Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μην ζηλευεις σου ειπα πουχω μαλλια,,, :birdman: :birdman: :birdman:
"ρε" δεν σας επιτρεπω κυριε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

εντάξει ρε μαλάκα χωρίς ρε... δεν θα σας ξαναπώ ρε.....  :birdman:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

την επόμενη φορά θα φροντίσω να μείνω ΣΚ... θέλω ξενάγηση στα ωραία...  ;)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ασε την πίεση μου μια χαρά στέκει... σιγά μην δουλεύεις... σε κανένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είσαι χωμένος σε καμμιά ΔΕΚΟ για κανένα πεντάμηνο χαπάκια...

Δουλεύω στραπονακια και ομως.Και σε πολυ καλή δουλειά και ξέρω σου χαλάω την συνταγή.Θα ήθελες να είμαι ρεμάλι αλλά δεν είμαι...και δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος(τους σιχαινομαι).Δουλευω σε πολυεθνική,με πολυ αυστηρά κριτήρια και αξίζω κάθε ευρω που παίρνω...όσο για το χαπάκιας, :2funny: :2funny:,εγώ γαμάω χωρις βιάγκρα ψοφογερε!Οπότε μιλα για σενα ,με το μελάτο αγγουράκι...

επισης δεν ανήκω καπου πολιτικά,πόσο μαλλον στο αναγχρονιστικο Κ.Κ.Ε :S

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τιποτα δε χρεωκοπησε τυπε, λογιστικες εγγραφες ειναι όλα...

αν αυριο διαγραψω όλα τα χρέη και χαρισω τα δανεια στον κοσμακη και ξεκινησω απο το μηδεν την οικονομια, ποιος νομιζεις οτι θα ζησει καλύτερα ;

εσυ, εγω και τα υπόλοιπα 9,5 μυρια ελληνες ή οι 10.000 καρχαριες που μας τρωνε τις πέτσες μας σημερα με την κατοχη του χρέους ;

Αν ηταν τοσο ευκολο συντροφε .............................. :grin:

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δουλεύω στραπονακια και ομως.Και σε πολυ καλή δουλειά και ξέρω σου χαλάω την συνταγή.Θα ήθελες να είμαι ρεμάλι αλλά δεν είμαι...και δεν ειμαι δημόσιος υπάλληλος(τους σιχαινομαι).Δουλευω σε πολυεθνική,με πολυ αυστηρά κριτήρια και αξίζω κάθε ευρω που παίρνω...όσο για το χαπάκιας, :2funny: :2funny:,εγώ γαμάω χωρις βιάγκρα ψοφογερε!Οπότε μιλα για σενα ,με το μελάτο αγγουράκι...

Οκ δεν εισαι ο χίπο

καλο το οτι δεν εισαι άνεργος.

Ομως αυτα που λες περι πτυχιων και εκπτωσεων ειναι εκτος πραγματικοτητας. Και δε συνάδουν με αυτά που γραφεις οτι δεν ανηκεις στο κκε. Ψαξτο λίγο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

φυσικά....κάθε ανειδίκευτος αξίζει τα 570 που παίρνει τον μήνα δεν αντιλέγω...

ααα ναι... και κάποια στιγμή με το άλλο νικ μας έλεγες για το άγχος που σου προκαλούσε πρόβλημα στην στύση και ότι ο γιατρός δεν σου υνατγογραφούσε βιάγκρα και σιάλις και έβριζες τον άδωνη... και δεν ήταν μόνο που ήθελες τζαμπέ βιάγκρα ήθελες και προβιοτικό γιαουρτάκι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

"Xαπάκιας" σημαινει άλλο...αλλού πήγε το μυαλο σου.
Εγω δεν νομιζω ότι εισαι αυτος που εννοει ο τραμουντάνας. Εκεινος ηταν πιο "παιδακι".

Υ.Γ. Ξερουμε. "Δεν εισαι Συριζα αλλά ψηφίζεις Συριζα"...Το μαθαμε.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Οκ δεν εισαι ο χίπο

καλο το οτι δεν εισαι άνεργος.

Ομως αυτα που λες περι πτυχιων και εκπτωσεων ειναι εκτος πραγματικοτητας. Και δε συνάδουν με αυτά που γραφεις οτι δεν ανηκεις στο κκε. Ψαξτο λίγο
Συνάδουν?Οπα ο Φατσεας...λοιπον άκου ,οταν σπουδάζεις,αποκτάς δεξιοτητες...δεν εισαι ανειδικεύτος walterako.Οποτε η αγορά θα πρέπε να σε αμοιβει βάσει των προσοντων σου..Αλλα οταν τα παιζάκια πεινανε ,κανουν εκπτωσεις και πληρωνονται με λιγοτερα λεφτά και ας εχουν φαει μελονυχτα στα βλιβλια?Καταλαβες τώρα τι λεει ο θειος ?Αντε γ και α ,γα ,μ και η ,μη ,σ και ο και υ,σου ,ολο μαζι βρες το

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
"Xαπάκιας" σημαινει άλλο...αλλού πήγε το μυαλο σου.
Εγω δεν νομιζω ότι εισαι αυτος που εννοει ο τραμουντάνας. Εκεινος ηταν πιο "παιδακι".

Υ.Γ. Ξερουμε. "Δεν εισαι Συριζα αλλά ψηφίζεις Συριζα"...Το μαθαμε.
γιναμε πολλες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Συνάδουν?Οπα ο Φατσεας...λοιπον άκου ,οταν σπουδάζεις,αποκτάς δεξιοτητες...δεν εισαι ανειδικεύτος walterako.Οποτε η αγορά θα πρέπε να σε αμοιβει βάσει των προσοντων σου..Αλλα οταν τα παιζάκια πεινανε ,κανουν εκπτωσεις και πληρωνονται με λιγοτερα λεφτά και ας εχουν φαει μελονυχτα στα βλιβλια?Καταλαβες τώρα τι λεει ο θειος ?Αντε γ και α ,γα ,μ και η ,μη ,σ και ο και υ,σου ,ολο μαζι βρες το

όταν έχεις ένα απλό πτυχίο (ειδικά από ελληνικό πανεπιστήμιο) είσαι κάτι παρακάτω από ανειδίκευτος... γιατί όλοι ξέρουμε πως δίνονται τα πτυχία στα ελληνικά πανεπιστήμια ειδικά τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια...

με σημειώσεις, με αντιγραφή με κράξιμο στον καθηγητή και πάει λέγοντας...

και πάνω από όλα εξαρτάται σε ποια βιβλία έχεις φάει μερόνυχτα... αν είναι σε βιβλία μεσανατολικών σπουδών είσαι παντοειδώς άχρηστος για οτιδήποτε εκτός από ανειδίκευτος...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
+

ο Βαλκανιος αυστραλοπι8ηκος με εντασεως εργασιας, 8ελει μισ8ο Παλο Αλτο  :2funny:

ισορροπια σαπλαι/ντιμαντ ειναι πολυ κοντα, κ ισως χαμηλοτερα, απο το νουμερο π εχεις αναφερει

Νταξ, στο Πάλο Άλτο έχει δουλειές και δουλειές.

Αυτός εδώ ας πούμε:

σιγά μην δίνει στα γκαρσόνια (που έχει και αρκετούς Έλληνες) πάνω από το βασικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom