Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πως καταντησε ετσι η σαλονικα μαν,λες και επεσε βομβα ειναι καμια φορα  :S :S :S
που πηγαν τα 2004 και τα 90'ς  :S

χαθηκαν όπως χάθηκε ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.η εποχή του Τραμουντάνα όπου θα πληρώνεις και για ναχέζεις σε περιμένει μικρή μου αμοιβάδα...ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΟΥΦΕ...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
γιατι ρε τυπε τα φαγαδικα και τα καφε π ανοιγουν δεν συμβαλλουν στην αναπτυξη  :rockon:

όταν τελειώσουν τα έτοιμα μικρή μου αμοιβάδα και ξεκινήσουν να κλείνουν μαζικά τότε να σε δώ.

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ποσο φρεσκο χρημα να πεσει ρε τυπε?δεν σ εφταναν τα πακετα ντελορ? :grin: και οι διαφορες επιδοτησεις? :grin:
στα νεα ταλεντα συμφωνω  :grin:
αλλα κ με ανοιχτα τα ποδια γινονται δν χρειαζονται λεφτα  :grin:

τα πακέτα Ντελόρ τα εξαφάνισαν αυτοι που σε κατηγορούν ότι τα έφαγες μαζί τους..Πάγκαλος Lucent κτλ κτλ..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
πως να ανταγωνιστεί ρε φιλε όταν στις γυρω πολεις (σκοπια, σοφια, κων/πολη) κυκλοφορει μαλακο νομισμα?

Όταν και οι ιδιοι οι θεσσαλονικεις ποσο μαλλον οι σερραιοι και λοιποι πανε στις γειτονικες χωρες να ψωνισουν ρουχα, να φτιαξουν δοντια, να βαλουν βενζινη ή να πηδηξουν?

Όταν ο σιμιτης εκανε τα χατηρια των αφεντικων του και μας εβαζε στο ευρω ελαβε υποψη του τη πιεση στην τοπικη οικονομια από το σκληρο νομισμα?   :uglystupid:

ΜΗ ΜΗ!!!!! θα σε μαλώσω Καζακικέ που μιλάς για μαλακά νομίσματα...σκληρό νόμισμα μέχρι θανάτου..γραφικέ... :2funny: :2funny:

να αγιάσει το στόμα σου geoman με τους μαλάκες εδώ μέσα...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είναι θέμα νομίσματος. Το 1999 η Θεσσαλονίκη γαμουσε και έδερνε σε σχέση με τα βρωμο-σκόπια, τη Σόφια και επαιζε στα ισα την Κων/πολη. Ειχε διεθνές αεροδρόμιο, θάλασσα, λεφτά, κουλτούρα. ΟΛΑ αυτά η πόλη τα έχασε μεσα σε 10 χρόνια. Απο τότε μεχρι τώρα η Κων/πολη έκανε μεγάλη επένδυση στο Ατατούρκ και το έκανε διεθνές hub για πτήσεις σε ασια και μεση ανατολή. Ειχε πλάνο. Παράλληλα έριξαν λεφτά σε marketing σοβαρό - μόδα, design. Δεν ειχαν χωριάτικη αντιμετωπιση οπως οι αποφασίζοντες στη θεσσαλονίκη.

Τα σκόπια τα σιχαίνομαι και δε νομιζω οτι ποτέ θα γίνουν πόλη άξιας συζήτησης, παρα το οτι τους έφτιαξαν οι τουρκοι αεροδρόμιο (ειχα πετάξει σκόπια απο θεσσαλονίκη με ελικοφόρο το 2000 και όταν προσγειωθηκαμε, ηταν μικρότερο και απο το αεροδρόμιο της Πάρου).

Η σόφια δε συγκρίνεται με θεσσαλονίκη - δεν εχει θάλασσα, δεν εχει κουλτούρα.

η Θεσσαλονίκη έπαιζε μονο με Κων/πολη, τα είχε όλα. θυμαμαι ομως αρχες 2000 όλοι ήθελαν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτό ήταν το όραμά τους. Δεν πας μπροστα έτσι, μενεις χωριό.

όχι δεν είναι θέμα νομίσματος που για να βρεις πχ 3 δις ευρω σαν κρατος τυπώνεις ομόλογα άρα θα χρωστας 3 δις συν τους τόκους των ομολόγων....ενώ με το ΑΤΟΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σε ποιον χρωστας?σε κανέναν...σοβαρεψου...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
επειδη ειμαι απο β.ελλαδα εχουνε μεταφερθει παρα πολλες βιομηχανιες και βιοτεχνιες απο Θεσσαλονικες Σερρες Καβαλες κτλ προς Σκοπια κ Βουλγαρια
δν ξερω στην Αθηνα τι γινεται

χαλάρωσε λοιπόν ο προστατευτισμος μικρή μου αμοιβάδα και μεταφερθηκαν εκεί αλλιώς θα έκλειναν.να τα γράφεις όλα.

άμα η Σόφια είναι καταθλιπτική πόλη  :2funny: καταλαβαίνουμε τι σαβουρογάμης είσαι..α ρε Νάντια πότε θα έρθει ο Νοέμβρης να σε ξαναδώ...1,78 ξανθιά μουνάρα..και άσε τον αμοιβάδα να γαμάει γύφτισσες..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
το ποσταρισμα σου αυτό επιβεβαιωνει αυτά που εγραψα πριν για την ελλειψη ανταγωνιστικότητας και τον μαρασμο της πολης λογω σκληρου νομισματος  :rockon:

τα ε΄χουμε ξαναγ΄ραψει φίλε μου...

ΟΤΑΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΜΟΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

αυτό για να το καταλαβουν οι Lucentedes θέλει να εχουν σπουδάσει πυρηνική φυσική.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
όχι δεν είναι θέμα νομίσματος που για να βρεις πχ 3 δις ευρω σαν κρατος τυπώνεις ομόλογα άρα θα χρωστας 3 δις συν τους τόκους των ομολόγων....ενώ με το ΑΤΟΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ σε ποιον χρωστας?σε κανέναν...σοβαρεψου...

τσι Μιχαλούς...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
χαλάρωσε λοιπόν ο προστατευτισμος μικρή μου αμοιβάδα και μεταφερθηκαν εκεί αλλιώς θα έκλειναν.να τα γράφεις όλα.

άμα η Σόφια είναι καταθλιπτική πόλη  :2funny: καταλαβαίνουμε τι σαβουρογάμης είσαι..α ρε Νάντια πότε θα έρθει ο Νοέμβρης να σε ξαναδώ...1,78 ξανθιά μουνάρα..και άσε τον αμοιβάδα να γαμάει γύφτισσες..

η οποία βέβαια όταν γαμιέται τα ζητάει σε ευρώ και όχι σε λέβα... γιατί τα λέβα της χρησιμεύουν μόνο για κωλόχαρτι και για να φτιάχνει μουνόπανα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
μα χαλάς το όνειρο του Μπαμπη και του Τόλη..ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ..

όταν το χρωστάς στην τράπεζα δεν είναι σπίτι σου είναι σπίτι της... τουλάχιστον μέχρι να το πληρώσεις ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
χαθηκαν όπως χάθηκε ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.η εποχή του Τραμουντάνα όπου θα πληρώνεις και για ναχέζεις σε περιμένει μικρή μου αμοιβάδα...ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΟΥΦΕ...

γιατί περιμένεις να μαζεύει κάποιος τα σκατά σου στο τζάμπα ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
παντως όταν από το φορουμ λειπουν ο τραμουντάνας κι ο άλλος ο πως τον λενε ο πασοκτζής γυρνανε και 3-4 σελιδες χωρις φανατισμούς και μπινελικια  :rockon:
ναι 3-4 σελίδες χωρίς όμως να γράφεται τίποτε...

και φυσικά υπάρχουν φανατισμοί και μπινελίκια γιατί κανένας δεν μπορεί να φέρει επιχείρημα και καταλήγει σε υβρεολόγια... είναι τα μοναδικά σας επιχειρήματα και ο μοναδικός λόγος που μπορείτε να αρθρώσετε...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ναι 3-4 σελίδες χωρίς όμως να γράφεται τίποτε...

και φυσικά υπάρχουν φανατισμοί και μπινελίκια γιατί κανένας δεν μπορεί να φέρει επιχείρημα και καταλήγει σε υβρεολόγια... είναι τα μοναδικά σας επιχειρήματα και ο μοναδικός λόγος που μπορείτε να αρθρώσετε...
γραφουν γνωμες και της συζηταμε....εσυ μονο μαλακιες γραφεις

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
γραφουν γνωμες και της συζηταμε....εσυ μονο μαλακιες γραφεις

για δείξε μου μια γνώμη που έγραψες εσύ και τα επιχειρήματα της...

και μια μαλακία που έγραψα εγώ χωρίς επιχειρήματα ....

ΥΓ υπόψιν τα επιχειρήματα δεν είναι κάτι το οποίο σώνει και καλά είναι αποδεκτό.. αντιμετωπίζονται όμως με αντεπιχειρήματα και όχι με βρισιές... γιατί αν χρησιμοποιείς βρισιές σαν αντεπιχειρήματα βρισιές θα εισπράξεις...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
για δείξε μου μια γνώμη που έγραψες εσύ και τα επιχειρήματα της...

και μια μαλακία που έγραψα εγώ χωρίς επιχειρήματα ....

ΥΓ υπόψιν τα επιχειρήματα δεν είναι κάτι το οποίο σώνει και καλά είναι αποδεκτό.. αντιμετωπίζονται όμως με αντεπιχειρήματα και όχι με βρισιές... γιατί αν χρησιμοποιείς βρισιές σαν αντεπιχειρήματα βρισιές θα εισπράξεις...
τοτε γιατι σε βριζουν ολοι και δεν μιλας με κανενα????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τοτε γιατι σε βριζουν ολοι και δεν μιλας με κανενα????

το να μην έχουν επιχειρήματα (όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί δεν είναι ικανοί να βρούν) δεν σου περνάει από το μυαλό
τι ψάχνω τώρα ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλάω με αυτούς που θέλω εγώ και είναι αρκετοί (ίσως πολλοί περισσότεροι από αυτούς που "μιλάς" εσύ)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το να μην έχουν επιχειρήματα (όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί δεν είναι ικανοί να βρούν) δεν σου περνάει από το μυαλό
τι ψάχνω τώρα ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μιλάω με αυτούς που θέλω εγώ και είναι αρκετοί (ίσως πολλοί περισσότεροι από αυτούς που "μιλάς" εσύ)
LSD πηρες και βγαζεις χρωματα????

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
LSD πηρες και βγαζεις χρωματα????

όχι αλλά επεδή γνωρίζω το επίπεδο του συνομιλητή μου (το δικό σου δηλαδή) του τονίζω κάθε μέρος της απάντησης μου ποιό μέρος της ερώτησης του αφορά...

από ότι διαβάζω όμως ούτε αυτό βοηθά... θα πρέπει να βρώ άλλον τρόπο... ίσως να την σπάω σε συλλαβές 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
τοτε γιατι σε βριζουν ολοι ????

το να μην έχουν επιχειρήματα (όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί δεν είναι ικανοί να βρούν) δεν σου περνάει από το μυαλό ?? ~(τι ψάχνω τώρα είδος εν ανεπαρκεία)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom