παπαράκο ο λόγος που δεν κάθομαι στην πατρίδα μου να την κάνω πυρηνική δύναμη είναι ότι έχει πολλούς μαλάκες σαν και σένα… και αντί να χρησιμοποιώ τους πόρους που βγάζω για να κάνω την ελλάδα πυρηνική δύναμη πρέπει να τους χρησιμοποιώ για να ταίζω κάτι άχρηστους σαν και σένα…
και όταν με το καλό θα πάτε την Ελλάδα στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ θα έρθω πίσω…. να αγοράζω με 1000 λίρες έναν όροφο στην Βασιλίσης Σοφίας και να μου κάνει και το γκουβέρνο τεμενάδες επειδή έφερα σκληρό συνάλλαγμα στην χώρα, όπως κάνανε τα γκουβέρνα μέχρι που μπήκαμε στο ευρώ στους λαζογερμανούς που φέρνανε τα μάρκα από την Γερμανία… και αγοράζανε αβέρτα διαμερίσματα (καλοί μαλάκες και αυτοί αντί να αγοράσουν αγροτική γη και να στήσουνε επιχειρήσεις) και μάλιστα αφορολόγητα επειδή είχανε ΒΑΣ (Βεβαιώσεις Αγοράς Συναλλάγματος)…
και αυτό γιατί το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ δεν θα περνάει πουθενά εκτός από την Βαλκάνιο Ελλάδα και οτιδήποτε θα πρέπει να πληρώνεται σε σκληρό συνάλλαγμα… και σκληρό συνάλλαγμα θα καταλήξει να είναι ακόμη και το δολλάριο της Ζιμπάμπουε με τα μυαλά που κουβαλάτε…
και ποιό είναι ρε παπάρα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα με την δουλειά μου, φορολογήθηκα βαριά γιαυτό ?? τον ουκρανό παραγωγό σιταριού ?? ποιό είναι ρε μαλάκα το γκουβέρνο που θα μου πεί τι θα κάνω τους παράδες που έβγαλα και βγάζω δουλεύοντας στο εξωτερικό ???
και ποιός θα υποχρεώσει τον γερμανό φαρμακοβιομήχανο να δεχτεί να πληρωθεί στο ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ?? τον αράπη πετρελαιά ?? σε ντάλαρς θέλουν να πλερώνονται και σε γιούρο…. το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σου θα το έχουν για κωλόχαρτο…
κρα θα κάνει το γκουβέρνο που θα εισάγει το ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να έρχεται ο κάθε λίγδης τουρίστας να αφήνει κανένα τάλλαρ, καμμιά λιρίτσα και κανένα γιούρο στην χώρα… τεμενάδες θα κάνει σε όποιον φέρνει μέσα στην χώρα πέντε χιλιάρικα γιούρο… .εθνικός ευεργέτης θα χαρακτηρίζεται όποιος μετατρέψει εκατό χιλιαδες δολλάρια σε ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ….
αει παραπέρα μαλάκα….
ποιον να ταίσεις βρε μαλάκα άχρηστε που σε λίγο θα βγεις στη σύνταξη ΑΡΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΖΩ?
ιδιωτικός υπάλληλος είμαι και είναι τιμή μου...εσύ τι είσαι δε μας είπες..ένα ρομποτάκι ένας μαλάκας που πήγες στην Αγγλία να δουλεύεις σαν ρομποτ..1,2,3..μην κάνεις το 4 απολύθηκες..ε μα έτσι μπορούμε όλοι..ΖΩΟ...έλα εδώ να σε δω..στον μεσαίωνα των μνημονίων...
μα με το εθνικό νόμισμα δεν θα μπορείς να φέρεις λεφτά μέσα χωρίς έλεγχο για μια περίοδο μέχρι να σταθεροποιηθεί η οικονομία...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ...Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ....
ΦΥΣΙΚΆ ΤΟ εθνικο νομισμα ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΚΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ?ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝΕ ΕΠΝΔΥΤΙΚΑ FUNDS?
ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΥΠΕΚΦΕΥΓΕΙΣ...ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 40 ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....
ακόμα και με αλληλόχρεο λογαριασμό αν χρειαστεί θα ΒΡΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ...
τρομοκρατης βλάκας άσχετος και πατριωτης των καταθεσεων σου για άλλη μια φορά.
ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ΕΞΑΙΤΙΑς ΤΗς ΤΟΤΕ ΦΤΗΝΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ..ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΥΡΩ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΟΓΕΡΜΑΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ ΚΤΛ ΚΤΛ...ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΑΝΕ ΤΟΥΡΚΙΑ...
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΟ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ...
Η ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ ΕΠΙ ΔΡΑΧΜΗΣ Η ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ...