Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης

Και αυτός φυσικά αλλά..
Το στενό επιτελείο του αποτελούσαν κάποια ατομάκια που ποτέ δεν απέκτησαν τη βουλευτική ιδιότητα,κατάφεραν πάντως επί κυβέρνησης χοντρού να καταλάβουν τα πιο κερδοφόρα πόστα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ που παίρνω φέτα χύμα από τον βασιλόπουλο την κάνω την επανάστασή μου?
όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?  :(
εισαι θυμα του καταναλωτισμου και συ....ακους εκει αγοραζεις φετα.... :sunglasses: :grin:

Επισκέπτης
φιλαράκι, δεν ξέρω (ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για να γλιτώσει απ τις ρετσινιές του δικού του πολιτικού χώρου) τι πήρε ο Σαμαράς και από ποιον για να ρίξει το Μητσοτάκη τότε!

το θέμα είναι όμως ότι δεν πούλησε τη χώρα του, όπως τώρα ο ΓΑΠ.

οπότε οι λάσπες δεν πιάνουν τόπο, όσο κι αν οι υπερασπιστές του επιδιώκουν την,χωρίς λόγο, σύγκριση.

πάρε και το βιντεάκι να δεις τι σημαίνει υπερασπίζομαι τα εθνικά συμφέροντα και όχι βάζω Δραγούμες στο παιδείας......

Και ο Σαμαράς μπλεγμένος στη Siemens

samaras1Όλα είναι πλέον ανοιχτά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Siemens.
Ήδη προχθές Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υπαινίχθηκε ότι το μικρό δεξιό κόμμα που φέρεται να έχει πάρει χρήματα από τη Siemens μπορεί να ήταν και η Πολιτική Άνοιξη, που είχε ιδρύσει το 1993 ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα έσκασε άλλη βόμβα που εμπλέκει τον κ. Σαμαρά.......

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευάγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.
Ο Ευαγ. Σέκερης ζητούσε από το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει με τον Μιχ. Χριστοφοράκο προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί.
Μάλιστα, σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά ο κ. Σέκερης εμφανιζόταν να προτείνει τα εξής: "Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του [σ.σ. προς τον Μιχ. Χριστοφοράκο], τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει".
Σε δεύτερο, μεταγενέστερο e-mail με αποδέκτη τον Μιχ. Χριστοφοράκο, ο κ. Σέκερης φέρεται να εκφράζει παράπονα στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens Eλλάδος, επειδή δεν ικανοποίησε το αίτημά του, παρά την τηλεφωνική παρέμβαση "συγγενικού του προσώπου".
Από e-mail που παρουσίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε μια απλή γνωριμία με τον Χριστοφοράκο, αλλά κάτι περισσότερο.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Και αυτός φυσικά αλλά..
Το στενό επιτελείο του αποτελούσαν κάποια ατομάκια που ποτέ δεν απέκτησαν τη βουλευτική ιδιότητα,κατάφεραν πάντως επί κυβέρνησης χοντρού να καταλάβουν τα πιο κερδοφόρα πόστα..

Ε, πες κανα ονομα και μας έσκασες... τυχαίνει να μη θυμάμαι τώρα...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μιλώντας περί καλών οικονομολόγων ως επιστημόνων (ασχέτως αποτελεσματων θητείας), Αλογοσκούφης, Χριστοδουλάκης (αν και λίγο νερντ) και Παπαντωνίου...
καλά όποιος τολμάει να πει ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός οικονομολόγος είναι φασίστας-ακροδεξιός και ηλίθιος!
πρέπει ο καλός οικονομολόγος να είναι από ΠΑΣΟΚ και πέρα, μην πω δηλ ότι κάποιος πρόγονός του πρέπει να έχει σφάξει κάποιον δεξιό στον ανταρτοπόλεμο, και ο ίδιος να έχει κάνει "αντίσταση" (απ το εξωτερικό βεβαίως-βεβαίως) επί χούντας!
αν δεν ισχύουν όλα αυτά, τότε είναι ηλίθιος δεξιός! :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλά όποιος τολμάει να πει ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός οικονομολόγος είναι φασίστας-ακροδεξιός και ηλίθιος!
πρέπει ο καλός οικονομολόγος να είναι από ΠΑΣΟΚ και πέρα, μην πω δηλ ότι κάποιος πρόγονός του πρέπει να έχει σφάξει κάποιον δεξιό στον ανταρτοπόλεμο, και ο ίδιος να έχει κάνει "αντίσταση" (απ το εξωτερικό βεβαίως-βεβαίως) επί χούντας!
:shit: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Λέγε περιοχή, μέρες & ώρες που πας για shopping - να δούμε μούρη, κώλο, στήθος. :boobies:

πρωί πάω, να μην γίνεται της πουτάνας και να σκέφτομαι με την ησυχία μου αν θέλω μαυρομάτικα ή γίγαντες  :sunglasses:

Επισκέπτης
Φασίστας-ακροδεξίος σίγουρα όχι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα τι καλό έπραξε ο Αλογοσκούφης για να μην θεωρηθεί κανείνς ηλίθιος αποκαλώντας τον καλό οικονομολόγο δεν ξέρω!!! :huh:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Τώρα τι καλό έπραξε ο Αλογοσκούφης για να μην θεωρηθεί κανείνς ηλίθιος αποκαλώντας τον καλό οικονομολόγο δεν ξέρω!!! :huh:
επραξε τα αρχιδια του και αυτος....ηπια προσαρμογη καΙ πιπες.... :jerking: :jerking: :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αναφέρεστε στον Κακλαmoney ή τον συντάκτη του σχολίου?

Στον Κακλαmoney (aka Ομέρ Πριώνη) που για να γδικιωθεί τον Καραμάν Αλή που τον άφησε όξω από τα όργανα για τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ παραμονές ευρωεκλογών, ξαμόλησε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και έφαγα ό,τι κλήση δεν είχα φάει μια δεκαετία που παρκάρω όπου παρκάρω. 10 χρόνια παρκάρω σε εκείνα τα σημεία. 10! Ποτέ δεν ήλθε κανείς να πει τίποτε. ΠΟΤΕ δεν έφαγα κλήση. Και φυσικά έκτοτε δεν έχω ξαναφάει που πάλι εκεί παρκάρω διότι δεν έχω που αλλού! Καμμιά τετρακοσαρού πρέπει να μάζεψα σε διάστημα 10 ημερών...

Άκου κακία ρε η παλιαδελφή.

Επισκέπτης
Ε, πες κανα ονομα και μας έσκασες... τυχαίνει να μη θυμάμαι τώρα...

Ονόματα δε λέμε,οικογένειες δε θίγουμε:
Πρόεδρος της νεολαίας ΠΟΛ.ΑΝ με την ίδρυση--->αρχισυντάκτης της εφημερίδας του Αλαφούζου--->διευθύνων σύμβουλος ΟΠΕ επί ΝΔ..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στον Κακλαmoney (aka Ομέρ Πριώνη) που για να γδικιωθεί τον Καραμάν Αλή που τον άφησε όξω από τα όργανα για τον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ παραμονές ευρωεκλογών, ξαμόλησε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και έφαγα ό,τι κλήση δεν είχα φάει μια δεκαετία που παρκάρω όπου παρκάρω. 10 χρόνια παρκάρω σε εκείνα τα σημεία. 10! Ποτέ δεν ήλθε κανείς να πει τίποτε. ΠΟΤΕ δεν έφαγα κλήση. Και φυσικά έκτοτε δεν έχω ξαναφάει που πάλι εκεί παρκάρω διότι δεν έχω που αλλού! Καμμιά τετρακοσαρού πρέπει να μάζεψα σε διάστημα 10 ημερών...

Άκου κακία ρε η παλιαδελφή.
ρισπεκτ στον κακλαμανη ρε...εβγαλε το ραντζο απο το ελληνικο νοσοκομειο....

και ας χρησιμοποιει και την οπισθεν....ταχυτητα ειναιι και αυτη στο σασμαν..... :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

για ρώτα τους ΠΑΣΟΚους τι γνώμη έχουν για το Ζάχο (που κατάκλεψε τον κοσμάκη) και ρώτα και ένα δεξιό τη γνώμη του για τον Αλογοσκούφη.

κι εγώ σου λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των πρώτων θα σου πει ότι είναι πανέξυπνος και ικανότατος (μη σου πω τι θα πουν οι άλλοι με βάση βέβαια τη γνωστή πλύση εγκεφάλου).

τι καλό έκανε λοιπόν ο Ζάχος, ο Παπακωνσταντίνου.....ο Τσοβόλας και δε συμαζεύεται....?

Επισκέπτης
για ρώτα τους ΠΑΣΟΚους τι γνώμη έχουν για το Ζάχο (που κατάκλεψε τον κοσμάκη) και ρώτα και ένα δεξιό τη γνώμη του για τον Αλογοσκούφη.

κι εγώ σου λέω ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των πρώτων θα σου πει ότι είναι πανέξυπνος και ικανότατος (μη σου πω τι θα πουν οι άλλοι με βάση βέβαια τη γνωστή πλύση εγκεφάλου).

τι καλό έκανε λοιπόν ο Ζάχος, ο Παπακωνσταντίνου.....ο Τσοβόλας και δε συμαζεύεται....?
Τίποτα λέω,το συμπέρασμα αυτού είναι ότι ο Αλογοσκούφης είναι καλός;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom