Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πρέπει επειγόντως να υπάρξει σχέδιο εξόδου από το ευρώ.
Το ευρώ υποχώρησε στο ασθενέστερο επίπεδο σε εννέα σχεδόν χρόνια έναντι του δολαρίου εν μέσω εικασιών ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κινείται πιο κοντά σε μεγάλης κλίμακας αγορές ομολόγων του δημοσίου. Όλα δείχνουν ότι το ευρώ θα χαθεί κάτω από ένα όργιο άγριας κερδοσκοπίας των αγορών. Αυτοί που δημιούργησαν το ευρώ σήμερα στοιχιματίζουν στο χαμό του.
Την ίδια ώρα οι Σαμαροβενιζέλοι προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες με το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ. Πήραν γραμμή από τη Μέρκελ και παπαγαλίζουν τις ανοησίες περί καταστροφής. Ολοκληρωτική καταστροφή θα είναι να μείνουμε μέσα στο ευρώ. Ειδικά τώρα που αυτό καταρρέει και απειλεί ακόμη και ισχυρές οικονομίες όπως της Ιταλίας και της Γαλλίας.

Δημήτρης Καζάκης 05-01-2014

ευτυχως που σύμφωνα με τους Λουκεντέδες το ευρώ είναι ισχυρό  :2funny: :2funny:

σε ιστορικό χαμηλό σήμερα με 1,19...και συνεχίζουμε...

τσαρλατάνε Καζάκη που κυβερνάς 40 χρόνια και θες να μας γυρίσεις στη δραχμή με αυτήν που φτιάχτηκαν περιουσίες και πειρουσίες..με αυτήν που είχαν όλοι απασχόληση...με αυτήν που δεν υποσιτίζοταν 700.000 παιδιά...με αυτήν που από το 75 και μετά δεν έφευγε σχεδόν κανένας μετανάστης..με αυτήν που με μια σεζόν σερβιτόρος αγόραζες διαμέρισμα...κάτσε στο ευρώ τσαρλατάνε Καζακη να πάμε όλοι μαζί στο βυθό...το συνιστούν οι Lucent άλλωστε...

Ετσι μοντελογαμια, να σε δω να φτιαξεις περιουσια με την δραχμη τωρα!  :2funny: :2funny: Ουτε για να παρεις ψωμι απο τον φουρνο δεν θα φτανουν.

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: και ο Καζακης αρχηγος!  :2funny: :2funny:

ούτε απλή αριθμητική δεν ξέρεις ρε βλάκα... ηυ κορώνα διολίσθησε 12% το ευρώ 10%.... ποιό διολίσθησε περισσότερο οεο ???

Αφου εισαι ασχετος! Αυτη ειναι αρθμητικη Καζακη!  :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
To πρώτο θα κόστιζε στην Γερμανία 40 δισ. ευρώ, ενώ το δεύτερο περίπου 76, γράφει η Frankfurter Allegmeine Zeitung
Περί τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ θα κόστιζε στην Γερμανία ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ποσό μικρότερο από όσο θα κόστιζε στην Γερμανία μια ελληνική στάση πληρωμών ή ένα «Grexit», σύμφωνα με την Frankfurter Allegmeine Zeitung, η οποία επικαλείται την εκτίμηση του οικονομολόγου του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (IfW) Γιενς Μπόιζεν-Χογκρέφε.

Η εφημερίδα, σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα στην ηλεκτρονική σελίδα της, επισημαίνει ότι ο υπολογισμός αυτός αφορά «κούρεμα», το οποίο θα έφερνε το ελληνικό χρέος από το 175% του ΑΕΠ στο 90%.

«Εάν η Ελλάδα δεν εξυπηρετούσε πλέον το χρέος της, το κόστος θα ήταν πολύ υψηλότερο», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ το Ινστιτούτο Οικονομικών Μελετών Ifo του Μονάχου υπολογίζει ότι οι απώλειες για την Γερμανία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες, εάν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη.

«Εάν η Ελλάδα καταστεί αφερέγγυα και φύγει από το ευρώ, θα πρέπει η γερμανική κυβέρνηση να αναμένει μια απώλεια ύψους έως και 76 δισεκατομμυρίων ευρώ», σημειώνει ο καθηγητής Οικονομίας του Ifo Τίλο Βολμερσχόιζερ.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
To πρώτο θα κόστιζε στην Γερμανία 40 δισ. ευρώ, ενώ το δεύτερο περίπου 76, γράφει η Frankfurter Allegmeine Zeitung
Περί τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ θα κόστιζε στην Γερμανία ένα «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, ποσό μικρότερο από όσο θα κόστιζε στην Γερμανία μια ελληνική στάση πληρωμών ή ένα «Grexit», σύμφωνα με την Frankfurter Allegmeine Zeitung, η οποία επικαλείται την εκτίμηση του οικονομολόγου του Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία (IfW) Γιενς Μπόιζεν-Χογκρέφε.

Η εφημερίδα, σε ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα στην ηλεκτρονική σελίδα της, επισημαίνει ότι ο υπολογισμός αυτός αφορά «κούρεμα», το οποίο θα έφερνε το ελληνικό χρέος από το 175% του ΑΕΠ στο 90%.

«Εάν η Ελλάδα δεν εξυπηρετούσε πλέον το χρέος της, το κόστος θα ήταν πολύ υψηλότερο», αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ το Ινστιτούτο Οικονομικών Μελετών Ifo του Μονάχου υπολογίζει ότι οι απώλειες για την Γερμανία θα ήταν ακόμη μεγαλύτερες, εάν η Ελλάδα εγκατέλειπε την Ευρωζώνη.

«Εάν η Ελλάδα καταστεί αφερέγγυα και φύγει από το ευρώ, θα πρέπει η γερμανική κυβέρνηση να αναμένει μια απώλεια ύψους έως και 76 δισεκατομμυρίων ευρώ», σημειώνει ο καθηγητής Οικονομίας του Ifo Τίλο Βολμερσχόιζερ.

Τζιμμυ δεν ειναι ποσα θα χασει η Γερμανια, αλλα ποσα παραπανω θε πρεπει να δανεισει στην Ελλαδα με τον Αλεξη προθυπουργο.  ;)

Κατ γιουρ λοσες αντ ραν................... ειναι η τωρινη σκεψη τους.  :grin:

Και αν τα κουρεψει για την Ελλαδα τι θα γινει με Πορτογαλια, Ιρλανδια και Ισπανια?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Τζιμμυ δεν ειναι ποσα θα χασει η Γερμανια, αλλα ποσα παραπανω θε πρεπει να δανεισει στην Ελλαδα με τον Αλεξη προθυπουργο.  ;)

Κατ γιουρ λοσες αντ ραν................... ειναι η τωρινη σκεψη τους.  :grin:

Και αν τα κουρεψει για την Ελλαδα τι θα γινει με Πορτογαλια, Ιρλανδια και Ισπανια?
δανεικα για μιζενς.. εξοπλιστικα.. οτε.. κλπ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Τζιμμυ δεν ειναι ποσα θα χασει η Γερμανια, αλλα ποσα παραπανω θε πρεπει να δανεισει στην Ελλαδα με τον Αλεξη προθυπουργο.  ;)

Κατ γιουρ λοσες αντ ραν................... ειναι η τωρινη σκεψη τους.  :grin:

σωστοτατος.αυτο τους συμφερει περισσοτερο εφοσον φυσικα παει εκει το πραγμα ο αλεξης μαζι με τους υπολοιπους συριζαιους.
δανεικα για μιζενς.. εξοπλιστικα.. οτε.. κλπ
σε αυτα εμπλεκονται και ιδιωτες ασε που τα δανεικα της γερμανιας μπορει να ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα απο ζιμενς εξοπλιστικα κ.λ.π. και ασε που την γερμανια την ενδιαφερουν πολυ μεγαλυτερες αγορες με την ιδια η μεγαλυτερη διαφθορα σε σχεση με ελλαδα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ούτε απλή αριθμητική δεν ξέρεις ρε βλάκα... ηυ κορώνα διολίσθησε 12% το ευρώ 10%.... ποιό διολίσθησε περισσότερο οεο ???

11% διολίσθησαν και τα 2...με τη διαφορά ότι η διολίσθηση της κορώνας αφορά μόνο τη Νορβηγική οικονομια ενώ το ευρώ σας 19 ΧΩΡΕΣ!!!!!19!!!! ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ που δεν έχουν τη δύναμη να ακολουθήσουν τα πλεονάσματα της Γερμανίας...Εσθονία,Λετονία Λιθουανία Φινλανδία Ελλάδα Πορτογαλία...τι δουλειά έχουν αυτές οι χωρες σε νομισματική ένωση?

μα εσείς δε μας λέγατε ότι το ευρώ είναι ισχυρό? :2funny: :2funny:

το πολύ πολύ να τυπώσει η Νορβηγία λίγο παραπάνω χρήμα να αντιταθμίσει την όποια απώλεια...η Μέρκελ για να μας δώσει 2-3 δις πόσα μνημόνια θα μας φορέσει ακόμα?

ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ?

Ετσι μοντελογαμια, να σε δω να φτιαξεις περιουσια με την δραχμη τωρα!  :2funny: :2funny: Ουτε για να παρεις ψωμι απο τον φουρνο δεν θα φτανουν.

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: και ο Καζακης αρχηγος!  :2funny: :2funny:

γή προιόντων στο φουλ ανθρώπους να βγαίνουν σε ζόν για να δουλέψουν καπνά...
Αφου εισαι ασχετος! Αυτη ειναι αρθμητικη Καζακη!  :grin:

Σε άλλο κράτος θα σε είχανε κλείσει μέσα για τρομοκρατία και διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Θα ήθελα όμως μιας και είσαι μέγας οικονομολόγος να μου πεις αν η Γερμανία είχε εθνικό νόμισμα τώρα αν θα μπορούσε να κάνει εστω και μία εξαγωγή αφού η ισοτιμία της θα ήταν στο Θεό...τώρα με κοινό νόμισμα σε κανιβαλίζει...τα προιόντα της κατακλύζουν και τις μικρές χώρες άρα οι μικροί παραγωγοί στην Ελλάδα σβήνουνε...

όσο για τη δραχμή δεν θυμάμαι κανέναν να πεινούσε δεν θυμάμαι 3 εκ ανασφάλιστους δεν θυμάμαι συσσίτια θυμάμαι παραγωγή στο φουλ θυμάμαι ανθρώπους να βγαίνουν σεζόν για καπνά...θυμάμαι να γεμίζω φουλ βενζίνη το αμάξι μου και να πηγαίνω παντού...τώρα οεο?

δεν μας είπες η δημοσιονομική υποτίμηση που επέβαλλε η τρόικα που φτάνει ως και το 40% από το 2010 και μετά δεν υπολογίζεται στην υποτίμηση?γιατί μας τα έχετε πρήξει...

γνωρίζεις τι σημαίνει σταθερή ισοτιμία νομίσματος με κυβερνητική απόφαση?

γνωρίζεις τι σημαίνει να μην αφήνει η κυβέρνηση το νόμισμα ελευθερα διαπραγματεύσιμο σε χρηματιστήρια και να παίζουν παιχνίδια οι κερδοσκόποι?

πως θα χρηματοδοτηθούν επενδύσεις όταν για να βρεις χρήμα θες και μνημόνια?

ποια χώρα αναπτύχθηκε χωρίς πληθωρισμό?

στη δεκαετία του 80 που είχαμε 25% πληθωρισμό πέθανε κανένας από την πείνα?

άσε την προπαγάνδα και την παραμυθα σε μένα νεοφιλελέυθερο απόβρασμα...το μόνο που θα πληγεί από μια έξοδο από την Ευρωζώνη είναι

1.οι εισαγωγικές εταιρείες οι οποίες θα μετατραπουν σε εξαγωγικές αναγκαστικά
2.Μια τρομακτική πτώση του ευρώ στις Εβραικές αγορες κεφαλαίου αλλά στα @@ μας
3.θα καταγγελθούν συνθήκες τύπου Δουβλίνου 2 και όλοι οι παράνομοι λαθροέποικοι θα πάρουν τον μπούλο.

κατά τα άλλα ο κόσμος θυμάται καθαρά ότι με 170.000 δραχμές το 1999 πλήρωνες και ενοίκιο και ζούσες σαν βασιλιάς ενώ τώρα με 500 ευρώ δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατί δεν απαντάς ότι τα κράτη για να βρουν ευρώ πρέπει να αγοράσουν ομόλογα μεσω των εμπορικών τραπεζών?με τι επιτόκια?

γιατι δεν πρέπει τα κράτη να τυπώνουν νόμισμα αλλά ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ?είναι δυνατόν μια οικονομία να ορθοποδήσει έτσι?

πάλι και το χρέος να σου μηδενίσουνε πάλι θα χρωστάς...

ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.992
Πόντοι
6.925
όσο για τη δραχμή δεν θυμάμαι κανέναν να πεινούσε δεν θυμάμαι 3 εκ ανασφάλιστους δεν θυμάμαι συσσίτια θυμάμαι παραγωγή στο φουλ θυμάμαι ανθρώπους να βγαίνουν σεζόν για καπνά...θυμάμαι να γεμίζω φουλ βενζίνη το αμάξι μου και να πηγαίνω παντού...τώρα οεο?

Θυμάμαι να μην μου βγαίνουν οι μέρες, θυμάμαι να ψάχνω για $ να δώσω σε όποιον πάει ταξίδι για μία φωτογραφική μηχανή (σαν και αυτή που αλλάζεις κάθε 2 χρόνια) θυμάμαι την οικογένεια να κάνει οικονομίες για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο (αυτά που τώρα έχουν 2-3) θυμάμαι τον πατέρα μου να πηγαίνει στην Ιταλία να εγκαταστήσει υγραέριο γιατί δεν συνέφερε να το κινεί με βενζίνη, θυμάμαι πληθωρισμό διψήφιο, 3-4 υποτιμήσεις (όταν κόβεις νόμισμα δικό σου αυτό συμβαίνει) θυμάμαι 1 χρόνο αναμονή από τον κρατικό ΟΤΕ για να πάρω νούμερο τηλεφώνου (δεν είχα βύσμα) θυμάμαι όμως και αγρότες να δουλεύουν την γη και όχι να περιμένουν στον καφενέ αποζημειώσεις και αεριτσίδικα λεφτά από τον προυπολογισμό, θυμάμαι αρκετές βιοτεχνίες να δουλεύουν φουλ και να μπορούν να εξάγουν. Με την δραχμή θα πάμε καλύτερα ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δουλέψουμε περισσότερο, ΑΝ ανασυντάξουμε το κράτος και την λειτουργία του ΑΝ ενισχύσουμε και βοηθήσουμε την παραγωγική οικονομία και όχι την παρασιτική ... Αυτά που θα μας σώσουν αν έχουμε δραχμή μας βοηθούν και με όποιο άλλο νόμισμα. Δεν φταιει το νόμισμα για την κατάντια μας αλλά η πολιτικοηθική μας χρεοκωπία.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Θυμάμαι να μην μου βγαίνουν οι μέρες, θυμάμαι να ψάχνω για $ να δώσω σε όποιον πάει ταξίδι για μία φωτογραφική μηχανή (σαν και αυτή που αλλάζεις κάθε 2 χρόνια) θυμάμαι την οικογένεια να κάνει οικονομίες για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο (αυτά που τώρα έχουν 2-3) θυμάμαι τον πατέρα μου να πηγαίνει στην Ιταλία να εγκαταστήσει υγραέριο γιατί δεν συνέφερε να το κινεί με βενζίνη, θυμάμαι πληθωρισμό διψήφιο, 3-4 υποτιμήσεις (όταν κόβεις νόμισμα δικό σου αυτό συμβαίνει) θυμάμαι 1 χρόνο αναμονή από τον κρατικό ΟΤΕ για να πάρω νούμερο τηλεφώνου (δεν είχα βύσμα) θυμάμαι όμως και αγρότες να δουλεύουν την γη και όχι να περιμένουν στον καφενέ αποζημειώσεις και αεριτσίδικα λεφτά από τον προυπολογισμό, θυμάμαι αρκετές βιοτεχνίες να δουλεύουν φουλ και να μπορούν να εξάγουν. Με την δραχμή θα πάμε καλύτερα ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ δουλέψουμε περισσότερο, ΑΝ ανασυντάξουμε το κράτος και την λειτουργία του ΑΝ ενισχύσουμε και βοηθήσουμε την παραγωγική οικονομία και όχι την παρασιτική ... Αυτά που θα μας σώσουν αν έχουμε δραχμή μας βοηθούν και με όποιο άλλο νόμισμα. Δεν φταιει το νόμισμα για την κατάντια μας αλλά η πολιτικοηθική μας χρεοκωπία.

καλό το παραμύθι σου...αλλά δεν έχει δράκο...

1.Στα παπάρια μου οι φωτογραφικές μηχανές και τα εισαγόμενα όταν ο άλλος δεν έχει ψωμί να φάει...
2.Με την δραχμή δε σου βγαίνανε οι μέρες?με 7 στα 7 μέρες μπουζούκια γεμάτα?με ταξί 1500 δρχ για απόσταση 30χλμ?σε παρακαλώ..
3.Θέλω να ρίξω 3 δίς ευρώ στην αγορά...δανείζομαι λοιπόν από τη Μέρκελ με επιτόκιο 5% και άρα της χρωστάω 3 δις ευρώ συν 5%...

θέλω να ρίξω 3 δις δραχμές στην αγορα...ΤΙς ΤΥΠΩΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ....

από πότε ρε μεγάλε ο έλεγχος στα σύνορα και το να μην είσαι μπάτε σκύλοι αλέστε είναι κακό?
δεν ψυλλιάζεσαι λίγο ότι αυτή η δήθεν ελευθερία των συνόρων εγινε από τους τραπεζίτες για να μπορούν να διαφεύγουν κεφάλαια στο εξωτερικό χωρίς κανέναν έλεγχο?

πήγαινες στη Ρόδο διακοπές άνετα και τώρα θες 500 ευρώ να πας Ρόδο και 100 ευρώ στη Σόφια της Βουλγαρίας...

αν εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό να θέλω να πάω στη χώρα μου όσα λεφτά θέλω πχ να πάω Ταυλάνδη Ε ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

ναι θα δουλέψουμε...ΟΜΩς ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ,

και αυτό γίνεται μόνο αν τυπώσω χρήμα.

προφανώς η Αργεντινή και όσες χώρες απαγορεύουν γτην εκροή συναλλάγματος είναι χαζές και εμείς οι έξυπνοι.

τι να πω παράνοια σε όλο το μεγαλείο από έναν λαό δούλο των καταθέσεων του.

και ενταξει αντέ πες ο Τραμουντάνα είναι ένας καραγκιοζάκος με μίσος που αντί να κάτσει στην πατρίδα του και αν είναι μυαλό όπως λέει να την κάνει πυρηνική δύναμη φεύγει στα ξένα...

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΙΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ?

ΜΙΑ ΕΛΑΔΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ...Η ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ?

σκεφτείτε το και εδώ είμαστε....

Τραμουντανα στις μαλακιες που έγραψες πιο πάνω απάντησα και για την εξαγωγη συναλλάγματος και για τον έλεγχο των κεφαλαίων...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.827
Πόντοι
2.606

1.Στα παπάρια μου οι φωτογραφικές μηχανές και τα εισαγόμενα όταν ο άλλος δεν έχει ψωμί να φάει...
2.Με την δραχμή δε σου βγαίνανε οι μέρες?με 7 στα 7 μέρες μπουζούκια γεμάτα?με ταξί 1500 δρχ για απόσταση 30χλμ?σε παρακαλώ..
3.Θέλω να ρίξω 3 δίς ευρώ στην αγορά...δανείζομαι λοιπόν από τη Μέρκελ με επιτόκιο 5% και άρα της χρωστάω 3 δις ευρώ συν 5%...

από πότε ρε μεγάλε ο έλεγχος στα σύνορα και το να μην είσαι μπάτε σκύλοι αλέστε είναι κακό?
δεν ψυλλιάζεσαι λίγο ότι αυτή η δήθεν ελευθερία των συνόρων εγινε από τους τραπεζίτες για να μπορούν να διαφεύγουν κεφάλαια στο εξωτερικό χωρίς κανέναν έλεγχο?

πήγαινες στη Ρόδο διακοπές άνετα και τώρα θες 500 ευρώ να πας Ρόδο και 100 ευρώ στη Σόφια της Βουλγαρίας...

αν εσένα σου φαίνεται φυσιολογικό να θέλω να πάω στη χώρα μου όσα λεφτά θέλω πχ να πάω Ταυλάνδη Ε ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

ναι θα δουλέψουμε...ΟΜΩς ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ,

προφανώς η Αργεντινή και όσες χώρες απαγορεύουν γτην εκροή συναλλάγματος είναι χαζές και εμείς οι έξυπνοι.

και ενταξει αντέ πες ο Τραμουντάνα είναι ένας καραγκιοζάκος με μίσος που αντί να κάτσει στην πατρίδα του και αν είναι μυαλό όπως λέει να την κάνει πυρηνική δύναμη φεύγει στα ξένα...

Τραμουντανα στις μαλακιες που έγραψες πιο πάνω απάντησα και για την εξαγωγη συναλλάγματος και για τον έλεγχο των κεφαλαίων...ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ...
Γραψε ρε συ και για τα αερια που μας ριχνουν καθε τοσο ,για να μην μπορουμε να σκεφτουμε λογικα ,με αποτελεσμα να συνεχιζουμε να τους ψηφιζουμε....ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!1

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

παπαράκο ο λόγος που δεν κάθομαι στην πατρίδα μου να την κάνω πυρηνική δύναμη είναι ότι έχει πολλούς μαλάκες σαν και σένα… και αντί να χρησιμοποιώ τους πόρους που βγάζω για να κάνω την ελλάδα πυρηνική δύναμη πρέπει να τους χρησιμοποιώ για να ταίζω κάτι άχρηστους σαν και σένα…

και όταν με το καλό θα πάτε την Ελλάδα στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα έρθω πίσω…. να αγοράζω με 1000 λίρες έναν όροφο στην Βασιλίσης Σοφίας και να μου κάνει και το γκουβέρνο τεμενάδες επειδή έφερα σκληρό συνάλλαγμα στην χώρα, όπως κάνανε τα γκουβέρνα μέχρι που μπήκαμε στο ευρώ στους λαζογερμανούς που φέρνανε τα μάρκα από την Γερμανία… και αγοράζανε αβέρτα διαμερίσματα (καλοί μαλάκες και αυτοί αντί να αγοράσουν αγροτική γη και να στήσουνε επιχειρήσεις) και μάλιστα αφορολόγητα επειδή είχανε ΒΑΣ (Βεβαιώσεις Αγοράς Συναλλάγματος)…

και αυτό γιατί το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ δεν θα περνάει πουθενά εκτός από την Βαλκάνιο Ελλάδα και οτιδήποτε θα πρέπει να πληρώνεται σε σκληρό συνάλλαγμα… και σκληρό συνάλλαγμα θα καταλήξει να είναι ακόμη και το δολλάριο της Ζιμπάμπουε με τα μυαλά που κουβαλάτε…

και ποιό είναι ρε παπάρα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα με την δουλειά μου, φορολογήθηκα βαριά γιαυτό ?? τον ουκρανό παραγωγό σιταριού ?? ποιό είναι ρε μαλάκα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα και βγάζω δουλεύοντας στο εξωτερικό ???

και ποιός θα υποχρεώσει τον γερμανό φαρμακοβιομήχανο να δεχτεί να πληρωθεί στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ?? τον αράπη πετρελαιά ?? σε ντάλαρς θέλουν να πλερώνονται και σε γιούρο…. το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σου θα το έχουν για κωλόχαρτο…

κρα θα κάνει το γκουβέρνο που θα εισάγει το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να έρχεται ο κάθε λίγδης τουρίστας να αφήνει κανένα τάλλαρ, καμμιά λιρίτσα και κανένα γιούρο στην χώρα… τεμενάδες θα κάνει σε όποιον φέρνει μέσα στην χώρα πέντε χιλιάρικα γιούρο… .εθνικός ευεργέτης θα χαρακτηρίζεται όποιος μετατρέψει εκατό χιλιαδες δολλάρια σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ….

αει παραπέρα μαλάκα….

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ψιτ 58χρονε καραγκιοζάκο...εσύ που γελάς...η Νορβηγική κορώνα είχε τον Σεπτέμβριο του 2014 1ευρω=8 κορώνες...τώρα είναι 1 ευρώ προς 9 κορωνες...

αντίθετα το ισχυρό σου ευρώ ήταν στο 1,35 με το δολλάριο και τώρα στο 1,19....ποιο διολισθαίνει πιο πολύ οεο? :2funny:

είσαι που είσαι καραγκιοζάκος σε εχω ταράξει στις καρπαζιές και συνεχίζεις...

το ευρώ σου να δεις απώλειες..αλλά ξέρω ξέρω..εγώ είμαι ένας ακόμα απολίτιστος Βαλκάνιος...συνέχισε με διασκεδάζεις...

μα αν εγώ δεν έχω δικαίωμα ψήφου ένας ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ποιος θα έχει?εσένα που με τον Τραμουντάνα αλλού θα σας είχανε ήδη κρεμάσει?

προσωπικά δεν ΄πεινάω και έχω φράγκα στην άκρη για να σε παίξω και στα ίσα γεράκο.ΟΣΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΟΠΟΤΕ γρήγορα σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...ΟΠΩς Η ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΚΟΡΩΝΑ!!!!!

Είπε το ζώο που δουλεύει σε χώρα με προστατευτισμό...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

λες και πειναει κανενας πραγματικα  :tooth: :tooth: :tooth:
μονος σου καρφωνεσαι μοντελογαμια με το ατοκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

αυτη την ελλαδα θελουμε τυπε  :rockon:

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γραψε ρε συ και για τα αερια που μας ριχνουν καθε τοσο ,για να μην μπορουμε να σκεφτουμε λογικα ,με αποτελεσμα να συνεχιζουμε να τους ψηφιζουμε....ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ!!!!1

ελα μαστορα να και οι αποδειξεις των ξεκασμων  :grin: :grin:

Συνημμένα

• IMG_20141022_150123.jpg
    IMG_20141022_150123.jpg
    85,1 KB · Εμφανίσεις: 40

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Σε προσωρινή αναστολή καταβολής των συντάξεων 354 συνταξιούχων λόγω θανάτου, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Στην αναστολή προχώρησε διότι όπως αναφέρεται μετά από διασταυρώσεις των στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ προέκυψαν ενδείξεις πιθανής παραβατικότητας.

Διότι είχαν υποβληθεί ελλιπή στοιχεία οικογενειακής κατάστασης ή δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου.

καλά ρε πούστη μου σε αυτήν των κωλοχώρα δεν βάζουμε μυαλό με τίποτε…. κατά τα άλλα φταίνε οι πολιτικοί, η Μέρκελ, οι Γερμανοί, τα Ελ, οι εξωγήινοι….

ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σε προσωρινή αναστολή καταβολής των συντάξεων 354 συνταξιούχων λόγω θανάτου, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Στην αναστολή προχώρησε διότι όπως αναφέρεται μετά από διασταυρώσεις των στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ προέκυψαν ενδείξεις πιθανής παραβατικότητας.

Διότι είχαν υποβληθεί ελλιπή στοιχεία οικογενειακής κατάστασης ή δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου.

καλά ρε πούστη μου σε αυτήν των κωλοχώρα δεν βάζουμε μυαλό με τίποτε…. κατά τα άλλα φταίνε οι πολιτικοί, η Μέρκελ, οι Γερμανοί, τα Ελ, οι εξωγήινοι….

ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεε

εσυ τιποτα δεν εφαγες ε?μια ζωη υπαλληλισκος στη φαπα και στο βρισιδι ησουν ?
και σκουζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εσυ τιποτα δεν εφαγες ε?μια ζωη υπαλληλισκος στη φαπα και στο βρισιδι ησουν ?
και σκουζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι να κάνω ρε παίκτη μου…. η μοίρα δεν θέλησε να γίνω αριστερός και μάλιστα ΣΥΡΙΖΑιος…..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τι να κάνω ρε παίκτη μου…. η μοίρα δεν θέλησε να γίνω αριστερός και μάλιστα ΣΥΡΙΖΑιος…..

ε αφου δεξιος ησουν δν μπορεσε να σε βολεψει το παρακρατος της δεξιας (του 50) ?
η κανας παπαδοπουλος να σου εδινε καμια αδεια για ταξι για κατι
τοσο ξεφτιλα πια?

:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom