Εγω αποψε μετα το σχολασμα απο τη δουλεια θα παω κατα τις 10 στο χωριο. Επειδη κανει κρυο και δεν εχει νοημα ν΄αναψω τζακι γιατι μεχρι να ζεστανει το δωματιο θα παω για υπνο, θα κατσω στο καφενειο. Θα παρω μισο κιλο κρασι κι ενα μεζεδακι. Κοστος 3 ευρω. Πολυτελεια για καποιον που χρωσταει 22000 ευρω στεγαστικο στην αγροτικη. Απλωσα τα ποδια μου εξω απο την κουβερτα θα πει κανας τραμουντανας ή λοπεζ. Οταν ομως εγω επερνα το δανειο ειχα 3 δουλειες. Τελος του μηνα θα εχω μονο τ΄αγροτικα γιατι το μαγαζι που δουλευω κλεινει πλεον, αφου το αφεντικο το παλεψε αλλα δεν τραβαει. Που να ηξερα τι τεχνασματα και φορους θα σκαρφιζονταν για να διαλυσουν την ελληνικη κοινωνια οι υπλαλληλοι της τροικας οταν δανειζομουν. Ο δημοσιος υπαλληλος που επερνε δανειο γιατι πιστεψε οτι βολευτηκε και ηρθε καιρος να αποκτησει δικο του σπιτι, αλλα βρεθηκε απολυμενος κι αυτος απλωσε τα ποδια εξω απο την κουβερτα. Ουτε αυτος ουτε εγω ουτε οσοι ειμαστε στην ιδια κατασταση δικαιουμαστε να φαμε ενα σουβλακι γιατι με τα σημερινα δεδομενα το σουβλακι θεωρειται πολυτελεια. Αυτοι που αποφασισαν για εμας ομως τρωνε ακομα με "χρυσα κουταλια".