Επισκέπτης
Πως μι το πεεεεεεεεες? Πόθεν πως?????
Έλα τώρα,όλοι το ξέρουμε αυτό..
Λίγα παντελόνιασε το '93??
Πως μι το πεεεεεεεεες? Πόθεν πως?????
Δεν τον λες κ ανίκανο πάντως:
Σπουδές και είσοδος στη Βουλή
Το 1969 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών με έμφαση στα Οικονομικά. Έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Διετέλεσε ενεργό μέλος της ΟΝΝΕΔ και εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1977 σε ηλικία 26 ετών, ο νεότερος βουλευτής στην ιστορία του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Εκλεγόταν βουλευτής με το ίδιο κόμμα μέχρι το 1990. Πολιτικός μέντοράς του ήταν ο Ευάγγελος Αβέρωφ.
Ορθός τα έλεγαν τότε,κακώς δεν πολυ μιλάνε τώρα.ο φανατισμός και η πλύση εγκεφάλου, αυτά σου υπαγορεύουν!
Τα αποτελέσματα όμως λένε άλλα!
εγώ ξέρω ότι επί 5 χρόνια όοοοοοοοοοολα τα κανάλια απ το πρωί ως το βράδι επί 5,5 χρόνια έλεγαν για το πόσο ανίκανοι είναι (οι του Κωστάκη) και τώρα με το ΔΝΤ και όοοολες τις γκάφες και πράξεις ανικανότητας, φταίνε οι κερδοσκόποι!
και ποιος έδωσε τροφή στους κερδοσκόπους ρε σαϊνια?
αν αφήσεις το σπίτι σου ορθάνοιχτο και πας σαβατοκύριακο στη Μύκονο, θα φταίνε οι κλέφτες που σου πήραν και τα σώβρακα?
εκτός.....
εκτός αν τα είχες όλα ασφαλισμένα πουχου, και θα εισπράξεις πιο πολλά απ την εταιρία σου απ την πραγματική αξία αυτών που σού κλεψαν.
οπότε τότε δε μιλάμε για βλακεία, αλλά για λαμογιά!
και σ αυτό οι ΜΠΑΤΣΟΚοι είναι μανούλες.......
Έλα τώρα,όλοι το ξέρουμε αυτό..
Λίγα παντελόνιασε το '93??
Για κανέναν δεν υπάρχουνε,συνεπώς ότι νομικά νόμιμο είναι κ ηθικό!!!Αποδείξεις κύριε...
Ανοίξτε νέο νήμα - Σαμαράς, το μέλλον.Ο άνθρωπος που έστειλε τη ΝουΔου αντιπολίτευση, από μίασμα έγινε αρχηγός της. Τι να πεις για το μαλλί της αλληνής...
![]()
![]()
Για κανέναν δεν υπάρχουνε,συνεπώς ότι νομικά νόμιμο είναι κ ηθικό!!!![]()
Μετά θα μας πείτε φασίστες όμως!!!Τα επαναστατικά δικαστήρια έχουν άλλες διαδικασίες...
σιγα ρε ροβεσπιεροι....Τα επαναστατικά δικαστήρια έχουν άλλες διαδικασίες...
Μετά θα μας πείτε φασίστες όμως!!!![]()
![]()
![]()
Μεταξύ Σαμαρά κ Παπανδρέου κ εγώ Σαμαρά θεωρώ πιο ικανό,είναι άριστος οικονομολογός!!!![]()
Αποδείξεις κύριε...
Ενάς ο μέγιστος οικονομολόγοςΜιλώντας περί καλών οικονομολόγων ως επιστημόνων (ασχέτως αποτελεσματων θητείας), Αλογοσκούφης, Χριστοδουλάκης (αν και λίγο νερντ) και Παπαντωνίου...
Τι κάνει νιαου-νιαου στην κεραμοσκεπή??
Για αρχή κοίτα την εξέλιξη που είχαν ο κάθε κερατάς του τότε στενού επιτελείου του.
Και δε μιλάμε για Γεροντόπουλους,Κλείτους,Συμπιλίδηδες και λοιπούς.
Μιλάμε για το πραγματικά στενό επιτελείο του..
εγώ που παίρνω φέτα χύμα από τον βασιλόπουλο την κάνω την επανάστασή μου?
όλα τα σ/μ αναφέρατε, τον βασιλόπουλο τον αφήσατε απ'έξω, να μην ξέρω κι εγώ πού βαδίζω δηλαδίς?![]()
Για κανέναν δεν υπάρχουνε,συνεπώς ότι νομικά νόμιμο είναι κ ηθικό!!!![]()
Π.χ. Κακλαmoney???
Δοχείο ή βαρέλι?