Ακριβως οπως μιλας εσυ ηλιθιο φασιστακι και οπως σου ειπαν ο " ηλιθιος και ο πανηλιθιος" για τον αρχηγο σου και εσενα.
Τετοιες ξεφτυλισμενες φυλλαδες καθεσαι και διαβαζεις γιατι εισαι αγραμματο και καθυστερημενο οπως και ο αρχηγος σου ο Καζακης.
Διαβασε την ΕΠΑΜΙΚΗ φυλλαδα για το τι γραφει για τον Ομπαμια και τον Εβραιο!
Μα ειναι δυνατον να σε αφηνουν να ψηφιζεις?
Αααααααα για να σου θυμισω για την ιδιωτικη FED που την εχουν οι Εβραιοι!
ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να κοβουμε οσο θελουμε στον Χολαργο και να γεμιζουμε τα ταμεια
Μιλαμε για πολυ καθυστερηση!
Οταν εισαγεις προιοντα που δεν χρειαζεσαι ............. πεφτεις εξω φασιστακι!
Ουτε τα πιο βασικα της αγορας δεν κατεχεις και θελεις να μας κανεις κυρηγμα καθε μερα εδω μεσα!
βλάκα σε εχω ξαναρωτήσει...
είμαι λεμονοπαραγωγός θέλω να διαθέσω τα προιοντα μου στην αγορά και πάει η κυβέρνηση και εισάγει από εξω..
που θα τα διαθέσω εγώ όταν δε δίνουν προτεραιότητα σε μένα?πως θα συνεχίσω να παράγω και γιατί?με τι κίνητρο?για την ψυχή της μάνας μου?
ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟ.
δεν απαντάς όμως...κοκοκο.
όσο για τον Κίσινγκερ και τους λοιπούς Πουέβαλες όλος ο πλανήτης ξέρει το ρόλο τους εδώ και 50 τουλάχιστον χρόνια...φαίνεται ε΄χει καλές γυάλες μέσα στο κωλογραφείο σου.
Τραμουβλάκα έρχομαι σε ΄σενα..καταρχήν οι πύργοι έπεσαν από βόμβες στα θεμέλια γκε γκε?αεροπλάνα δεν υπήρχαν.
Δεύτερον παλιομαλάκα η μάνα μου στο ξαναέγραψα μπήκε στο δημόσιο με 8,6 πτυχίο..εσύ πόσο έχεις είπαμε?άριστα 5?
ούτε ΝΔ ψήφισε ποτέ ουτε Μπατσοκ..δεν είναι όλοι σαν το μούτρο σου υπάρχουν και άνθρωποι με το σταυρό στο χερι σε ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ μουνόπανο.
ΤΟ 1987 ΔΙΚΑΊΩς ΈΓΙΝΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕς ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ..
σε ποιο άλλο κράτος ξέρεις ρε κατεστραμμένε που στο LinkedIn είσαι σαν βαμμένη πορδή ανθρώπους να δουλεύουν για το δημόσιο και να κολλάνε έσνημα στον ιδιωτικό τομέα?
βλαχο..φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρε κωλόπαιδο...και άντε γαμηθείτε από εδώ..
ενημερωτικά και το 1987 υπήρχαν κρατήσεις χοντρομαλάκα κωλόγερε.τελικά αποφάσισε πότε ξεκίνησαν οι δημόσιοι υπάλληλοι να δίνου εισφορές?το 93 μας το κανες 95..
βλέπεις τι κανει η μαλακια σε αυτή την ηλικια γερακο?"
τώρα έγινες και υπερασπιστής των τραπεζών?είναι συνιδιοκτήτης οσο έχω το δάνειο?ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ...
Κάνεις προστατευτισμό ΜΑΛΑΚΑ προστατεύεις όλα τα ελληνικά γεωργικά προιόντα και στέλνεις έξω στοχευμένα για να πάρεις αυτά τα αγαθά που σου λείπουν.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς Ως ΤΙΣ 31-12-2001 ΓΕΡΑΚΟ.
Ναι θα κάνω άρνηση χρέους και θα πω στους Νορβηγούς να τα παρουν από αυτούς που ζήτησαν δανεικά για να φτιάχνουν βιλάρες ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ.
Η Αργεντινη΄παλιομαλάκα πλην των Εβραίων της Αμερικής ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΡΑΤΟΣ.