Επισκέπτης
εχω δουλεψει στην νασα
Ξέρεις τον ιδιοκτήτη??
εχω δουλεψει στην νασα
εχω και λαντζα λεμε...Πουτσες μπλε σιγα την δουλεια εγω εχω δουλεψει στην νασα στα 18 μου
αναβολή για ποιο λόγο είχες πάρει και πόσα χρόνια?
Οχι ρε ποια 26.... ειχα παρει αναβολη και απλα δεν την εκοβα.
τυπε δεν πρεπει ομως με καποιο τροπο να δικαιολογεις την αναβολη?Οχι ρε ποια 26.... ειχα παρει αναβολη και απλα δεν την εκοβα.
Ηθελα να δουλεψω λιγο πρωτα και μετα στρατος... αφου με το που τελειωσα τη σχολη ειχα βρει
σε ενα φροντιστηριο δουλεια και εκατσα εκει καιρο...
αναβολή για ποιο λόγο είχες πάρει και πόσα χρόνια?
τυπε θα σου γνωρισει και τουριστριες ο σινερ
καβατζωθηκες παλι
Δηλαδη το φυσας το παραδακι...και βυσμα εχεις,και παραδες εχεις,και καλλιεργιες εχεις...Αν ημουν φτωχος τωρα θα δουλευα φιλε....
Οχι ρε ποια 26.... ειχα παρει αναβολη και απλα δεν την εκοβα.
Ηθελα να δουλεψω λιγο πρωτα και μετα στρατος... αφου με το που τελειωσα τη σχολη ειχα βρει
και την έκοψες χαλαρά χωρίς επιπτώσεις μετά απο τρια χρόνια από την κτήση του φτυχίου?λογω σπουδων.... βασικες σπουδες ειχα παρει 9 χρονια αναβολη
τυπε δεν πρεπει ομως με καποιο τροπο να δικαιολογεις την αναβολη?
τυπε θα σου γνωρισει και τουριστριες ο σινερ
καβατζωθηκες παλι
Ξέρεις τον ιδιοκτήτη??
Ειπαμε λογω σπουδων ειχα εξαρχης αναβολη για 9 χρονια.
την οποία αν δεν την κόψεις οταν τελειώσεις τις σπουδές, έχεις κάποιες επιπτώσειςΕιπαμε λογω σπουδων ειχα εξαρχης αναβολη για 9 χρονια.
εγγλεζικο σπικαρεις?Σιν σε ταβερνα εισαι????
βασικα ταβερνα εχεις?
Ρε φίλε όταν τελείωσες τη σχολή πας στο στρατό κατευθείαν,ξέρεις κανέναν νν παίρνει από το στρατό γιατί θέλει να πάει για δουλειά;Οχι ρε ποια 26.... ειχα παρει αναβολη και απλα δεν την εκοβα.
και την έκοψες χαλαρά χωρίς επιπτώσεις μετά απο τρια χρόνια από την κτήση του φτυχίου?