Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μιλάω για ωρομίσθια απασχόληση.... πάρε πεντέμιση την ώρα και άντε στο καλό.... ασφάλειες, άδειες κλπ δικά σου... όπως στο αμέρικα, όπως στην αγγλία... τόσο κόστος έχει ο εργοδότης...
δεν υφιστατε ,,στην πλειονοτητα,,,2,5 την ωρα κ πανε κ για πιο κατω,,για 400 το μηνα κι οποιος θελει
για αυτο εξαλου εχουν μαζεψει κι ολους τους λαθρο ,,για ρεζερβα,, ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
,μιλας για πληρη απασχοληση,,που παρεχετε σημερα στην ελλαδα?εδω κ στην γερμανια μινι τζομπς δινουν κ ημιαπασχοληση στις μισες περιπτωσεις
τους 3 μηνες πλας,,βγαλτους λοιπον,,, ;)
550 μ ολα μεσα δινουν,,κι αν,,, :S :helpplea: :helpplea:

αν τους αφήναν τους εργοδότες να έχουν ωρομίσθια απασχόληση με πχ 5.5-6 ευρώ την ώρα και χωρίς καμμία άλλη υποχρέωση (άδειες, δώρα, ΙΚΑ κλπ ) μια χαρά θα το δεχόντουσαν... γιατί αφενός θα μπορούσαν να έχουν ανθρώπους όποτε χρειάζονται, για όσο χρόνο τους χρειάζονται ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κι εσυ φανταζομαι θα ησουν ικανοποιημενος αν επαιρνες αυτα που λες, σωστα? μηπως οντως τοσα παιρνεις και μας πουλας φιδια?

εγώ παίκτη μου δεν είμαι ανειδίκευτος εργάτης...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μου κανει εντυπωση πως γνωριζεις τοσα πολλα για της ΗΠΑ. Λες το ΔΝΤ και η τροικα να μην εφαρμοζουν το ιδιο καπιταλιστικο φαρμακο στους χρεωκοπημενους?  :grin:

Οι ΗΠΑ επειδή έχω ζήσει για ενα διαστημα(είχα πάει secondment απο την δουλειά) και γενικώς έχω επισκεφτεί και για διακοπές,δεν είναι αυτό που νόμιζα πριν πάω και η εικόνα που είχα.Η Αμερική είναι τέλεια ,και περνάς ζάχαρη μόνο άν βγάζεις λεφτά.Υπάρχει μεγάλη εξαθλίωση στον απλό κόσμο που κάνει απλές καθημερινές δουλειές και το κοστος διαβίωσης είναι αρκετά υψηλό...για να μένεις Νέα Υορκη ,μανχάταν πρέπει να είσαι φορτώγκα.Επίσης υπάρχουν τρομερές κοινωνικές ανισότητες...που ούτε καν εχουμε εδώ.Εγω έζησα Νεα Υορκή και αν δεν πλήρωνε η εταιρεία το ενοίκιο,με τα λεφτά που έπαιρνα,θα έπρεπε να μενω κανα 45 λεπτο εκτός...Επισκεφτηκα και αλλες πόλεις και η κατάσταση ητανα ακομα πιο τραγικη.Και μην ξεχναμε οτι η Αμερική ειναι καταχρεωμενη αλλά δεν εχει απωλέσει την νομισματική της πολιτικη...κοβει χρήμα,εκδιδει ομολογα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
η ΗΠΑ ειναι  φτωχομπινεδιαρικη κατασταση,,ταχω ξαναπει απειρες φορες,,,ενα τελειωμενο μπουρδελο για το 80%,,,
για ευρωπη σου συγκρινα με ευρω,,,οχι για τα στειτς της μαλ,,

Μου κανει εντυπωση πως γνωριζεις τοσα πολλα για της ΗΠΑ. Λες το ΔΝΤ και η τροικα να μην εφαρμοζουν το ιδιο καπιταλιστικο φαρμακο στους χρεωκοπημενους?  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το στραπονιασμα λεγεται ειδικοτητα τωρα?  :jerking:

προφανως δεν ξερεις οτι τοσα παιρνουν και νεοι με δεκαπλασια πτυχια απο σενα, το θεωρεις δικαιο τωρα που στο λεω?

δεν γνωρίζω παίκτη μου... πάντως το σύρε και έλα με τα τραβέλια σαν και την μούρη σου είναι σίγουρα εξειδίκευση...

πτυχία ναι ... εμπειρία όχι... εξειδίκευση καμμία... και το κυριώτερο πτυχία Θεατρολογίας , Πολιτικών Επιστημών, Ανθοδετικής και μεταπτυχιακά του τύπου ΜΒΑ....

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κι εσυ φανταζομαι θα ησουν ικανοποιημενος αν επαιρνες αυτα που λες, σωστα? μηπως οντως τοσα παιρνεις και μας πουλας φιδια?
δεν θα μπορουσε να ζησει αγγλια ετσι,,χωρις επιδοματα κλπ,,οποτε δεν παιρνει τοσα,,εμενα παντως μια μπυρα με κερασε δεν μπορω να πω,,  :grin:
αλλα γλυτωσε το ταξι κι εφαγε και φτηνα βουρστ!!!  :birdman: :birdman: :birdman:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πάλι η ιδια συζητηση... :jerking:

Αρα φαντασου ποσο ικανότερος είναι από τους νεους αυτους...Ώστε να προτιμάται...

αν ηταν εδώ θα τον ειχανε σουτάρει ας ασυμφορο οικονομικα,στην ηλικια του.Θα περνανε ενα τσακαλι και θα τον εφτιαχναν σιγα σιγα με το 1/5 του κοστους.Μην λέτε μαλακιες εκ του ασφαλους βουτυρομπεμπεδες των Β.Π

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
.
Οποιανού δεν του αρκουν τα λιγα, φροντιζει να ετοιμασθεί για να αξιζει περισσοτερα...
εναι θεμα τυχης,,,τα εφοδια απο την στιγμη πουταχουν ολοι δεν εχουν προσθετικη αξια
πιο πολυ πλεον μετραει η γνωριμια,,ακομα κι ελβετια το ιδο ειναι πλεον,,  :rolleyes:
οχι στους μισθους βεβαια  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όχι βεβαια, δεν θα ηταν ικανοποιημένος, γι αυτό φροντισε από μικρος να εχει τα καταλληλα εφοδια ώστε να μην μπει σε αυτην την διαδικασια...
Οποιανού δεν του αρκουν τα λιγα, φροντιζει να ετοιμασθεί για να αξιζει περισσοτερα...

σιγα μην παιρνει τοσα οσα λεει.καποιοι εδω μεσα ειπαν οτι ζει με ενα ψωροεπιδομα που του δινει το Αγγλικο κρατος  :grin:
γιαυτο σκουζει σαν γουρουνι για τους ελληνες,επειδη βλεπει οτι και τωρα εχουν λεφτα

:grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αγαπητε μαλάκα του σάιτ :

τα τελευταία 200 χρόνια οι εργαζόμενες μικρομεσαιες ταξεις της Ευρώπης κέρδισαν ένα σωρό διεκδικήσεις κι εναν πιο ανθρώπινο τρόπο ζωής, με αγώνες και αίμα.

το κοινωνικο κράτος, η ασφαλιση, παιδεια, υγεια κτλ δε χαριστηκαν αλλά κερδηθηκαν, ειδικα με τις γκιλοτινες του 1789 και τις μπαγιονετες του 1917 κοκ

οι μαλακιες που τσαμπουνάς είναι ο ευσεβης πόθος της ολιγαρχιας να ξαναγυρισει τον κοσμο στα χρονια της φεουδαρχιας και του Μεσαίωνα

ευτυχως δε θα σας περασει !

πάρκαρε λοιπόν τον κώλο σου στα μπου, γιατι αλλού δε θα βρεις βήμα για τις τζημερομαλακιες σου και τα θατσερικά σκύβαλα που σερβιρεις ξαναζεσταμενα !

ξυλο  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δεν καταλαβα το ερωτημα,,,τι αμφισβητεις οτι οι αμερικανοι υπηκοοι- εκτος απο τριεις τεσσερεις "νησιδες" ευημεριας- δεν εχουν καλο επιπεδο ζωης?μα εχουν βυθιστει στην φτωχεια κ την ανεργεια πολιτεεις ολοκληρες ειναι γνωστο,,,
ο βασικος ειναι στα 700$ αν δεν κανω λαθος

Ρωτα τον Κωστακη γιατι δεν τα ξερεις καλα!  :grin: Δεν υπαρχει βασικος εκει .............

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μην τον θεωρησεις προτυπο. Θεωρησε πρότυπο καποιον που παιρνει 400 ευρω με 5 πτυχια και κλαούνα ολη μερα. Εγω εχω μαθει ότι αν εχεις πτυχια και δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα, εισαι δεκα φορες πιο αναξιος από αυτόν που δεν εχει πτυχια.

Καλά εσυ μαλάκα ζεις σε φούσκα.Λοιπον βλάκα υπάρχει ανεργία και παιδιά με πτυχία κάνουν εκπτωσεις στο τι ζητάνε οικονομικά για λόγους επιβιώσης.Θελω να σε γνωρισω πραγματικα...σε εχω φανταστει πως είσαι ακομα και εμφανισιακά!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Και ακριβως ερχεσαι στα λογια μου. Αντι να αρχισει την κλαψα για το κακο συστημα που τον αποβάλλει στην ηλικια του, βρηκε τροπο να είναι ανταγωνιστικος και να σας τριβει στα μουτρα την αξια του...
Και γι αυτό λυσσάτε....
Και το ξερετε.
η ολη σκεψη ειναι μια μαλακια,,οταν ολοι γινουν "ανταγωνιστικοι" τι θα γινει?στα ιδια παμε

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Συντροφε ξεχνας οτι το σοσιαλιστικο μοντελο της Ευρωπης, οπως το περιγραφεις, χρεωκοπησε, οπως και το κομμουνιστικο. Τωρα παρε το καπιταλιστικο στραπ ον απο την θεια Μερκελ και μην μιλας μεχρι να ξεχρεωσεις.  :grin:
το σοσιαλιστικο εξακολουθει να κραταει την κοινωνια σε σχετικα υψηλο επιπεδο σε δανια σουηδια φιλανδια
που χρεωκοπησε?

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Ρωτα τον Κωστακη γιατι δεν τα ξερεις καλα!  :grin: Δεν υπαρχει βασικος εκει .............

για τους αμερικανους οι άγγλοι είναι σοσιαλιστές... οι δε λοιποί ευρωπαιοι τυπου γαλλίας - κουμούνια κανονικά !

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup:

κάθεται η κωλογρια ο τραβατρομπας στην ασφαλεια τη; αγγλίας και τρολαρει κανονικά για τον καπιταλισμο της καταστροφης του μαλακοπίτουρα Φρήντμαν

Καλά εδω ο αλλος ο γιωτάς ο δικηγόρος,λέει οτι οι ανεργοι ειναι τεμπέληδες. :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το διάστημα της υπομονής θα μετρηθεί σε ώρες ... ούτε καν μέρες....

με την πρώτη λαφαζανία και με την πρώτη μ(ηλιο)αλακία θα μας καταχεριάσουνε...
Δεν καταλαβες τύπε.
Όχι μονο οι ξενοι δεν θα "μασησουν" στις μπουρδες, αλλά μην σου πω θα απαιτησουν εξ αρχης δηλωσεις και πραξεις υποταγής. Για να σπασουν και τον τσαμπουκά κιολας.
Όπως εκαναν και με τον Σημιτη με τα Ιμια. Ο οποιος μαλιστα δεν ειχε δειξει και καμια διαθεση να αλλαξει κατι σοβαρό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μιλάω για ωρομίσθια απασχόληση.... πάρε πεντέμιση την ώρα και άντε στο καλό.... ασφάλειες, άδειες κλπ δικά σου... όπως στο αμέρικα, όπως στην αγγλία... τόσο κόστος έχει ο εργοδότης...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
για τους αμερικανους οι άγγλοι είναι σοσιαλιστές... οι δε λοιποί ευρωπαιοι τυπου γαλλίας - κουμούνια κανονικά !

Ετσι συντροφε οπως τα λες ειναι. Οσο για την Ελλαδα δεν καταλαβαινουν γρι........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom