Επισκέπτης
περιμένω τον πρώτο που θα το πει, αλλα αν τύχει και του συμβει να λεει τα ιδια.
Τώρα θα πέταγα κανα "ας το πάθει κι ας πει ότι θέλει μετά" αλλά δε γαμιέται??
περιμένω τον πρώτο που θα το πει, αλλα αν τύχει και του συμβει να λεει τα ιδια.
Όχι βέβαια.
Μόνο οι καινοτομίες θα φέρουν ανάπτυξη. Υπήρχε τρόπος ως τώρα να γαμήσεις γνωστή σου χωρίς φατσοβιβλίο και τη συγκεκριμένη εφαρμογή?
Άσε που έφτιαξαν και το πρώτο διάφανο κινητό. Κοίτα πόσα προβλήματα θα λυθούν τώρα..
-μαθε καλα τις χρησιμες καινοτομες εφαρμογες αγορι μου!Όχι βέβαια.
Μόνο οι καινοτομίες θα φέρουν ανάπτυξη. Υπήρχε τρόπος ως τώρα να γαμήσεις γνωστή σου-ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ(δηλαδη να ξερεις οτι γουσταρει και αυτη)- χωρίς φατσοβιβλίο και τη συγκεκριμένη εφαρμογή?
Άσε που έφτιαξαν και το πρώτο διάφανο κινητό. Κοίτα πόσα προβλήματα θα λυθούν τώρα..
-ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕ....Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τα "νεά εργαλεία" (καινοτομίες) δουλεύουν μόνο σε συγκεκριμμένα "συνεργεία" (τομείς).
Και για να φέρω ένα παράδειγμα : Δώστε ένα καινοτόμο χορτοκοπτικό σε έναν κουρέα και μετά καθήστε να σας κουρέψει με αυτό, να δούμε τι θα γίνει και ποιό το αποτέλεσμα.
Δεν σιαπερει απ'αυτα η Νατσους,περα απο το γεγονος οτι ειναι παραδοσιακος τυπος ειναι και μεγας ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ..-μαθε καλα τις χρησιμες καινοτομες εφαρμογες αγορι μου!
-μαθε καλα τις χρησιμες καινοτομες εφαρμογες αγορι μου!
-Η ΠΡΟΟΔΟΣ ειναι αμφιδρομη,τι το περασες?Α, παίζει δλδ. το ότι για να μπει κι εκείνη στην εφαρμογή γουστάρει να κουνήσει την αχλαδιά.
-Η ΠΡΟΟΔΟΣ ειναι αμφιδρομη,τι το περασες?
ΓΑΜΗΣΕΤΑ... ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.Έχω μείνει και στην εποχή που άμα γούσταρες γκόμενα της την έπεφτες στο δια ζώσης κιετσ'..
Για να καταλάβεις την κατάντια μου, έχω το ίδιο τηλέφωνο απ'το 2008 (ξέρω, εσύ είσαι ακόμα χειρότερος)..
Έχω ένα φιλαράκι ίδια φάσηΓΑΜΗΣΕΤΑ... ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
Έχω μείνει και στην εποχή που άμα γούσταρες γκόμενα της την έπεφτες στο δια ζώσης κιετσ'..
Για να καταλάβεις την κατάντια μου, έχω το ίδιο τηλέφωνο απ'το 2008 (ξέρω, εσύ είσαι ακόμα χειρότερος)..
Έχω μείνει και στην εποχή που άμα γούσταρες γκόμενα της την έπεφτες στο δια ζώσης κιετσ'..
δώσε πόνο κάβλα μουοσο τους βλεπω ολους και ολες στα μαγαζια με τις μυτες στα αιφον στο φβ θελω να τους συναντησω τη μυτη με το τραπεζι
Σαν τον βακελίτη... δεν υπάρχει...
το χειρότερο το έχω πάθει εγώ. Σε απότομη στροφή έφυγε το κινητό από το ταμπλώ και βούτηξε μέσα στον καφέΑν δεν είχε σπάσει το προηγούμενο (κατάφερα να το πιάσω κλείνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου) θα έκλεινα 9 χρόνια με το ίδιο..
το χειρότερο το έχω πάθει εγώ. Σε απότομη στροφή έφυγε το κινητό από το ταμπλώ και βούτηξε μέσα στον καφέ
δώσε πόνο κάβλα μου
τον ήπια βέβαιαΕ ναι.
Να μένεις χωρίς καφέ, δεν λέει...
γονατιά στη μάπα αγάπη, το λιγότερορε λατρεια πανε κλαμπ πανε μπαρ πανε καφε και βλεπουν φβ. να μη δειρω?