boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αδυναμος ειναι ο τεμπελης που βγαζει 1300 βρεξει-χιονισει ή ο εργάτης που μένει ανεργος ή δουλέυει 10ωρα για 800 ευρω?
το θέμα είναι ότι την πλερώνουν και οι δύο αυτοί.
αδυναμος ειναι ο τεμπελης που βγαζει 1300 βρεξει-χιονισει ή ο εργάτης που μένει ανεργος ή δουλέυει 10ωρα για 800 ευρω?
δεν αλλαξαμε και βουλιάξαμε......Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε
γιατί περίμενες να πλερώσει ο λαμπράκης και ο μπόμπολας;το θέμα είναι ότι την πλερώνουν και οι δύο αυτοί.
δεν αλλαξαμε και βουλιάξαμε......
Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι κάτι θα αλλάξει στο μπουρδέλο?
http://[URL unfurl="true"]www.youthblog.org/binoculars.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ο ΓΑΠ.
αααααααχαχαχαχαχααααααααααααα
αχχαχαχαχαχααχαχχααααααααααααααααααα δηλαδή εσύ λες ότι μπροστά τους έχουν τον ΔΥ και όχι τους κλέφτες εκατομμυρίων?
σοβαρά μιλάς?
και ότι εφόσον τιμωρεί τον ΔΥ μπορεί με την άνεσή του να πάρει ανάσα και να μην ασχοληθεί με τη φοροδιαφυγή, εφόσον νταξ μωρέ, έχει αρχίσει να βγάζει η βρύση μερικές σταγόνες?
εγώ ξέρω κολύμπι...τα μπρατσακια σου κρατανε ακομα η?
γιατί περίμενες να πλερώσει ο λαμπράκης και ο μπόμπολας;
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααα
οσο αφοα ο δημοσιο η λυση ειναι απλη
αρση μονιμοτητας και αξιολογηση...
να δινεται η δυνατοτητα σε αυτον που δουλευει να παιρνει περισσοτερα μεσω της απολυσης αυτου που κωπροσκυλαζει..
ετσι αυξανεις και την παραγωγικοτητα και το βιωτικο επιπεδο των εργαζομενων σου.
δεν τους τιμωρει.
τους εδινε υπαρβολικα ποσα για να κωλοβαρανε και τωρα ειπε να εξορθολογι΄κεύσει τις αμοιβες.
ο ΓΑΠ.
αααααααχαχαχαχαχααααααααααααα
α μάλιστα....
και έτσι λύθηκε το πρόβλημα ε;
ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααα
εγώ ξέρω κολύμπι...
εσυ πνίγηκες....ααααχαχαχαχαχαχαχααααα
δεν τους τιμωρει.
τους εδινε υπαρβολικα ποσα για να κωλοβαρανε και τωρα ειπε να εξορθολογι΄κεύσει τις αμοιβες.
μην τα λες αυτά, θα είσαι κομπλεξικός που κατηγορείς τους ευκατάστατους που έχυσαν ιδρώτα ότι δεν πληρώνουν.
ναι, σωστά, θα σωθούμε από τα 300 και τα 500 ευρώ που τους κόβει, όχι από τα εκατομμύρια που έχωσαν στις τσέπες τους οι υπουργοί και οι βουλευτές του ίδιου του κράτους.
και μετά είναι παράλογο να ζητάει κανείς να πληρώσουν αυτοί που έφαγαν τα εκατομμύρια.
να κόψει τότε όσο θέλει.
αλλά όχι να κόβει και να εξορθολογικεύει τα 1300 ευρώ και οι σαπιοκοιλιές του να συνεχίζουν να γεμίζουν.
εγω?μια χαρα ειμαι...
απλα λιγο καιρο ειχες χαθει οταν σου ειπα να σε δω και ανησυχησα μην τρυπησε το μπρατσακι σου και πηγες πατο
οσο αφορα το δημοσιο η λυση ειναι απλη
αρση μονιμοτητας και αξιολογηση...
να δινεται η δυνατοτητα σε αυτον που δουλευει να παιρνει περισσοτερα μεσω της απολυσης αυτου που κωπροσκυλαζει..
ετσι αυξανεις και την παραγωγικοτητα και το βιωτικο επιπεδο των εργαζομενων σου..
ποιος ομως εχει τα ουμπαλα να περασει τετοιο νομο?