Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
:birdman:

τι να κάνω;
μπορώ να κάνω αλλιώς;

πώς να τα βάλεις με το σύστημα και άλλα όμορφα...
Εσύ αυτό κατάλαβες??? :rolleyes:
Γάμησέ με εμένα,εσένα και το σύστημα...
Το τι κάνω και τι θα κάνω και στο μέλλον το ξέρω πολύ καλά...
Δεν μιλάμε επι προσωπικού!!!

Δηλαδή τι προτείνεις να πάει η θείτσα μου η Χαϊδω με κουκούλα μέσα στο Σ/Μ και να κάνει πλιάτσικο???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εκτός αν έχεις κανα τηλ. απ'τα παλλουκάρια να έρθουν μια βόλτα και απ'το Σ/Μ της γειτονιάς μας... :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Την παλευώ!!! :grin:

Αρέ με το Μπατσόκ,αν ήτανε η ΝΔ τώρα εμφύλιο θα είχαμε(ακόμα κ τα σκάνδαλα να μην είχε)!!!  :booty: :dancing:
ναι αλλά σ αυτό δε φταίει η ίδια, αλλά τα σαϊνια-αντιπροσωπευτικά δείγματα πολλά εδώ μέσα- που πίστευαν ότι τους έλεγε η του-βου, για ανικανότητες και πλέι-στέισιον.

μπάστα!ο Μπαμπινιώτης τυπώνει νέα λεξικά με φωτό!

στο ανίκανος-άχρηστος-αχαϊρευτος και σε πολλά άλλα στερητικά -α θα έχει τη φωτό του ΓΑΠ και του Παπακωνσταντίνου (σας έφταιγε κι ο Αλογοσκούφης τρομάρα σας)! :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
γαμω τον χοντρο σου ρε τζειμς....(τι λεει ολα καλα;) :2funny: :2funny:
έλα ρε! πώς πας?
όλα καλά!

τι φταίει πάλι ο χοντρός ρε?
μπροστά στο παιντί με το βλέμμα αγελάδας που πάει βόλτα με το ποδήλατο, ο χοντρός φαντάζει σαν τη μπριζόλα σε περίοδο νηστίας!
....και θα είναι μακρυά περίοδος ρε πούστη μου!

γαμώ τον ΓΑΠ σας ρε γαμώ το!

Επισκέπτης
ναι αλλά σ αυτό δε φταίει η ίδια, αλλά τα σαϊνια-αντιπροσωπευτικά δείγματα πολλά εδώ μέσα- που πίστευαν ότι τους έλεγε η του-βου, για ανικανότητες και πλέι-στέισιον.

μπάστα!ο Μπαμπινιώτης τυπώνει νέα λεξικά με φωτό!

στο ανίκανος-άχρηστος-αχαϊρευτος και σε πολλά άλλα στερητικά -α θα έχει τη φωτό του ΓΑΠ και του Παπακωνσταντίνου (σας έφταιγε κι ο Αλογοσκούφης τρομάρα σας)! :uglystupid:
Τα παρα λες!!!  :headbang:

Απλά το θέμα είναι ότι δεν έχουμε την κακία δεξιά κ το καλό κεντροαριστερό Πασόκ,όπως λέγεται το παραμυθάκι!!! :rolleyes: :P

Επισκέπτης
έλα ρε! πώς πας?
όλα καλά!

τι φταίει πάλι ο χοντρός ρε?
μπροστά στο παιντί με το βλέμμα αγελάδας που πάει βόλτα με το ποδήλατο, ο χοντρός φαντάζει σαν τη μπριζόλα σε περίοδο νηστίας!
....και θα είναι μακρυά περίοδος ρε πούστη μου!

γαμώ τον ΓΑΠ σας ρε γαμώ το!
Ξεχνάς όμως ότι υποτίθεται ο κ Καραμανλής ήτανε αθώος κ δεν ήξερε/γνώριζε για ούλα τα σκάνδαλα,βέβαια έκλεισε την βουλή νύχτα(αλλά τυχαίο)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ξεχνάς όμως ότι υποτίθεται ο κ Καραμανλής ήτανε αθώος κ δεν ήξερε/γνώριζε για ούλα τα σκάνδαλα,βέβαια έκλεισε την βουλή νύχτα(αλλά τυχαίο)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Για πες και για τον "Γερμανο"...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Τα παρα λες!!!  :headbang:

Απλά το θέμα είναι ότι δεν έχουμε την κακία δεξιά κ το καλό κεντροαριστερό Πασόκ,όπως λέγεται το παραμυθάκι!!! :rolleyes: :P

συγνώμη αλλά όλα και όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται!

έχει ξαναγίνει άλλη φορά, μια κυβέρνηση να.... καταφέρνει τόοοοσο μεγάλη καταστροφή σε τόοοοοοσο λίγο χρονικό διάστημα?

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Γκαφατζίδες-άσχετοι-πουλημένοι-κλεφταράδες!

4 σε 1

ξεπέρασαν και το ούλτρεξ.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 3202.jpg
    3202.jpg
    186,7 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
συγνώμη αλλά όλα και όλοι εκ του αποτελέσματος κρίνονται!

έχει ξαναγίνει άλλη φορά, μια κυβέρνηση να.... καταφέρνει τόοοοσο μεγάλη καταστροφή σε τόοοοοοσο λίγο χρονικό διάστημα?

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Γκαφατζίδες-άσχετοι-πουλημένοι-κλεφταράδες!

4 σε 1

ξεπέρασαν και το ούλτρεξ.
Μεταξύ Σαμαρά κ Παπανδρέου κ εγώ Σαμαρά θεωρώ πιο ικανό,είναι άριστος οικονομολογός!!! :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

συγκρίνεις τα σκανδαλάκια με όλα αυτά που γίνονται επί ΜΠΑΤΣΟΚ?
λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει τέτοιες στιγμές!

αλλά, είναι κι αυτό ελληνικό φαινόμενο!
ο πρεζάκιας να πάει φυλακή και ο μεγαλέμπορας να παίρνει αναβολές μέχρι αποφυλάκισης!

Επισκέπτης
συγκρίνεις τα σκανδαλάκια με όλα αυτά που γίνονται επί ΜΠΑΤΣΟΚ?
λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει τέτοιες στιγμές!

αλλά, είναι κι αυτό ελληνικό φαινόμενο!
ο πρεζάκιας να πάει φυλακή και ο μεγαλέμπορας να παίρνει αναβολές μέχρι αποφυλάκισης!
Aλλό ανικανότητα κ άλλο σκάνδαλα.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ικανότερη την ΝΔ από το Πασόκ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μεταξύ Σαμαρά κ Παπανδρέου κ εγώ Σαμαρά θεωρώ πιο ικανό,είναι άριστος οικονομολογός!!! :rolleyes:
θες να σου ξαναβάλω το βίντεο για τη Μακεδονία και την ομιλία του με τους αμερικάνους?

κι απ την άλλη τι βλέπουμε?
την...Δραγώνα να διώχνει με τις κλωτσιές μια ελληνιδα που μαθαίνει ελληνικά στα μουσουλμανάκια της Θράκης!

βρε ΟΥΣΤ.

Επισκέπτης
θες να σου ξαναβάλω το βίντεο για τη Μακεδονία και την ομιλία του με τους αμερικάνους?

κι απ την άλλη τι βλέπουμε?
την...Δραγώνα να διώχνει με τις κλωτσιές μια ελληνιδα που μαθαίνει ελληνικά στα μουσουλμανάκια της Θράκης!

βρε ΟΥΣΤ.
Την πήγε Θεσσαλονική νομίζω,καταστροφή σκέτη!!! :P

Δεν θα κάνει την διαφορά η μία καθηγήτρια πάντως,Θράκη γίνεται χαμός(αν ισχύουν τα μισά από αυτά που λέει ο Χαρδαβέλας)!!! :rolleyes:

Επισκέπτης
Πως μι το πεεεεεεεεες? Πόθεν πως?????
Δεν τον λες κ ανίκανο πάντως:

Σπουδές και είσοδος στη Βουλή

Το 1969 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών με έμφαση στα Οικονομικά. Έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Aλλό ανικανότητα κ άλλο σκάνδαλα.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ικανότερη την ΝΔ από το Πασόκ.
ο φανατισμός και η πλύση εγκεφάλου, αυτά σου υπαγορεύουν!

Τα αποτελέσματα όμως λένε άλλα!

εγώ ξέρω ότι επί 5 χρόνια όοοοοοοοοοολα τα κανάλια απ το πρωί ως το βράδι επί 5,5 χρόνια έλεγαν για το πόσο ανίκανοι είναι (οι του Κωστάκη) και τώρα με το ΔΝΤ και όοοολες τις γκάφες και πράξεις ανικανότητας, φταίνε οι κερδοσκόποι!

και ποιος έδωσε τροφή στους κερδοσκόπους ρε σαϊνια?
αν αφήσεις το σπίτι σου ορθάνοιχτο και πας σαβατοκύριακο στη Μύκονο, θα φταίνε οι κλέφτες που σου πήραν και τα σώβρακα?

εκτός.....

εκτός αν τα είχες όλα ασφαλισμένα πουχου, και θα εισπράξεις πιο πολλά απ την εταιρία σου απ την πραγματική αξία αυτών που σού κλεψαν.

οπότε τότε δε μιλάμε για βλακεία, αλλά για λαμογιά!
και σ αυτό οι ΜΠΑΤΣΟΚοι είναι μανούλες.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom