Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και οταν θα το βγαζεις στους τακους το σκαρι για τις συντηρησεις του θα τον στελνεις και εκει να βοηθαει τα παιδια  :grin:

ωωωω ναι .. ματσακόνι μέχρι που να του κοπούν οι καρποί, τρίψιμο και μινιάρισμα...

αντε καιρός να γίνει άντρας...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.730
Πόντοι
12.756
είμαι λάρτζ εγώ ρε σύ...

λες να χαλάω την πιάτσα ??? καλά θα του τα δίνω σε δηνάρια σκοπιων... 50 την βδομάδα.. να τα κάνει ταπετσαρία...

Θα την γαμας την πιατσα , θα εχουμε κινητοποιήσεις ... 50 δηναρια ειναι καλα νομιζω ... :grin:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
ωωωω ναι .. ματσακόνι μέχρι που να του κοπούν οι καρποί, τρίψιμο και μινιάρισμα...

εγώ φταίω κωλόγερε που μετά το κερασμένο τοστ κ φραπέ σε συμπάθησα :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.730
Πόντοι
12.756

Μινιαρισμα οχι με κανενα οικολογικο υλικο , ξερεις εσυ , με τα παλια που τα μυριζες και επεφτες κατω ..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εγώ φταίω κωλόγερε που μετά το κερασμένο τοστ κ φραπέ σε συμπάθησα :birdman:

και εγώ φταίω που δεν σε πήγα μια βόλτα μέχρι το υπόγειο...

με καθυστέρησε η σερβιτόρα μέχρι να την ψήσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μινιαρισμα οχι με κανενα οικολογικο υλικο , ξερεις εσυ , με τα παλια που τα μυριζες και επεφτες κατω ..

βεβαίως με το κόκκινο το μίνιο αυτό που ήταν μισό μισό με μολύβι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να γίνει μολυβένιο στρατιωτάκι ο παπατρόλλης...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε πουστη και απο εκει τσαμπα την εβγαλες ....Τσαμπατζη μουνακι

τον τάισα για αν μην με πρήζει και για να μην μου αποσπα την προσοχή από το πιπίνι την σερβιτόρα ....

άξιζε τον κόπο πάντως  ;)

Επισκέπτης
μαλιστα.. ο μέγας οικονομολόγος Καζάκης παρουσιαζει το νέο του πόνημα πλαισιωμένος από τα ιερά τέρατα της τέχνης κο Ζουγανέλη (τουλάχιστον αυτός είπε όταν λεγανε τα διάφορα γιαυτόν "εεε καλά"), της νομικής κο Μητρόπουλο (μέγα λαμόγιο) με παρουσιαστή τον εκδότη μιας παντελώς άγνωστης και σκοτεινα συντηρούμενης φυλλάδας (το χωνί) σε χώρο που ανήκει στον κο Νίκο Καρατζά, ιδιοκτήτη του Ιανού και πρόσφατα καταδικασθέντα (6 χρονάκια εισέπραξε) παρέα με τον Ακη Τσοχατζόπουλο

ρε φιλαράκο ψάχνε λίγο το πράγμα...

Δε μας λες ομως που διαφωνεις με τον Καζακη ?  Μηπως σε χαλαει που λεει την συμμορια που μας κυβερνα χουντα ? Τι σχεση εχει η εκδηλωση με το ποσα χρονια εφαγε ο Καρατζας κι απο που κι ως που σκοτεινα συντηρουμενη φυλαδα το χωνι ? Μηπως παλι σε χαλει που η αριστερα συνταντιεται με τον πατριωτισμο και θα γινει τσουναμι που θα παρασυρει τους υποταχτικους των δανειστων ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δε μας λες ομως που διαφωνεις με τον Καζακη ?  Μηπως σε χαλαει που λεει την συμμορια που μας κυβερνα χουντα ? Τι σχεση εχει η εκδηλωση με το ποσα χρονια εφαγε ο Καρατζας κι απο που κι ως που σκοτεινα συντηρουμενη φυλαδα το χωνι ? Μηπως παλι σε χαλει που η αριστερα συνταντιεται με τον πατριωτισμο και θα γινει τσουναμι που θα παρασυρει τους υποταχτικους των δανειστων ?
Το αλλο με τον Τοτό το ξερεις?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

με τον Καζάκη έχω δομικές διαφωνίες στα θέματα αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και γενικά διαφωνώ ότι η υιοθέτηση ενός δικού μας νομίσματος θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας...

πάμε τώρα παρακάτω... από που και ως που μπορεί να θεωρηθεί διαφανώς συντηρούμενη μια εφημερίδα με 1700 φύλλα εβδομαδιαία κυκλοφορία ???

και στην δεδομένη περίπτωση ποιός εκπροσωπεί την αριστερά ο Μητρόπουλος ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
με τον Καζάκη έχω δομικές διαφωνίες στα θέματα αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και γενικά διαφωνώ ότι η υιοθέτηση ενός δικού μας νομίσματος θα λύσει τα οικονομικά προβλήματα της χώρας...

πάμε τώρα παρακάτω... από που και ως που μπορεί να θεωρηθεί διαφανώς συντηρούμενη μια εφημερίδα με 1700 φύλλα εβδομαδιαία κυκλοφορία ???

και στην δεδομένη περίπτωση ποιός εκπροσωπεί την αριστερά ο Μητρόπουλος ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
"Πατριωτικη" αριστερα κιολας... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom