Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ποιον να ταίσεις βρε μαλάκα άχρηστε που σε λίγο θα βγεις στη σύνταξη ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΩ?

ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και είναι τιμή μου...εσύ τι είσαι δε μας είπες..ένα ρομποτάκι ένας μαλάκας που πήγες στην Αγγλία να δουλεύεις σαν ρομποτ..1,2,3..μην κάνεις το 4 απολύθηκες..ε μα έτσι μπορούμε όλοι..ΖΩΟ...έλα εδώ να σε δω..στον μεσαίωνα των μνημονίων...

μα με το εθνικό νόμισμα δεν θα μπορείς να φέρεις λεφτά μέσα χωρίς έλεγχο για μια περίοδο μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ...Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ εθνικο νομισμα ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΕΠΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ...ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 40 ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....

ακόμα και με αλληλόχρεο λογαριασμό αν χρειαστεί θα ΒΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ...

τρομοκρατης βλάκας άσχετος και πατριωτης των καταθεσεων σου για άλλη μια φορά.

ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΕΞΑΙΤΙΑς ΤΗς ΤΟΤΕ ΦΤΗΝΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ...

Η ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

το ποτε θα βγώ στην σύνταξη είναι θέμα δικό μου και κανενός άλλου.... τα χρόνια τα έχω σχεδόν συμπληρώσει όποτε γουστάρω την κάνω.... και που είσαι σιγά μην περιμένω από την σύνταξη του ασφαλιστικού ταμείου να την βγάλω.... ξέρω ότι οι εισφορές μου πάνε για να πληρώνονται συντάξεις τύπως που βγήκαν σε σύνταξη με 4500 μεροκάματα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αναπηρικές σε ανοιχτομάτηδες...

και στα αρχίδια μου τι δουλειά κάνεις κλαψομούνη... και εγώ ιδιωτικός είμαι αλλά με καλοπληρωμένο συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να σπάσει αν δεν μου ρίξουνε τα πάντα μέχρι την λήξη...

και χέστηκα να φέρω λεφτά μέσα... εσύ και οι όμοιοι σου θα ψωμολυσάτε...

τα φάρμακα και το πετρέλαιο παίκτη μου δεν περνάνε από αγορές κεφαλαίου... περνάνε από τις εταιρείες που τα βγάζουνε και οι οποίες θέλουν να πληρωθούν σε νόμισμα με αντίκρυσμα... και όχι με κωλόχαρτο σαν το αργεντίνικο ή το ζιμπαμπουανό ή το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σου... και οι μουλάδες στο Ιραν σε δολλάρια θέλουν το χρήμα και όχι σε υποσχέσεις και λόγια υποστήριξης...

δραχμούλα και 10000 δραχμές το δολλάριο... και άμα θέλεις μαλάκα...

και για να ανοίξεις αλληλόχρεους λογαριασμούς θα πρέπει να έχεις να πουλήσεις κάτι μαλάκα.... και πέρα από τον ήλιο (που έχουνε και άλλοι) και τους κώλους των ελλεηνήδων (που δεν πιάνουνε και μία γιατί υπάρχουν και καλύτεροι) δεν έχεις να πουλήσεις τίποτε.... θα δίνεις ένα τόνο σταφίδα για να πάρεις ένα βαρέλι πετρέλαιο...

βλάκα εε βλάκα.... θα κάνουνε πάρτυ πάλι οι λαζογερμανοί και οι έλληνες της διασποράς.... θα έρχεται ο θείος από το αμέρικα με δωράκια για τα ανηψάκια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Oι διαδικασιες για επιστροφη των παρανομως εισπραχθέντων χρηματων, φανταζομαι ότι θα ακολουθηθούν.

σκατα θα κινηθούνε.... θα πιάσουνε καμμιά μαλακισμένη κόρη και θα βγαίνει στα κανάλια να λέει για το ανάλγητο κράτος που την κυνηγάει για 1500 ευρώ... και ας τα έχει ΚΛΕΨΕΙ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΡΑ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥ.αφού δεν νιώθεις ένοχος όπως προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις Ρηγίλλης και σία για να σώσουν τις τράπεζες τους πέταξε τους στη θάλασσα και κατέβα στο δρόμο για συντακτική εθνοσυνέλευση.ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

ξέχασες τους μασώνους και δεν θα δέσει η σάλτσα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αλλο 50 εκ.(που δεν ειναι 50,ειναι πολυ παραπανω),αλλο 350x1000(ανα μεσο ορο)=350000 ευρω.ειχει μια μικρη διαφορα.

ξεχνάς να πολλαπλασιάσεις επί τους μήνες....

και δεν ήταν μόνον αυτοί.... αυτοί πιαστήκανε τώρα .... αυτοί είναι οι αμετανόητοι που παρόλο τον ντόρο που έγινε, παρόλο που ξεκαθαριστήκανε καμμιά πενηνταριά χιλιάδες πεθαμένοι συνταξιούχοι, χήρες που είχαν παντρευτεί κλπ είχαν το θράσσος να κάνουνε πάλι τα ίδια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και μετα ξυπνησες  :2funny: :2funny: :2funny:

μπααα... δεν προβλέπεται αυτή η κατάστασις για το μυαλό του memosex... μια ζωή θα κοιμάται και θα ονειρεύεται επαναστάσεις και θα λερώνει το βρακί του με τις ονειρώξεις...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ξέχασες τους μασώνους και δεν θα δέσει η σάλτσα...

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
leadeyes.jpg

eyes-wide-shut.jpg

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
ΑΡΑ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥ.αφού δεν νιώθεις ένοχος όπως προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις Ρηγίλλης και σία για να σώσουν τις τράπεζες τους πέταξε τους στη θάλασσα και κατέβα στο δρόμο για συντακτική εθνοσυνέλευση.ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
μεμο ,γιατι να μην δωσουμε τα υπουργεια και τις τραπεζες σε εβραιους-αντι να τους γαμησουμε ,να γαμησουν εκεινοι τους γερμανοτσομπανηδες και μεις να κανουμε χαζι???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
μπααα... δεν προβλέπεται αυτή η κατάστασις για το μυαλό του memosex... μια ζωή θα κοιμάται και θα ονειρεύεται επαναστάσεις και θα λερώνει το βρακί του με τις ονειρώξεις...
ναι ρε συ ...οι επαναστασεις το μεμο ,εσενα και τον αλεξ περιμενουν ,για να ξεκινησουν!!!!1

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
κωστακη,λες να ειναι εκει μεσα και τιποτα δικοι μας σαμαζελοι?????διακρινεις κανενα αλευρωμενο απο αλευρι πιτσας?πρεπει να ειναι αυτα τα δυο τοξοβρονταλα στην πανω αριστερη γωνια....ο κοντος εχει περιμετρο κοιλιας σαν τον πλανητη δια!!!!1

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ποιον να ταίσεις βρε μαλάκα άχρηστε που σε λίγο θα βγεις στη σύνταξη ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΩ?

ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και είναι τιμή μου...εσύ τι είσαι δε μας είπες..ένα ρομποτάκι ένας μαλάκας που πήγες στην Αγγλία να δουλεύεις σαν ρομποτ..1,2,3..μην κάνεις το 4 απολύθηκες..ε μα έτσι μπορούμε όλοι..ΖΩΟ...έλα εδώ να σε δω..στον μεσαίωνα των μνημονίων...

μα με το εθνικό νόμισμα δεν θα μπορείς να φέρεις λεφτά μέσα χωρίς έλεγχο για μια περίοδο μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ...Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ εθνικο νομισμα ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΕΠΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ...ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 40 ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....

ακόμα και με αλληλόχρεο λογαριασμό αν χρειαστεί θα ΒΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ...

τρομοκρατης βλάκας άσχετος και πατριωτης των καταθεσεων σου για άλλη μια φορά.

ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΕΞΑΙΤΙΑς ΤΗς ΤΟΤΕ ΦΤΗΝΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ...

Η ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

Ετσι μοντελογαμια, ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ  :rockon: :rockon: :rockon: και ξερο ψωμι!  :grin:

Μα δεν μπορει να υπαρχει πιο ασχετος ανθρωπος στην Ελλαδα. Περνα και απο το Δαφνι για καμια εξεταση και μετα ελα να μας τα πεις!!  :2funny:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ............. :headbang: :headbang:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
και μετα ξυπνησες  :2funny: :2funny: :2funny:

όχι είναι στοιχεια της ΕΛΣΤΑΤ αμοιβάδα του γραφειου προυπολογισμού της βουλής κτλ κτλ...μάλλον η πολύ Βουλγαρία με μισές τιμές σε έχει μπερδέψει...θα μου πεις τι σου φταίει η αμοιβάδα την προσβάλλω κιόλας...

σκατας εισαι που μολις σου εκοψαν τα δανεικα σκουζεις σαν γουρουνι που το σφαζουν

δανεικά?χαχαχαχαχα...ιδιωτικός υπάλληλος είμαι δουλεύω και τα βγάζω...μήπως πρλεπει να τους πληρώνω κιόλας?

δανεικά εκεί προς Ιπποκράτους και πρώην Ρηγίλλης Συγγρού μεριά...

σου αρέσει αμοιβάδα το 40χρονο μπλε-πράσινο γαμήσι?το έχεις συνηθίσει ε?

Ο ακομματιστος...
Εσυ εισαι το μεγαλυτερο κομματοσκυλο από ολους εδώ μεσα.
Παω και στοίχημα ότι εισαι και υποψήφιος βουλευτης του Καζακη.

το ότι έχω γνώσεις σαν τον Καζάκη που βασικά η γνώση μου είναι η κοινή λογική και δεν είμαι νεοφιλελεύθερο σκουπίδι σαν και σένα δεν με κάνει βουλευτή.

επιπλέον το ΕΠΑΜ είναι μέτωπο που μόλις δώσει την εξουσία στο λαό θα διαλυθεί γιατί δεν θα έχει λόγο υπαρξης.εσύ δεν ξέρω τι παριστανεις με Ντινόπουλο και Βούλτεψη.τραγικέ.

Μια φραση, μια στιγμη, ένα ξεβράκωμα.....

:2funny: :2funny: η κοιλιά μου....ωχ αποκαλύφτηκα...τι κάνω τώρα...

το ποτε θα βγώ στην σύνταξη είναι θέμα δικό μου και κανενός άλλου.... τα χρόνια τα έχω σχεδόν συμπληρώσει όποτε γουστάρω την κάνω.... και που είσαι σιγά μην περιμένω από την σύνταξη του ασφαλιστικού ταμείου να την βγάλω.... ξέρω ότι οι εισφορές μου πάνε για να πληρώνονται συντάξεις τύπως που βγήκαν σε σύνταξη με 4500 μεροκάματα και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αναπηρικές σε ανοιχτομάτηδες...

και στα αρχίδια μου τι δουλειά κάνεις κλαψομούνη... και εγώ ιδιωτικός είμαι αλλά με καλοπληρωμένο συμβόλαιο το οποίο δεν μπορεί να σπάσει αν δεν μου ρίξουνε τα πάντα μέχρι την λήξη...

και χέστηκα να φέρω λεφτά μέσα... εσύ και οι όμοιοι σου θα ψωμολυσάτε...

τα φάρμακα και το πετρέλαιο παίκτη μου δεν περνάνε από αγορές κεφαλαίου... περνάνε από τις εταιρείες που τα βγάζουνε και οι οποίες θέλουν να πληρωθούν σε νόμισμα με αντίκρυσμα... και όχι με κωλόχαρτο σαν το αργεντίνικο ή το ζιμπαμπουανό ή το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σου... και οι μουλάδες στο Ιραν σε δολλάρια θέλουν το χρήμα και όχι σε υποσχέσεις και λόγια υποστήριξης...

δραχμούλα και 10000 δραχμές το δολλάριο... και άμα θέλεις μαλάκα...

και για να ανοίξεις αλληλόχρεους λογαριασμούς θα πρέπει να έχεις να πουλήσεις κάτι μαλάκα.... και πέρα από τον ήλιο (που έχουνε και άλλοι) και τους κώλους των ελλεηνήδων (που δεν πιάνουνε και μία γιατί υπάρχουν και καλύτεροι) δεν έχεις να πουλήσεις τίποτε.... θα δίνεις ένα τόνο σταφίδα για να πάρεις ένα βαρέλι πετρέλαιο...

βλάκα εε βλάκα.... θα κάνουνε πάρτυ πάλι οι λαζογερμανοί και οι έλληνες της διασποράς.... θα έρχεται ο θείος από το αμέρικα με δωράκια για τα ανηψάκια...

οσοι βγήκαν παρατυπα σε σύνταξη αυτές που κόβουν τώρα ήταν ευνοούμενοι κομματικών γραφείων...όπως και κάτι άλλα παιδάκια που τους έσβηναν το μαυρισμένο ποινικό μητρώο για να τους βάλουν στο δημόσιο..πήγαινε να ζητησεις απο τους 300 το λογαριασμό μπαμπόγερε..αυτά όχι σε μένα..

ποιος θα ψωμολυσσάξει βρε βλάκα?τα επενδυτικά funds που υποστηρίζεις ισως..αλλά στα 3 μας...

τα φάρμακα λοιπον και το πετρέλαιο περνάνε από εταιρείες...οι οποίες σε Ιράν Ρωσία Βενεζουέλα Βολιβία είναι ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ... :2funny: :2funny:

αχ ρε γεράκο...ποσο ακόμα θα σε ξεμπροστιάζω....όσο για το συνάλλαγμα μιας και φοβάσαι με την απαγόρευση εκροής θα υπάρχει μπόλικο....μην ανησυχείς...

το αργεντίνικο λοιπόν πέσο με 1 ευρώ προς 7 πέσο κωλόχαρτο..μάλιστα...αλήθεις το μπατ Ταυλάνδης με 1 ευρω 39 μπατ φανταζομαι δεν υπάρχει για σένα  :2funny: :2funny:

η Ελλάδα εχει δεκάδες προιόντα που πετιούντε στις χωματερες είτε γιατί μα το επιβάλλει η Ε.Ε είτε γιατι τυα παχουλά παιδακια των σουπερμαρκετ εισάγουν δεκάδες άχρηστα γερμανο-γαλλικα προιοντα...αλλά αυτά θα τελειώσουν...

αλήθεια από πότε είναι κακό να έρχοντε οι Έλληνες της διασποράς και να επενδύουν στη χώρα τους?γιατί μιλάς με απαξίωση για λαζογερμανούς προσβάλλοντας συμπατριωτες σου χρηματοδουλο κοπρόσκυλο αλλά έχει δικαίωμα να στα πάρει όλα ο Ρότσιλνυ με την ελντοραντο gold.μετά άμα σε λέμε προδότη παρεξηγείσαι ΖΩΟ.π[ου σου λένε 5 πράγματα και δεν καταλαβαίνεις.που το Αφγανισταν με 100 χρονια πόλεμο έχει 23% χρεός και εσύ 180%.

μαζόχα σου αρέσει το γαμήσι του δικομματισμού,,πολύ όμως...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μεμο ,γιατι να μην δωσουμε τα υπουργεια και τις τραπεζες σε εβραιους-αντι να τους γαμησουμε ,να γαμησουν εκεινοι τους γερμανοτσομπανηδες και μεις να κανουμε χαζι???

μα από το 53 αυτοί γαμάνε τη Γερμανία μπρός πίσω...πότε με ναζί τύπου Αντενάουερ πότε με ψευτοσοσιαλιστες τύπου Σρέντερ και πότε με σταλινικά αποβράσματα σαν την Άνγκελα...εσύ που ζεις?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι ρε συ ...οι επαναστασεις το μεμο ,εσενα και τον αλεξ περιμενουν ,για να ξεκινησουν!!!!1

φίλε μου όπως έλεγε και κάποιος το κακό δεν ξεκινάει από την ανυπακοή αλλά από την υπακοή...

και όπως μου έμαθε η ζωή καλύτερα εχθρός με τους παλιανθρώπους παρά λυκόφιλος...

το να με βάζεις εμένα στην ιδια συνομοταξία με τα κομματόσκυλα σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει τα μισά από αυτά που λέω..κρίμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom