Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Δεν τον λες κ ανίκανο πάντως:

Σπουδές και είσοδος στη Βουλή

Το 1969 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών με έμφαση στα Οικονομικά. Έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Διετέλεσε ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ και εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1977 σε ηλικία 26 ετών, ο νεότερος βουλευτής στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Εκλεγόταν βουλευτής με το ίδιο κόμμα μέχρι το 1990. Πολιτικός μέντοράς του ήταν ο Ευάγγελος Αβέρωφ.

Δηλαδής: Σπουδές με τα λεφτά του μπαμπά, στο ίδιο american college με το paidi, πολιτικάντης από μικρός, πνευματικό τέκνο του φασιστο τσέλιγκα, δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και παντρέυτηκε κόρη βιομηχάνου. Μα'στα.

Επισκέπτης
ο φανατισμός και η πλύση εγκεφάλου, αυτά σου υπαγορεύουν!

Τα αποτελέσματα όμως λένε άλλα!

εγώ ξέρω ότι επί 5 χρόνια όοοοοοοοοοολα τα κανάλια απ το πρωί ως το βράδι επί 5,5 χρόνια έλεγαν για το πόσο ανίκανοι είναι (οι του Κωστάκη) και τώρα με το ΔΝΤ και όοοολες τις γκάφες και πράξεις ανικανότητας, φταίνε οι κερδοσκόποι!

και ποιος έδωσε τροφή στους κερδοσκόπους ρε σαϊνια?
αν αφήσεις το σπίτι σου ορθάνοιχτο και πας σαβατοκύριακο στη Μύκονο, θα φταίνε οι κλέφτες που σου πήραν και τα σώβρακα?

εκτός.....

εκτός αν τα είχες όλα ασφαλισμένα πουχου, και θα εισπράξεις πιο πολλά απ την εταιρία σου απ την πραγματική αξία αυτών που σού κλεψαν.

οπότε τότε δε μιλάμε για βλακεία, αλλά για λαμογιά!
και σ αυτό οι ΜΠΑΤΣΟΚοι είναι μανούλες.......
Ορθός τα έλεγαν τότε,κακώς δεν πολυ μιλάνε τώρα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ΝΔ θα τα κατάφερνε καλύτερα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ανοίξτε νέο νήμα - Σαμαράς, το μέλλον. :uglystupid: Ο άνθρωπος που έστειλε τη ΝουΔου αντιπολίτευση, από μίασμα έγινε αρχηγός της. Τι να πεις για το μαλλί της αλληνής... :jerking: :jerking:

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ανοίξτε νέο νήμα - Σαμαράς, το μέλλον. :uglystupid: Ο άνθρωπος που έστειλε τη ΝουΔου αντιπολίτευση, από μίασμα έγινε αρχηγός της. Τι να πεις για το μαλλί της αλληνής... :jerking: :jerking:

Δηλαδής τώρα το θέμα που τίθεται είναι η συνέπεια ή η ευφυία των δεξιών, α?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μεταξύ Σαμαρά κ Παπανδρέου κ εγώ Σαμαρά θεωρώ πιο ικανό,είναι άριστος οικονομολογός!!! :rolleyes:

Μιλώντας περί καλών οικονομολόγων ως επιστημόνων (ασχέτως αποτελεσματων θητείας), Αλογοσκούφης, Χριστοδουλάκης (αν και λίγο νερντ) και Παπαντωνίου...

Επισκέπτης
Αποδείξεις κύριε...

Τι κάνει νιαου-νιαου στην κεραμοσκεπή??
Για αρχή κοίτα την εξέλιξη που είχαν ο κάθε κερατάς του τότε στενού επιτελείου του.
Και δε μιλάμε για Γεροντόπουλους,Κλείτους,Συμπιλίδηδες και λοιπούς.
Μιλάμε για το πραγματικά στενό επιτελείο του..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Τι κάνει νιαου-νιαου στην κεραμοσκεπή??
Για αρχή κοίτα την εξέλιξη που είχαν ο κάθε κερατάς του τότε στενού επιτελείου του.
Και δε μιλάμε για Γεροντόπουλους,Κλείτους,Συμπιλίδηδες και λοιπούς.
Μιλάμε για το πραγματικά στενό επιτελείο του..

Π.χ. Κακλαmoney???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ που παίρνω φέτα χύμα από τον βασιλόπουλο την κάνω την επανάστασή μου?
όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?  :(

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
εγώ που παίρνω φέτα χύμα από τον βασιλόπουλο την κάνω την επανάστασή μου?
όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?  :(

Δοχείο ή βαρέλι?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Για κανέναν δεν υπάρχουνε,συνεπώς ότι νομικά νόμιμο είναι κ ηθικό!!! :headbang:

φιλαράκι, δεν ξέρω (ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος που πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα για να γλιτώσει απ τις ρετσινιές του δικού του πολιτικού χώρου) τι πήρε ο Σαμαράς και από ποιον για να ρίξει το Μητσοτάκη τότε!

το θέμα είναι όμως ότι δεν πούλησε τη χώρα του, όπως τώρα ο ΓΑΠ.

οπότε οι λάσπες δεν πιάνουν τόπο, όσο κι αν οι υπερασπιστές του επιδιώκουν την,χωρίς λόγο, σύγκριση.

πάρε και το βιντεάκι να δεις τι σημαίνει υπερασπίζομαι τα εθνικά συμφέροντα και όχι βάζω Δραγούμες στο παιδείας......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom