ο κοντινός θεωρεί τον εαυτό του ζωάκι που κάποιος τον εκπαιδεύει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά... μας μάθανε, μας βάλανε κλπ κλπ κλπ κλπ....
δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα είναι η κριτική σκέψη και η ικανότητα ανάλυσης .... την οποία όλη την έχουν αλλά λίγοι ασχολούνται να την βάλουν να δουλέψει...
κανεις δεν μας εβαλε ΟΧΙ !
αυτο λεγεται ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ!!!
Πες ναι ρε ΜΑΛΑΚΑ με ρουσφετι του πασοκ μπηκα στο δημοσιο και επαιρνα τοσα π.χ. και πηρα και δανειακι για να παρω bmw εστω και 316 και το καλοκαιρι να τρωω μισο μισθο στην Χαλκιδικη παιζοντας ρακετες και κανοντας τον υπολοιπο μισθο (μισο μισθο) ψωνια.....!
ΟΧΙ το παμε αλλου! μας βαλανε λες και μας υποχρεωσαν να παρουμε καρτες δανεια και να ψηφιζουμε τοσα χρονια αυτους τους μαλακες!! μας βαλανε ΝΑΙ ΝΑΙ ! Σωστα!
Σε αυτη την παγιδα δεν επεσαν μονο νεοι αλλα και γονεις!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!
π.χ.
Ειμαι στο εξωτερικο και εχω εναν τυπα ο οποιος εχει φραγκα ατελειωτααααα! μεσα σε 7-8 χρονια που τον ξερω εγω εχει αλλαξει 4-5 αυτοκινητα ολη η οικογενεια με σοφερ ο τυπος σπιτια ακριβα ταξιδια κλπ!
για να μην πολυλογω ερχεται η ωρα να παρει αυτοκινητο στην κορη του ! (τα αμαξια τα εφερνε απο Γερμανια)
ειμαι μπροστα παιδια και λεει να σου παρω ενα Hundai i 30??? και πεταγομαι ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και λεω τι 1 30 μωρε παρτης της κοπελας ενα ΕΟS cabrio να γουσταρει.....
αν ηταν ελληνας θα της επαιρνε audi TT μισα μπροστα και τα υπολοιπα δοσεις
ενω εκεινος προτιμησε να της παρει κατι απλο και για να μην κακομαθαινει και για να εκτιμησει το γεγονος οτι ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΑΜΑΞΙ και για να δει ΠΩΣ βγαινουν τα λεφτα και και και......