Επισκέπτης
Φαινετε υπερβολικο το νουμερο,στειλε αποδειξη για την παπαρια που εγραψες για να γινει πιστευτο μπουλουκοΓιατί, την αμφισβητείς χαρούλη;
Φαινετε υπερβολικο το νουμερο,στειλε αποδειξη για την παπαρια που εγραψες για να γινει πιστευτο μπουλουκοΓιατί, την αμφισβητείς χαρούλη;
6 ακινητα λεει,δηλαδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι κροισοιAυτό σου έκανε εντύπωση εσένα??
Το ότι ο πίξης έχει φίλο, ασχολίαστο??
Τι να κάνουμε, άλλοι έχουν φίλους, όπως εγώ,
Η μεση ελληνικη οικογενεια του φιλου του πιξι ισως,αυτος το ειπε αλλωστε.6 ακινητα λεει,δηλαδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι κροισοι
Την επομενη φορα που θα τον δεις μπορει να ειναι πιο σουρομενος και να σου πει οτι ειναι 7 τελικα,κρατας μας ενημερους για τις προβλεψεις του "φιλου πιξι"Όταν τον ξαναδώ θα του ζητήσω να σου στείλει τις αποδείξεις μιας και τον αμφισβητεί ένα τόσο σημαίνον στέλεχος του μπου όπως εσύ.
6 ακινητα λεει,δηλαδη η μεση ελληνικη οικογενεια ειναι κροισοι
και ακατοικητοΜπορεί να ισχύει.
Κι ο πίξης ακίνητο είναι..
Τι να κάνουμε, άλλοι έχουν φίλους, όπως εγώ
Ο πιξης μαζι με ενα φιλο του.Αποκλειστικη φωτο,παρακαλω για μπαναρισμα.Μπορεί να ισχύει.
Κι ο πίξης ακίνητο είναι..
Η μεση ελληνικη οικογενεια του φιλου του πιξι ισως,αυτος το ειπε αλλωστε.
Αλλα εν πασει περιπτωσει μαλλον εχουμε αλλη μια περιπτωση παπαροστρεβλολογιας του στυλ υπαρχουν πολλοι ΔΥ ενω εξω ειναι αλλιως(και αρα πρεπει να τους μειωσουμε),υπαρχει πολυ απο το αυτο και εκεινο ενω εξω ειναι αλλιωτικα(και αρα πρεπει να το διορθωσουμε)και υπαρχει πολυ ιδιοκατοικηση ενω εξω ολοι μενουν στο νοικι(συμπληρωστε τη γνωμη σας για το τι πρεπει να γινει,ευκολακι ειναι...).
Τι έγινε μουρό μου;
Εξω ομως ειναι αλλιως...ουδετερο βεβαια το ρεπορταζ της"Κ"αλλα καλη μαγια για περαιτερω προβληματολογια.Από τα στοιχεία της ΕΣΥΕ προκύπτει ότι στο σύνολο της χώρας το 80,5% έχει δικό του σπίτι, ενώ το 19,98% μένει σε ενοίκιο. Στο σύνολο των αστικών περιοχών, το ποσοστό των ενοικιαζόμενων κατοικιών αυξάνεται στο 26,47% και ακόμα περισσότερο στην περιφέρεια πρωτευούσης (29,3%). Σημειώνεται ότι στην περιφέρεια πρωτευούσης, το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι το μικρότερο στην επικράτεια. Αντίθετα, το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκατοίκησης παρατηρείται στις αγροτικές περιοχές (96,96%), όπου μόνο το 3,04% αντιστοιχεί σε ενοικιαζόμενες κατοικίες. Στη Θεσσαλονίκη το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι 78,03% και οι ενοικιαζόμενες κατοικίες ανέρχονται στο 21,97%.
Στις λοιπές αστικές περιοχές το ποσοστό ιδιοκατοίκησης ανέρχεται σε 75,97% και οι ενοικιαζόμενες στο 21,97%.
Τέλος, σε ημιαστικές περιοχές το ποσοστό ιδιοκατοίκησης ανέρχεται στο 87,64% και όσοι μένουν σε ενοίκιο στο 12,38%.
Εξω ομως ειναι αλλιως...ουδετερο βεβαια το ρεπορταζ της"Κ"αλλα καλη μαγια για περαιτερω προβληματολογια.
Για αυτο με τα 6 ακινητα κατα ΜΟ κλπ,καμμια δηλωση?
Ρε χάρε, στραβός είσαι ή βλάκας; Την έννοια του Μέσου Όρου την κατανοείς;
Παντως το στεκι του πιξη ειναι πολυ τρατζικ περιπτωση αν κρινω απο κατι θαμωνες...χθες περασα και για να ειμαι ειλικρινης δεν μπηκα μεσα για να τσεκαρω τον χωρο λεπτομερως καθοτι ακριβως στην εισοδο ηταν αραχτοι κατι φατσες πολυ περιεργες,τωρα νταβατζηδες ητανε,ασφαλιτες ητανε,θα σε γελασω...Πες μας για τους φίλους σου πίξη.
Ξες αυτούς που γαμωσταυρίζουν την τύχη τους όταν τους γίνεσαι κολαούζος..
Δεν χρειαζεται,κατι τετοιο παιζει,αντε δηλαδη στην καλυτερη να υπαρχει σπιτι Αθηνα και σπιτι στην επαρχια,οσο για τα περι ενοικιων και παλι μεγαλα βγαινουν τα ποσοστα της"Κ",υπαρχουν και πολλοι μεταναστες που ειναι στο νοικι.αμα σκάψω στην ΕΣΥΕ θα βρώ στοιχεία.. 6 ίσως είναι πολλά αλλά σίγουρα το 75%-80% των ελλήνικών οικογενειών διαθέτει πέραν της μίας κατοικίας
η ιδιοκατοίκησις είναι διαφορετικό πράγμα διότι μπορείς να διαθέτεις ακίνητο πχ στην Αλεξανδρούπολη αλλά στην Αθήνα να μένεις στο νοίκι .. τότε δεν μπαίνεις στα ποσοστά ιδιοκατοίκησης
Διασπορά σου είπε ο φίλος σου; Για να βγάλουμε ορθό συμπέρασμα
ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ ΜΕΝΙΟ!!!!
Τα στοιχεία μου τα έδωσε ο Chris 71,
Βαριαμαι να το ψαξω,επισης δεν ειμαι καλος σε αυτα τα θεματα αλλα αφου στα εδωσε μελος απο εδω θα ειναι ευκολο να αποδηχτει.Τα στοιχεία μου τα έδωσε ο Chris 71, ο οποίος λόγω του επαγγέλματος του γνωρίζει πολύ περισσότερα από τους αυτόφωτους Κέινς του μπου.
Όχι. Αλλά το γεγονός ότι έχουμε τον υψηλότερο στην ΕΕ κάτι λέει προφανώς.
Αγαπούλη.
Παντως το στεκι του πιξη ειναι πολυ τρατζικ περιπτωση αν κρινω απο κατι θαμωνες...χθες περασα και για να ειμαι ειλικρινης δεν μπηκα μεσα για να τσεκαρω τον χωρο λεπτομερως καθοτι ακριβως στην εισοδο ηταν αραχτοι κατι φατσες πολυ περιεργες,τωρα νταβατζηδες ητανε,ασφαλιτες ητανε,θα σε γελασω...Δεν χρειαζεται,κατι τετοιο παιζει,αντε δηλαδη στην καλυτερη να υπαρχει σπιτι Αθηνα και σπιτι στην επαρχια,οσο για τα περι ενοικιων και παλι μεγαλα βγαινουν τα ποσοστα της"Κ",υπαρχουν και πολλοι μεταναστες που ειναι στο νοικι.