Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι πως..ολοι οι αλλοι πεινουσαν  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
οι γονεις σου οι δημ.υπαλληλοι δν παιρναν καλους μισθους κ απο ενα εφαπαξ ο καθενας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

έχω ξαναγράψει για τους γονείς μου αμοιβάδα...γαμιά γύφτισσων με ευρώ  :2funny: :2funny:

ο πατέρας μου ιδιωτικός υπάλληλος.no εφάπαξ.

η μάνα μου το περιμένει 2 χρόνια επειδή κάποιοι που τους ψήφιζε ο Τραμουντάνας φάγανε τα λεφτά των ταμείων.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αντε βρε καμμενε που θα μας πεις κ μπουφους..βλακα αντε χασου απο δω καθυστερημενο καζακικο βουρλο

επιχείρημα βαρβάτο.ο γαμιάς γυφτων...αυτά που λέει και ο τραμουντάνα για επιχειρήματα...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
βαλε καμια σκανδιναβη που πηδας ρε καθυστερημενο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εγώ τη Βουλγάρα τη Νάντια θέλω να σου βάλω να πάθεις κοκομπλόκο..ασε τις Σκανδιναβές πολύ μακριά για σένα αμοιβάδα..ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΑ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε πανηλιθιο φασιστακι ΔΕΝ υπαρχει προστατευτισμος και μαλακιες που λες εκτος απο μερικες τριτοκοσμικες χωρες στην Αφρικη. Εσυ και ο αλλος πανασχετος αρχηγος σου ο Καζακης δεν εχετε ακουσει για το WTO (Παγκοσμιο Οργανισμο Εμποριου)  :headbang:

Και οχι αποτι βλεπεις πυρινικη φυσικη δεν εχω σπουδασει. Εδω με δυσκολια τελειωσα το δημοτικο, αλλα με απολυτηριο δημοτικου εχω διαβασει και κανενα βιβλιο για οικονομικα ετσι για να μαθαινω κατι οχι σαν εσενα και τον αρχηγο σου.  :uglystupid:

στο ξαναγραψα άσχετε Μπάμπη...

εφόσαον δεν υπάρχει προστατευτισμός τότε γιατί ο Ομπάμα κατήγγειλε την Αργεντινη για..προστατευτισμό? :2funny: :2funny:

ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕς ΟΙ ΗΠΑ εφαρμόζουν προστατευτισμό.

βάλε και κάνα google Μπάμπη να μαθαίνεις τίποτα.

προστατευτισμός δεν σημαίνει κλειστά σύνορα σε όλα...μόνο σε προιοντα που παράγω και δεν χρειάζομαι και έχω οικονομικες σχεσεις με οποιους γουστάρω όχι με οποιους μου καθοριζουν οι Βρυξελλες...γκε γκε?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε συντροφε θα τρελαθω εντελως! Ο κοσμος του Καζακη.....................το ΝΑΤΟ εφτιαξε τους τζιχαδιστες του χαλιφατου για να κανει επενδυσεις κεφαλαιου που τους περισσευει στην Αμερικη.  :2funny:

Τι αλλο θα ακουσουμε!  :grin:

το ότι πιάσανε προχτες; τζιχαντιστή με τατουαζ του αμερικάνικου στρατού...Μπαμπη Μπάμπη ούτε νηπιαγωγείο λέμε...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Βρε συντροφε θα τρελαθω εντελως! Ο κοσμος του Καζακη.....................το ΝΑΤΟ εφτιαξε τους τζιχαδιστες του χαλιφατου για να κανει επενδυσεις κεφαλαιου που τους περισσευει στην Αμερικη.  :2funny:

Τι αλλο θα ακουσουμε!  :grin:

στο Ραμπο 3 βλέπεις τον Σλάι να πολεμά περήφανα δίπλα στους τζιχαντιστες...από το 1989 σε προετοιμάζουν...τους δημιουργησαν με πρώτο και καλύτερο τον Οσάμα..ξέρεις αυτό τον νεφροπαθή που δήθεν έριξε αεροπλάνα πάνω στους πύργους ενώ δεν μπορουσε να πάει μέχρι την τουαλέτα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΜΠΗ...ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στο Ραμπο 3 βλέπεις τον Σλάι να πολεμά περήφανα δίπλα στους τζιχαντιστες...από το 1989 σε προετοιμάζουν...τους δημιουργησαν με πρώτο και καλύτερο τον Οσάμα..ξέρεις αυτό τον νεφροπαθή που δήθεν έριξε αεροπλάνα πάνω στους πύργους ενώ δεν μπορουσε να πάει μέχρι την τουαλέτα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΠΑΜΠΗ...ΛΙΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..

δηλαδή πρέπει να μπορείς να κατουράς για να μπορείς να ρίξεις ένα αεροπλάνο ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
έχω ξαναγράψει για τους γονείς μου αμοιβάδα...γαμιά γύφτισσων με ευρώ  :2funny: :2funny:

ο πατέρας μου ιδιωτικός υπάλληλος.no εφάπαξ.

η μάνα μου το περιμένει 2 χρόνια επειδή κάποιοι που τους ψήφιζε ο Τραμουντάνας φάγανε τα λεφτά των ταμείων.

παπαριές μάντολες...

ο πατέρας σου σαν ιδιωτικός υπάλληλος (στο ΙΚΑ υποθέτω) όταν βγήκε σε σύνταξη πήρε από τον τελευταίο εργοδότη του το μισό ποσό της αποζημίωσης απολύσεως που δικαιούτο... διότι ως ο νόμος ορίζει με την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας προς συνταξιοδότηση ο εργοδότης απολύει τον εργαζόμενο καταβάλλοντας το ήμισυ της αποζημίωσης

ποιό εφάπαξ ρε παπάρα ... και πολλά θα πάρει η μάνα σου αν λάβεις υπόψιν ότι οι κρατήσεις γιαυτό είναι ελάχιστες και άρχισε να πληρώνει από το 1993 και μετά (μέχρι το 1993 οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν καταβάλλανε ασφαλιστικές εισφορές)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α ναι?εφόσον είναι σπίτι της κατεστραμμένε γεράκο να πληρώνει τα χαράτσια και τους ΕΝΦΙΑ...τι λες?

'αμα δεν προβλέπει διαφορετικά η δανειακή σύμβαση γιατί όχι ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στο ξαναγραψα άσχετε Μπάμπη...

εφόσαον δεν υπάρχει προστατευτισμός τότε γιατί ο Ομπάμα κατήγγειλε την Αργεντινη για..προστατευτισμό? :2funny: :2funny:

ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕς ΟΙ ΗΠΑ εφαρμόζουν προστατευτισμό.

βάλε και κάνα google Μπάμπη να μαθαίνεις τίποτα.

προστατευτισμός δεν σημαίνει κλειστά σύνορα σε όλα...μόνο σε προιοντα που παράγω και δεν χρειάζομαι και έχω οικονομικες σχεσεις με οποιους γουστάρω όχι με οποιους μου καθοριζουν οι Βρυξελλες...γκε γκε?

(1) ρωτάς αυτούς που γουστάρεις να έχεις οικονομικές σχέσεις μαζί τους αν και αυτοί γουστάρουν να έχουν μαζί σου ??
(2) εσύ θέλεις να προστατεύεις τα προιόντα που παράγεις οι άλλοι όμως όχι ...
(3) έτσι και αλλιώς δεν παράγεις τίποτε...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Εγω να μιλαω μαζι σου ασχετο φασιστακι?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ να μαθαινεις τι γινεται στον κοσμο τριγυρω σου απο ταινιες σαν το Ραμπο 3!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αι χασου απο εδω ρεζιλι!  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε και η ταινια "ηλιθιος και πανηλιθιος" προετοίμαζε την κοινωνία για σένα και τον αρχηγό σου που ήρθατε να σώσετε τον κόσμο με το άτοκο εθνικό νομισμα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Νέα κριτήρια
ΕΟΠΥΥ: Σε ποιες διαγνωστικές εξετάσεις μπαίνει μαχαίρι

Αθήνα

Τεστ Παπ, μαστογραφίες, εξετάσεις προστάτη και μαγνητικές τομογραφίες είναι οι διαγνωστικές εξετάσεις για τις οποίες ισχύουν από σήμερα Δευτέρα σημαντικοί περιορισμοί από τον ΕΟΠΥΥ.

Οι ασφαλισμένοι θα πρέπει μάλιστα να ρωτούν τα διαγνωστικά κέντρα αν μπορούν να τους δεχθούν ή αν έχουν συμπληρώσει το πλαφόν του μήνα.

Οι εξετάσεις που επηρεάζονται:

Το τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας δεν δικαιολογείται σε γυναίκες κάτω των 21 ετών ή άνω των 65. Η εξέταση μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά τριετία και όχι κάθε χρόνο.
Οι εξετάσεις προστάτη δεν δικαιολογούνται σε άνδρες κάτω των 40 ετών και άνω των 75 ετών, καθώς και σε όσους πάσχουν από βαριές συνυπάρχουσες νόσους. Θα δικαιολογείται σε άνδρες άνω των 50 ετών, σε άνδρες 40-45 ετών εφόσον έχουν πολλούς συγγενείς που εμφάνισαν καρκίνο του προστάτη πριν από την ηλικία των 65 ετών, καθώς και σε άνδρες 45-50 ετών εφόσον έχουν πατέρα ή αδελφό που προσβλήθηκε από καρκίνο του προστάτη πριν τα 65.
Η μαστογραφία καλύπτεται σε γυναίκες άνω των 40 ετών μία φορά το χρόνο και εφόσον δεν πάσχουν από βαρέα και χρόνια νοσήματος.
Σε περιστατικά χρόνιου πόνου στον αυχένα, η πρώτη εξέταση θα είναι η ακτινογραφία και όχι η μαγνητική τομογραφία, ακόμα και αν έχει προηγηθεί χειρουργική επέμβαση ή κακοήθεια.

Όπως δηλώνει στο Βήμα ο διευθυντής της Στ' Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ελενα Βενιζέλου» και καθηγητής Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στόνι Μπρουγκ της Νέας Υόρκης Γιώργος Φαρμακίδης, «οι ΗΠΑ έχουν διαφορετικό υγειονομικό σύστημα για την εφαρμογή των εν λόγω κατευθυντήριων οδηγιών. Οι δε οδηγίες βασίζονται σε δικά τους πληθυσμιακά και επιδημιολογικά κριτήρια. Επίσης υπάρχει νομολογία με την οποία οι οδηγίες γίνονται αποδεκτές στα δικαστήρια ως de facto. Ωστόσο υπάρχει δυνατότητα εξατομίκευσης των οδηγιών ανά ασθενή εφόσον αυτές δικαιολογούνται».

Αναφορικά με το «τεστ Παπ» η άποψη του κ. Φαρμακίδη είναι ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει την εξέταση κάθε χρόνο από την έναρξη της σεξουαλικής ζωής της.

Για τη μαστογραφία ο διευθυντής της Κλινικής Μαστού του Νοσοκομείου «Αγιος Σάββας» και Α' αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Ευάγγελος Φιλόπουλος διευκρινίζει ότι υπάρχουν δύο ειδών εξετάσεις: οι προληπτικές και οι διαγνωστικές. Οπως επισημαίνει, «οι προληπτικές εξετάσεις ξεκινούν από τα 40 έτη και όσο η γυναίκα είναι νέα επαναλαμβάνονται κάθε ένα ή δύο χρόνια. Μετά την ηλικία των 70 ετών μπορούν να γίνονται κάθε δύο χρόνια, με απαραίτητη όμως την ετήσια κλινική εξέταση. Η διαγνωστική μαστογραφία όμως μπορεί να γίνεται όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο από τον γιατρό».

Προσθέτει ωστόσο ότι «στον 'Αγιο Σάββα' παρατηρούμε αύξηση περιστατικών καρκίνου μαστού σε γυναίκες νεαρής ηλικίας, αλλά δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το στοιχείο αυτό ισχύει για όλη την Ελλάδα, διότι δεν υπάρχει ακόμη αξιόπιστο αρχείο νεοπλασιών».

Διευκρινίσεις από τον ΕΟΠΥΥ

Διευκρινίσεις σχετικά με τις προληπτικές εξετάσεις για τις οποίες έχουν τεθεί όρια, δίνει ο ΕΟΠΥΥ, σημειώνοντας ότι οι γιατροί θα πρέπει πλέον να αιτιολογήσουν τη σχέση της διάγνωσής τους και την αναγκαιότητα της εξέτασης που συνταγογραφούν.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται, έχει ήδη καθορισθεί για κάθε ιατρική ειδικότητα και για κάθε κατηγορία ιατρικών πράξεων συγκεκριμένο αριθμητικό όριο ανά παραπεμπτικό και ανά ΑΜΚΑ συνταγογραφούμενων εξετάσεων, οι οποίες μπορούν να διενεργηθούν από ιδιώτες παρόχους και να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι μία ειδικότητα, για παράδειγμα Καρδιολόγος, μπορεί να συνταγογραφήσει από την κατηγορία ιατρικής πράξης «ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑ» (οι κατηγορίες ιατρικών πράξεων παρατίθενται αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ ) μέχρι δύο εξετάσεις ανά παραπεμπτικό για έναν ΑΜΚΑ (έναν ασθενή) και οι οποίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ιδιώτη πάροχο και να αποζημιωθούν από τον ΕΟΠΥΥ. Αν συνταγογραφηθούν περαιτέρω εξετάσεις στον ίδιο ΑΜΚΑ την ίδια ημερομηνία έκδοσης, αλλά και μέχρι τέσσερις ημέρες μετά, τότε οι εξετάσεις αυτές διενεργούνται δωρεάν μόνο στις δημόσιες δομές.

Επιπρόσθετα καθορίζονται και ιατρικές πράξεις μη συμβατές με την ειδικότητα του ιατρού, και σε αυτές τις περιπτώσεις το αριθμητικό όριο είναι μηδενικό. Παρόλα αυτά διευκρινίζεται ότι και σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να συνταγογραφηθούν εξετάσεις από τον γιατρό και να διενεργηθούν δωρεάν από τις δημόσιες δομές. Ο ΕΟΠΥΥ τονίζει ότι ειδικά για τις εξετάσεις PSA με δακτυλική εξέταση και μαστογραφία για την πρόληψη καρκίνου του μαστού, για τις γυναίκες άνω των 35 ετών εφόσον ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου, συνεχίζει να ισχύει ο προληπτικός έλεγχος μαστογραφίας του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ), με την προϋπόθεση ότι σε ενδεχόμενο έλεγχο από τον ΕΟΠΥΥ ο παραπέμπον ιατρός να μπορεί να αιτιολογήσει ότι η ασφαλισμένη ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου.

Σε ό,τι αφορά τη «Δοκιμασία τραχηλικού επιχρίσματος κατά Παπανικολάου (τεστ ΠΑΠ)» όπου ο ΕΚΠΥ αναφέρει ότι «για την πρώιμη διάγνωση του τραχήλου της μήτρας, τεστ PAP κάθε χρόνο σε όλες τις γυναίκες από την έναρξη της σεξουαλικά ενεργούς ζωής» και δεν ορίζει το ανώτερο ή κατώτερο όριο της σεξουαλικά ενεργού ζωής, αυτό δεν εμποδίζει τον γιατρό να γράψει σε οποιαδήποτε ηλικία, με την προϋπόθεση ότι σε περίπτωση ελέγχου θα τεκμηριώσει τη διάγνωση με την αιτούμενη εξέταση.

Σχετικά με την εξέταση «απεικονιστικός έλεγχος αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης επί χρόνιας αυχεναλγίας» ακολουθούνται τόσο οι οδηγίες της αμερικάνικης ακτινολογικής εταιρείας όσο και της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας. «Κεντρική προτεραιότητα του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ είναι ο εξορθολογισμός του τεράστιου όγκου διαγνωστικών εξετάσεων, χωρίς όμως να περιορισθούν κατ’ ελάχιστο οι ανάγκες των ασφαλισμένων και κυρίως αυτές που έχουν ιδιαίτερη προληπτική αξία» καταλήγει ο ΕΟΠΥΥ.
ΣΥΡΙΖΑ: Διάλυση της δημόσιας υγείας

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Το υπουργείο Υγείας, συνεχίζοντας το καταστροφικό του έργο που διαλύει τη δημόσια υγεία και οδηγεί χιλιάδες πολίτες σε αποκλεισμό, για μια ακόμη φορά επιχειρεί να 'βάλει τάξη' με βραχυπρόθεσμα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα, χωρίς να κάνει προσπάθεια επιστημονικού εξορθολογισμού των σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων.

-Μετά την επιβολή της υπουργικής απόφασης για ελάχιστα, κατώτατα όρια για τη συνταγογράφηση γενοσήμων φαρμάκων, καθώς και πλαφόν στη δαπάνη συνταγογράφησης φαρμάκων  ανά γιατρό, ειδικότητα και γεωγραφική περιοχή, το υπουργείο Υγείας προχωράει σε περικοπές και στο τομέα των διαγνωστικών εξετάσεων κάλυψης του ΕΟΠΥΥ.

-Τα αυστηρά και αυθαίρετα κριτήρια που επιβάλλει το υπουργείο Υγείας στο σύστημα συνταγογράφησης των διαγνωστικών εξετάσεων (πχ το τεστ ΠΑΠ δε θα συνταγογραφείται για γυναίκες κάτω των 21 και άνω των 65) έχουν ως συνέπεια από τη μία, την αδυναμία των γιατρών να ασκήσουν απρόσκοπτα το ιατρικό τους έργο και ταυτόχρονα, την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση των ασφαλισμένων, αφού πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη αν δεν πληρούν τα κριτήρια.

-Τέτοιου είδους πρακτικές, όταν μάλιστα λαμβάνονται βεβιασμένα και χωρίς μακροπρόθεσμο σχεδιασμό από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όχι μόνο δεν προσφέρουν ασφαλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αλλά θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και της δημόσιας υγείας.

-Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστήσει σαφές ότι η ορθή θεραπευτική πρακτική και η πρόληψη δε μπορούν να καθορίζονται με βάση τα λογιστικά κριτήρια που επιβάλλει η τρόικα».

[URL unfurl="true"]http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231345843#ref=newsroombox[/url]

*Eπιτέλους, τώρα θα σωθεί κόσμος και κοσμάκης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
η επαναφορά της χρυσαυγιαδας σημερα από τα καναλια της συμφορας μηπως σημαινει ότι δεν μπορουν να αποφυγουν τις εκλογες?  :think:

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
π ειναι ο μπρο ν μας κανει μ αναλυση για τις 18;  :grin:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
δηλαδή πρέπει να μπορείς να κατουράς για να μπορείς να ρίξεις ένα αεροπλάνο ???

ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ έριξε αεροπλάνα πάνω σε πύργους?

μήπως υπήρχαν βόμβες στα θεμέλια εσχατογεράκο?

παπαριές μάντολες...

ο πατέρας σου σαν ιδιωτικός υπάλληλος (στο ΙΚΑ υποθέτω) όταν βγήκε σε σύνταξη πήρε από τον τελευταίο εργοδότη του το μισό ποσό της αποζημίωσης απολύσεως που δικαιούτο... διότι ως ο νόμος ορίζει με την συμπλήρωση του ορίου ηλικίας προς συνταξιοδότηση ο εργοδότης απολύει τον εργαζόμενο καταβάλλοντας το ήμισυ της αποζημίωσης

ποιό εφάπαξ ρε παπάρα ... και πολλά θα πάρει η μάνα σου αν λάβεις υπόψιν ότι οι κρατήσεις γιαυτό είναι ελάχιστες και άρχισε να πληρώνει από το 1993 και μετά (μέχρι το 1993 οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν καταβάλλανε ασφαλιστικές εισφορές)...

o πατέρας μου τραγικέ γεράκο είχε διαδοχική και δεν πήρε κανένα εφάπαξ...η μάνα μου κολλάει κανονικά εισφορές απο το 1977...γιατι τότε με τον νόμο εκείνο 993 αν θυμάσαι ναι μεν εργαζόντουσαν στο δημόσιο αλλά κολλούσαν εισφορές στο ΙΚΑ γεράκο που μας το παιζεις και ιστορία.Έφτασαν στο 1987 για να ενσωματωθούν και να κολλάνε εισφορές στο δημόσιο.

που σημαίνει να βγάλεις; το σκασμό γεράκο για το ποιοι κλέβανε τα ταμεία.

μην ξεφτιλίζεσαι άλλο για να αποδείξεις ότι ο Ελληνας είναι κλέφτης.αυτοί που ψήφιζες είναι και τα κομματόσκυλά τους σαν και σένα μπούλη.

'αμα δεν προβλέπει διαφορετικά η δανειακή σύμβαση γιατί όχι ...

ποια δανειακή σύμβαση ρε μαλάκα....ξέρεις σε πολλά δάνεια η τράπεζα να πληρώνει χαράτσια?κατεστραμμένε?

(1) ρωτάς αυτούς που γουστάρεις να έχεις οικονομικές σχέσεις μαζί τους αν και αυτοί γουστάρουν να έχουν μαζί σου ??
(2) εσύ θέλεις να προστατεύεις τα προιόντα που παράγεις οι άλλοι όμως όχι ...
(3) έτσι και αλλιώς δεν παράγεις τίποτε...

και συνεχίζεις.ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΟΦΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ όταν οι εισαγωγές γίνοντε σε ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΚΟ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Εγω να μιλαω μαζι σου ασχετο φασιστακι?  :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ να μαθαινεις τι γινεται στον κοσμο τριγυρω σου απο ταινιες σαν το Ραμπο 3!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αι χασου απο εδω ρεζιλι!  :grin:

Καλά εσενα σε έχω ξεφτιλίσει γιατί νομίζεις ότι μιλάς σε κανέναν υπάλληλο σου...

ρούφα το αυγό σου για το ποιοι δημιούργησαν την αλ κάιντα και άντε στους υπαλλήλους σου νούμερο.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τυπε και η ταινια "ηλιθιος και πανηλιθιος" προετοίμαζε την κοινωνία για σένα και τον αρχηγό σου που ήρθατε να σώσετε τον κόσμο με το άτοκο εθνικό νομισμα  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

βρε καλώς τον ναζί πατριώτη...τον αλα καρτ και τον καραμπουζουκλή...

τι έγινε σαλιγκάρι?τι κάνουν οι αρχηγάρες σου στη φυλακή?σαν τα ώριμα φρούτα περιμένουν το λαό να φτωχύνει και άλλο να πάρουν άλλους 500.000 ψήφους και να πανηγυρίζουν? :2funny: :2funny:

σε ένα δεν έχει πέσει μέσα ο Καζάκης πανηλίθιε και αυτό θα γίνει...στο κούρεμα.υπομονή.

κατά τα άλλα η αμάθεια είναι συνενοχη με μια κυβερνηση εντολοδοχων.

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλά εσενα σε έχω ξεφτιλίσει γιατί νομίζεις ότι μιλάς σε κανέναν υπάλληλο σου...

ρούφα το αυγό σου για το ποιοι δημιούργησαν την αλ κάιντα και άντε στους υπαλλήλους σου νούμερο.

Ακριβως οπως μιλας εσυ ηλιθιο φασιστακι και οπως σου ειπαν ο " ηλιθιος και ο πανηλιθιος" για τον αρχηγο σου και εσενα.  :grin:

Τετοιες ξεφτυλισμενες φυλλαδες καθεσαι και διαβαζεις γιατι εισαι αγραμματο και καθυστερημενο οπως και ο αρχηγος σου ο Καζακης.  :2funny:

Διαβασε την ΕΠΑΜΙΚΗ φυλλαδα για το τι γραφει για τον Ομπαμια και τον Εβραιο!  :2funny:

Μα ειναι δυνατον να σε αφηνουν να ψηφιζεις?  :2funny: :2funny:

Αααααααα για να σου θυμισω για την ιδιωτικη FED που την εχουν οι Εβραιοι!  :2funny:

ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ για να κοβουμε οσο θελουμε στον Χολαργο και να γεμιζουμε τα ταμεια  :rockon: :rockon: :rockon:

ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να σηκωθεί από τον καναπέ έριξε αεροπλάνα πάνω σε πύργους?

μήπως υπήρχαν βόμβες στα θεμέλια εσχατογεράκο?

και συνεχίζεις.ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΟΦΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ όταν οι εισαγωγές γίνοντε σε ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΚΟ.

Μιλαμε για πολυ καθυστερηση!  :2funny:  Οταν εισαγεις προιοντα που δεν χρειαζεσαι ............. πεφτεις εξω φασιστακι!  :2funny: Ουτε τα πιο βασικα της αγορας δεν κατεχεις και θελεις να μας κανεις κυρηγμα καθε μερα εδω μεσα!  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom