Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
για να μην συζητήσουμε για όσους δεν μπαίνουνε καν στον κόπο για βύσμα αλλά εφευρίσκουνε προβλήματα στα μάτια, στα πόδια, στην καρδιά και στον κώλο...
Μιλα για τον εαυτο σου και ασε τα πουστικα του στυλ"ετσι κανουν και οι αλλοι"...πούτσες μπλε
όποιος έχει βύσμα το χρησιμοποιεί...και οι άλλοι απλά κάνουνε πως κοροϊδεύουνε και είναι υπεράνω, αλλά αν είχανε θα το χρησιμοοποιούσανε πρώτοι
εγώ για τον εαυτό μου μίλησα. Καμία πουστιά.Μιλα για τον εαυτο σου και ασε τα πουστικα του στυλ"ετσι κανουν και οι αλλοι"...
Οχι,δεν μιλησες για τον εαυτο σου...Γενικευσες για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου,κλασσικα νεοελληναραδικα δηλαδη...εγώ για τον εαυτό μου μίλησα. Καμία πουστιά.
Πούστης είναι αυτός που δεν το παραδέχεται πως θα έκανε το ιδιο. Δεν έχω γνωρίσει ΟΥΤΕ έναν που να μην αναζήτησε βύσμα πριν να πάει στρατό - απλά έχω γνωρίσει αρκετούς που δεν είχανε.
και μην μου κάνεις την αθώα περιστερά εσύ.... πιστέ στρατιώτη Ράιαν...
Οχι,δεν μιλησες για τον εαυτο σου...Γενικευσες για να δικαιολογησεις τον εαυτο σου,κλασσικα νεοελληναραδικα δηλαδη...
Και ασε τι εκανα και τι δεν εκανα εγω...
ώστε δεν μίλησα για τον εαυτό μου;;να πω και μια κουβέντα για όλους αυτούς τους διαξιφισμούς περί βυσμάτων.
Προσωπικά βύσμα ΔΕΝ είχα, αλλά δεν μπορώ να κακίσω κανέναν που έχει βύσμα γιατί αν είχα θα το χρησιμοποιούσα ΠΡΩΤΟΣ.
και όποιος λέει πως δεν θα το χρησιμοποιούσε είναι απλά ψεύτης
γιατί και ο ίδιος να μην ήθελε, ο μπαμπάς ή η μανούλα που θα θέλανε τον κανακάρη τους στο σπίτι θα το χρησιμοποιούσανε.
έχω γνωρίσει μόνο ΕΝΑ μαλάκα που έβαλε βύσμα να πάει πεζοναύτες... και φυσικά κόπηκε αργότερα και πήγε μαυροσκούφηδες
Ναι,ξερω να διαβαζω,και βλεπω οτι σου"διεφυγε"ενα ποστ.ώστε δεν μίλησα για τον εαυτό μου;;
να διαβάζεις ξέρεις ή έβαλες βύσμα να μην πηγαίνεις ούτε σχολείο;
Ασε λοιπον το τι δεν καταλαβα,ταχα μου.όποιος έχει βύσμα το χρησιμοποιεί...και οι άλλοι απλά κάνουνε πως κοροϊδεύουνε και είναι υπεράνω, αλλά αν είχανε θα το χρησιμοοποιούσανε πρώτοι
ο ΑΣΜ αποτελείται από 3 μέρη:Kαι θα μπορουσε πολυ απλα να αρνηθει τους δωσει το ΑΣΜ και να μη γινει τιποτε...
τίποτα δεν μου διέφυγε.Ναι,ξερω να διαβαζω,και βλεπω οτι σου"διεφυγε"ενα ποστ.Ασε λοιπον το τι δεν καταλαβα,ταχα μου.
έλα μωρέ παπαριές...ο ΑΣΜ αποτελείται από 3 μέρη:
1. αριθμός στρατολογικού γραφείου,
2. αα εγγραφής στα μητρώα αρρένων,
3. κλάση
δεν χρειάζεται να τον γνωρίζεις για να τον ανασυνθέσεις
άμα ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο, θα ήταν αδιανόητο.Αδιανόητο θεωρεί το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, το γεγονός ότι το φημισμένο Πανεπιστήμιο Κολούμπια προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει Οικονομία!
Θα διδάξει διαχείριση κρίσης ο άνθρωπος που «πέταξε τη χώρα του στα βράχια;» γράφει σε ιδιαίτερα σκωπτικό άρθρο.
Δηλητηριώδες είναι και το σχόλιο του αναλυτή, Ντέσμοντ Λάτσμαν, του Τhink Τank American Enterprise Institute, που φιλοξενείται στο άρθρο.
«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου. Αλλά ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία».
Αδιανόητο θεωρεί το αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Fox News, το γεγονός ότι το φημισμένο Πανεπιστήμιο Κολούμπια προσκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου, να διδάξει Οικονομία!
Θα διδάξει διαχείριση κρίσης ο άνθρωπος που «πέταξε τη χώρα του στα βράχια;» γράφει σε ιδιαίτερα σκωπτικό άρθρο.
Δηλητηριώδες είναι και το σχόλιο του αναλυτή, Ντέσμοντ Λάτσμαν, του Τhink Τank American Enterprise Institute, που φιλοξενείται στο άρθρο.
«Δεν έχω καμία ιδέα για το τι πρόκειται να διδάξει ο Παπανδρέου. Αλλά ένα πράγμα που δεν θα πρέπει να διδάξει, είναι το πώς να διευθύνεις μια οικονομία».
Το σωστό όμως θα ήταν να μην υπάρχει καν η δυνατότητα του βύσματος - αυτό το είχε ευαγγελιστεί ο κουρασμένος τότε αλλά φυσικά κουράστηκε να προσπαθεί να το αλλάξει και τελικά το άφησε όπως ήταν ή το χειροτέρεψε κιόλας.
όπως κάθε τι στην Ελλάδα δηλαδή.
σορρυ αλλα η δομη των ενοπλων δυναμεων στην Ελλαδα προιον συναλλαγης ειναι. Ηθελε καπου καποτε καποιος βουλευτης ενα στρατοπεδο να τονωσει την εκλογικη περιφερεια του, φτιαχνανε και ενα. Και για να στελεχωθουν το πληρωνε ο αλλος με χρονο πεταμενο απο τη ζωη του. Ας κανανε στρατο 3μηνο, εκπαιδευση και συντομη υπηρεσια να μπεις στο ζουμι και δε θα υπηρχαν και βυσματα. Αλλα θα κλεινανε κι ενα σωρο στρατοπεδα (στρατηγικα αχρηστα μεν αλλα ... )
Bolt δεν με ενδιαφέρει αν έχει ή δεν έχεις βύσμα.
κάποια στιγμή ο κουρασμένος είχε πει πως όλοι οι νεοσύλλεκτοι θα πηγαίνουνε πεζικό.
και πως το βύσμα δεν θα περνούσε.
Για μένα αυτό χρειάζεται όχι μόνο στο στρατό αλλά παντού στην ελληνική κοινωνία.
το τι κάνει ο καθένας εκεί που είναι δεν είναι θέμα δικό μου αλλά δικό του του καθενός.
πρωτίστως για τον εαυτό σου τα κάνεις ό,τι κάνεις, όχι για τους άλλους.
αν λοιπόν καβλαντίζεσαι είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική σου ζωή δικό σου πρόβλημα είναι καταρχάς. Απλά πράγματα.
Συφυλιάζομαι με τις έννοιες "το κράτος", η "πολιτεία" κλπ.
γιατί ζητάς συγγνώμη;σορρυ αλλα η δομη των ενοπλων δυναμεων στην Ελλαδα προιον συναλλαγης ειναι. Ηθελε καπου καποτε καποιος βουλευτης ενα στρατοπεδο να τονωσει την εκλογικη περιφερεια του, φτιαχνανε και ενα. Και για να στελεχωθουν το πληρωνε ο αλλος με χρονο πεταμενο απο τη ζωη του. Ας κανανε στρατο 3μηνο, εκπαιδευση και συντομη υπηρεσια να μπεις στο ζουμι και δε θα υπηρχαν και βυσματα. Αλλα θα κλεινανε κι ενα σωρο στρατοπεδα (στρατηγικα αχρηστα μεν αλλα ... )