Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Γιατι νομιζουν οτι εχουμε χρηματα .....

Μην παραθέτεις παραδείγματα, είναι γνωστό πλέον ότι η Ελλάδα είναι από τις πιο ακριβές πλέον χώρες στην ΕΕ.
Όσο για τον αποπληθωρισμό.... στο 5,4 εκτινάχθηκε ο πληθωρισμός, όπως ανακοινώθηκε χθες.
Αποπληθωρισμό τελικά βλέπουμε μόνο στις αμοιβές των εργαζομένων. Ρουμανοποίηση δηλαδή.

Ρε άτομα - δεν υπάρχει μηχανισμός εξόδου μιας χώρας από την Ευρωζώνη. Τώρα μετά τα τελευταία τα συγχαρίκια τα δικά μας θέλει η κάρια η Μέρκελ να φτιάξει διαδικασίες, ώστε όταν δεν πιάνεις τα μεγέθη που θα θέσει ο Σόιμπλε κλπ - να παίρνεις πούλο.

Απ όσο γνωρίζω, για την ώρα δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

Όπου δεν υπάρχει δρόμος μπορούμε να τον φτιάξουμε.

Όσο για τα σενάρια εξόδου... οι ιταλοί τα έλεγαν εδώ και 5 χρόνια. Για να μην μιλήσουμε για το πόσο θα γούσταραν οι γερμαναράδες το μάρκο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ειμαι 18 χρονων στα γενεθλια μου. ο μπαμπας μου δε μου πειρε ποδηλατο γιατι δεν ειχε λεφτα και μου εκανε δωρο ενα καροτσι.
ετσι ειναι η πουτανα η ζωη....οι τιμιοι δεξιοι παιρνουν δωρο καροτσι και οι πασοκοι τυπε μου slk για τα γενεθλια τους..... :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
παντως ημουν και παραμενω ωραιο παιδι. και τωρα εχω κανει και φραγκα. εγω δεν χρεοκοπω αλλιμονο απο μερικουσ εδω μεσα
Γιατί δε βάζεις τωρινή τότε ρε Αλέκο να ούμε? Ειδικά άμα κοζάρεις την Άννα Μαρία Γλωσσοδέτη - της πετάς την πορτοφόλα πάνω στο τραπέζι μαζί με κλειδιά από την αμαξάουα και έχεις 80% πιθανότητα άμα φέρνεις πιο πολύ Johnny Depp κι από Brad Pitt να ούμε.

Δοκιμασμένη συνταγή - never fails. Άκου και τον παλιόνε. ;)

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
ετσι ειναι η πουτανα η ζωη....οι τιμιοι δεξιοι παιρνουν δωρο καροτσι και οι πασοκοι τυπε μου slk για τα γενεθλια τους..... :2funny: :2funny:

θα μου δουν τάρχιδια οσοι ψηφηζουν πασοκ και νδ με την πεινα θα πεσει. αλλα καλα να παθουν. νομιζαν οι η περιοδος των παχιων αγελαδων θα κρατουσε για παντα. οσοι δεν εχει κανει τις καβατζες σας τον ειπιατε. να δω τι θα κανετε τις slk οταν δε θαχετε βενζινη να βαλετε και να πληρωσετε τους φορουσ. εγω μπορει στα 18 να ειχα καριτσι αλλα τωρα εχω fiat punto δε χρωσταω και ειμαι και ωραιο παιδι. μποαχαχαχαχαχαχαααααχχαχχαχαααα

ftlv

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
άλλοι πεινάνε άλλοι ξυπνάνε.......

Αλλωστε εδώ πλέον όλα πάνε καλά.

Τα μέτρα αποδίδουν καταπληκτικά.
Το οικονομικό πρόγραμμα φυσάει (να υπολογίζαμε και το ΦΠΑ που δεν επιστρέφεται και το πάγωμα κάθε είδους πληρωμών).
Οι τράπεζες που έχομε είναι οι καλύτερες και ισχυρότερες που υπάρχουν, με κανένα πρόβλημα ρευστότητας.
Ο ΓΑΠ με τον ΠΑΠΑΚ ξεμπρόστιασαν τους κερδοσκόπους. Μετά ο πρώτος πήγε στον ... Καντάφι και ζήτησε αυτόγραφο (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ).
Η Κατσέλη ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ πως η αύξηση του ΦΠΑ θα αυξήσει την ύφεση. (και που να δείτε τους νέους λογ/μους της ΔΕΗ).
Νέα μέτρα δε θα παρθούν (ΠΑΠΑΚ χθες), θα πάρομε τις δόσεις και τα πακέτα, δε θα πτωχεύσομε κλπ.
Το ΧΑ "πετάει" ειδικά με τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου που μόνο limit up δεν έκαναν (αυτό απαντάει σε προηγούμενη ερώτησή σου, τι γνώμη έχω γι αυτούς που με 10000 θέλουν να βγάλουν 300000).
Η πληροφόρηση της κοινής γνώμης θα μεγιστοποιηθεί ώστε να λάβει αυτή τα σωστά μηνύματα (πως όλα πάνε καλά δηλ.).

Οπως βλέπομε άλλη αντίδραση εδώ ΔΕΝ υπάρχει. Λαός, φορείς, συνδικαλιστές, κάτι?
Είδατε ακούσατε κάτι, τίποτε???
Ολα καλά λοιπόν και όμορφα.

Αστους τους μαλάκες τους γερμανούς να λένε. Οι χαχόλοι ξέρουν καλύτερα....
Μην ασχολείσθε άλλο εδώ μέσα. Χρόνος χάνεται. Δε φταίνε τελικώς οι πολιτικοί. Οχι.
Η κοινή γνώμη, ξέρει καλύτερα.

Επισκέπτης
Ο ΓΑΠ με τον ΠΑΠΑΚ ξεμπρόστιασαν τους κερδοσκόπους. Μετά ο πρώτος πήγε στον ... Καντάφι και ζήτησε αυτόγραφο (ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ).
Η Κατσέλη ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ πως η αύξηση του ΦΠΑ θα αυξήσει την ύφεση. (και που να δείτε τους νέους λογ/μους της ΔΕΗ).
Νέα μέτρα δε θα παρθούν (ΠΑΠΑΚ χθες), θα πάρομε τις δόσεις και τα πακέτα, δε θα πτωχεύσομε κλπ.
Το ΧΑ "πετάει" ειδικά με τις μετοχές του τραπεζικού κλάδου που μόνο limit up δεν έκαναν (αυτό απαντάει σε προηγούμενη ερώτησή σου, τι γνώμη έχω γι αυτούς που με 10000 θέλουν να βγάλουν 300000).
Η πληροφόρηση της κοινής γνώμης θα μεγιστοποιηθεί ώστε να λάβει αυτή τα σωστά μηνύματα (πως όλα πάνε καλά δηλ.).
αλτερ πριν απο λιγο..
αααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
θα μου δουν τάρχιδια οσοι ψηφηζουν πασοκ και νδ με την πεινα θα πεσει. αλλα καλα να παθουν. νομιζαν οι η περιοδος των παχιων αγελαδων θα κρατουσε για παντα. οσοι δεν εχει κανει τις καβατζες σας τον ειπιατε. να δω τι θα κανετε τις slk οταν δε θαχετε βενζινη να βαλετε και να πληρωσετε τους φορουσ. εγω μπορει στα 18 να ειχα καριτσι αλλα τωρα εχω fiat punto δε χρωσταω και ειμαι και ωραιο παιδι. μποαχαχαχαχαχαχαααααχχαχχαχαααα
Είδες σε καλό σου βγήκε που σε αμόλυσε ο μπαμπάς  με το καρότσι στην κατηφόρα:
έπεσες στο λάκκο με τα σκ..
λάθος   με  τα λεφτά!

Στην μάνα σου τόπες?

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καθε μηνα με δυο ερχομαι και γραφω προσωπικες προβλεψεις.  Τωρα βλεπω:

Οπως και πριν 3 μηνες, 100% πιθανοτητα της Ελλαδος να βγει απο το Ευρω

100% πιθανοτητα διαλυσης του Ευρω οπως το ξερουμε σημερα.  Αυτο δεν σημαινει οτι θα υπαρξει καποιο κοινο νομισμα στην Ευρωπη απο καποιες χωρες ομως.

60% πιθανοτητα οτι θα ειναι η Γερμανια αυτη που θα βγει πρωτη απο το Ευρω.  Κι ομως.

25% πιθανοτητα να γινει πραξικοπημα ή καποιου αλλου ειδους εντατικοτατης επαναστασης στην Ελλαδα στα επομενα 3 χρονια.

Την προηγουμενη φορα πριν 2 μηνες για το χρηματηστηριο εγραψα, γιατι δεν ειναι ηδη στις 1500 μοναδες.  Τωρα που ανετα τις κατεβηκαμε, λεω οτι θα δουμε 1200 εκτος εαν οι παγκοσμια οικονομια καπως παει καλα και επηρεασει αυτο και το δικο μας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

100% πιθανοτητα διαλυσης του Ευρω οπως το ξερουμε σημερα.  Αυτο δεν σημαινει οτι θα υπαρξει καποιο κοινο νομισμα στην Ευρωπη απο καποιες χωρες ομως.

60% πιθανοτητα οτι θα ειναι η Γερμανια αυτη που θα βγει πρωτη απο το Ευρω.   Κι ομως.

25% πιθανοτητα να γινει πραξικοπημα ή καποιου αλλου ειδους εντατικοτατης επαναστασης στην Ελλαδα στα επομενα 3 χρονια.

Την προηγουμενη φορα πριν 2 μηνες για το χρηματηστηριο εγραψα, γιατι δεν ειναι ηδη στις 1500 μοναδες.  Τωρα που ανετα τις κατεβηκαμε, λεω οτι θα δουμε 1200 εκτος εαν οι παγκοσμια οικονομια καπως παει καλα και επηρεασει αυτο και το δικο μας.
στοιχημα παιζεις; :think:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
Είδες σε καλό σου βγήκε που σε αμόλυσε ο μπαμπάς  με το καρότσι στην κατηφόρα:
έπεσες στο λάκκο με τα σκ..
λάθος   με  τα λεφτά!

Στην μάνα σου τόπες?

τα λεγα στη δικια οταν.......αλλα δε με πιστευε

Επισκέπτης

60% πιθανοτητα οτι θα ειναι η Γερμανια αυτη που θα βγει πρωτη απο το Ευρω.   Κι ομως.

γαματα φιλε..
πανε να μας φανε την δουλεια οι κινεζοι..

Επισκέπτης
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• 30491_425836533054_291737703054_5681366_5138885_n.jpg
    30491_425836533054_291737703054_5681366_5138885_n.jpg
    69,1 KB · Εμφανίσεις: 19

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Η ουσία είναι ότι σε λίγο καιρό, για να φας αυγό θα πρέπει να έχεις γκόμενα την κότα...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
αφού αγοράζεις ρε μαλάκα.

ο Σκλαβενίτης στο κωλογήπεδο του πρεζάκια είχε τζίρο παραμονή χριστουγέννων 850 χιλιάρια.
ΠΟύ; στου Ρέντη.
ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ καλά σου κάνει η σάβρα και ο πρεζάκιας και σε πάνε πίπα κώλο.
Και τι θες να κάνει ο κοσμάκης ρε παπαρίδη???
Επειδή όλα τα Σ/Μ πουλάνε το Ελληνικό γιαούρτι,τη φέτα ή το γαλοτύρι πιο ακριβά απ'ότι έξω να μην ψωνίσει κανέις τίποτα και να τρώνε  κοπανιστό αέρα???
Δηλαδή σε όλες τις υπόλοιπες χώρες κάνει μποϊκοτάζ ο καταναλωτής για να κρατάνε τις τιμές σε νορμαλ επίπεδα τα Σ/Μ???
Ποιος ΠΡΕΠΕΙ να τους ΕΛΕΓΧΕΙ(λέμε τώρα) εγώ εσύ και η Κυρα Γιώργαινα????

Αει γαμήσου κι εσύ και ο πλε...

Μου θύμησες τον Φώλια που είχε δηλώσει σχετικά με την ακρίβεια των αγροτικών προϊόντων "δεν είναι ανάγκη να έχετε κάθε μέρα στο τραπέζι σας μπρόκολο..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom