Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σε προσωρινή αναστολή καταβολής των συντάξεων 354 συνταξιούχων λόγω θανάτου, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Στην αναστολή προχώρησε διότι όπως αναφέρεται μετά από διασταυρώσεις των στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ προέκυψαν ενδείξεις πιθανής παραβατικότητας.

Διότι είχαν υποβληθεί ελλιπή στοιχεία οικογενειακής κατάστασης ή δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου.

καλά ρε πούστη μου σε αυτήν των κωλοχώρα δεν βάζουμε μυαλό με τίποτε…. κατά τα άλλα φταίνε οι πολιτικοί, η Μέρκελ, οι Γερμανοί, τα Ελ, οι εξωγήινοι….

ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεε

Oι διαδικασιες για επιστροφη των παρανομως εισπραχθέντων χρηματων, φανταζομαι ότι θα ακολουθηθούν.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
παπαράκο ο λόγος που δεν κάθομαι στην πατρίδα μου να την κάνω πυρηνική δύναμη είναι ότι έχει πολλούς μαλάκες σαν και σένα… και αντί να χρησιμοποιώ τους πόρους που βγάζω για να κάνω την ελλάδα πυρηνική δύναμη πρέπει να τους χρησιμοποιώ για να ταίζω κάτι άχρηστους σαν και σένα…

και όταν με το καλό θα πάτε την Ελλάδα στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα έρθω πίσω…. να αγοράζω με 1000 λίρες έναν όροφο στην Βασιλίσης Σοφίας και να μου κάνει και το γκουβέρνο τεμενάδες επειδή έφερα σκληρό συνάλλαγμα στην χώρα, όπως κάνανε τα γκουβέρνα μέχρι που μπήκαμε στο ευρώ στους λαζογερμανούς που φέρνανε τα μάρκα από την Γερμανία… και αγοράζανε αβέρτα διαμερίσματα (καλοί μαλάκες και αυτοί αντί να αγοράσουν αγροτική γη και να στήσουνε επιχειρήσεις) και μάλιστα αφορολόγητα επειδή είχανε ΒΑΣ (Βεβαιώσεις Αγοράς Συναλλάγματος)…

και αυτό γιατί το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ δεν θα περνάει πουθενά εκτός από την Βαλκάνιο Ελλάδα και οτιδήποτε θα πρέπει να πληρώνεται σε σκληρό συνάλλαγμα… και σκληρό συνάλλαγμα θα καταλήξει να είναι ακόμη και το δολλάριο της Ζιμπάμπουε με τα μυαλά που κουβαλάτε…

και ποιό είναι ρε παπάρα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα με την δουλειά μου, φορολογήθηκα βαριά γιαυτό ?? τον ουκρανό παραγωγό σιταριού ?? ποιό είναι ρε μαλάκα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα και βγάζω δουλεύοντας στο εξωτερικό ???

και ποιός θα υποχρεώσει τον γερμανό φαρμακοβιομήχανο να δεχτεί να πληρωθεί στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ?? τον αράπη πετρελαιά ?? σε ντάλαρς θέλουν να πλερώνονται και σε γιούρο…. το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σου θα το έχουν για κωλόχαρτο…

κρα θα κάνει το γκουβέρνο που θα εισάγει το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να έρχεται ο κάθε λίγδης τουρίστας να αφήνει κανένα τάλλαρ, καμμιά λιρίτσα και κανένα γιούρο στην χώρα… τεμενάδες θα κάνει σε όποιον φέρνει μέσα στην χώρα πέντε χιλιάρικα γιούρο… .εθνικός ευεργέτης θα χαρακτηρίζεται όποιος μετατρέψει εκατό χιλιαδες δολλάρια σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ….

αει παραπέρα μαλάκα….

ποιον να ταίσεις βρε μαλάκα άχρηστε που σε λίγο θα βγεις στη σύνταξη ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΩ?

ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και είναι τιμή μου...εσύ τι είσαι δε μας είπες..ένα ρομποτάκι ένας μαλάκας που πήγες στην Αγγλία να δουλεύεις σαν ρομποτ..1,2,3..μην κάνεις το 4 απολύθηκες..ε μα έτσι μπορούμε όλοι..ΖΩΟ...έλα εδώ να σε δω..στον μεσαίωνα των μνημονίων...

μα με το εθνικό νόμισμα δεν θα μπορείς να φέρεις λεφτά μέσα χωρίς έλεγχο για μια περίοδο μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ...Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....

ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ εθνικο νομισμα ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΕΠΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS?

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ...ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 40 ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....

ακόμα και με αλληλόχρεο λογαριασμό αν χρειαστεί θα ΒΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ...

τρομοκρατης βλάκας άσχετος και πατριωτης των καταθεσεων σου για άλλη μια φορά.

ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΕΞΑΙΤΙΑς ΤΗς ΤΟΤΕ ΦΤΗΝΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ...

Η ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Σε προσωρινή αναστολή καταβολής των συντάξεων 354 συνταξιούχων λόγω θανάτου, προχώρησε από την 1η Οκτωβρίου ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Στην αναστολή προχώρησε διότι όπως αναφέρεται μετά από διασταυρώσεις των στοιχείων από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τις υπηρεσίες του ΟΑΕΕ προέκυψαν ενδείξεις πιθανής παραβατικότητας.

Διότι είχαν υποβληθεί ελλιπή στοιχεία οικογενειακής κατάστασης ή δεν είχε δηλωθεί ο θάνατος του συνταξιούχου.

καλά ρε πούστη μου σε αυτήν των κωλοχώρα δεν βάζουμε μυαλό με τίποτε…. κατά τα άλλα φταίνε οι πολιτικοί, η Μέρκελ, οι Γερμανοί, τα Ελ, οι εξωγήινοι….

ΔΝΤ και ξερό ψωμί ρεεεεεεεεεεεεεε

ΜΑ ΝΑΙ ΑΥΤΈς ΟΙ 354 ΣΥΝΤΆΞΕΙς ΜΑς ΠΤΏΧΕΥΣΑΝ....

ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
λες και πειναει κανενας πραγματικα  :tooth: :tooth: :tooth:
μονος σου καρφωνεσαι μοντελογαμια με το ατοκο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

700.000 ΠΑΙΔΙΑ,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΖΑΓΚΟΡΑ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ...ΑΜΟΙΒΑΔΑ Ε ΑΜΟΙΒΑΔΑ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αρα να συνεχισουν να καταβάλλονται...

ΟΧΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΟΧΙ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΕΝΟΧΟΣ.
Με την σάπια λογική σου, τοτε ούτε τα 50 εκατομμύρια ευρω του Ακη σε πτωχεύσανε.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
γιατι βριζετε χρονιάρες μερες? Ακομα κι ο Τσιπρας πηγε να αγιασει τα υδατα  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ποιος ελληνας νιωθει ενοχος ρε φιλε, θα νιωσω εγω ενοχος επειδη καποιος ηλιθιος ειχε σα ζωντανο τον πατερα του για να παιρνει τη συνταξη;

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Με την σάπια λογική σου, τοτε ούτε τα 50 εκατομμύρια ευρω του Ακη σε πτωχεύσανε.
αλλο 50 εκ.(που δεν ειναι 50,ειναι πολυ παραπανω),αλλο 350x1000(ανα μεσο ορο)=350000 ευρω.ειχει μια μικρη διαφορα.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Ποιος ελληνας νιωθει ενοχος ρε φιλε, θα νιωσω εγω ενοχος επειδη καποιος ηλιθιος ειχε σα ζωντανο τον πατερα του για να παιρνει τη συνταξη;

ΑΡΑ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥ.αφού δεν νιώθεις ένοχος όπως προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις Ρηγίλλης και σία για να σώσουν τις τράπεζες τους πέταξε τους στη θάλασσα και κατέβα στο δρόμο για συντακτική εθνοσυνέλευση.ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αλλο 50 εκ.(που δεν ειναι 50,ειναι πολυ παραπανω),αλλο 350x1000(ανα μεσο ορο)=350000 ευρω.ειχει μια μικρη διαφορα.

κάθεσαι και απαντας στο κομματόσκυλο.

τετράκις εκατομμύρια είναι από το 74 και μετά.και τα χώματα εχουν ξεπουλήσει.αλλά φταίει ο συνταξιούχος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
350.000 ευρω το μηνα. Και το ετος 4 εκατομμύρια ευρω. Σου περισσεύουνε ρε μαγκα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
κάθεσαι και απαντας στο κομματόσκυλο.

τετράκις εκατομμύρια είναι από το 74 και μετά.και τα χώματα εχουν ξεπουλήσει.αλλά φταίει ο συνταξιούχος.
Μιλησε ο ακομματιστος.
Το μπου είναι μαγικο...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΑΡΑ ΜΑΓΚΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΜΟΥ.αφού δεν νιώθεις ένοχος όπως προσπαθούν να σε κάνουν να νιώσεις Ρηγίλλης και σία για να σώσουν τις τράπεζες τους πέταξε τους στη θάλασσα και κατέβα στο δρόμο για συντακτική εθνοσυνέλευση.ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΚΑΤΑ.ΠΟΥ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Ένα διημερεύον φαρμακειο επειγοντως, υποτροπιασε...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μιλησε ο ακομματιστος.
Το μπου είναι μαγικο...

ΕΛΑ ΒΡΕ υπηρέτη της Ρηγίλλης...εγώ  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
700.000 ΠΑΙΔΙΑ,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΕΡΓΟΙ.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΖΑΓΚΟΡΑ?ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΓΥΦΤΑΚΙΑ...ΑΜΟΙΒΑΔΑ Ε ΑΜΟΙΒΑΔΑ...

και μετα ξυπνησες  :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΕΛΑ ΒΡΕ υπηρέτη της Ρηγίλλης...εγώ  ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

σκατας εισαι που μολις σου εκοψαν τα δανεικα σκουζεις σαν γουρουνι που το σφαζουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ο ακομματιστος...
Εσυ εισαι το μεγαλυτερο κομματοσκυλο από ολους εδώ μεσα.
Παω και στοίχημα ότι εισαι και υποψήφιος βουλευτης του Καζακη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom