Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
τι ειναι μαστορα?υποστηριζετε οτι πρεπει να παει 2-3ε το ωρομισθιο η οχι?????????
εξ ου κι η αρωτηξη,, ;)
τι ειναι μαστορα?υποστηριζετε οτι πρεπει να παει 2-3ε το ωρομισθιο η οχι?????????
το σωστό είναι επιτέλους να καθοριστεί κατώτατο ωρομίσθιο....
και αυτό να εφαρμόζεται... απλά... πχ 3 ευρώ την ώρα και σε απασχόλησε 3 ώρες 9 ευρώ, 10 ώρες 30 ευρώ, 12 ώρες 36 ευρώ.... όλες οι ώρες αμείβονται το ίδιο και ξεκαθαρίζει η κατάσταση...
ούτε υπερεργασίες, ούτε υπερωρίες ούτε νυχτερινά ούτε ΣΚ.... με βάση αυτά πληρώνεσαι πρόγραμματισμός σε επίπεδο δεκαπενθημέρου και τελειώσαμε...
Εγω λεω να ψαξουμε για το Γκρεκχτ!
ναρθει ο νταννυ να δουλεψει με 3 την ωρα πεστου,,Σου έχω ξαναπεί να μην ασχολείσαι με οικονομικά,γιατι έχεις μια απλοική λογική,που δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.
φιλε τομκατ,εχεις σωστη θεση αν κ με λαθος οπτικη-imop-αξιζει κατι καλυτερο στα Γκαλαπαγκος της Βαλκανικης; ντοντ 8ινκ σο
πς ποσο αφελης πρεπει να ειναι κανεις, για να εχει ακομα λεφτα σε Ελληνικη Τραπεζα;
Σου έχω ξαναπεί να μην ασχολείσαι με οικονομικά,γιατι έχεις μια απλοική λογική,που δεν έχει αντίκρυσμα στην πραγματικότητα.
ελα ρε μαλ,, να δουλεψεις εσυ με 3 την ωρα-κ αλλα 3 μπονους απο μενα,,,σου έχω πεί αν δεν γουστάρεις αυτά που γράφω να μην τα διαβάζεις ???
εσύ με την περιπλεγμένη λογική σου δεν είδα να μας γράφεις κάτι... εκτός βέβαια από τις περιπλεγμένες περιπλοκές που περιπλέκουν ακόμη τα ήδη περιπεπλεγμένα πράγματα...
φιλε τομκατ,εχεις σωστη θεση αν κ με λαθος οπτικη-imop-
οντως οι τραεζες ΕΕ οντας φαληρισμενες ειναι επιφοβες
οι ελληνικες κι ΟΛΕΣ οι αλλες στο Ευρωσυστημα,, ;)
φιλε τομκατ,εχεις σωστη θεση αν κ με λαθος οπτικη-imop-
οντως οι τραεζες ΕΕ οντας φαληρισμενες ειναι επιφοβες
οι ελληνικες κι ΟΛΕΣ οι αλλες στο Ευρωσυστημα,, ;)
οχιερώτηση:
εφόσον η οικονομική κρίση είναι διεθνής η ελλάδα θα τα είχε καταφέρει εκτός ευρώ ?
ελα ρε μαλ,, να δουλεψεις εσυ με 3 την ωρα-κ αλλα 3 μπονους απο μενα,,,
αστοδιαλο βραδιατικα ,,,
τα σεβη μου παντως
τι ειναι μαστορα?υποστηριζετε οτι πρεπει να παει 2-3ε το ωρομισθιο η οχι?
εξ ου κι η αρωτηξη,, ;)
ερώτηση:
εφόσον η οικονομική κρίση είναι διεθνής η ελλάδα θα τα είχε καταφέρει εκτός ευρώ ?
οι αποχρωσεις του μαυρου ειναι αδιαφορες,,το μπλκ ομως ειναι το χρωμα του μελλοντος τους,,δεν εχουν ολες οι ΕΕ Τραπεζες την ιδια ποιοτητα ενεργητικων ή/και short term liab.
αυτο λεω πιτουρα,,δεν σε ειπα ρε,,,γιατί ρε μαλάκα ο σημερινός βασικός σε τι ωρομίσθιο αναλογεί ???
μπαρουφες κ μαλ,,ιες νεοφιλελεδηκες...
ποια αγορα κ κοινωνια στον κοσμο με πληθησμο 10-20εκ στεκεται υγιης κι ακμαζουσα οταν οι επιχειρησεις πληρωνουν με 2-3ε ωρομισθιο ? που ??
αλλο 7 αλλο 2,,,,κ δεν μιλαμε για ανειδικευτους μονο ,,,σιγα σιγα γενικευονται αυτα ;)Κοιτα βρε φιλε δεν μπορει ολοι να βγαζουνε 15-20 ευρω την ωρα και να απολαυμβανουν καπουτσινο στα καφενεια την ωρα της δουλειας! ;)
Το ποσο θα παει το κατωτατο ωρομισθιο .............. δεν γνωριζω αλλα σε αλλες ανεπτυγμενες δυτικες χωρες οπως οι ΗΠΑ ειναι γυρω στα $7.5-8.
Λες οι ανειδικευτοι στην Ελλαδα να πρεπει να βγαζου παραπανω την ωρα?
αλλο 7 αλλο 2,,,,