CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.412
- Πόντοι
- 2.606
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ???απλυτε εσυ εχεις δουλεψει σε γιαπι ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΩΡΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΟΒΟΛΗ???απλυτε εσυ εχεις δουλεψει σε γιαπι ;
-ΣΩΣΤΟ....ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΚΑΔΕΣ(τουλαχιστον) μουνια δαποπασπιτες,θα αποφοιτουν απο το πανεπιστημιο που διδασκει οικονομικα και θα αναγορευουν με ευκολια σε υψηλομισθους τους εργατες των 586ευρω,σε αντιπαραγωγικους τους οικοδομους,σε μη υψηλης προστιθεμενης αξιας τους αγροτες,σε τεμπεληδες τους απληρωτους ναυτεργατες και και και...
.....ΣΕ ΓΙΑΠΙ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΑΣ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΜΠΛΟΙΑΜΠΟΛ...
ναι αλλά πήρε την απάντηση που της άρμοζε από τον υπερμέγιστο ΓΑΠ-ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΧΩΝΕΣ ΜΟΥΤΣΟ....
ναι αλλά πήρε την απάντηση που της άρμοζε από τον υπερμέγιστο ΓΑΠ
"Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί"
ναι αλλά πήρε την απάντηση που της άρμοζε από τον υπερμέγιστο ΓΑΠ
"Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί"
καλά, ήταν ερώτηση αυτή τώρα?η λέξη ντροπή ,υπάρχει στο λεξιλόγιο του γελοίου??
έχω δουλέψει εγώ. Τι θες να μάθεις?
τσίτα οι ρώγες ομορφάντρα μου? Θέλεις να σου μάθω πως σφίγγουν τα μπετά?μη με καβλωνεις και κανει κρυο
τσίτα οι ρώγες ομορφάντρα μου? Θέλεις να σου μάθω πως σφίγγουν τα μπετά?
έχω δουλέψει εγώ. Τι θες να μάθεις?
Τι να μας κλασει ο Μουργος ρε..
Ο νέος μας θεούλης..
δούλευα τον δονητή για τα μπετά. Γουστάρεις να σου δονήσω λίγο το παχύ έντερο?τι εκανες ρε μαστορα ;
ισιωνες τις προκες;
χλευαζεις?Η ανάπτυξη έρχεται μόνο μέσα από πρωτοποριακά προϊόντα λέμε:
Περιμένω τον πρώτο που θα γράψει πως ο καρκινοπαθής έπαθε ότι έπαθε από επιλογή και πόσο μας κοστίζουν τα φάρμακά του..
χλευαζεις?