Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
-καλη ιδεα...52 βδομαδες εχει ο χρονος...για μπορντοροδοκοκκινη τι προτεινεις?

Από την 3η μέχρι την 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Βγαίνει το μποζολέ (μπορδοροδοκόκκινο). Να έχουμε λοιπόν άπλετο χρόνο να το δοκιμάσουμε. 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Από την 3η μέχρι την 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Βγαίνει το μποζολέ (μπορδοροδοκόκκινο). Να έχουμε λοιπόν άπλετο χρόνο να το δοκιμάσουμε. 
Aυτα ειναι χουγια ....ευρωπη επιτελους...Le Beaujolais  nouveau est arrive....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν επηρεάζονται;

Και στην σπανιότατη περίπτωση που εργάζονται και οι δύο γονείς, τα παιδιά (νήπιο-δημοτικό) που θα τα αφήνουν;

απο οτι είδα την πρόταση ομιλεί για την δευτεροβαθμια εκπαιδευση

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
απο οτι είδα την πρόταση ομιλεί για την δευτεροβαθμια εκπαιδευση
γιατι ως γνωστον αποκλειεται μια οικογενεια να εχει παιδια και στην α'βαθμια και στην β'βαθμια εκπαιδευση ταυτοχρονα.
θα μενει το παιδι του δημοτικου μονο στο σπιτι και οι γονεις με το γυμνασιοπαιδο θα κανουν σλαλομ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γιατι ως γνωστον αποκλειεται μια οικογενεια να εχει παιδια και στην α'βαθμια και στην β'βαθμια εκπαιδευση ταυτοχρονα.
θα μενει το παιδι του δημοτικου μονο στο σπιτι και οι γονεις με το γυμνασιοπαιδο θα κανουν σλαλομ

ρε πουστη μου είσαι ζωντανή απόδειξη του γνωμικού 'Ελληνας είναι αυτός ο οποίος βρίσκει δύο προβλήματα σε κάθε λύση'  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Ακομα πιο προχω προταση  :rockon:

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα σχολεία!

Τη μείωση της σχολικής ημέρας κατά 2-3 ώρες αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Καφετεριών και Αιθουσών Αναψυχής, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση των καταστημάτων τους!

:2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
ρε πουστη μου είσαι ζωντανή απόδειξη του γνωμικού 'Ελληνας είναι αυτός ο οποίος βρίσκει δύο προβλήματα σε κάθε λύση'  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μην του δίνετε σημασία. Υπάρχει λύση.

Οι γονείς θα μέινουν σπίτι με τα παιδιά του δημοτικού και θα στείλουν αυτά του γυμνασίου και του λυκείου στην πίστα της Μουνιχίας.

Αυτά, θα παίρνουν φόρα με το μονοσκί από την πλατφόρμα της Καστέλας, θα ακολουθεί άλμα και μετά θα προσθαλασσώνονται στο Μικρολίμανο. Κατόπιν θα βγαίνουν στο ΣΕΦ και μετά  θα επιστρέφουν με το Μετρό.

Μοντέρνο δίαθλο κ΄έτσι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακομα πιο προχω προταση  :rockon:

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα σχολεία!

Τη μείωση της σχολικής ημέρας κατά 2-3 ώρες αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Παιδείας, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Καφετεριών και Αιθουσών Αναψυχής, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση των καταστημάτων τους!

:2funny: :2funny: :2funny:

να σου πω ότι αυτό θα κάνει πλούσιους τους καφετζήδες

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τυπε μου το συγκεκριμενο προβλημα δεν το βρηκα εγω αλλα η ιδια η ζωη.
και δεν υφισταται λυση η οποια δεν καλυπτει ολα τα ενδεχομενα. μια οικογενεια με παιδια και στο δημοτικο και στο γυμνασιο δεν ειναιενα απλο ενδεχομενο αλλα ενα πολυ μεγαλο κοματι ελληνικων οικογενειων.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μην του δίνετε σημασία. Υπάρχει λύση.

Οι γονείς θα μέινουν σπίτι με τα παιδιά του δημοτικού και θα στείλουν αυτά του γυμνασίου και του λυκείου στην πίστα της Μουνιχίας.

Αυτά, θα παίρνουν φόρα με το μονοσκί από την πλατφόρμα της Καστέλας, θα ακολουθεί άλμα και μετά θα προσθαλασσώνονται στο Μικρολίμανο. Κατόπιν θα βγαίνουν στο ΣΕΦ και μετά  θα επιστρέφουν με το Μετρό.

Τωρα σ' αυτο εχει ενα δικιο. Αμα σας πει τα σχολεια κλεινουν 10 βδομαδες το χρονο το καλοκαιρι (τυχαιο νουμερο δε θυμαμαι ποσες βδομαδες κλεινουν τα σχολεια για καλοκαιρι), αντι να κλεινουν 10 βδομαδες το καλοκαιρι θα κλεινουν 9 και 1 βδομαδα το χειμωνα θα του πειτε οτι αυτο δημιουργει προβληματα στη μεταναστευση του πιτσιλωτου σπινου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τυπε μου το συγκεκριμενο προβλημα δεν το βρηκα εγω αλλα η ιδια η ζωη.
και δεν υφισταται λυση η οποια δεν καλυπτει ολα τα ενδεχομενα. μια οικογενεια με παιδια και στο δημοτικο και στο γυμνασιο δεν ειναιενα απλο ενδεχομενο αλλα ενα πολυ μεγαλο κοματι ελληνικων οικογενειων.
εντάξει ας κάτσει στο σπίτι της....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τωρα σ' αυτο εχει ενα δικιο. Αμα σας πει τα σχολεια κλεινουν 10 βδομαδες το χρονο το καλοκαιρι (τυχαιο νουμερο δε θυμαμαι ποσες βδομαδες κλεινουν τα σχολεια για καλοκαιρι), αντι να κλεινουν 10 βδομαδες το καλοκαιρι θα κλεινουν 9 και 1 βδομαδα το χειμωνα θα του πειτε οτι αυτο δημιουργει προβληματα στη μεταναστευση του πιτσιλωτου σπινου.

είπαμε.... ο έλληνας εφευρίσκει δύο τουλάχιστον προβλήματα σε κάθε λύση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

να κλεινουν και μια βδομαδα τα σχολεία την λεγόμενη φουξ για να γαμούν οι πατεραδες στα μπουρδελα να ξεχαρμανιάζουν για να τονωθει η αγορα των μπουρδελονανε

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
όσοι περισσεύουν... αυτοί που έχουν λεφτά και παιδιά στο γυμνάσιο-λύκειο..
βλεπεις πως δεν ειμαι εγω αυτος που βρισκει δυο προβληματα για καθε λυση αλλα εσυ που βρισκεις ενα επιχειρημα πιο σαχλο απ' το προηγουμενο για να στηριξεις απο εμμονη τις θεσεις σου (τους).
ουτε το πιο απλο πως θα μπορουσαν να ενταξουν και την α'βαθμια ωστε να ξεπεραστει το ζητημα δεν μπορεις να πεις αν δεν το πει το υπουργειο πρωτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
όσοι περισσεύουν... αυτοί που έχουν λεφτά και παιδιά στο γυμνάσιο-λύκειο..

Αυτοί που έχουν λεφτά, δεν περιμένουν να κλείσουν τα σχολία. Αφήνουν τα παιδιά με την μαγείρισσα και την οικονόμο και πάνε στην Cortina d'ampezzo.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βλεπεις πως δεν ειμαι εγω αυτος που βρισκει δυο προβληματα για καθε λυση αλλα εσυ που βρισκεις ενα επιχειρημα πιο σαχλο απ' το προηγουμενο για να στηριξεις απο εμμονη τις θεσεις σου (τους).
ουτε το πιο απλο πως θα μπορουσαν να ενταξουν και την α'βαθμια ωστε να ξεπεραστει το ζητημα δεν μπορεις να πεις αν δεν το πει το υπουργειο πρωτα.
Δεν επηρεάζονται;

Και στην σπανιότατη περίπτωση που εργάζονται και οι δύο γονείς, τα παιδιά (νήπιο-δημοτικό) που θα τα αφήνουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom