Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν θα σωθούμε, αλλα κακο δεν ειναι.

οχι αρκεί να πάει ΠΡΩΤΑ φυλακή αυτός που απολύει υπαλλήλους και καλά γιατί δε βγαίνει και χρωστάει στο κράτος εκατομμύρια ευρώ......

Επισκέπτης
Πουτσα και ξύλο στους δημόσιους υπάλληλους τεμπέληδες!
Αλλά το κακό ειναι ότι πλέον αποτελει ασπιρίνη για τον καρκινο!
Τον καρκίνο πρέπει να βγάλουμε αλλα είναι καλα ριζωμένος στο ΠΑΣΟΚοκρατούμενο κωλοκράτος!
Ποιος θα τον βγάλει?
Ο ΓΑΠ?

αχαχχαχαχα! ας γελάσω!

Ειπαμε και στο διπλα θρεντ!
Ευθανασια στα ζωα τους αριστερους και κυριως στους συνδικαλιστες!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πιπες και παλι πιπες!

χαφτετε αμασητα ολα τα παραμυθια που σας πασαρουν!

1. δαιμονοποιηση της επιχειρηματικοτητας, ο κακος μικρομεσαιος επιχειρηματιας πρεπει να πλερωνει 40% απο το πρωτο ευρω!
2. θα πιασουν τις οφ σορ (Η πιπα)
3. θα φορολογησουν τις καταθεσεις( με το που το ειπε, εψαξε να δωσει μετα αλλα 15 δις στις τραπεζες περαν των 22 για να μη βασεσουνε φαλιμεντο)
4. θα απολυθουν οι δημ.υπαλληλοι (ναι ισως απολυθουν για κανα εξαμηνο οι νεοδημοκρατες και μετα θα γεμισουμε ξανα το δημοσιο δικους μας)
5. θα πανε οι κλεφτες φυλακη (ζησε Μαη μου)
6. που πηγαν τα λεφτα (οεο?)

Ολα οσα λενε ειναι πιπες! Ο μονος τους σκοπος ειναι η πληρης εξαθλιωση των μικρων και μικρομεσαιων (που αποτελουν και την πλειοψηφια) ωστε να περασουν ευκολοτερα αυτα που ερχονται!
Γιατι η ουσια ειναι οτι σας/μας κοροϊδευουν!

Απο τον πρωτο γεν.γραμματεα υπουργειου μεχρι τους αξιωματουχους της Ε.Ε.!

Ας μου πει καποιος αφου ο Τρισε ειναι φιλαρακι και καρντασι, γιατι δανειζει τις τραπεζες με εγγυηση του Ελ.Δημοσιου με 1% και δε μπορει να δανεισει το ιδιο το δημοδιο με ιδιο ποσοστο?

Ας μου πει καποιος τι θα γινει του χρονου που το χρεος θα εχει μεγαλωσει αλλα 60 δις? Θα παρουνε κιαλλα μετρα? ποια?

Ας μου πει καποιος γιατι υστερα απο τοσους μηνες στην εξουσια ακομη το ΠΑΣΟΚ δεν εχει ψηφισει ΟΥΤΕ ΕΝΑ νομοσχεδιο για την οικονομια?

Ας μου πει καποιος γιατι τσακωνονται η Ε.Ε. και το ΔΝΤ ποιος θα μας πρωτονταντεψει?

Ας μου πει καποιος πως μετριεται ο πληθωρισμος στο 3.9% οταν η αυξηση μονο στη βενζινη ητανε της ταξης του 60%?

Σας δουλευουνε! Και σας βαζουνε να στοχευετε λαθος ανθρωπους! Ξυπνατε!

Επισκέπτης
ρε μαλάκα τράβα να παίξεις στο ψυχιατρείο.
ασε μας μια φορά να κάνουμε νορμάλ διάλογο.
ελεος ρε αρρωστε.

Ενταξει ρε δοκτωρα.
Συγνωμη κυριε λεκτορα.
Συγνωμη που σας χαλασα το ρεσιταλ και αναστατωσα και τα αλλα τα μικρα παιδακια που ηταν γυρω γυρω σας και ακουγαν με ευλαβεια τις σοφιες σας.
Συγνωμη κυριε δοκτωρα ξανα

ΥΓ.Συγνωμη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δεν θα σωθούμε, αλλα κακο δεν ειναι.

δεν καταλαβαίνεις κάτι.
κακό δεν είναι από τη στιγμή που είναι ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ για τη λύση του οικονομικού.
κακό είναι από τη στιγμή που χρησιμοποιείται ως η μόνη λύση ή που ισχύει για μερικούς και όχι για όλους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι αρκεί να πάει ΠΡΩΤΑ φυλακή αυτός που απολύει υπαλλήλους και καλά γιατί δε βγαίνει και χρωστάει στο κράτος εκατομμύρια ευρώ......

δεν υπαρχει χρονικη προτεραιοτητα στην εφαρμογη του νομου. Ολοι ισοι απεναντι στο νομο λεει ο νομος, οχι πρωτα και δευτερα. Μη λες κουλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πιπες και παλι πιπες!

1. δαιμονοποιηση της επιχειρηματικοτητας, ο κακος μικρομεσαιος επιχειρηματιας πρεπει να πλερωνει 40% απο το πρωτο ευρω!
3. θα φορολογησουν τις καταθεσεις( με το που το ειπε, εψαξε να δωσει μετα αλλα 15 δις στις τραπεζες περαν των 22 για να μη βασεσουνε φαλιμεντο)
4. θα απολυθουν οι δημ.υπαλληλοι (ναι ισως απολυθουν για κανα εξαμηνο οι νεοδημοκρατες και μετα θα γεμισουμε ξανα το δημοσιο δικους μας)

Ολα οσα λενε ειναι πιπες! Ο μονος τους σκοπος ειναι η πληρης εξαθλιωση των μικρων και μικρομεσαιων (που αποτελουν και την πλειοψηφια) ωστε να περασουν ευκολοτερα αυτα που ερχονται!

Ας μου πει καποιος αφου ο Τρισε ειναι φιλαρακι και καρντασι, γιατι δανειζει τις τραπεζες με εγγυηση του Ελ.Δημοσιου με 1% και δε μπορει να δανεισει το ιδιο το δημοδιο με ιδιο ποσοστο?

Ας μου πει καποιος τι θα γινει του χρονου που το χρεος θα εχει μεγαλωσει αλλα 60 δις? Θα παρουνε κιαλλα μετρα? ποια?

Ας μου πει καποιος γιατι υστερα απο τοσους μηνες στην εξουσια ακομη το ΠΑΣΟΚ δεν εχει ψηφισει ΟΥΤΕ ΕΝΑ νομοσχεδιο για την οικονομια?

Ας μου πει καποιος γιατι τσακωνονται η Ε.Ε. και το ΔΝΤ ποιος θα μας πρωτονταντεψει?

Ας μου πει καποιος πως μετριεται ο πληθωρισμος στο 3.9% οταν η αυξηση μονο στη βενζινη ητανε της ταξης του 60%?

αααααααχαχαχαχαχαχχαχαχαχαααααα εσύ τώρα τα γράφεις αυτά ως δεξιός;

ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα πάει χάθηκε η μπαλλα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπαρχει χρονικη προτεραιοτητα στην εφαρμογη του νομου. Ολοι ισοι απεναντι στο νομο λεει ο νομος, οχι πρωτα και δευτερα. Μη λες κουλα.

ααααααααααααααααααα γιατί εγώ είχα την εντύπωση ότι το ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι η επιλεκτική εφαρμογη του νόμου.........
με τους ιδιοκτήτες της Ρικομέξ και του Σάμινα αλήθεια τι έγινε;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μα σα δε ντρέπομαι....
προσφατο παράδειγμα....
μεγαλομεσίτης με καγιένια επαύλεις (μια εκ των οποίων στοίχισε 15 μύρια) και εταιρειες με ιδιόκτητο κτήριο στα νότια προάστια απέλυσε λέει 10 υπαλλήλους γιατί δε βγαίνει....
ο κύριος δήλωνε 40 χιλιάρια το χρόνο εισόδημα και τους υπαλλήλους τους πλέρωνε μαύρα.....

αααααααααααααχαχαχαχαχχααχαχαχααααααααααα ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΔΥ......

πάλι με λάθος άτομα τα βάζεις!
Καλά το είχες, τόχασες πάλι!

Ρε φίλε ποιος θα τον ελέγξει και ποιος θα τον πιάσει τον μεγαλο-εργολάβο?
Ο δημ.υπάλληλος-αγράμματος-βισματούχος που μόλις του κουνήσει ένα ματσάκι με 50ευρα θα χεστει πάνω του?

Όλα στη σωστή λειτουργία του δημοσίου τομέα βασίζονται!
Δεν δουλεύει σωστά το δημόσιο?
Κατά διαόλου τα πάντα!
από κει άρχισε το κακό και απο κει συνεχίζεται!

.....και σταματημό δεν φαίνεται να έχει!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
γιατί περίμενες να πλερώσει ο λαμπράκης και ο μπόμπολας;
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα

Λάθος παράδειγμα. Αυτοί, που τους ξέρουμε όλοι, συνήθως πληρώνουν. όπως και οι κόκκαλης, βαρδινογιάννης κλπ κλπ

Όλους τους άλλους πρέπει να πιάσει....  εκεί είναι τα δύσκολα.

Και για να μην στοχοποιώ άλλους, ομολογώ ότι εμένα που με ξεσκίζει στη πηγή (με 20% σε κάθε μου συναλλαγή) + το χαράτσι στο τέλος του έτους έτοιμος είμαι να τη κάνω για Κύπρο.

Οι προσφορές για άνοιγμα Εταιρείας στη μεγαλόνησσο έχουν πέσει στα 500€!! Με 10% φόρο στο τζίρο και τελειώνεις!! +1000 το χρόνο για τα βιβλία κλπ

Να δούμε από που θα τα πάρουν. Ελεύθερη αγορά και παγκοσμοιοπημένη ήθελαν.

Να παίξουν με τους κανόνες της!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ώπα...... έβαλες και την αδυναμία μου....
το Κτηματολόγιο επιδοτήθηκε και κάπου πήγαν τα 20 δις.....
και ήρθαν μετά να μας πουν να πλερώσουμε ο καθένας από μερικές δεκάδες ευερώ αλλιώς θα τα χάσουμε.....

που πήγαν τα 20 ΔΙΣ οεο;

ΑΥΤΆ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ.... ΕΠΊ ΠΑΣΟΚ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.

ναι αλλά τα 20 δις έκαμαν φτερά.... τόσα δε μας λείπουν περίπου και πρέπει να δανειστούμε;

Τι λες ρα παπάρα;;;;

Πάλι μπέρδεψες τα μπούτια σου;;;;

Πάλι μπέρδεψες τα Ευρώ με τις δραχμές;;;;;

(και επί της ουσίας το τι έγινε στο Κτηματολόγιο χωράει μεγάλη συζήτηση που ΔΕΝ γίνεται εδώ μέσα).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάλι με λάθος άτομα τα βάζεις!
Καλά το είχες, τόχασες πάλι!

Ρε φίλε ποιος θα τον ελέγξει και ποιος θα τον πιάσει τον μεγαλο-εργολάβο?
Ο δημ.υπάλληλος-αγράμματος-βισματούχος που μόλις του κουνήσει ένα ματσάκι με 50ευρα θα χεστει πάνω του?

Όλα στη σωστή λειτουργία του δημοσίου τομέα βασίζονται!
Δεν δουλεύει σωστά το δημόσιο?
Κατά διαόλου τα πάντα!
από κει άρχισε το κακό και απο κει συνεχίζεται!

.....και σταματημό δεν φαίνεται να έχει!

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααα χρειάζεται πτυχιο για να καταλάβει κανείς ότι με 40 χιλιάρια εισόδημα δεν χτίζεται επαυλη 15 μυρίων..
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
πιπες και παλι πιπες!

ΠΕΣ ΤΑ!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι λες ρα παπάρα;;;;

Πάλι μπέρδεψες τα μπούτια σου;;;;

Πάλι μπέρδεψες τα Ευρώ με τις δραχμές;;;;;

(και επί της ουσίας το τι έγινε στο Κτηματολόγιο χωράει μεγάλη συζήτηση που ΔΕΝ γίνεται εδώ μέσα).

σωστά.... δεν είναι της παρούσης...
αλλωστε τι αξία έχουν 20 δις δραχμές έ;
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
σωστά.... δεν είναι της παρούσης...