Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
Αν κάποιος καπνίζει 3 πακέτα τη μέρα και η πιθανότητα να πάθει καρκίνο στον πνεύμονα είναι 1.000(!!) φορές μεγαλύτερη από κάποιον που δεν καπνίζει, μήπως το έπαθε με επιλογή του;
Λέω τώρα εγώ.

Διότι από το γραφείο μου έχουν περάσει διάφοροι "μάγκες" που καμαρώνουν γι αυτό (για τα τρία πακέτα) κι όταν τους λέω για την πιθανότητα χλευάζουν κι όλας...

Γιατρε εγω που το εχω κοψει πανω απο ενα μηνα τη σκαπουλαρω ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Γιατρε εγω που το εχω κοψει πανω απο ενα μηνα τη σκαπουλαρω ?
-AMA ΑΛΕΙΦΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΣΥΚΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΡΙΩΜΕΝΟ ΧΥΜΟ ΤΖΟΤΖΟΜΠΑ,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στην αρχή είχε πλάκα η ατάκα. Τώρα που την παραγάμησες φαίνεται πλέον γελοία...

αμα σουρθει καποιος που κανει εξτριμ σπορτς με σπασμενο χερι του λες παρταρχιδιαμ τωρα?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και για τους ξύπνιους ο πατέρας μου πέθανε στα 60 του ακριβώς επειδή κάπνιζε από τα 17 του και τον ήξερε όταν πέθαινε τον λόγο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Στην αρχή είχε πλάκα η ατάκα. Τώρα που την παραγάμησες φαίνεται πλέον γελοία...
-ΕΝΩ αυτο που ποσταρες θα παει κατευθειαν για νομπελ ΙΑΤΡΙΚΗΣ....  :jerking: :jerking: ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ ....ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ

Επισκέπτης
το κοψες ρε θηριο; ευγε πουλι μου

Aπο τις 4/1 εχω κανει μονο 8 μπαφους. Τσιγαρο ουτε ενα. Το θυμαμε καμια φορα οταν καθομε στο μαγαζι και δεν περναει η ωρα, αλλα χαζολογαω λιγο στο internet και μου περναει. Οτνα δουλευω στα περιβολια ουτε που μου περναει απο το μυαλο. Ουτε τσιχλες, ουτε αυτοκολητα και αλλες μαλακιες. Μια κι εξω.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και για τους ξύπνιους ο πατέρας μου πέθανε στα 60 του ακριβώς επειδή κάπνιζε από τα 17 του και το ήξερε όταν πέθαινε τον λόγο....
του είπες καλά να πάθει ή δεν πρόλαβες?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Aπο τις 4/1 εχω κανει μονο 8 μπαφους. Τσιγαρο ουτε ενα. Το θυμαμε καμια φορα οταν καθομε στο μαγαζι και δεν περναει η ωρα, αλλα χαζολογαω λιγο στο internet και μου περναει. Οτνα δουλευω στα περιβολια ουτε που μου περναει απο το μυαλο. Ουτε τσιχλες, ουτε αυτοκολητα και αλλες μαλακιες. Μια κι εξω.

έτσι μπράβο... ο μοναδικός τρόπος... το πετάς, λές δυνατα "αει σιχτίρι γαμημένο" και φροντίζεις να απασχολείσαι με κάτι άλλο...

και μια συμβουλή από έναν παλιό καπνιστή.. αν τυχόν σου έρθει να καπνίσεις γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα, μια στεναχώρια κάτι που σε ζορίζει μην το βάλεις στο στόμα σου... ξανακύλησες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom