Επισκέπτης
σε ξεσκεπασε παλι και γελας;
Γατόνι ο άτιμος..
σε ξεσκεπασε παλι και γελας;
εγω ειπα οτι θα καναμε χαβαλε με αυτα που θα ελεγες
Ολοι μερος του συστηματος ειμαστε.
Εγω ομως ρωτησα κατι αλλο... και ποτε δεν παιρνω απαντηση σε αυτα που ρωταω
οταν ρωταω την συγκεκριμενη παρεα που περιφερεται εδω μεσα
Αν και η εριναλ ειχε απαντησει θυμαμαι ειχε πει πως ειναι υπερ των τρομοκρατικων ενεργειων του αγγελου τιμωρου ρωμανου ενος αγγελικου παιδιου που ηρθε απο πανω για να μας σωσει απο το κακο συστημα...
Εγω ειμαι υπερ του μολ και του σαμαρα. Και του κοστα μποντα φυσικα. Και χειροκροτω τον παπανδρεο που μας εφερε την αναπυΚΤΣΗ. Αγαπω καθημερινη και διαβαζω ανελλιπως. Αποφασισα να γινω καπιταλα μπολ με επεισες και απαξ και δω κανεναν να του παιρνουν το σπιτι θα γελαω. Πανε οι ανθρωπισμοι στο κατω κατω της γραφης τι με νοιαζει εμενα για τους φτωχουληδες
Φυσικα και ειμαι γατονι...
Σωωωπα. Τι εισαι διατεθειμενη να θυσιασεις προκειμενου να φερεις τον παραδεισο που επιθυμεις?
Ρε μπολ ασχετο μια φιλη απο αθηνα θελει να βρει δουλεια γιατι την απολυσανε, νταξ χεστηκα αλλα επειδη και καλα ειναι φιλη ειπα να ρωτησω αν υπαρχουν δουλειες με 1000 ε εκει στον σκλαβενιτη της περιοχης σου γιατι εχει δυο πτυχια η κοπελα και πανω στην δουλεια της της δινουν λεει 400 και εχει δυο παιδια οποτε απο 200 ο καθενας τεσσερα ατομα χρειαζονται για να ζησουν τουλαχιστον 800 αναγκαστικα. Οι γονεις της την εχουν γραμμενη οποτε μαλλον πρεπει να δουλεψει. για ρωτα μπας και την βολεψουμε στον σκλαβενιτη
Και το μεγαλύτερό σου προσόν είναι η αυτογνωσία
Νατσε... πουλας τρελα εδω μεσα αυτο ειναι το point
δεν απαντας σε ερωτησεις δεν μπορεις να κανεις διαλογο δεν εισαι συνεργασιμος
και ασε τις ειρωνιες. Δεν περνιεσαι ετσι για εξυπνος
θα ρθεις τωρα να μου πεις εμενα που εχω κανει απο τα 19 μου δουλειες.... και εχω αλλαξει καμποσες
και εχω δει τι παιζει τις θεωριες σου αστο.... πες τα σε καναν αλλον
ειναι καλη? λαντζα θελει?Ρε μπολ ασχετο μια φιλη απο αθηνα θελει να βρει δουλεια γιατι την απολυσανε, νταξ χεστηκα αλλα επειδη και καλα ειναι φιλη ειπα να ρωτησω αν υπαρχουν δουλειες με 1000 ε εκει στον σκλαβενιτη της περιοχης σου γιατι εχει δυο πτυχια η κοπελα και πανω στην δουλεια της της δινουν λεει 400 και εχει δυο παιδια οποτε απο 200 ο καθενας τεσσερα ατομα χρειαζονται για να ζησουν τουλαχιστον 800 αναγκαστικα. Οι γονεις της την εχουν γραμμενη οποτε μαλλον πρεπει να δουλεψει. για ρωτα μπας και την βολεψουμε στον σκλαβενιτη
Νατσε... πουλας τρελα εδω μεσα αυτο ειναι το point
δεν απαντας σε ερωτησεις δεν μπορεις να κανεις διαλογο δεν εισαι συνεργασιμος
και ασε τις ειρωνιες. Δεν περνιεσαι ετσι για εξυπνος
θα ρθεις τωρα να μου πεις εμενα που εχω κανει απο τα 19 μου δουλειες.... και εχω αλλαξει καμποσες
και εχω δει τι παιζει τις θεωριες σου αστο.... πες τα σε καναν αλλον
ειναι καλη? λαντζα θελει?
φαινεσαι οτι εχεις λιωσει στην δουλεια τον ηπιε παλι ο νατσο
Κοιτα απο το φιλο σου εχω δουλεψει περισσοτερο αυτο το ξερω δεν μπορεις να το χωνεψεις
γιατι θελετε να το παιζετε εξυπνοι σε ολα τα θεματα... αλλα τι να κανουμε τωρα?
θα της βρει δουλεια ο μπολ στον σκαβενιτη η στα λιντλ που ειναι και καλοι εργοδοτες
καταλαβα..θα της βρει δουλεια ο μπολ στον σκαβενιτη η στα λιντλ που ειναι και καλοι εργοδοτες