αν το πουν spring break αντι για λευκη εβδομαδα θα ηρεμισουν οι ανησυχιες σας?
Οποιος γουσταρει τα χειμερινα θα βρει το χρονο να παει για χειμερινα σπορ, εγω τα γουσταρω, παιδια δεν εχω, πηγα για χιονοσανιδα στις διακοπες των Χριστουγεννων. Αν ειχα παιδια θα επερνα μαζι μου, δεν εξαρταμαι απο την οποια "λευκη βδομαδα". Και ουτε ξαφνικα ο μεροκαματιαρης των 500 ευρω θα φτιαξει σαλε για να απολαμβανει οικογενειακα την λευκη εβδομαδα.
Οι τουριστικες υποδομες ειναι αυτες που ειναι. Θεωρητικα, σε βαθος χρονου παντα, αν υπαρχει χειμερινος τουρισμος θα αναπτυχθουν, παραδειγμα η λιμνη Πλαστηρα που προανεφερα. Και χειμερινος τουρισμος δεν ειναι μονο το σκι και το μαουντεν μπαικ. Αλλα οσο εμμενεις αποκλειστικα στον καλοκαιρινο τουρισμο υποδομες δε θα φτιαχνουν ποτε.
ουτε μιλησα πολιτικα ουτε ανεφερα Σαμαραδες Συνασπισμους κλπ.Και φυσικα θεμιτη ειναι η κριτικη αλλα χανει και τη σοβαροτητα της αν για ψυλλου πηδημα ξαφνικα καταστρεφεται η Ελληνικη οικογενεια και λοιπες υπερβολες. Και ειτε σ΄αρεσει ειτε οχι στην Ελλαδα υπαρχει μια ροπη προς την υπερβολη, σε ολα.
Τωρα επι τουτου εσυ τον εχεις αχτι τον τραμουντανα οποτε και ασπρο/μαυρο να μην ειναι αμα πει ασπρο θα πεις μαυρο