tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Σημαία = ΚΕΕΠ
Charterer δεν παίζει στην Ελληνική ακτοπλοΐα.
ναι εντάξει παίζει το λιμεναρχείο... και δίκιο έχεις στην βιασύνη της γραφής...
Σημαία = ΚΕΕΠ
Charterer δεν παίζει στην Ελληνική ακτοπλοΐα.
Και ποιός σου είπε ρε καθυστερημένε ότι δεν υπήρχαν επαρκή σωστικά μέσα; Μέτρησες τα σωσίβια;
Και ποιός σου είπε ρε κοθώνι ότι το πλήρωμα δεν είχε κάνει τις απαιτούμενες από τη νομοθεσία ασκήσεις εγκατάληψης του πλοίου; Τσέκαρες το ISM του;
Και γιατί να κοπεί από τις ελεγκτικές υπηρεσίες;;;;;;
Δεν είχε περάσει από επιθεώρηση από τον Ελληνικό Νηογνώμονα;
Είχε καμία παρατήρηση ή non-conformity;;;
Απάντησε συγκεκριμένα βλαξ.
ενώ εσείς έχετε σαν ομοιδεάτες την αφρόκρεμα των σκατών... τον Κατσανέβα..
Τα τσεκαρες εσυ γελοίε και ηταν ενταξει... το πασοκοκρατος...ο πασοκονηογνωμονας...το πασοκοΥΕΝ....
Όλα πασοκο-λειτουργουσαν στην εντελεια, αρούρι και γι αυτο πνιγηκε ο κοσμος τοτε !
εσυ δεν εχεις δλδ βοθρολυματα του πασοκ στο κομμα σου?
Πες μου να μαθω κι εγω ρε τυπε !
εσυ τι να μας πεις, ο σαβρας πρεπει να μας πει που ολο και σε καποιο γραφειο θα τον ειχε πετυχειΠες μου να μαθω κι εγω ρε τυπε !
Γυμνάσια σκίζονται και βρίσκουν χρόνο και τα κάνουν. Έστω και ακόμη όταν φορτώνουν.
Επιθεώρηση μπορεί να γίνει (και γίνεται) και εν πλω.
Από εκεί και πέρα το πλήρωμα δεν είναι στρατός. Δε μπορεί ο καπετάνιος να εκτελέσει κάποιον για να συνετιστούν οι υπόλοιποι και να μην εγκαταλείψουν το πλοίο.
Γυμνάσια σκίζονται και βρίσκουν χρόνο και τα κάνουν. Έστω και ακόμη όταν φορτώνουν.
Επιθεώρηση μπορεί να γίνει (και γίνεται) και εν πλω.
Από εκεί και πέρα το πλήρωμα δεν είναι στρατός. Δε μπορεί ο καπετάνιος να εκτελέσει κάποιον για να συνετιστούν οι υπόλοιποι και να μην εγκαταλείψουν το πλοίο.
Έχω μειώσει τα ακτοπλοϊκά ταξίδια και δεν ξέρω αν γίνονται γυμνάσια και επιθεωρήσεις.
Αυτό με τον στρατό που λες δεν το έπιασα...
Το πλήρωμα πάντως δεν μπορεί να είναι και ξέφραγο αμπέλι...
εγω δεν εκανα τιποτα τυπε, εσυ εισαι αυτος που βριζεις τους παντες εχοντας ομως και τη δικη σου φωλια χεσμενη ;) λιγο σεμνοτης δε βλαπτει..τυπε, με ξεσκεπασες τώρα ! Πω-πω ζημιά που παθαμε !!!
Οι ...4 ψηφοφοροι του ΕΠΑΜ, θα γινουμε 1 τωρα...
Καταστροφή....
εσυ τι να μας πεις, ο σαβρας πρεπει να μας πει που ολο και σε καποιο γραφειο θα τον ειχε πετυχει
τις επιθεωρήσεις παίζει και να μην τις πάρεις χαμπάρι
σε γυμνάσιο αν πέσεις θα ακούσεις την σειρήνα και τις εντολές του καπετάνιου και αμέσως μετά ότι είναι άσκηση...
δυστυχώς το πλήρωμα είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι...
....το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις ;
εγω δεν εκανα τιποτα τυπε, εσυ εισαι αυτος που βριζεις τους παντες εχοντας ομως και τη δικη σου φωλια χεσμενη ;) λιγο σεμνοτης δε βλαπτει
για ναυτικα θεματα παντως να ρωτησουμε τον μαστερ που ειναι καμαρωτος
μπαίνεις τακτικά σε καράβι παίκτη μου??
(δεν μιλάμε για Πέραμα-Σαλαμίνα ή Ρίο-Αντίρριο)
(δεν μιλάμε για Πέραμα-Σαλαμίνα ή Ρίο-Αντίρριο)
τις επιθεωρήσεις παίζει και να μην τις πάρεις χαμπάρι
σε γυμνάσιο αν πέσεις θα ακούσεις την σειρήνα και τις εντολές του καπετάνιου και αμέσως μετά ότι είναι άσκηση...
δυστυχώς το πλήρωμα είναι πλέον ξέφραγο αμπέλι...