Επισκέπτης
Π.χ. Κακλαmoney???
Και αυτός φυσικά αλλά..
Το στενό επιτελείο του αποτελούσαν κάποια ατομάκια που ποτέ δεν απέκτησαν τη βουλευτική ιδιότητα,κατάφεραν πάντως επί κυβέρνησης χοντρού να καταλάβουν τα πιο κερδοφόρα πόστα..
Π.χ. Κακλαmoney???
εισαι θυμα του καταναλωτισμου και συ....ακους εκει αγοραζεις φετα....εγώ που παίρνω φέτα χύμα από τον βασιλόπουλο την κάνω την επανάστασή μου?
όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?![]()
Τί μαλάκας ΟΛΚΗΣ Θεέ μου...
σε πατησε;Φορτηγό!!!![]()
![]()
![]()
Και ο Σαμαράς μπλεγμένος στη Siemensφιλαράκι, δεν ξέρω (ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για να γλιτώσει απ τις ρετσινιές του δικού του πολιτικού χώρου) τι πήρε ο Σαμαράς και από ποιον για να ρίξει το Μητσοτάκη τότε!
το θέμα είναι όμως ότι δεν πούλησε τη χώρα του, όπως τώρα ο ΓΑΠ.
οπότε οι λάσπες δεν πιάνουν τόπο, όσο κι αν οι υπερασπιστές του επιδιώκουν την,χωρίς λόγο, σύγκριση.
πάρε και το βιντεάκι να δεις τι σημαίνει υπερασπίζομαι τα εθνικά συμφέροντα και όχι βάζω Δραγούμες στο παιδείας......
Λέγε περιοχή, μέρες & ώρες που πας για shopping - να δούμε μούρη, κώλο, στήθος.όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?![]()
Και αυτός φυσικά αλλά..
Το στενό επιτελείο του αποτελούσαν κάποια ατομάκια που ποτέ δεν απέκτησαν τη βουλευτική ιδιότητα,κατάφεραν πάντως επί κυβέρνησης χοντρού να καταλάβουν τα πιο κερδοφόρα πόστα..
Όχι,φέρνει γακτοκομικά στην boomb!!!σε πατησε;![]()
καλά όποιος τολμάει να πει ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός οικονομολόγος είναι φασίστας-ακροδεξιός και ηλίθιος!Μιλώντας περί καλών οικονομολόγων ως επιστημόνων (ασχέτως αποτελεσματων θητείας), Αλογοσκούφης, Χριστοδουλάκης (αν και λίγο νερντ) και Παπαντωνίου...
καλά όποιος τολμάει να πει ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός οικονομολόγος είναι φασίστας-ακροδεξιός και ηλίθιος!
πρέπει ο καλός οικονομολόγος να είναι από ΠΑΣΟΚ και πέρα, μην πω δηλ ότι κάποιος πρόγονός του πρέπει να έχει σφάξει κάποιον δεξιό στον ανταρτοπόλεμο, και ο ίδιος να έχει κάνει "αντίσταση" (απ το εξωτερικό βεβαίως-βεβαίως) επί χούντας!
αν δεν ισχύουν όλα αυτά, τότε είναι ηλίθιος δεξιός!![]()
![]()
Λέγε περιοχή, μέρες & ώρες που πας για shopping - να δούμε μούρη, κώλο, στήθος.![]()
Φασίστας-ακροδεξίος σίγουρα όχι!!!καλά όποιος τολμάει να πει ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός οικονομολόγος είναι φασίστας-ακροδεξιός και ηλίθιος!
πρέπει ο καλός οικονομολόγος να είναι από ΠΑΣΟΚ και πέρα, μην πω δηλ ότι κάποιος πρόγονός του πρέπει να έχει σφάξει κάποιον δεξιό στον ανταρτοπόλεμο, και ο ίδιος να έχει κάνει "αντίσταση" (απ το εξωτερικό βεβαίως-βεβαίως) επί χούντας!
αν δεν ισχύουν όλα αυτά, τότε είναι ηλίθιος δεξιός!![]()
![]()
επραξε τα αρχιδια του και αυτος....ηπια προσαρμογη καΙ πιπες....Φασίστας-ακροδεξίος σίγουρα όχι!!!![]()
![]()
Τώρα τι καλό έπραξε ο Αλογοσκούφης για να μην θεωρηθεί κανείνς ηλίθιος αποκαλώντας τον καλό οικονομολόγο δεν ξέρω!!!![]()
Αναφέρεστε στον Κακλαmoney ή τον συντάκτη του σχολίου?
Ε, πες κανα ονομα και μας έσκασες... τυχαίνει να μη θυμάμαι τώρα...
ρισπεκτ στον κακλαμανη ρε...εβγαλε το ραντζο απο το ελληνικο νοσοκομειο....Στον Κακλαmoney (aka Ομέρ Πριώνη) που για να γδικιωθεί τον Καραμάν Αλή που τον άφησε όξω από τα όργανα για τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ παραμονές ευρωεκλογών, ξαμόλησε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και έφαγα ό,τι κλήση δεν είχα φάει μια δεκαετία που παρκάρω όπου παρκάρω. 10 χρόνια παρκάρω σε εκείνα τα σημεία. 10! Ποτέ δεν ήλθε κανείς να πει τίποτε. ΠΟΤΕ δεν έφαγα κλήση. Και φυσικά έκτοτε δεν έχω ξαναφάει που πάλι εκεί παρκάρω διότι δεν έχω που αλλού! Καμμιά τετρακοσαρού πρέπει να μάζεψα σε διάστημα 10 ημερών...
Άκου κακία ρε η παλιαδελφή.
Φασίστας-ακροδεξίος σίγουρα όχι!!!![]()
![]()
Τώρα τι καλό έπραξε ο Αλογοσκούφης για να μην θεωρηθεί κανείνς ηλίθιος αποκαλώντας τον καλό οικονομολόγο δεν ξέρω!!!![]()
Τίποτα λέω,το συμπέρασμα αυτού είναι ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός;;;για ρώτα τους ΠΑΣΟΚους τι γνώμη έχουν για το Ζάχο (που κατάκλεψε τον κοσμάκη) και ρώτα και ένα δεξιό τη γνώμη του για τον Αλογοσκούφη.
κι εγώ σου λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των πρώτων θα σου πει ότι είναι πανέξυπνος και ικανότατος (μη σου πω τι θα πουν οι άλλοι με βάση βέβαια τη γνωστή πλύση εγκεφάλου).
τι καλό έκανε λοιπόν ο Ζάχος, ο Παπακωνσταντίνου.....ο Τσοβόλας και δε συμαζεύεται....?