dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
αρχιδια θα πληρωσω...εκτος αμα μου τα δωσεις εσυ...σιλάνς και ξαναπλήρωσε
αρχιδια θα πληρωσω...εκτος αμα μου τα δωσεις εσυ...σιλάνς και ξαναπλήρωσε
σε τρωει ο κωλος σου απο το θρεντ της Αλεξανδρακη μου φαινεται...γουσταρεις να με παραθετεις...
θα σου θυμισω εγω...εκανες κλασικα τον εξυπνο,αλλα δεν σου εβγαινε....τυπε δε θελω να σε προσβαλω αλλα ουτε που θυμαμαι τι εγινε στο θρεντ της αλεξανδρακη.
αρχιδια θα πληρωσω...εκτος αμα μου τα δωσεις εσυ...
θα σου θυμισω εγω...εκανες κλασικα τον εξυπνο,αλλα δεν σου εβγαινε....
α ρε γερο μου θελεις κ τσαμπουκαδες...πιες κανα χαμομηλι καλυτερα...ελα να σου δώκω.. .τι προτιμάς βρυσιές ή κλωτσιές
Αν ξερει καποιος απανταει.
Πριν λιγες μερες κλεψαν το αμαξι μιας φιλης μου,ασφαλισμενο κανονικα,η ασφαλεια εληγε σε 20 μερες απο την μερα της κλοπης,πηρε τηλεφωνο τον ασφαλιστη να τον ενημερωσει και της ειπε οτι πρεπει να ασφαλισει το αυτοκινητο για αλλο ενα 6μηνο
Δηλαδη δεν εχει αμαξι αλλα πρεπει να το ξανα ασφαλισει
Τι παιζει?
α μπραβο...λοπεζ κ τραμουντανα ξεστραβωθειτε....Το στυλακι γιατι εκανε ασφαλιση σε ασφαλιστικη που δεν την ειχα ακουσει ειναι μαλκια. και η ασπιδα ηταν μεγαλη εταιρια και τον ηπιε. Μην πολυγελατε γιατι ερχονται και αλλες πιπες αο ασφαλιστικες διοτι στα επομενα 5 χρονια θα μεινουν 4-5 συνολικ..α, οποτε και σεις που εχετε ¨ασφαλιστικες με γερες πλατες" μπορει ξαφνικα να βρεθειτε στην θεση του ντιμιτς .. οποτε κουλ ..
α μπραβο...λοπεζ κ τραμουντανα ξεστραβωθειτε....
α ρε γερο μου θελεις κ τσαμπουκαδες...πιες κανα χαμομηλι καλυτερα...
παρε τα γυαλια για τον στραβισμο καλυτερα...αποκλινεις πολυ...ναι ομιλησε η λιαχτιδα της γνωσης και με δυσκολευει στην αναγνωση κατσε να φερω τα γυαλια ηλιου
Τα εχει κανει προφανως αυτα,και στα μπατσονια εκανε δηλωση ολα κομπλε,το ερωτημα ειναι γιατι ο μαλακας ο σφαλιστης της ειπε οτι πρεπει να πληρωσει το επομενο 6μηνο.δηλωση στην αστυνομια εγκληση κατα αγνωστου, δηλωση στην εφορια για να μην εχει και εκει τραβαλα με υποχρεωσεις κτλ και στην ασφαλιστικη. αν δημιουργηθει ατυχημα απο τον κλεφτη και το οχημα εμπλακει σε ατυχημα να μπορει να αποδειξει κλοπη και να απεμπλακει απο την ιδιοκτησια του οχηματος με αδειες κυκλοφοριας κτλ
να δει αν ηταν ασφαλισμενη για ολικη κλοπη στο ασφαλιστηριο που ειχε ηδη/ αν ειναι να ζητησει αποζημιωση
εγω ουτε την ειχα ξανακουσει την εβιμα πριν το κανονι. ποιος σας φταιει ρε μαλακες που πατε και ανακαλυπτετε τη πιο αγνωστη ασφαλιστικη για να γλυτωσετε 20 ευρα ασφαλιστρο? μετα μη κλαιτε
Τα εχει κανει προφανως αυτα,και στα μπατσονια εκανε δηλωση ολα κομπλε,το ερωτημα ειναι γιατι ο μαλακας ο σφαλιστης της ειπε οτι πρεπει να πληρωσει το επομενο 6μηνο.
Μαλλον παπας ειναι για να της φαει την 300αρα απο την ασφαλεια με την δικαιολογια οτι εχει ηδη τυπωθει.
Τα εχει κανει προφανως αυτα,και στα μπατσονια εκανε δηλωση ολα κομπλε,το ερωτημα ειναι γιατι ο μαλακας ο σφαλιστης της ειπε οτι πρεπει να πληρωσει το επομενο 6μηνο.
Μαλλον παπας ειναι για να της φαει την 300αρα απο την ασφαλεια με την δικαιολογια οτι εχει ηδη τυπωθει.
καλα αυτο το 3ο ειναι 20 και δεν το δεχονται οι ασφαλιστικες τεσπα. το οτι εχει τυπωθει τι εννοεις;αφου ειναι 20 μερες ακομα ηδη εχει τυπωθει, ασχετα αν ο ασφαλιζομενος εχει καθε δικαιωμα να εκμεταλλευτει τη ληξη του ασφαλιστρου + 30 μερες απο την ημερα ληξης. να πει στον ασφαλιστη οτι θα παρει ταρχιδια του.
Γιατί ρε γαλαντόμε να μην γλιτώσουν 20 ευρώ ασφάλιστρο;
Τη μια μας λέτε να έχουμε καταναλωτική και φορολογική συνείδηση
Μετά μας λέτε ας προσέχατε που είχατε καταναλωτική και φορολογική συνείδηση.
Τι διάλο.
Δε θα γίνει το τσαφ;
Θα πέφτουν οι φάπες βροχή.
Το μαλακα τελικά τον νεοέλληνα δεν τον πιάνεις από ΠΟΥΘΕΝΑ.
καλα αυτο το 3ο ειναι 20 και δεν το δεχονται οι ασφαλιστικες τεσπα.
πηγουλα?
ασφαλειες κ μαλακιες τουμπανα...ημουν στην γαμημενη την evima που προσφατως βαρεσαι κανονι κ μας αφησε με την πουτσα στο χερι.... σε 8 ημερες καλουμαι να ξαναπληρωσω ασφαλιστρο,παρολο που το ανανεωσα πριν ενα μηνα...φυσικα τα λεφτα πηγαν λουις...κ φυσικα δεν με ρωταει ουτε το κρατος,ουτε κανεις εαν εχω να τα ξανασταξω για να ΄΄ασφαλιστω΄΄...ναι,ναι ξερω θα πρεπει κανονικα να πληρωσω ΄΄μην γινει το κακο΄΄ εξασφαλιζοντας αερα κοπανιστο...επιλεον να εχω ΚΤΕΟ,καρτα καυσαυεριων,σερβις καθε χρονο,τελη κυκλοφοριας για γαμημενους δρομους γεματους κακοτεχνιες κ λακουβες κτλ,κτλ....αρχιδιες καμαρωτες...λεφτα για ΄΄αερα κοπανιστο΄΄ στην ΜπανανοΕλλαδα....