δεν βγήκαμε
πήραμε δυό χρόνια παράτα, μας κόψανε και τα επιτόκια (λες και ήταν υποχρεωμένοι), κόψανε τα κέρδη από τα ομόλογα που έχουν στα χέρια τους
σε ποιά αγορά?? στα σουβλατζίδικα και τα κομμωτήρια ?? καλύτερα να μην πέσει εκεί και να πέσει στην εξαγωγική βιομηχανία και εκεί έχει αρχίσει να πέφτει (απόδειξη η αύξηση των εξαγωγών)
ααα ναι και για το πετρελαιο πόσοι κάνανε αίτηση για να πάρουν το επίδομα θέρμανσης ?? το ένα τρίτο από όσους το δικαιούνται... ξέχασα είναι δύσκολη η διαδικασία βρε παιδί μου..
(στην πολυκατοικία έκανα σε τρείς παπούδες/γιαγιάδες και οι δύο το πήρανε,ο τρίτος δεν το δικαιούταν γιατί μου έκρυψε ο πούστης ότι είχε και εισοδήματα από νοίκια)...
και φάρμακα βρίσκουμε κανονικά αλλά δεν τα πετάμε πλέον στα σκουπίδια, ούτε τα μεταφράζουμε σε κολώνιες και καλλυντικά για την γκόμενα του εγγονού όπως κάναμε μέχρι πρίν από 2-3 χρονάκια ... 5 εκατομύρια συνταγές βγαίνουν κάθε μήνα και ικανοποιούνται σε 10 εκατομύρια πληθυσμό... Ολοι οι Ελληνες ή άρρωστοι είναι ή ανάπηροι
και σε γιατρούς πάμε κανονικά όποτε πραγματικά χρειαζόμαστε... τις παπαριές αλλού... ααα ναι κόπηκε η καθημερινή επίσκεψη στον γιατρό για συνάντηση με τους υπόλοιπους συνταξιούχους και το κουβεντολόι στην αίθουσα αναμονής... τι θα κάνουμε τώρα βρε παιδί μου??