Επισκέπτης
σε πληροφορώ έχω φάει πολλές φορές άλογο (και δύο φορές γαιδαρο) σε βορειανατολικές ευρωπαικές χώρες (Ουγγαρία, Βουλγαρία ακόμη και Ιταλία) .. ναι όντως είναι λίγο ξυνό όταν είναι ψητό αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε... κρέας με λίγο λίπος είναι, πολλές πρωτείνες και πολύ καθαρό...
και μοσχοπόντικα έχω φάει στο Γιοχάνεσμπουργκ και κροκόδειλο στην Νιγηρία και γκού στο Καμερούν...
ααα ναι και ακρίδες στην Κένυα...
εσύ που νομίζεις ότι πάνε τα άλογα όταν γεράσουν ??
Δεν πα να'χεις φάει κι αρχιδοσάκουλα από βραδύποδα με πλιγούρι κι εσάνς από τσουτσουνόζουμο ουρακοτάγκου??
Όταν πληρώνεις κι αγοράζεις βοδινό μέσα στη συσκευασία πρέπει να έχει βοδινό.
Τέλος..