Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μαλιστα.. ο μέγας οικονομολόγος Καζάκης παρουσιαζει το νέο του πόνημα πλαισιωμένος από τα ιερά τέρατα της τέχνης κο Ζουγανέλη (τουλάχιστον αυτός είπε όταν λεγανε τα διάφορα γιαυτόν "εεε καλά"), της νομικής κο Μητρόπουλο (μέγα λαμόγιο) με παρουσιαστή τον εκδότη μιας παντελώς άγνωστης και σκοτεινα συντηρούμενης φυλλάδας (το χωνί) σε χώρο που ανήκει στον κο Νίκο Καρατζά, ιδιοκτήτη του Ιανού και πρόσφατα καταδικασθέντα (6 χρονάκια εισέπραξε) παρέα με τον Ακη Τσοχατζόπουλο

ρε φιλαράκο ψάχνε λίγο το πράγμα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι ποιος θα πληρώσει το πρώτο μνημόνιο.Η νέα γενιά απλά αρνείται να πληρώσει τα τοκοχρεωλύσια από το πρώτο μνημόνιο.Για αυτό και η Ελλάδα θα χρεοκωπήσει.

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
poll20131007_astathmisto_tromaktiko.png

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και κάτι ακόμη παπατρόλη

το εκλογικό αποτέλεσμα καίει και αφορά αυτούς οι οποίοι την ζωή τους την έχουν εξαρτήσει από το ποιός είναι στην εξουσία... δηλαδή τους εκάστοτε αχρήστους...

εγώ ΟΠΟΙΟΣ και να είναι επάνω θα συνεχίσω να περνάω καλά, να βγάζω τα προς το ζείν, να ξενοπηδάω κλπ κλπ κλπ...

και φυσικά αυτός που είναι επάνω διαχρονικα και διαπαραταξιακά θα μου γλύφει τα παπάρια αναμένοντας μια θετική εκ μέρους μου ψήφο...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
και κάτι ακόμη παπατρόλη

το εκλογικό αποτέλεσμα καίει και αφορά αυτούς οι οποίοι την ζωή τους την έχουν εξαρτήσει από το ποιός είναι στην εξουσία... δηλαδή τους εκάστοτε αχρήστους...

εγώ ΟΠΟΙΟΣ και να είναι επάνω θα συνεχίσω να περνάω καλά, να βγάζω τα προς το ζείν, να ξενοπηδάω κλπ κλπ κλπ...

και φυσικά αυτός που είναι επάνω διαχρονικα και διαπαραταξιακά θα μου γλύφει τα παπάρια αναμένοντας μια θετική εκ μέρους μου ψήφο...
Τος Σόρος τον αφορά/νοιάζει ποιος εκλέγεται και κυβερνά,τον υπερτάτο τράμυ δεν τον αφορά/νοιάζει :jerking:

napoleon.gif

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.023
Πόντοι
12.756
Τος Σόρος τον αφορά/νοιάζει ποιος εκλέγεται και κυβερνά,τον υπερτάτο τράμυ δεν τον αφορά/νοιάζει :jerking:

Εσυ ξυπνησες πρωι πρωι για να πας να εισπραξεις το μαιμου επιδομα ? να χρεοκοπήσεις και αλλο την χωρα μουνοπανο ...

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ ξυπνησες πρωι πρωι για να πας να εισπραξεις το μαιμου επιδομα ? να χρεοκοπήσεις και αλλο την χωρα μουνοπανο ...
[size=40pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ;;;;;

ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;;;;[/size]

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

napoleon.gif

Τον Σόρος τον αφορά γιατί έχει να δώσει ραπόρτο σε μερικές χιλιάδες μεγαλοεπενδυτές που του εμπιστεύτηκαν τους παράδες τους για να κάνει παιχνίδι... και όσο εύκολα είναι στα ψηλά το ίδιο εύκολα μπορεί να βρεθεί σε κανένα χαντάκι...

εμένα δεν με νοιάζει και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν περαν ίσως του στενού συγγενικού μου περιβάλλοντος(γυναίκα και παιδιά) για το οποίο έχω κανει τα κουμάντα μου ώστε να μην κρέμονται από τα αρχίδια κανενός παπάρα που θέλει να μας σώσει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.023
Πόντοι
12.756
[size=40pt]ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ;;;;;

ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΕΡΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;;;;[/size]

Μαλακας εισαι  :jerking: , τους εξόφλησα τα παντα και χωρισαν οι δρομοι μας κανονικα και χαρουμενα ...ειχαμε υπογραψει κανα συμβολαιο για εργασία δια βιου και δεν το ηξερα ...?

Double_Moutza.jpg

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Τον Σόρος τον αφορά γιατί έχει να δώσει ραπόρτο σε μερικές χιλιάδες μεγαλοεπενδυτές που του εμπιστεύτηκαν τους παράδες τους για να κάνει παιχνίδι... και όσο εύκολα είναι στα ψηλά το ίδιο εύκολα μπορεί να βρεθεί σε κανένα χαντάκι...

εμένα δεν με νοιάζει και δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν περαν ίσως του στενού συγγενικού μου περιβάλλοντος(γυναίκα και παιδιά) για το οποίο έχω κανει τα κουμάντα μου ώστε να μην κρέμονται από τα αρχίδια κανενός παπάρα που θέλει να μας σώσει...
Δηλαδή εσένα δεν σε αφορά/νοιάζει αν αύριο ας πούμε ο ΦΠΑ είναι 23....33 ή 43% έτσι;

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Μαλακας εισαι  :jerking: , τους εξόφλησα τα παντα και χωρισαν οι δρομοι μας κανονικα και χαρουμενα ...ειχαμε υπογραψει κανα συμβολαιο για εργασία δια βιου και δεν το ηξερα ...?

Double_Moutza.jpg
Toυς άφησες στην ανεργία με τις κομπίνες σου ρε μουνί ναι ή ου;;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δηλαδή εσένα δεν σε αφορά/νοιάζει αν αύριο ας πούμε ο ΦΠΑ είναι 23....33 ή 43% έτσι;

καθόλου.. .

θα στήσω μια εταιρεία, θα κάνω όλες μου τις δαπάνες μέσω της εταιρείας και θα συμψηφίζω τον ΦΠΑ...
ή
θα ψωνίζω από άλλες χώρες που έχουν φτηνότερο ΦΠΑ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.023
Πόντοι
12.756
Toυς άφησες στην ανεργία με τις κομπίνες σου ρε μουνί ναι ή ου;;;;;

βγηκαν στην αγορα εργασιας ( οπως λεει και η ΝΔ ) εξωφλημενοι με ολα τα νομιμα και εξτρα χρήματα , γραφτηκαν κανονικα ταμειο και καποιοι τους εστειλα και σε γνωστους μου για δουλεια ...εσυ θα τους πεταγες στον δρομο και θα τους χρωσταγες και 10 μηνιατικα μουνοπανο 

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
καθόλου.. .

θα στήσω μια εταιρεία, θα κάνω όλες μου τις δαπάνες μέσω της εταιρείας και θα συμψηφίζω τον ΦΠΑ...
ή
[size=20pt]θα ψωνίζω από άλλες χώρες που έχουν φτηνότερο ΦΠΑ...[/size]
Να σε δω να πας Ματσεντόνια σουπερ μάρκετ και τι στον κόσμο :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom