Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Πςςςςςςςςςςςςςς πώς θα ζησω τωρα? Επρεπε να πηγαινω σχολειο στα Πατησια για να με ισιωσουν...Εισαι λιγο κομπλεξικουλης ε?
οταν λες τους ανεργους τεμπελησες ναι ειμαι κομπλεξικός.Υπηρξα άνεργος και δεν το ευχομαι στον χειρότερο εχθρό μου...αιντε βλάκα!Και τωρα θα σε ίσιωνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιωτομπαλο ακου να σου πω.Καποιοι στην Ελλαδα έχουμε ζωή,οικογενεια,γυναίκες και παιδιά.Και θα μεινουμε να παλέψουμε εδώ,κατω απο αντιξοες συνθήκες για να τα καταφέρουμε,οχι μονο για μας αλλά και για τους επόμενους.Τωρα ο παππους,σαν καλαμια στον κάμπο,μισάνθρωπος,τι να κατσει εδω?Να γελάνε μαζι του και να τον ξεφτυλιζει σε γνωσεις κάποιος 40 χρονια μικροτερος?Πηγε λοιπον στην αγγλια,γαμαει τα κομοδινα του,και αμπελοφιλοσοφεί για σχολες Σικάγο και μαλακίες που δεν κατέχει.

καλά... καλά... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο γιατί δεν θα πετύχει η θεραπεία... και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι στην αγγλία είμαι μόνος ?? συν γυναιξί και τέκνοις είμαι...

εφόσον λοιπόν λες ότι παλεύεις τι κλαψομουνιάζεσαι... πάλεψε ή σύρε και γαμισου...

ααα και κάτι ακόμη καλύτερα να γαμάς κανένα κομοδίνο παρά την καημένη την παλάμη σου που την έχεις γεμίσει κάλους (και φυσικά όχι από την τσάπα) όπως φαίνεται στο αβατάρ σου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ασε τις κολοτουμπες χασοδικη, μιλησε πιν για επιπεδο και εξιδικευση! και ενας εμπορος ναρκωτικων μπορει να βγαζει 100000000000000 τη μερα τι σημαινει αυτο ακριβως? πως ολη η κοινωνια πρεπει να στηθει πανω σε αυτο το προτυπο?
Νομιζεις ότι απαντησες τωρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οταν λες τους ανεργους τεμπελησες ναι ειμαι κομπλεξικός.Υπηρξα άνεργος και δεν το ευχομαι στο χειρότερο εχθρό μου...αιντε βλάκα!Και τωρα θα σε ίσιωνα...
Και ψευτρούλης? Πού ειπα ότι οι ανεργοι είναι τεμπέληδες?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εναι θεμα τυχης,,,τα εφοδια απο την στιγμη πουταχουν ολοι δεν εχουν προσθετικη αξια
πιο πολυ πλεον μετραει η γνωριμια,,ακομα κι ελβετια το ιδο ειναι πλεον,,  :rolleyes:
οχι στους μισθους βεβαια  :grin:
Το κλασικο επιχειρημα των αχρηστων και τεμπέληδων.
Δέίξε μου έναν που επικαλείται την τύχη, να σου δειξω έναν τεμπελη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μην τον θεωρησεις προτυπο. Θεωρησε πρότυπο καποιον που παιρνει 400 ευρω με 5 πτυχια και κλαούνα ολη μερα. Εγω εχω μαθει ότι αν εχεις πτυχια και δεν μπορεις να βγαλεις λεφτα, εισαι δεκα φορες πιο αναξιος από αυτόν που δεν εχει πτυχια.
το οτι αυτος με τα πτυχια παιρνει 400 ευρω ειναι το ιδιο το προβλημα και αυτο θα λυσω

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αγαπητε μαλάκα του σάιτ :

τα τελευταία 200 χρόνια οι εργαζόμενες μικρομεσαιες ταξεις της Ευρώπης κέρδισαν ένα σωρό διεκδικήσεις κι εναν πιο ανθρώπινο τρόπο ζωής, με αγώνες και αίμα.

το κοινωνικο κράτος, η ασφαλιση, παιδεια, υγεια κτλ δε χαριστηκαν αλλά κερδηθηκαν, ειδικα με τις γκιλοτινες του 1789 και τις μπαγιονετες του 1917 κοκ

οι μαλακιες που τσαμπουνάς είναι ο ευσεβης πόθος της ολιγαρχιας να ξαναγυρισει τον κοσμο στα χρονια της φεουδαρχιας και του Μεσαίωνα

ευτυχως δε θα σας περασει !

πάρκαρε λοιπόν τον κώλο σου στα μπου, γιατι αλλού δε θα βρεις βήμα για τις τζημερομαλακιες σου και τα θατσερικά σκύβαλα που σερβιρεις ξαναζεσταμενα !

Συντροφε ξεχνας οτι το σοσιαλιστικο μοντελο της Ευρωπης, οπως το περιγραφεις, χρεωκοπησε, οπως και το κομμουνιστικο. Τωρα παρε το καπιταλιστικο στραπ ον απο την θεια Μερκελ και μην μιλας μεχρι να ξεχρεωσεις.  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Οι ΗΠΑ επειδή έχω ζήσει για ενα διαστημα(είχα πάει secondment απο την δουλειά) και γενικώς έχω επισκεφτεί και για διακοπές,δεν είναι αυτό που νόμιζα πριν πάω και η εικόνα που είχα.Η Αμερική είναι τέλεια ,και περνάς ζάχαρη μόνο άν βγάζεις λεφτά.Υπάρχει μεγάλη εξαθλίωση στον απλό κόσμο που κάνει απλές καθημερινές δουλειές και το κοστος διαβίωσης είναι αρκετά υψηλό...για να μένεις Νέα Υορκη ,μανχάταν πρέπει να είσαι φορτώγκα.Επίσης υπάρχουν τρομερές κοινωνικές ανισότητες...που ούτε καν εχουμε εδώ.Εγω έζησα Νεα Υορκή και αν δεν πλήρωνε η εταιρεία το ενοίκιο,με τα λεφτά που έπαιρνα,θα έπρεπε να μενω κανα 45 λεπτο εκτός...Επισκεφτηκα και αλλες πόλεις και η κατάσταση ητανα ακομα πιο τραγικη.Και μην ξεχναμε οτι η Αμερική ειναι καταχρεωμενη αλλά δεν εχει απωλέσει την νομισματική της πολιτικη...κοβει χρήμα,εκδιδει ομολογα...

:thumbsup:

κάθεται η κωλογρια ο τραβατρομπας στην ασφαλεια τη; αγγλίας και τρολαρει κανονικά για τον καπιταλισμο της καταστροφης του μαλακοπίτουρα Φρήντμαν

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
καλά... καλά... ο γιατρός είπε να σου λέμε ναι και με χαμόγελο γιατί δεν θα πετύχει η θεραπεία... και ποιός σου είπε ρε μαλάκα ότι στην αγγλία είμαι μόνος ?? συν γυναιξί και τέκνοις είμαι...

εφόσον λοιπόν λες ότι παλεύεις τι κλαψομουνιάζεσαι... πάλεψε ή σύρε και γαμισου...

ααα και κάτι ακόμη καλύτερα να γαμάς κανένα κομοδίνο παρά την καημένη την παλάμη σου που την έχεις γεμίσει κάλους (και φυσικά όχι από την τσάπα) όπως φαίνεται στο αβατάρ σου...

Ολο το αβαταρ μου κοιτας?Το λιμπίζεσαι?Το λιγουρεύεσαι? :2funny: :2funny: :2funny: .Ασε να ξέρω εγω τι γαμάω... :2on1:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οταν λες τους ανεργους τεμπελησες ναι ειμαι κομπλεξικός.Υπηρξα άνεργος και δεν το ευχομαι στον χειρότερο εχθρό μου...αιντε βλάκα!Και τωρα θα σε ίσιωνα...

δεν είχα την τιμή να μείνω άνεργος ούτε άεργος... ένα τρίμηνο επί Σημίτη που ήθελα να στήσω κάτι δικό μου (δεν το προχώρησα για δικούς μου λόγους προτίμησα να σπρώξω την ιδέα αλλού) μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας γιατί ήμουν υψηλόμισθος (έφυγα με συμφωνία με τον εργοδότη να με απολύσει με την μισή αποζημίωση).... απο ότι έμαθα ο καραμανλάκος το κατήργησε αυτό...

και ναι είσαι τεμπέλης ... δουλιές υπάρχουνε .. εξάλλου γιαυτό έχουμε γεμίσει και λάθρους... το κακό είναι ότι έχουμε και τεμπέληδες γιαυτό γεμίσαμε και καφετέριες...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν είχα την τιμή να μείνω άνεργος ούτε άεργος... ένα τρίμηνο επί Σημίτη που ήθελα να στήσω κάτι δικό μου (δεν το προχώρησα για δικούς μου λόγους προτίμησα να σπρώξω την ιδέα αλλού) μου είπαν ότι δεν δικαιούμαι επίδομα ανεργίας γιατί ήμουν υψηλόμισθος (έφυγα με συμφωνία με τον εργοδότη να με απολύσει με την μισή αποζημίωση).... απο ότι έμαθα ο καραμανλάκος το κατήργησε αυτό...

και ναι είσαι τεμπέλης ... δουλιές υπάρχουνε .. εξάλλου γιαυτό έχουμε γεμίσει και λάθρους... το κακό είναι ότι έχουμε και τεμπέληδες γιαυτό γεμίσαμε και καφετέριες...

ετσι και δουλεψεις στο δικο μου περιβάλλον,θα σου άνεβει η πίεση 25..όποτε άσε πέρι τεμπέλη και εξυπνάδες!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ετσι και δουλεψεις στο δικο μου περιβάλλον,θα σου άνεβει η πίεση 25..όποτε άσε πέρι τεμπέλη και εξυπνάδες!

ασε την πίεση μου μια χαρά στέκει... σιγά μην δουλεύεις... σε κανένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είσαι χωμένος σε καμμιά ΔΕΚΟ για κανένα πεντάμηνο χαπάκια...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Καλά εσυ μαλάκα ζεις σε φούσκα.Λοιπον βλάκα υπάρχει ανεργία και παιδιά με πτυχία κάνουν εκπτωσεις στο τι ζητάνε οικονομικά για λόγους επιβιώσης.Θελω να σε γνωρισω πραγματικα...σε εχω φανταστει πως είσαι ακομα και εμφανισιακά!

Εχεις μια προσέγγιση δημοσιου υπαλλήλου και μάλιστα του '50.

Το οτι κάποιος εχει πτυχίο, δε σημαινει και παρα πολλά. Αυτό πρέπει να το καταλάβεις.

Το πιο αστείο ειναι οτι "κανουν εκπτώσεις" λες και κανουν χάρη σε κανενα, λες και τους υποσχέθηκε κανεις δουλεια επειδή εχουν πτυχίο.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Συντροφε ξεχνας οτι το σοσιαλιστικο μοντελο της Ευρωπης, οπως το περιγραφεις, χρεωκοπησε, οπως και το κομμουνιστικο. Τωρα παρε το καπιταλιστικο στραπ ον απο την θεια Μερκελ και μην μιλας μεχρι να ξεχρεωσεις.  :grin:

τιποτα δε χρεωκοπησε τυπε, λογιστικες εγγραφες ειναι όλα...

αν αυριο διαγραψω όλα τα χρέη και χαρισω τα δανεια στον κοσμακη και ξεκινησω απο το μηδεν την οικονομια, ποιος νομιζεις οτι θα ζησει καλύτερα ;

εσυ, εγω και τα υπόλοιπα 9,5 μυρια ελληνες ή οι 10.000 καρχαριες που μας τρωνε τις πέτσες μας σημερα με την κατοχη του χρέους ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom