Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
καθόλου.. .

θα στήσω μια εταιρεία, θα κάνω όλες μου τις δαπάνες μέσω της εταιρείας και θα συμψηφίζω τον ΦΠΑ...
ή
θα ψωνίζω από άλλες χώρες που έχουν φτηνότερο ΦΠΑ...

για καντην να δεις την γλυκα ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.130
Πόντοι
6.515
Ο επικεφαλής της ομάδας συμβούλων του Τούρκου πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdogan, Yigit Bulut, δήλωσε σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι εάν τους δινόταν η επιλογή, οι περισσότεροι Έλληνες θα ήθελαν να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να ενωθούν με την Τουρκία.

Ο Bulut, ο οποίος νωρίτερα είχε ισχυριστεί πως υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σκοτώσουν τον Erdogan μέσω «τηλεκίνησης» και είναι γνωστός για τις θεωρίες συνωμοσίας του, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Haberturk TV ότι οι Έλληνες θα προτιμούσαν «να ενωθούν με την Τουρκία».

«Εάν διεξαγόταν ένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα σήμερα, το 51% των Ελλήνων θα ψήφιζαν να φύγουν από την ΕΕ και να ενωθούν με την Τουρκία», δήλωσε ο Bulut.
:rockon: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και ναυτιλιακη κιολας , πας για καθολου ΦΠΑ δηλαδη ...

ναι ρε .. θα αγοράσω κανέναν σκυλοπνίχτη και θα βάλω μούτσο τον παπαζόλη... φυσικά θα δουλεύει for food and housing αντε και κανενα κουρελάκι που και που για να μην αηδιάζουν οι τουρίστες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
ναι ρε .. θα αγοράσω κανέναν σκυλοπνίχτη και θα βάλω μούτσο τον παπαζόλη... φυσικά θα δουλεύει for food and housing αντε και κανενα κουρελάκι που και που για να μην αηδιάζουν οι τουρίστες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλο , αλλα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα λες Τραμου , οι συγκεκριμενες εχουν συντελεστη υποχρεωτικης δαπανης ανω τον 100.000 ευρω  νομιζω , και πρεπει να εχεις αρκετα εξοδα , συν οτι οι περισσοτερες συνναλαγες ειναι με εμβασαματα τραπεζων κτλ , υπαρχουν καποιες λεπτομεριες που δυσκολευεουν την κατασταση ωστε να εκμεταλευτεις μια τετοια εταιρια ..

Αν παρεις καμια σκουνα το πιο νορμαλ ειναι να κλεβεις στα πετρελαια , εκει ειναι τα πολλα τα φραγκα

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Καλο , αλλα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα λες Τραμου , οι συγκεκριμενες εχουν συντελεστη υποχρεωτικης δαπανης ανω τον 100.000 ευρω  νομιζω , και πρεπει να εχεις αρκετα εξοδα , συν οτι οι περισσοτερες συνναλαγες ειναι με εμβασαματα τραπεζων κτλ , υπαρχουν καποιες λεπτομεριες που δυσκολευεουν την κατασταση ωστε να εκμεταλευτεις μια τετοια εταιρια ..

Αν παρεις καμια σκουνα το πιο νορμαλ ειναι [size=20pt]να κλεβεις στα πετρελαια [/size], εκει ειναι τα πολλα τα φραγκα
όλες τις απάτες τις ξέρεις μουνόπανο :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
όλες τις απάτες τις ξέρεις μουνόπανο :birdman:

επειδη εσυ [size=40pt]κοιμασαι [/size]ορθιος δεν παει να πει οτι καποιοι αλλοι δεν ξερουν τι γινεται , ειναι πασιγνωστο αυτο με το πετρελαιο ....εκει ειναι τα φραγκα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Αν παρεις καμια σκουνα το πιο νορμαλ ειναι να κλεβεις στα πετρελαια , εκει ειναι τα πολλα τα φραγκα

το ξέρω ρε...  αλλά η σκέψη να έχω τον παπαζόλη μούτσο σε έναν σκυλοπνίχτη μου ανεβάζει το ανήθικο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
το ξέρω ρε...  αλλά η σκέψη να έχω τον παπαζόλη μούτσο σε έναν σκυλοπνίχτη μου ανεβάζει το ανήθικο...

δεν θα τον εχεις μουτσο ρε , κατω στις μηχανες βαλτον , να μαυρισει ολος και να σταζει λαδια και πετρελαια

hqdefault.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
θα μου σκας 100.000e δηλαδή ως μισθό; :birdman:

όχι... θα σου δίνω στέγη και φαγητό και 50 ευρώ την βδομάδα και τα ρέστα θα τα τρώω στις πουτάνες και τα στριπτιζάδικα... με αποδείξεις και ΦΠΑ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν θα τον εχεις μουτσο ρε , κατω στις μηχανες βαλτον , να μαυρισει ολος και να σταζει λαδια και πετρελαια

hqdefault.jpg

μούτσο τον πούστη... να βαράει ματσακόνι, να γυαλίζει τα μπρούτζα, να μπογιαντίζει τους χαβαλέδες και να σφουγγαρίζει το κομοδέσιο μέχρι να το κάνει καθρέφτη... και αν δεν τα κάνει καλά φάπα και μπαλαούρο..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
όχι... θα σου δίνω στέγη και φαγητό και 50 ευρώ την βδομάδα και τα ρέστα θα τα τρώω στις πουτάνες και τα στριπτιζάδικα... με αποδείξεις και ΦΠΑ...

Ρε Τραμου , οχι και 50 ευρω  :jerking: κανα 10 ευρω το μηνα θα δινεις , ουτως η αλλως παιρνει επιδομα , δεν εχει αναγκη μισθου  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.777
Πόντοι
12.756
μούτσο τον πούστη... να βαράει ματσακόνι, να γυαλίζει τα μπρούτζα, να μπογιαντίζει τους χαβαλέδες και να σφουγγαρίζει το κομοδέσιο μέχρι να το κάνει καθρέφτη... και αν δεν τα κάνει καλά φάπα και μπαλαούρο..

και οταν θα το βγαζεις στους τακους το σκαρι για τις συντηρησεις του θα τον στελνεις και εκει να βοηθαει τα παιδια  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε Τραμου , οχι και 50 ευρω  :jerking: κανα 10 ευρω το μηνα θα δινεις , ουτως η αλλως παιρνει επιδομα , δεν εχει αναγκη μισθου  ;)

είμαι λάρτζ εγώ ρε σύ...

λες να χαλάω την πιάτσα ??? καλά θα του τα δίνω σε δηνάρια σκοπιων... 50 την βδομάδα.. να τα κάνει ταπετσαρία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom