Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δεν πειραζει ας το τραβηξουν καμμια εικοσαρια χρονια το ελληνικο

οι ανεργοι μπορουν να περιμενουν

50000 θεσεις εργασιας στην αναμονη

ευχαριστουμε

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

ευχαριστουμε

Χμμμ, ώστε για την παρανομία ευθύνεται ο ελέγχων και όχι ο παρανομών.

Ας υποθέσουμε ότι για να δημιουργήσω νέες θέσεις εργασίας φτιάχνω ένα δρόμο. Πρέπει να πάρει το σπίτι σου για να γίνει ο δρόμος. Σου απαλλοτριώνω ως Κράτος το σπίτι και σε πετώ έξω, χωρίς προηγούμενως να σου καταβάλω αποζημίωση. Σου αρέσει?

Αν ναι, έχεις δίκιο σε όλα.

Ευλογείτε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Χμμμ, ώστε για την παρανομία ευθύνεται ο ελέγχων και όχι ο παρανομών.

Ας υποθέσουμε ότι για να δημιουργήσω νέες θέσεις εργασίας φτιάχνω ένα δρόμο. Πρέπει να πάρει το σπίτι σου για να γίνει ο δρόμος. Σου απαλλοτριώνω ως Κράτος το σπίτι και σε πετώ έξω, χωρίς προηγούμενως να σου καταβάλω αποζημίωση. Σου αρέσει?

Αν ναι, έχεις δίκιο σε όλα.

Ευλογείτε

ο δρομος κορινθου πατρας γιαυτο δεν εχει γινει λογω των απαλλοτριοσεων που ζητουσαν υπερογκες αποζημιωσεις οι βλαχοι που ειχαν τα χωραφια τους

πηγαινε να τα πεις στους συγγενεις  των νεκρων απο τα τροχαια αυτα

αλλα πρεπει να διαφυλαξουμε τα φιλετα οπως το ελληνικο

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296
ο δρομος κορινθου πατρας γιαυτο δεν εχει γινει λογω των απαλλοτριοσεων που ζητουσαν υπερογκες αποζημιωσεις οι βλαχοι που ειχαν τα χωραφια τους

Κατόπιν αυτού, αποδέχομαι την ήττα μου και σε παρακαλώ θερμά να μου στείλεις τη συνταγή για το τζατζίκι.

χαιρετισμούς

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
φωτια και τσεκουρι στους πασοκους. το ειπε ο κολοκοτρωνης. αν δεν το κανουμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. μετα συζηταμε αν πρεπει να κυβερνησει αριστερος ή δεξιος, ασχετος ή τρελαρας, τσιπρας ή μιχαλολιακος.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

ελα ρε σοβαρα? δλδ οταν κανανε τα πανηγυρια με τις μπουλντοζες οτι ξεκινα το εργο και ερχεται η αναπτυξη δεν το ηξεραν τοτε οτι θενε αποζημιωση οι βλαχοι ε? ρε συρε αυτοκτονα λεμε πρασινη μυξα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
τουλάχιστον εγώ έχω τα προσόντα να έχω προφίλ στο linkedin... εσύ τι θα βάλεις ?? τον βαθμό του πτυχίου της μαμάκας σου ??

:2funny: :2funny: :2funny: Τι να πει κανεις για το φασιστακι........................... :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να εχει ο ασχετος αρχηγος του ο Καζακης Λινκντιν?  :think: :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Τραμουβλάκα στο ξαναλέω...οι εισαγωγες από τρίτες χώρες σε προιοντα παραγωγης θα τελειωσουν...

Με προστατευτισμό παρήγαγα σαβούρα? :2funny:΄ενώ τώρα μαλάκα που σου φέρνουν όλα τα γενόσημα από έξω χωρίς έλεγχο...που σε έχουνε γεμίσει φυτοφάρμακα και το καρπούζι βρωμάει κολοκύθα και το μανταρίνι μπανάνα  :2funny: :2funny: είναι καλα...ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ?

Κανένα αεροπλάνο δεν έπεσε στους πύργους...αν παρακολουθούσες το antineotaxites blogspot θα το ήξερες...και πως κ΄ρυψανε όλους αυτούς που μίλαγαν στα ίσα για βόμβες στα θεμέλια..

ΕΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ πήρα τα πτυχία μου και εργάζομαι ακόμα ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ στον ιδωτικό τομέα τον οποίο γαμήσατε εσύ και τα υπόλοιπα κομματόσκυλα.Α και το πτυχίο μου είναι με 7,8.και εδώ σε πηδάω.

Δε μας είπες γαργαράκια που πήγαν τα κλεμμένα από τα ταμεία...ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ...ασε πόσα ταμεία υπήρχαν...ήταν υγιή?γιατί άρχισε να τα κλείνει η Πετραλιά πριν από το μνημόνιο το 2007?ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ...

Στο ξαναγράφω.και το 1987 υπηρχαν κρατήσεις στο δημόσιο.

Οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με λεφτά του λαού.άρα δεν χρωστάει κανένας τίποτε πλέον.

ΧΑΧΑΧΑ γεράκο..με τα λιμάνια που έχει η Ελλάδα εμείς θα τους κάνουμε αποκλεισμό...και ξέρεις πόσο κοστίζει το καράβι αντί στον Πειραιά να πιάνει ΜΑΣΣΑΛΊΑ ΠΧ Ε?γύρω στο 1εκ ευρω παραπανω τη μερα..

Δεν θα πουλήασω στη Νορβηγια εσχατογερακο...θα πουλησω στις υπόλοιπες 200 χωρες του πλανήτη...ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ...ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕ ΜΙΛΙΑ..ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ..

Η Αργεντινή εχει σχέσεις με όλες τις χώρες του πλανήτη πλην Αμερικής στο επαναλαμβάνω για να το δεις...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΕΡΑΚΟ..

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Για να ξεφτυλίσω ακόμη μία φορά τον μεμοτέξ θα πώ μερικά για το βαμβάκι το περίφημο “χρυσάφι” του Θεσσαλικού κάμπου

αυτή την στιγμή η διεθνής τιμή του εκκοκισμένου βάμβακος είναι 0.63 δολλάρια η λίμπρα δηλαδή 1.39 δολλάρια το κιλό ...

με δεδομένο ότι για να παραχθεί ένα κιλό εκκοκισμένου βάμβακος (στις καλύτερες των περιπτώσεων η αναλογία είναι 32%) απαιτούνται 3.15 κιλα συσπόρου βαμβακιού… αυτά πληρώνονται στον παραγωγό προς 0.45 ευρωλεπτά το κιλό οπότε το κόστος της πρώτης ύλης είναι 1.42 ευρώ το κιλό δηλαδή 1.73 δολλάρια δηλαδή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ του τελικού προιόντος…

θα μου πείτε εν βγάζει μόνο το βαμβάκι το εκκοκιστήριο… βγάζει και σε ποσοστό περίπου 53% βαμβακόσπορο ο οποίος έχει τιμή διεθνώς περί τα 15 λεπτά το κιλό…

δηλαδή από τα 3.15 κιλά που χρειάζεται για να βγάλει 1 κιλό εκκοκισμένο βαμβάκι θα βγάλει 1.67 κιλα βαμβακόσπορο και θα εισπράξει γιαυτόν 27 ευρωλεπτά….

έχουμε λοιπόν και λέμε …

3.15 κιλά βαμβάκι από τον παραγωγό βγάζουν

1 κιλό εκκοκισμένο * 1.15 ευρώ = 1.15 ευρώ

1.7 κιλά βαμβακόσπορο * 0.15 ευρώ =  0.255 ευρώ

0.8 κιλά απορρίματα * 0.06 ευρώ =  0.05 ευρώ  το σύνολον λοιπόν εισπράττει 1.455 ευρώ ενώ ο αγρότης παίρνει 1.42 ευρώ ..

δεν βάζουμε φυσικά μέσα ρεύμα, εργατικά, καύσιμα και λιπαντικά, γενικά βιομηχανικά έξοδα και κύρια τα χρηματοοικονομικά (δηλαδή τόκους για το κεφάλαιο που δεσμεύεται από την πληρωμή του παραγωγού με την παράδοση μέχρι την πληρωμή του εκκοκιστή μετά την πώληση των προιόντων και των υποπροιόντων)… ούτε φυσικά τις αποσβέσεις εξοπλισμού, επισκευές και συντηρήσεις του κλπ κλπ κλπ

γενικόν συμπέρασμα … το περίφημο “χρυσάφι” του θεσσαλικού κάμπου είναι “σκατά” και αμα δεν ήταν οι επιδοτήσεις της Ε.Ε (οι οποίες πληρώνονται από τον εκκοκιστή και εισπράτονται από αυτόν) ο παραγωγός δεν θα έπαιρνε ούτε 20 λεπτά το κιλό για το βαμβάκι που παράγει…. (οι παραγωγοί στην Τουρκία και Αίγυπτο παίρνουν περί τα 18 λεπτά το κιλό)..

αυτό είναι το περίφημο “χρυσάφι” του Θεσσαλικού κάμπου με το οποίο βλήματα σαν τον μεμορέξ νομίζουν ότι θα λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος …

πηγές

Τι ήπιες?πότε μίλησα εγώ για το βαμβάκι?μήπως εγώ μίλησα για σύνολο προιόντων παλιομαλάκα?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
τουλάχιστον εγώ έχω τα προσόντα να έχω προφίλ στο linkedin... εσύ τι θα βάλεις ?? τον βαθμό του πτυχίου της μαμάκας σου ??

αν δεις το LinkedIn μου θα κλάψεις κατεστραμμένε 58 χρονε σε παραγωγική ηλικία.. :2funny: :2funny:

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6

ευχαριστουμε

αυτό δεν ήτασν να γίνει πάρκο που θα ξεβρώμιζε λίγο η Αθήνα?τσιμέντο και αυτό?δεν ντρέπεστε λίγο?και γιατι θα πρεπει να παραχωρηθεί σε ιδιωτες?πως θα εχει ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ?

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: Τι να πει κανεις για το φασιστακι........................... :2funny: :2funny: :2funny:

Λες να εχει ο ασχετος αρχηγος του ο Καζακης Λινκντιν?  :think: :2funny: :2funny:

Καλησπέρα Λάμπη...έτοιμος για την τάπα σου σήμερα?

από το 15.20 εώς το 20.00 ο Καζάκης μιλάει για τον περίφημο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΡΗΞΕΣ..

μάντεψε ποιες χώρες δεν αναγνωρίζουν τις αρμοδότητες του...

Αργεντινή Κίνα Ρωσία και Ινδία...χαχαχα :2funny: :2funny: αυτές που όλως τυχαίως είναι υπερδυνάμεις ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΣΜΑ..περαστικά Μπάμπη...

Memosex

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ΜΠάμπηηηηη Εσυ δεν έλεγες ότι η Αργεντινή θα πάρει το μπούλο στο δικασ΄τηριο μετα τη διαμαχη με τους ψευδο-δανειστες?

Πραγματικά σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για όλους τους Αργεντινούς. Σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι" γράφει και συνεχίζει:

"Για την επίτευξη αυτού του στόχου ήταν καθοριστική η συμβολή των G-77 και της Κίνας. Για περισσότερα από 10 χρόνια αυτή η ομάδα χωρών αγωνιζόταν να πετύχει αυτή τη συμφωνία, επιχειρηματολογώντας ότι είναι εφικτή και ζητώντας να μην επαναληφθεί αυτό που γίνεται με τα ληστρικά αμοιβαία κεφάλαια στην Αργεντινή. Δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι η Αργεντινή μας άνοιξε τα μάτια και γι' αυτό πιστεύω ότι δικαιούμαστε όλοι να είμαστε περήφανοι σήμερα", αναφέρει η κ. Κίρσνερ, εμφανώς ευχαριστημένη και χαιρετίζοντας την απόφαση του ΟΗΕ, την 68/304.

Μία απόφαση στην οποία η Ελλάδα ήταν παρούσα - απούσα ουσιαστικά.

"Εκείνοι που ψήφισαν αρνητικά, πρέπει κάποτε να καταλάβουν ότι χρειαζόμαστε ένα πιο δίκαιο κόσμο στον οποίο πετούν περισσότερα περιστέρια και λιγότεροι γύπες σε όλους τους τομείς. Έναν πιο ισορροπημένο κόσμο, όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς και τις αντιπαραθέσεις", τονίζει.

Στέλνει μάλιστα και ένα μήνυμα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας, ένα μήνυμα το οποίο όμως δεν φτάνει εκεί που πρέπει.

"Άνθρωποι διαφορετικού χρώματος, θρησκείας, πολιτισμών που ζουν σε διαφορετικά γεωγραφικά μήκη και έχουν διαφορετικές ιστορίες, όμως μοιράζονται την κοινή αντίληψη της δικαιοσύνης ψηφίζουν υπέρ της αξιοπρέπειας. Επειδή δεν μπορεί μια φούχτα δισεκατομμυριούχων να πνίγει μια χώρα και να εξοντώνει μια κοινωνία με την απειλή της χρεωκοπίας, βγάζοντας την από τον κόσμο

πάρε το μπούλο Μπάμπη.καληνύχτα και καλά μυαλά.τάπα και στον ΟΗΕ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αν δεις το LinkedIn μου θα κλάψεις κατεστραμμένε 58 χρονε σε παραγωγική ηλικία.. :2funny: :2funny:

Από τα πολλά γέλια φαντάζομαι...

τότε να μην το δώ καλύτερα γιατί μπορεί να κατουρηθώ κιόλας (από τα γέλια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom