Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Μην σου φαινεται παραξενο, αλλά στην Ελλαδα του 1960, 1970 και 1980 ακομη, ο Ελληνας πίστευε οτι μια νομοθετικη ρυθμιση ηταν αιωνια. Σου λεει παιρνω συνταξη αγαμης θυγατερας, θα την παιρνω για παντα αφου ετσι λεει ο νομος. Απαξ και την πηρα δεν την χανω ποτέ. Αρα ανετα στηριζεις τη ζωη σου σε αυτην.
Μην ξεχνας οτι μεχρι το 2010 (οπότε ολοι ξυπνησαν απο το ληθαργο) καποιοι πιστευαν οτι η μη μειωση μισθων και συνταξεων ηταν....συνταγματικα κατοχυρωμενη. Αλλοι πιο ψαγμενοι, μιλουσαν για...κεκτημενα, για ...εθιμο που απαγορευει κοψιμο ή περικοπη μισθών και συνταξεων. Και ηρθαν ετσι τα πραγματα ωστε ολα περικοπηκαν. Μεχρι τοτε ομως ηταν αδιανοητο κατι τετοιο. Εδω πολιτικοι εξαφανιζονταν επειδη υποσχονταν....παγωμα, ποσο μαλλον μειωση.

Δεν μου φαινεται παραξενο , απλα καπως αδικο ...επειδη μαθαν ετσι δεν πρεπει να ξεμαθουν , οπως εχει ξεμαθει και τόσος κοσμος ....

με καλυψε και αυτη η τοποθετηση

Να δωθεί με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια. Οι περισσότερες από αυτές έχουν δουλειές, εισοδήματα, ακόμα και... παιδιά! (βλ. σχόλιο μου παραπάνω)
Το που είχαν στηρίξει τη ζωή τους μου είναι αδιάφορο και ως επιχείρημα αστείο. Και ο οδηγός της ΕΘΕΛ είχε στηρίξει τη ζωή στα επιδόματα πλυσίματος χεριών, έγκαιρης προσέλευσης κτλ. Λοιπόν; Να τα διατηρήσουμε;
Ή για την κόρη του στρατηγού έχουμε πιο ιδιαίτερη ευαισθησία;
Επίσης σου φαίνεται λογικό κράτος με υπογεννητικότητα να επιδοτεί την "αγαμία" αντί να τη φορολογεί;

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Κλασικός δεξιός ο Alex.

Για τον εργάτη χεστήκαμε, αφού δεν σπούδασε ας ζήσει σαν το ζώο με 200 το μήνα.

Όσες είχαν την τύχη να γεννηθούν από αρχίδια στρατηγού, ε κρίμα οι καημένες που χάνουν το 1000ρικο γιατί εκεί είχαν βασίσει τη ζωή τους...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Κλασικός δεξιός ο Alex.

Όσες είχαν την τύχη να γεννηθούν από αρχίδια στρατηγού, ε κρίμα οι καημένες που χάνουν το 1000ρικο γιατί εκεί είχαν βασίσει τη ζωή τους...

Να πανε να δουλεψουν πολιτικο προσωπικο στον στρατο ... που ξυνονται και πληρώνονται  :jerking:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Kατα βαση συμφωνω, αλλά βγαζει και λιγο κανιβαλισμο ο σχολιασμος σου.
Δηλαδη αυτη η γεροντομπεμπεκα τι θα κανει στα 50 και στα 60 αν της κοψουν τη συνταξη?
Θα δουλεψει ή θα παντρευτει ή θα ψοφησει?
Ή δεν μας νοιαζει?
Καλως ή κακως εδω και 30 χρονια οπως λες, εκει στηριξε τη ζωη της.
Τουλαχιστον το κοψιμο απο οσο ξερω εγινε για το μελλον.
Αυτες εδω απλως υπεστησαν μια αναδρομικη περικοπη και θα επιστρεψουν απο τον αλλο μηνα σε ενα λογικο ποσό.

Κόψιμο εντελώς στην σύνταξη αυτών που έχουν εισοδήματα από αλλού, ενοίκια κλπ.

Οι υπόλοιπες σύνταξη απορίας 300 ευρώ.

Η σύνταξη απορίας καταβάλλεται σε όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν κανέναν άλλον πόρο.

Δυστυχώς ΑΛΕΞ δεν μπορώ να συμπαρασταθώ στις άγαμες θυγατέρες.

Πιο πολύ στενοχωριέμαι για ένα παλικάρι γείτονά μου 25 ετών με πτυχίο πολ. μηχανικού που η μόνη εργασία που έχει αυτη τη στιγμή είναι ένα πενιχρό εισόδημα 340 ευρώ από μερικές βάρδιες που κάνει σε περίπτερο. Εμαθε πως μεταναστεύω στην Αυστραλία κι ήρθε να με παρακαλέσει να βρω τρόπο να τον πάρω κάτω. Πάνω στην κουβέντα είδα την απελπισία μέσα στα μάτια του, όταν τον πήραν τα δάκρυα.
"Ειμαι αριστούχος και δεν μπορώ να βρω πουθενα εργασία... Προσπαθηστε να με βοηθησετε και θα σας το χρωστώ σε όλη μου τη ζωή!"

Τι να πεις σε αυτό το πλάσμα, που το βλέπω πόσο αγωνα έχει κάνει για να τελειώσει τη σχολή του?

Που κόντεψε να χάσει μάθημα επειδή δεν είχε τα χρήματα να βγάλει κάποιες φωτοτυπίες ρε πούστη μου?

Που κάποτε εργαζόταν σερβιτορος και δυο φορές τον πήραν λιπόθυμο επειδή δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου από το διάβασμα γιατί έδινε εξετάσεις?

Στα αρχίδια μας ρε οι άγαμες πενηνταροκοκκότες που γαμιοντουσαν δεξιά και αριστερά και δεν παντρεύονταν για να μην χάσουν το επίδομα!!

Στο διάολο να πάνε. Ούτε παιδιά κάνανε, ούτε οικογένεια, ούτε δούλεψαν ποτε στη ζωή τους.

Τα νέα παιδιά να λυπάστε. Που βλέπουν τη ζωή τους να χάνεται, χωρίς αχτιδα φωτός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να δωθεί με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια. Οι περισσότερες από αυτές έχουν δουλειές, εισοδήματα, ακόμα και... παιδιά! (βλ. σχόλιο μου παραπάνω)
Το που είχαν στηρίξει τη ζωή τους μου είναι αδιάφορο και ως επιχείρημα αστείο. Και ο οδηγός της ΕΘΕΛ είχε στηρίξει τη ζωή στα επιδόματα πλυσίματος χεριών, έγκαιρης προσέλευσης κτλ. Λοιπόν; Να τα διατηρήσουμε;
Ή για την κόρη του στρατηγού έχουμε πιο ιδιαίτερη ευαισθησία;
Επίσης σου φαίνεται λογικό κράτος με υπογεννητικότητα να επιδοτεί την "αγαμία" αντί να τη φορολογεί;
Αν θελεις τη γνωμη μου, πιο πολυ με ενοχλεί η "προικοδοτηση" των θυγατέρων των στρατιωτικων, παρα οι συνταξεις των αγαμων θυγατερων.
Στο κατω κατω, η δικαιολογητική αιτία είναι όχι η επιδοτηση της αγαμίας, αλλά η παροχή ενος κινήτρου σε καποιον να γινει στρατιωτικος, ωστε αν σκοτωθεί στον πολεμο, και αφησει ορφανή κόρη και δεν μπορεσει ετσι αυτη να παντρευτει αφού θα ειναι ορφανή (μην γελας, ετσι ειναι η βασικη σκεψη), πρεπει να την επιδοτησεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κλασικός δεξιός ο Alex.

Κανω ολοκληρη αναπτυξη του σκεπτικου μου, και η απαντηση ειναι "εισαι κλασικος δεξιος, χεστηκες για τον εργατη?"
Επιλεκτικα διαβαζεις μαλλον οσα λεω. Πού ειπα εγω να ζει ο εργατης σαν ζωο?
Αν με ρωτας παντως αν ο μορφωμενος πρεπει να παιρνει περισσοτερα, η απαντηση μου ειναι ναι.
Αλλά εδω μιλαμε για στρατιωτικους, οχι για μορφωμενους.
Ο ιδιος παραπανω ειπα οτι πρεπει να επανεξετασουμε αν πρεπει να ειναι οι συνταξεις ψηλα και να τρωνε οι γεροι τις σαρκες των παιδιων τους.
Δεν το ειδες. Ειδες μονο οτι ηθελες για να πεις την παπαρια σου περι κλασικου δεξιου.
Κλασικος αριστερος κι εσυ λοιπον. Ότι ναναι δηλαδη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
 Κόψιμο εντελώς στην σύνταξη αυτών που έχουν εισοδήματα από αλλού, ενοίκια κλπ.

Οι υπόλοιπες σύνταξη απορίας 300 ευρώ.

Η σύνταξη απορίας καταβάλλεται σε όσους αποδεδειγμένα δεν έχουν κανέναν άλλον πόρο.

Δυστυχώς ΑΛΕΞ δεν μπορώ να συμπαρασταθώ στις άγαμες θυγατέρες.

Πιο πολύ στενοχωριέμαι για ένα παλικάρι γείτονά μου 25 ετών με πτυχίο πολ. μηχανικού που η μόνη εργασία που έχει αυτη τη στιγμή είναι ένα πενιχρό εισόδημα 340 ευρώ από μερικές βάρδιες που κάνει σε περίπτερο. Εμαθε πως μεταναστεύω στην Αυστραλία κι ήρθε να με παρακαλέσει να βρω τρόπο να τον πάρω κάτω. Πάνω στην κουβέντα είδα την απελπισία μέσα στα μάτια του, όταν τον πήραν τα δάκρυα.
"Ειμαι αριστούχος και δεν μπορώ να βρω πουθενα εργασία... Προσπαθηστε να με βοηθησετε και θα σας το χρωστώ σε όλη μου τη ζωή!"

Τι να πεις σε αυτό το πλάσμα, που το βλέπω πόσο αγωνα έχει κάνει για να τελειώσει τη σχολή του?

Που κόντεψε να χάσει μάθημα επειδή δεν είχε τα χρήματα να βγάλει κάποιες φωτοτυπίες ρε πούστη μου?

Που κάποτε εργαζόταν σερβιτορος και δυο φορές τον πήραν λιπόθυμο επειδή δεν κοιμόταν σχεδόν καθόλου από το διάβασμα γιατί έδινε εξετάσεις?

Στα αρχίδια μας ρε οι άγαμες πενηνταροκοκκότες που γαμιοντουσαν δεξιά και αριστερά και δεν παντρεύονταν για να μην χάσουν το επίδομα!!

Στο διάολο να πάνε. Ούτε παιδιά κάνανε, ούτε οικογένεια, ούτε δούλεψαν ποτε στη ζωή τους.

Τα νέα παιδιά να λυπάστε. Που βλέπουν τη ζωή τους να χάνεται, χωρίς αχτιδα φωτός.

Άλλος ό,τι ναναι.
Ρε δεν ξερετε να διαβαζετε?
Αυτο δεν εγραψα παραπανω?
Τι σχολιαζεις?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Σιγουρα οχι απο τις αγαμες θυγατερες.
Το θεμα πρεπει να το δουμε συνολικα.
Ειναι δυνατον σε μια χωρα με υπογεννητικοτητα, να ειναι ο μισθος του νεου ανθρωπου 580 ευρω και η συνταξη κατα μεσο ορο 920?
Πρεπει καποια στιγμη να αποφασισουμε τι θελουμε.
Και οι γεροι να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να ζουν εις βαρος των παιδιων τους, με το αστειο καφενειακο επιχειρημα οτι δουλεψαν 40 χρονια.

ΑΛΕΞ

ξέρεις πόσες είναι οι δικαιουχες αγαμες θυγατερες?

32.000

Σε καθε μια από αυτές πρέπει να δινουμε επί 40 χρονια (από τα 40 έως τα 80 που ειναι ο μεσος όρος ζωης) γυρω στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Μιλάμε για ένα συνολικό κοστολόγιο 16 δις με προχειρο υπολογισμό.

Αν το δημόσιο θέλει 16 δις μόνο για τις άγαμες θυγατέρες αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζεται για τους υπολοιπους Δ. υπαλληλους και συνταξιούχους...

Σορρυ αλλά και αυτά τα τεραστια επιδόματα φταινε που φτασαμε ως εδώ.

Πρωτιστως αυτά γιατί είναι συνταξεις που δεν δουλευτηκαν ποτέ!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Άλλος ό,τι ναναι.
Ρε δεν ξερετε να διαβαζετε?
Αυτο δεν εγραψα παραπανω?
Τι σχολιαζεις?

Σχολιασα αυτο που σου μαρκαρησα με κοκκινα γραμματα στο δικο σου σχολιο.

Στα αρχίδια μου που έχουν βασισει την ζωη τους οι άγαμες.

Συνταξη απορίας 300 ευρώ όσο παιρνουν και οι άποροι.

Διαφορετικά αν υπάρχουν από αλλού εισοδηματα πλήρες κόψιμο του επιδοματος.

Ξεκαθαρα πραγματα προτεινω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Α και κατι αλλο.
ΗΔΗ εχουν τεθει εισοδηματικα κριτηρια για την εισπραξη της συγκεκριμενης συνταξης.
Αν εχεις π.χ. εισοδηματα 800 ευρω απο νοικια, δεν παιρνεις τη συνταξη.
Περιμενω να πειτε μπραβο στο Στουρναρα και το Σαμαρα.
Δεν το ζητησατε? Εγινε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
 Σχολιασα αυτο που σου μαρκαρησα με κοκκινα γραμματα στο δικο σου σχολιο.

Στα αρχίδια μου που έχουν βασισει την ζωη τους οι άγαμες.

Συνταξη απορίας 300 ευρώ όσο παιρνουν και οι άποροι.

Διαφορετικά αν υπάρχουν από αλλού εισοδηματα πλήρες κόψιμο του επιδοματος.

Ξεκαθαρα πραγματα προτεινω.
"Στ΄αρχιδια μου" δεν θα λες για κανεναν συνανθρωπο σου, που στο κατω κατω δεν τα εκλεψε.
Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κλασικος δεξιος.
Οσοι λετε να ψοφησουν καποιοι συνανθρωποι σας, τι ειστε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Α και κατι αλλο.
ΗΔΗ εχουν τεθει εισοδηματικα κριτηρια για την εισπραξη της συγκεκριμενης συνταξης.
Δεν το ζητησατε? Εγινε.

δεν γνωριζα οτι υπαρχει αυτο , αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι πολυ , να τις παρει πολιτικο προσωπικο και να τελειωνουμε ... αν ειναι να δινει καποια φραγκα να προσφερουν και κατι ...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Κανω ολοκληρη αναπτυξη του σκεπτικου μου, και η απαντηση ειναι "εισαι κλασικος δεξιος, χεστηκες για τον εργατη?"
Επιλεκτικα διαβαζεις μαλλον οσα λεω. Πού ειπα εγω να ζει ο εργατης σαν ζωο?
Αν με ρωτας παντως αν ο μορφωμενος πρεπει να παιρνει περισσοτερα, η απαντηση μου ειναι ναι.
Αλλά εδω μιλαμε για στρατιωτικους, οχι για μορφωμενους.
Ο ιδιος παραπανω ειπα οτι πρεπει να επανεξετασουμε αν πρεπει να ειναι οι συνταξεις ψηλα και να τρωνε οι γεροι τις σαρκες των παιδιων τους.
Δεν το ειδες. Ειδες μονο οτι ηθελες για να πεις την παπαρια σου περι κλασικου δεξιου.
Κλασικος αριστερος κι εσυ λοιπον. Ότι ναναι δηλαδη.

Δεν είμαι αριστερός.
Από τα γενοφάσκια μου έχω "δεξιά" τσέπη και αν ποτέ έρθουν οι ΚΚΕδες στα πράγματα εγώ θα 'μαι απ' τους χαμένους. Αλλά η αναλγησία σαν αυτή που βγάζεις είναι αυτή που με κράτησε μέχρι τώρα μακριά απ τη δεξιά παράταξη.
Προφανώς και ο μορφωμένος πρέπει να αμοίβεται περισσότερο. Αλλιώς δεν θα υπήρχε και κίνητρο να σπουδάσει κανείς.
Θα 'θελα όμως την ίδια ευαισθησία που έδειξες για τις άγαμες θυγατέρες να την είχες και όταν έλεγες αυτό:

Λυπαμαι αρχηγε, δεν γινεται να παιρνουν οι εργατες δυο και τρια χιλιαρικα.
Αυτοι ειναι οι μισθοι, με αυτους θα ζησουν.
Το θεμα ειναι η ανεργια τελικα ή το υψος των μισθων?
Αρα δουλειες υπαρχουν, απλως δεν καλυπτουν μερικους οι μισθοι.
Δεν πειραζει. Ας ζουνε απο τη συνταξη της γιαγιας.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Α και κατι αλλο.
Δεν το ζητησατε? Εγινε.

Προτιμώ να πω το μπράβο κατευθείαν στους ξένους. Γιατί -με το δικό τους όφελος κατά νου- μας έχουν όντως νοικοκυρέψει σε πολλά πράγματα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Α και κατι αλλο.
Δεν το ζητησατε? Εγινε.

Τωρα που χρεοκοπησε η χωρα ρε ΑΛΕΞ?

Ενταξει σωστό είναι που το κανανε και μπραβο.

Δεν σωζει την κατασταση όμως. Αυτο το "παρτυ" ρεμουλας θα το πληρώνετε για πολλά χρόνια.

Εγω επιμένω.  Στα αρχίδια μου!
  Δεν σκοπευω να πληρώσω σε φόρους ούτε τις μιζες του Ακη, ούτε τις συνταξεις των αγαμων θυγατερων, ούτε τα εφαπαξ των δημοσίων υπαλλήλων, ούτε τις βιλες του Κόκκαλη και των υπολοίπων τρωκτικών κρατικοδιαιτων επιχειρηματιών.

Γι αυτό γίνομαι Λούης.

Θα σας καμαρώνω από την άλλη άκρη της γης.

:-*

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
"Στ΄αρχιδια μου" δεν θα λες για κανεναν συνανθρωπο σου, που στο κατω κατω δεν τα εκλεψε.
Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο κλασικος δεξιος.
Οσοι λετε να ψοφησουν καποιοι συνανθρωποι σας, τι ειστε?
μαθήματα έδωσες πάλι.

ο σταρχίδια μου κλπ κλπ διατείνεται ότι θα πάει στην άλλη άκρη "λέει".

ας πάει να δει τη γλύκα. Επίσης να του πω πως ένα σκληρό κράτος μπορεί έξω απ το χωρό να μας φαίνεται παντοδύναμο αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ανάλγητο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο το δικό μας το διαλυμμένο.

Οποιος θέλει λοιπόν ας πάει. Μπας και του ανοίξει το κλοκλο και μάθει πέντε πράγματα παραπάνω. Πως πχ είναι να σέβεσαι το συμπολίτη και αυτός εσένα.

Πώς επίσης είναι να σου φέρονται σαν αλβανό παρόλο που είσαι καθόλα νομιμος και παραγωγικός.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
  Τωρα που χρεοκοπησε η χωρα ρε ΑΛΕΞ?

Mη γίνεσαι λαϊκιστής ρε Ποδολάγνε...

Η κυβέρνηση τα πάει εξαιρετικά.Φοροδιαφυγή (στα ύψη),ανεργία (στα ύψη) ,παιδεία (καταρέει) κλπ

Προσδεθείτε, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μαθήματα έδωσες πάλι.

ο σταρχίδια μου κλπ κλπ διατείνεται ότι θα πάει στην άλλη άκρη "λέει".

ας πάει να δει τη γλύκα. Επίσης να του πω πως ένα σκληρό κράτος μπορεί έξω απ το χωρό να μας φαίνεται παντοδύναμο αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι ανάλγητο σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο το δικό μας το διαλυμμένο.

Οποιος θέλει λοιπόν ας πάει. Μπας και του ανοίξει το κλοκλο και μάθει πέντε πράγματα παραπάνω. Πως πχ είναι να σέβεσαι το συμπολίτη και αυτός εσένα.

Πώς επίσης είναι να σου φέρονται σαν αλβανό παρόλο που είσαι καθόλα νομιμος και παραγωγικός.

kurtinaitis

εχεις πάει Αυστραλία? Όχι σαν επισκέπτης...  Να ζήσεις εκεί.

Εζησα 4 χρόνια εκεί. Κι έχω ταξιδεψει στη Σουηδία άπειρες φορές. Την μισή μου ζωή την έχω ζησει στο εξωτερικό.

Αρα ξέρω και τη "γλύκα" που με περιμένει.

Ποιος να μου φερθεί σαν ΑΛΒΑΝΟ?  Καλά πόσες πίπες λέτε εδώ μέσα ?....

Στην Αυστραλία όλα αυτά?

Ποιο ακριβώς είναι το σκληρό κράτος?  Γιατί εγώ πιο σκληρό κράτος και πιο άδικο από το ελληνικό δεν έχω γνωρίσει.

Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα που έχει την ατυχία να κυβερνάται από άδικους και κακούς ανθρώπους που έχουν "ποτίσει" όλον τον κόσμο με ωχαδερφισμό.

Εσύ ΚΟΥΡΤΙΝΑΙΤΙΣ που με κατηγορείς εμένα για "σταρχιδισμό" σκέψου πόσες φορές πέταξες έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου σου σκουπίδια και αποτσιγαρα.

Πόσες φορές πήγες στην παραλία και παράτησες το πλαστικό κυπελάκι του καφέ εκεί δίπλα, χωρίς να το πας στα σκουπίδια.

Και πόσα ακόμα τετοια παρόμοια σταρχιδικά έχεις  κάνει?

Κι έρχεσαι να μου κάνεις τον τιμητή, επειδή φεύγω? επειδή κοιτάω να πάω σε ένα μέρος που αν μη τι άλλο το κράτος σέβεται τον πολίτη ?

Κάνε μας τη χάρη ρε ....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ηταν τετοιος τυπος ο κουρτιναιτις....

το μονο που εκανε ηταν να τρωει επι χρονια τα λεφτα του γερου στα στριπτιζαδικα της Συγγρου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom