η και κυριοτερη
Γιατι να ψωνιζουμε απο εμπορους και να μην στηριζουμε τους παραγωγους ωστε να πεταξουμε εξω
τους μεσαζοντες απο τον χορο;με οτι αυτο συνεπαγεται

να τους στηρίξουμε όταν και αυτοί αποφασίσουν να στηρίξουν τον καταναλωτή και βγούνε στις λαικές με τιμές χαμηλώτερες από τους εμπόρους
(οι οποίοι στο κάτω κάτω της γραφής πλερώνουν και κανέναν φόρο)

κανε τις αναγωγες σου που λεει και ο φιλος σου ο περσονας.....
Κουμουνι
 χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

λοιπόν αναγωγές

(1)
Μεσάζοντας αγορά 0.25 μεταφορικά 0.05 κόστος 0.30 πώληση 0.70 κέρδος 0.40
Εμπορος    αγορά 0.70 μεταφορικά 0.01 κόστος 0.71 πώληση 1.00 κέρδος 0.29
Παραγωγός  αγορά 0.25 μεταφορικά 0.05 κόστος 0.30 πώληση 1.00 κέρδος 0.70
(στην περίπτωση του παραγωγού θεωρούμε ότι η τιμή αγοράς είναι η ίδια με αυτήν που πούλησε στον μεσάζοντα)...

(2)
ο 1paparagrande δεν είναι φίλος μου....

(3)

τι είναι το κομμούνι  :think: :think: :think: :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω της εχω ταξει και το βιο και την πολιτεια του σκρουντζ μακ ντακ το ΔΕΥΤΕΡΟ μερος που ειν δυσευρετο. εσυ? ε? ΕΕ?
εικοσι μαυρακια που χορευαν χθες βραδυ, αλλα αμα δε δω τηρηση προτεραιοτητας, ουτε που της λεω πού να παει να τα βρει.. :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
..........αλλά των μεταφορέων ....
Απίστευτο θέμα αυτό με τους μεταφορείς.

Να αναφερθώ σε κάτι άσχετο με τα καρπούζια?

Όποιος έχει περάσει κάποια χρόνια στο πολιτισμένο εξωτερικό, ειδικότερα ως φοιτητής, πιθανότατα έκανε κάποια στιγμή μετακόμιση και νοίκιασε φορτηγάκι για να μεταφέρει τα πράγματα/έπιπλά του.

Στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται! Δεν μπορείς να νοικιάσεις φορτηγάκι για να κάνεις μόνος σου μετακόμιση.

Τυχαίο? Δεν νομίζω.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 Δεν τις εχει παρει .70 απο τον παραγωγο
 Τον παραγωγο τον εχουν γαμησει,τους τις εχουν παρει .20 και .30 λεπτα και τα υπολοιπα οι μεσαζοντες
 Ρωτα και τον Παραλιμνιο να σου πει...
 Εγω προσπαθω να παιρνω ΜΟΝΟΝ απο παραγωγους
 Και κατα την γνωμη μου οι λαικες θα επρεπε να λειτουργουν ΜΟΝΟ με παραγωγους που θα φερνουν οι ιδιοι
 τα προιοντα τους στην αγορα....
 Εμποροι,στα κολοχαρτα και στα λεκανακια της κυρα-Λουλας,και σε οτι δεν παραγεται απο την ελληνικη Γη

Αιντε με τα πουστακια

Άσε μας ρε.

Μπορείς να μας πεις γιατί οι μπάμιες Χαλκίδας πουλιούνται 8 Ευρώ το κιλό;

Μπάμια, ε μπάμια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μην απαντησεις. ειναι ερωτηση παγιδα.

η χαλκιδα δεν εχει μπαμιες.. :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Όποιος έχει περάσει κάποια χρόνια στο πολιτισμένο εξωτερικό, ειδικότερα ως φοιτητής, πιθανότατα έκανε κάποια στιγμή μετακόμιση και νοίκιασε φορτηγάκι για να μεταφέρει τα πράγματα/έπιπλά του.

Στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται! Δεν μπορείς να νοικιάσεις φορτηγάκι για να κάνεις μόνος σου μετακόμιση.

Τυχαίο? Δεν νομίζω.

συντεχνία ιδιοκτητών φορτηγών ΔΧ....

και η κατσέλη "απελευθέρωσε" τις άδειες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: για να βγάλεις ένα τριαξονικό θέλεις για άδεια 300.000 ευρώ στο κράτος..  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Τυχαίο? Δεν νομίζω.

γτ να πρεπει να νοικιασεις φορτηγο να την κανεις μονος σου? ας συννενοηθεις με καποιον που κανει μεταφορες (εχει αδεια) και ετσι πιστευω οτι βγαινει πιο φτηνα. με 70 ευρω εισαι οκ.

χαρ χαρ ναι, γιατί δεν ξέρω πού να τα βρω  :grin:
τσώπα κωκώνα μου εσύ, γιου αρ σέιφ  :-*

με ειπαν και χτες κοκκονα :S
αγααααπη :smitten:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γτ να πρεπει να νοικιασεις φορτηγο να την κανεις μονος σου? ας συννενοηθεις με καποιον που κανει μεταφορες (εχει αδεια) και ετσι πιστευω οτι βγαινει πιο φτηνα. με 70 ευρω εισαι οκ.

με ειπαν και χτες κοκκονα :S
αγααααπη :smitten:

πως φαινετε οτι δεν εχεις κανει ποτε μετακομιση...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
οτι το παιδι ειναι της θεωριας και μιλαει ωσάν να ξερει και την πραξη.

γι αυτο του πιανουν των κωλο παντου και παντα και δεν ξερει οτι παιζει μετακομιση απο 50 ευρω μεχρι 2 χιλιαρικα..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
οχι το παιδι ειναι της θεωριας και μιλαει ωσάν να ξερει και την πραξη.

γι αυτο του πιανουν των κωλο παντου και παντα και δεν ξερει οτι παιζει μετακομιση απο 50 ευρω μεχρι 2 χιλιαρικα..

με τα 2Κ φανταζομαι ειναι η μετακομιση που δεν κανεις τπτ τπτ απολυτως ε? που στα αμπαλαρουν ολα αυτοι.. αχ τι ωραια που θα ναι.. :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
με τα 2Κ φανταζομαι ειναι η μετακομιση που δεν κανεις τπτ τπτ απολυτως ε? που στα αμπαλαρουν ολα αυτοι.. αχ τι ωραια που θα ναι.. :-

ναι.. σου αμπαλάρουν ολα τα πράγματα.. ακόμα και τα λερωμένα σου στριγκάκια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

βρε κοπέλλα μου γιατί έχετε μάθει όλοι στις εύκολες λύσεις? ύστερα γκρινιάζετε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά.. δηλαδή θα σας πέσει ο κώλος να πάρετε μερικά κιβώτια (από το σούπερ μαρκετ της γειτονιάς σου) και ένα ρολλό αυτοκόλητο και να κάτσετε να μαζέψετε με την ησυχία σας τα πράγματα σας με την σειρά που θέλετε (έτσι ώστε να τα ξεαμπαλάρετε και με τηνσειρά που θέλετε), όπως θέλετε και με την δέουσα προσοχη? τόσο τρομερό είναι πιά?

και γιατί το γαμημένο το κράτος να μην επιτρέπει στον φίλο μου που έχει επαγγελματικό φορτηγάκι να έρθει και να με βοηθήσει στην μετακόμιση?

σας βαρέθηκα πιά

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχααχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα
εμ δε διαβάζεις εμ κάνεις και τον έξυπνο.

το χαπάκι για την πίεση να θυμηθείς, μην πας τσάμπα, χωρίς λόγο  :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βρε κοπέλλα μου γιατί έχετε μάθει όλοι στις εύκολες λύσεις? ύστερα γκρινιάζετε ότι δεν φτάνουν τα λεφτά.. δηλαδή θα σας πέσει ο κώλος να πάρετε μερικά κιβώτια (από το σούπερ μαρκετ της γειτονιάς σου) και ένα ρολλό αυτοκόλητο και να κάτσετε να μαζέψετε με την ησυχία σας τα πράγματα σας με την σειρά που θέλετε (έτσι ώστε να τα ξεαμπαλάρετε και με τηνσειρά που θέλετε), όπως θέλετε και με την δέουσα προσοχη? τόσο τρομερό είναι πιά?

και γιατί το γαμημένο το κράτος να μην επιτρέπει στον φίλο μου που έχει επαγγελματικό φορτηγάκι να έρθει και να με βοηθήσει στην μετακόμιση?

σας βαρέθηκα πιά

Η λιπαντική κρέμα "ID Him" είναι απαλή κι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δώσει στον ανδρικό αυνανισμό παραδεισένια αίσθηση!!

Θα σας δώσει μια υπέροχη μαλακή αίσθηση χωρίς να κολλάει στα χέρια σας. Έχει ως βάση της το λάδι.

Έχει υπέροχη μυρωδιά δέρματος!

www.sexonlineshop.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=44_19_140&products_id=1930]http://www.sexonlineshop.gr/eshop/index.php?main_page=product_info&cPath=44_19_140&products_id=1930[/url]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πω πω ειναι πολυ μαλακας αυτος..  :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Άσε ρε, μην μου το θυμίζεις.

Μιά φορά οδηγούσα ένα από αυτά:
uhaul.jpg

και κάτω από ένα πέρασμα βρήκε το καρούμπαλο.
Μάλιστα θυμάμαι ότι πήρε κλίση και έμεινε η πίσω ρόδα στον αέρα και μετά το σμπρώξαμε με τα χέρια για να καθήσει κάτω.

Ευτυχώς είχαμε ασφάλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom