Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
λαθος...δεν προσδοκουμε ανάπτυξη αλλα μια στοιχειώδη συντήρηση

ετσι μπραβο....να λες την αληθεια.....γιατι ο αρχηγος σου λεει για αναπτυξη και μας εχει πριξει τα αρχιδια καθε πρωτη του μηνος ,αυτος και το στουρναρι !!!! Οσο για την στοιχειωδη συντηρηση, αυτα προφανως θα τα εννοεις για το αμαξι σου ,διοτι για κατι αλλο δεν βρισκω λογο να το σχολιασω......η μια μαλακια μετα την αλλην....μαλλον σημερα θα εχει το ζωδιο σου !!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αντε παλι. στον "κοσμο" συμπεριλαμβανονται και οσοι εχουνε 2 δεκαρες να χαλασουν για το χομπυ τους. στον κοσμο συμπεριλαμβανονται και οσοι δουλευουν σε τουριστικα μερη.
δηλαδη εισαι και συ απο αυτους που δε θελουν να μειωθει η φορολογια στις επιχειρησεις σαν αστοχο καθοτι δεν υπαρχουν επιχειρησεις ο κοσμος ειναι ολοι ανεργοι?

δεν θέλω και εγώ κατσίκα θεέ μου... να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θέλω.. 

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν θέλω και εγώ κατσίκα θεέ μου... να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θέλω.. 

αμα την εχει κλεψει την κατσικα ο αλλος......ο μονος τροπος για τιμωρια ειναι να του ψοφησει !!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ετσι μπραβο....να λες την αληθεια.....γιατι ο αρχηγος σου λεει για αναπτυξη και μας εχει πριξει τα αρχιδια καθε πρωτη του μηνος ,αυτος και το στουρναρι !!!! Οσο για την στοιχειωδη συντηρηση, αυτα προφανως θα τα εννοεις για το αμαξι σου ,διοτι για κατι αλλο δεν βρισκω λογο να το σχολιασω......η μια μαλακια μετα την αλλην....μαλλον σημερα θα εχει το ζωδιο σου !!!!

(1) δεν έχω αρχηγό .... εσυ έχεις Furher
(2) ότι καλυτερο μπορεί να γίνει γινεται
(3) ποιό αμάξι από τα τρία εννοείς ?? σε όλα κάνω την συντήρηση συμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
(4) ΣΚΑΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αμα την εχει κλεψει την κατσικα ο αλλος......ο μονος τροπος για τιμωρια ειναι να του ψοφησει !!!

σκασμός ΖΩΟΝ... δεν βρισκεται να σε κλεψει κανένας να του ψοφησεις να ησυχάσουμε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
αντε παλι. στον "κοσμο" συμπεριλαμβανονται και οσοι εχουνε 2 δεκαρες να χαλασουν για το χομπυ τους. στον κοσμο συμπεριλαμβανονται και οσοι δουλευουν σε τουριστικα μερη.
δηλαδη εισαι και συ απο αυτους που δε θελουν να μειωθει η φορολογια στις επιχειρησεις σαν αστοχο καθοτι δεν υπαρχουν επιχειρησεις ο κοσμος ειναι ολοι ανεργοι?
δεν εχω γραψει τιποτε διαφορετικο τυπε μου. μην λεμε συνεχεια τα ιδια.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
(3) ποιό αμάξι από τα τρία εννοείς ?? σε όλα κάνω την συντήρηση συμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή
(4) ΣΚΑΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ

και ο κοντομηνας αυτα ελεγε παλια...τωρα ψυχοραγει στην κλινικη ο καραγκιοζης!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
(4) ΣΚΑΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ
Tι τα θες ρε αμπαλε 3 αμαξια?μονο,ζυγο και..?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: μην απαντησεις,το βρηκα....ανατρεπομενο για μεταφορα "μπαζων"!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
μηπως εισαι λιγο ανακολουθος;

Αυτό του έμεινε από το ατύχημα που έπαθε κατά την διάρκεια της  περσινής "λευκής εβδομάδος"

Έκανε σκί στην 3η πίστα του Λυκαβηττού και βγήκε εκτός πίστας για να φωτογραφίσει μια πολική αρκούδα. Εκεί, μπουρδουκλώθηκαν στα σκι του κάτι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι, καί έπεσε άσχημα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
Αυτό του έμεινε από το ατύχημα που έπαθε κατά την διάρκεια της  περσινής "λευκής εβδομάδος"

Έκανε σκί στην 3η πίστα του Λυκαβηττού και βγήκε εκτός πίστας για να φωτογραφίσει μια πολική αρκούδα. Εκεί, μπουρδουκλώθηκαν στα σκι του κάτι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι, καί έπεσε άσχημα.

:2funny: :2funny: καλο ...

να κανω μια γενικη ερωτηση , τελικα τι βγηκε απο 10 σελιδες προτασεις και τσαμπουκαδες ? να ανοιγουν τα μαγαζια οποτε θελουν ναι η ου ? να παιρνουν οι υπαλληλοι για καθε δευτερολεπτο εργασιας κανα 500αρικο για υπερωρια ?
Τι στο πουτσο βγηκε σαν συμπερασμα ?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: καλο ...

να κανω μια γενικη ερωτηση , τελικα τι βγηκε απο 10 σελιδες προτασεις και τσαμπουκαδες ? να ανοιγουν τα μαγαζια οποτε θελουν ναι η ου ? να παιρνουν οι υπαλληλοι για καθε δευτερολεπτο εργασιας κανα 500αρικο για υπερωρια ?
Τι στο πουτσο βγηκε σαν συμπερασμα ?

το σαιτ δεν προσφερεται για πολιτικα συμπερασματα αλλα για ξεκαβλωμα παντως φυσεως  :sunglasses:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756
το σαιτ δεν προσφερεται για πολιτικα συμπερασματα αλλα για ξεκαβλωμα παντως φυσεως  :sunglasses:

σωστο και αυτο ... ;)

Αλλα ελεγα εδω με τοσους τυπους μηπως εβγαινε καμια ιδεα ...αλλα δεν διαβαζω κατι που εχει καποια βαση

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.504
Πόντοι
12.756

εσυ Αλεξ ποτε θες να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια ? θες να εχουμε και μια εβδομαδα διακοπες τον Χειμωνα ? θες να κλεισουν τα πολυκαταστηματα ( αλλα που θα πηγαινει ο Μπολντυς να παιρνει ματι τα γκομενακια )
Θες να κλεισουν ολα , θες να δουλευουν ολα ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εσυ Αλεξ ποτε θες να ειναι ανοιχτα τα μαγαζια ? θες να εχουμε και μια εβδομαδα διακοπες τον Χειμωνα ? θες να κλεισουν τα πολυκαταστηματα ( αλλα που θα πηγαινει ο Μπολντυς να παιρνει ματι τα γκομενακια )
Θες να κλεισουν ολα , θες να δουλευουν ολα ?
Μου ειναι εντελως αδιαφορο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom