Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σου είπα....
το ότι κάποιος δουλεύει νυχθημερόν 16 ώρες, βγάζει μύρια το χρόνο και δηλώνει 10 χιλιάρια εισόδημα είναι πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα και πολύ μεγαλύτερη αδικία.

το πρόβλημα με αυτόν που δουλεύει πραγματικά 16 ώρες την μέρα και βγάζει μύρια είναι ότι αισθάνεται μαλάκας αν τα δηλώσει και πρέπει να πληρώσει το 40% των όσων έβγαλε, ενώ βλέπει τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας (λέγε με δημόσιο) να βγάζουν χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους 1300 τον μήνα και να φωνάζουν ότι αυτός είναι golden boy και ότι θα πρέπει να τους πληρώνει για να καθονται...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το παράδειγμά σου θα ήταν πιο σωστό ως "θεωρείς λογικό να πει η αστυνομία ότι δε συλλαμβάνουν τα βαποράκια, αλλά κυνηγάνε τον έμπορο ναρκωτικών" ή "θεωρείς λογικό να μην κυνηγήσει αυτόν που σε έκλεψε αλλά τους αρχηγούς της σπείρας".

όλοι στην ίδια ομάδα παίζουν

εντιτ: φακ, με πρόλαβε  :2funny:

και πάλι. Ξεκινάς με οποιον εχεις μπροστα σου, δεν τον αφηνεις να σουλατσαρει. Πιάνεις αυτον που βλέπεις, κυνηγας και τους υπολοιπους.

Θεωρω γελοιο το να λεει το κλεφτρόνι, "εμενα??????????? πιαστε πρωτα τη σπείρα" χωρις να κατοομάζει....

εκτός κι αν οι λεβέντες του φόρουμ εκαναν επώνυμη καταγγελια για φοροδιαφυγη κάποιου και δεν πιάστηκε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το πρόβλημα με αυτόν που δουλεύει πραγματικά 16 ώρες την μέρα και βγάζει μύρια είναι ότι αισθάνεται μαλάκας αν τα δηλώσει και πρέπει να πληρώσει το 40% των όσων έβγαλε, ενώ βλέπει τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας (λέγε με δημόσιο) να βγάζουν χωρίς να κουνάνε το δαχτυλάκι τους 1300 τον μήνα και να φωνάζουν ότι αυτός είναι golden boy και ότι θα πρέπει να τους πληρώνει για να καθονται...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
ώπα...... έβαλες και την αδυναμία μου....
το Κτηματολόγιο επιδοτήθηκε και κάπου πήγαν τα 20 δις.....
και ήρθαν μετά να μας πουν να πλερώσουμε ο καθένας από μερικές δεκάδες ευερώ αλλιώς θα τα χάσουμε.....

που πήγαν τα 20 ΔΙΣ οεο;

ΑΥΤΆ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ.... ΕΠΊ ΠΑΣΟΚ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.

Έτερον εκάτερον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ που πλέρωνα για 100 χιλιάρια 40% δλδ είμαι μαλακας έτσι;
λαμπρή επιχειρηματολογία.....
Το δίκαιο είναι ή για όλους ή για κανέναν...
εσεις το εφαρμοζετε ελαστικά οπου σας βολεύει....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγω θελω να ερθει το ΔΝΤ
Θέλω να απολυθούν 30% των δημοσίων υπαλλήλων. στα αρχιδια μου αν πεινασουν.να πανε να κανουν τα ραρσονια και τις πληστρες αντι των αλβανων.
θέλω να πληρωσω 45% φορο στα μερισματα που περνω απο την εταιρία μου - αντι του 25%- για να συμβάλλω
θέλω να πανε φυλακή αμεσα οσοι φοροδιαφευγουν
θέλω να μπουν τεκμήρια. μονο οι κλεφτες τα φοβουνται.
θελω να δω να μπαινουν φυλακή πολιτικοί.
θελω να κρατήσω εδω τις αποταμιέυσεις μου παρολο οτι οι Κύπριοι παρακαλάνε με 4-5% νετ

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και ήρθαν μετά να μας πουν να πλερώσουμε ο καθένας από μερικές δεκάδες ευερώ αλλιώς θα τα χάσουμε.....

που πήγαν τα 20 ΔΙΣ οεο;

ΑΥΤΆ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ.... ΕΠΊ ΠΑΣΟΚ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΕ.
σσσσσσσσσσσσσσσσσ

θα στεναχωρησεις τον Σαυρουκο τωρα...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
καααααααααλάαααααα

όταν είσαι με τον αδύναμο είσαι λαικιστής.

φαντάσου να μην ήσουνα και γραμμένη στο ΠΑΣΟΚ τι θα μου σουρνες......

αδυναμος ειναι ο τεμπελης που βγαζει 1300 βρεξει-χιονισει ή ο εργάτης που μένει ανεργος ή δουλέυει 10ωρα για 800 ευρω?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγω θελω να ερθει το ΔΝΤ
Θέλω να απολυθούν 30% των δημοσίων υπαλλήλων. στα αρχιδια μου αν πεινασουν.να πανε να κανουν τα ραρσονια και τις πληστρες αντι των αλβανων.
θέλω να πληρωσω 45% φορο στα μερισματα που περνω απο την εταιρία μου - αντι του 25%- για να συμβάλλω
θελω να κρατήσω εδω τις αποταμιέυσεις μου παρολο οτι οι Κύπριοι παρακαλάνε με 4-5% νετ

:rockon: :rockon: :rockon:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
+1000

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εγω θελω να ερθει το ΔΝΤ

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αδυναμος ειναι ο τεμπελης που βγαζει 1300 βρεξει-χιονισει ή ο εργάτης που μένει ανεργος ή δουλέυει 10ωρα για 800 ευρω?

πάμε ξανά....
δεν ξεκινάει να πλερώνει ο αδύναμος τα σπασμένα του δυνατού...
τι σκατά επιμόρφωση σου έκαμαν στο κόμμα;

Υ.Γ.
είναι αδιανόητο να μιλάμε για σοσιαλιστικό κίνημα και να φέρνεις τέτοια επιχειρήματα.... κάτι δεν πάει καλά. Η μάλλον είσαι και συ απόγονος του δεξιού ΠΑΣΟΚ και γω της λαικής δεξιάς....
αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ μπουρδέλο λέμε η ράτσα...
μπουρδέλοοοοοοοοοοοοοοοο

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και πάλι. Ξεκινάς με οποιον εχεις μπροστα σου, δεν τον αφηνεις να σουλατσαρει. Πιάνεις αυτον που βλέπεις, κυνηγας και τους υπολοιπους.

Θεωρω γελοιο το να λεει το κλεφτρόνι, "εμενα??????????? πιαστε πρωτα τη σπείρα" χωρις να κατοομάζει....

εκτός κι αν οι λεβέντες του φόρουμ εκαναν επώνυμη καταγγελια για φοροδιαφυγη κάποιου και δεν πιάστηκε.

αχχαχαχαχαχααχαχχααααααααααααααααααα δηλαδή εσύ λες ότι μπροστά τους έχουν τον ΔΥ και όχι τους κλέφτες εκατομμυρίων?
σοβαρά μιλάς?

και ότι εφόσον τιμωρεί τον ΔΥ μπορεί με την άνεσή του να πάρει ανάσα και να μην ασχοληθεί με τη φοροδιαφυγή, εφόσον νταξ μωρέ, έχει αρχίσει να βγάζει η βρύση μερικές σταγόνες?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

που πήγαν τα 20 ΔΙΣ οεο;

πολύ σε πίκρανε ο Γιωργάκης αυτούς τους 5 μηνες τελικά.Ρίξε κι ένα μπινελίκι και για την μπετζίνα που ξεπέρασε το ενάμισο ευρώ και πάμε παρακάτω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
καααααααααλάαααααα

1)όταν είσαι με τον αδύναμο είσαι λαικιστής.
2)φαντάσου να μην ήσουνα και γραμμένη στο ΠΑΣΟΚ τι θα μου σουρνες......
1)εσυ και ο λαζοπουλος :2funny:
2)στο ρευμα των εκσυγχρονιστων να φανταστω απ τα λεγομενα της?
τα φιλια μου στο <<εθνικο κεφαλαιο>>

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υπάρχει έστω και ένας που πιστεύει ότι κάτι θα αλλάξει στο μπουρδέλο?

URL]]

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχχαχαχαχαχααχαχχααααααααααααααααααα δηλαδή εσύ λες ότι μπροστά τους έχουν τον ΔΥ και όχι τους κλέφτες εκατομμυρίων?
σοβαρά μιλάς?

και ότι εφόσον τιμωρεί τον ΔΥ μπορεί με την άνεσή του να πάρει ανάσα και να μην ασχοληθεί με τη φοροδιαφυγή, εφόσον νταξ μωρέ, έχει αρχίσει να βγάζει η βρύση μερικές σταγόνες?

γάματα ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.... ούτε ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom