Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
εγω εχω και από τα δύο και τα χρησιμοποιώ όπως πρέπει ....

η δεσποσύνη μπλέκει τα δύο αντικείμενα και την χρήση τους και όπως προκύπτει από την διάθεση της και τα γραφόμενα της λόγω ελλέιψεως πούτσας να χρησιμοποιεί την βούρτσα...
-Ισως ,αλλα αυτο που λες ειναι καθαρα υποθετικο,δεν εχει γραψει ποτε πχ..."χτες εψαχνα για πουτσα και βρηκα μια παλια μου βουρτσα τελικα και εγινε γλεντι" η "σκεφτομουνα να βαψω το εξοχικο -για να γλυτωσω λεφτα για γαμησια-και μολις επιασα τη βουρτσα εκστασιαστικα"....Το μονο που εχει παραδεχτει και εχει συγγενεια με βουρτσα(αν εχεις φαντασια) ειναι οτι ειναι καλη και λυσσαει για "πινελο" η αλλιως  :pipa2: η ευρεως γνωστο και ως τρομπονι....

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Με αυτή τη λογική κανένας δεν έβαλε "τον Ελληναρά" με το ζόρι να βάλει τα λεφτά του στο χρηματιστήριο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με αυτή τη λογική κανένας δεν έβαλε "τον Ελληναρά" με το ζόρι να βάλει τα λεφτά του στο χρηματιστήριο...

απληστία ενός κουτοπόνηρου και ανεκπαίδευτου λαού ο οποίος αρνείται να πάρει παράδειγματα από άλλους και θεωρεί ότι τα ξέρει όλα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
-τθαννοςς σε αφηνω επιτηδες να ποσταρεις ασταματητα μαλακιες για να δω ως που θα φτασεις....για φρεναρε λιγο να σκεφτεις...
τι ειναι μαλακια αγαπητε για πες μου!
οτι τρωγανε ΑΥΤΟΙ τον αγλεωρα και οτι ο κοσμος κοιμοταν ορθιος και ετρωγε φυσικα και ΑΥΤΟΣ ,βολευοταν!
ΤΕΛΟΣ! δεν παει αλλο! τι σου φενεται μαλακια για εξηγησε μου!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οτι τρωγανε ΑΥΤΟΙ τον αγλεωρα και οτι ο κοσμος κοιμοταν ορθιος και ετρωγε φυσικα και ΑΥΤΟΣ ,βολευοταν!

ο κοντινός θεωρεί τον εαυτό του ζωάκι που κάποιος τον εκπαιδεύει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά... μας μάθανε, μας βάλανε κλπ κλπ κλπ κλπ....

δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα είναι η κριτική σκέψη και η ικανότητα ανάλυσης .... την οποία όλη την έχουν αλλά λίγοι ασχολούνται να την βάλουν να δουλέψει...

Επισκέπτης
Διαφωνω,μπορει να ταζαν λαγους με πετραχειλια οι πολιτικοι αλλα κανεις δεν εβαλε με το ζοριτον κοσμακη να πονταρει στο χρηματηστηριο,αυτο που μπορεις να πεις ειναι οτι ολα αυτα τα λαμογια ποινηκοποιησαν την εργασια,υπηρχαν και ανθρωποι εκτος κυκλωματος που βγαλαν λεφτα απ το χρηματηστηριο,ειχαν βαλει στοχο οτι τα τοσα θα τα κανω τοσα και θα φυγω,ο Ελληναρας ειχε παρει μετοχες,καθοταν απ το πρωι στο καφενειο και εβλεπε χρηματηστηριο,νομιζε οτι καθε μερα θα ανεβενει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Διαφωνω,μπορει να ταζαν λαγους με πετραχειλια οι πολιτικοι αλλα κανεις δεν εβαλε με το ζοριτον κοσμακη να πονταρει στο χρηματηστηριο,αυτο που μπορεις να πεις ειναι οτι ολα αυτα τα λαμογια ποινηκοποιησαν την εργασια,υπηρχαν και ανθρωποι εκτος κυκλωματος που βγαλαν λεφτα απ το χρηματηστηριο,ειχαν βαλει στοχο οτι τα τοσα θα τα κανω τοσα και θα φυγω,ο Ελληναρας ειχε παρει μετοχες,καθοταν απ το πρωι στο καφενειο και εβλεπε χρηματηστηριο,νομιζε οτι καθε μερα θα ανεβενει.

η γοητεία του εύκολου κέρδους που βρίσκει εύφορο έδαφος σε λαούς σαν τον ελληνικό...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο κοντινός θεωρεί τον εαυτό του ζωάκι που κάποιος τον εκπαιδεύει σε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά... μας μάθανε, μας βάλανε κλπ κλπ κλπ κλπ....

δεν μπορεί να κατανοήσει ότι η βασική διαφορά του ανθρώπου από τα ζώα είναι η κριτική σκέψη και η ικανότητα ανάλυσης .... την οποία όλη την έχουν αλλά λίγοι ασχολούνται να την βάλουν να δουλέψει...
κανεις δεν μας εβαλε ΟΧΙ !
αυτο λεγεται ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΙΑ!!!
Πες ναι ρε ΜΑΛΑΚΑ με ρουσφετι του πασοκ μπηκα στο δημοσιο και επαιρνα τοσα π.χ. και πηρα και δανειακι για να παρω bmw εστω και 316 και το καλοκαιρι να τρωω μισο μισθο στην Χαλκιδικη παιζοντας ρακετες και κανοντας τον υπολοιπο μισθο (μισο μισθο) ψωνια.....!
ΟΧΙ το παμε αλλου! μας βαλανε λες και μας υποχρεωσαν να παρουμε καρτες δανεια και να ψηφιζουμε τοσα χρονια αυτους τους μαλακες!! μας βαλανε ΝΑΙ ΝΑΙ ! Σωστα!
Σε αυτη την παγιδα δεν επεσαν μονο νεοι αλλα και γονεις!
ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!!

π.χ.
Ειμαι στο εξωτερικο και εχω εναν τυπα ο οποιος εχει φραγκα ατελειωτααααα! μεσα σε 7-8 χρονια που τον ξερω εγω εχει αλλαξει 4-5 αυτοκινητα ολη η οικογενεια με σοφερ ο τυπος σπιτια ακριβα ταξιδια κλπ!
για να μην πολυλογω ερχεται η ωρα να παρει αυτοκινητο στην κορη του ! (τα αμαξια τα εφερνε απο Γερμανια)
ειμαι μπροστα παιδια και λεει να σου παρω ενα Hundai i 30??? και πεταγομαι ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και λεω τι 1 30 μωρε παρτης της κοπελας ενα ΕΟS cabrio να γουσταρει.....
αν ηταν ελληνας θα της επαιρνε audi TT μισα μπροστα και τα υπολοιπα δοσεις :P :cheesy:
ενω εκεινος προτιμησε να της παρει κατι απλο και για να μην κακομαθαινει και για να εκτιμησει το γεγονος οτι ΤΗΣ ΠΗΡΑ ΑΜΑΞΙ και για να δει ΠΩΣ βγαινουν τα λεφτα και και και......

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
απληστία ενός κουτοπόνηρου και ανεκπαίδευτου λαού ο οποίος αρνείται να πάρει παράδειγματα από άλλους και θεωρεί ότι τα ξέρει όλα...

Επειδή λοιπόν είναι ένας ανεκπαίδευτος λαός όπως γράφεις ένα σωστό κράτος όφειλε να τον προστατεύει.
Αντ΄ αυτού άφηνε και προμόταρε εταιρίες που δεν υπήρχαν να τον "ληστεύουν" έστω σε εισαγωγικά.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
τι να σκεφτεί ρε ο άνθρωπος... πολύ καλά τα λέει....

εσύ να βάλεις το χόρτο κακής ποιότητος που έχεις μέσα στην γκλάβα σου να λειτουργήσει κρετίνε...

με το ζόρι είπε κανένας στον ελληναρά να βάλει φέσι στην τράπεζα για να πάρει καγιέν με εξήντα χιλιάρικα? δεν του έκανε ρε παιδάκι μου ένα χιλιοεξακοσάρι τογιότα??? με το ζόρι τον βάλανε να πάει να αγοράσει μεζονέ στα βόρεια ???? δεν του έφτανε ένα καλό διαμέρισμα ?? ααα ναι να μην έχουμε κήπο ρε παιδάκι μου να κάνουμε μπάρμπεκιου ?? τι θα πεί η κυρά Μαρίκα Αντωνακη...
-ΕΙΣΑΙ τεραστιο "ΠΟΥΛΕΝ" και μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να εξηγησω στον τθανοςς(χωρις διαθεση να κανω τον πονηροπουλο)και γενικα ποιο το νοημα του ποσταρισματος μου με τα τελη κυκλοφοριας...
                              -ΤΡαβοψωλι εισαι τργομπας_
Το θεμα δεν ειναι αν καλως η κακως ο ροκαβλων και επι δεκαετιες στερημενος ελλην εκανε το παιδικο του ονειρο για την αποκτηση ενος καυλανταμαξου πραγματικοτητα....(για μενα ας πουμε που ζμπουτσαμ οι ροδες- αδιαφορο ως ονειρο) ...ΤΟ θεμα ειναι πως οτι ΟΝΕΙΡΟ και να εκανες και να πραγματοποιησες(με θυσιες και κοπους) ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ.....Σιγα μην κλαψω για τα παλιαμαξα-που στην τελικη ρυπαινουν και μπορεις να κανεις τη δουλεια σου αξιοπρεπως με πολυ φτηνοτερα και μικροτερα....Φωναζω ομως- ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ- για ολους που αγορασαν (πανακριβα) ενα κεραμιδι -δεν ειναι ολοι αγοραστες μεζονετας μαλακα τραβοψωλι στα ΒΠ-ΚΑΙ εβαλαν ενα δανειο βραχνα για 30-40 χρονια στη ζωη τους...ΠΟΥ ειναι το κακο σε αυτο?ΠΟΥ ειναι η ΣΠΑΤΑΛΗ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ στο να αγορασεις 80μετρα στην νεα φιλαδελφεια ας πουμε?
-Φωναζω -ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ- οσο μπορω γι αυτους που εκαναν 1,2,3 ΠΑΙΔΙΑ εστησαν τη ζωη τους ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΝΕ καθημερινα να βγουνε περα και πλεον ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ)ειναι τεκμηριο...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ σημερα ?θα καταθεσεις πινακιδες και σε αυτα?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ρε επιτελους ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΠΑΙΞΑΝΕ στον λαο οι αλητες ,που με τοσο θρασος σημερα ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και μετα ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ...
-ΥΣ τραμουντανα εχτες ο Φ.Π ειπε οτι εχουμε γκει οπαδους στον ΠΑΟΚ....ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ "ΦΙΛΕ"...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
διαβασε!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Επειδή λοιπόν είναι ένας ανεκπαίδευτος λαός όπως γράφεις ένα σωστό κράτος όφειλε να τον προστατεύει.
Αντ΄ αυτού άφηνε και προμόταρε εταιρίες που δεν υπήρχαν να τον "ληστεύουν" έστω σε εισαγωγικά.

it takes two to tango  ;)

από κεί και πέρα το δούλεμα στο χρηματιστήριο δεν χρειαζόταν ειδικές οικονομικές γνώσεις να το πάρεις χαμπάρι...

οι πρόσφυγες έμποροι και ειδικά οι Καππαδόκες έχουν ενα γνωμικό... "ο έμπορας κερδίζει όταν αγοράζει"

φυσικά τι να κλάσει η λαική σοφία απέναντι στους οικονομικούς αναλυτές αλλά και στους μαρξιστές (πάσης φύσεως και αποχρώσεως) φιλοσόφους....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

τι να διαβάσει ρε ο άνθρωπος από ενα ασυνάρτητο κείμενο διανθισμένο με άπειρες βρισιές και εμότικονς, χωρίς κανένα σημείο στίξης, χωρίς ειρμό και χωρίς καμμία παράγραφο ???

ΥΓ οι μαλακίες υ γράφονται στις προκηρύξεις συμπαράστασης στην βίλλα Αμαλίας έχουν καλύτερο ειρμό

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εφόσον το παιδικό όνειρο του νεοέλληνα είναι ένα μουράτο αυτοκίνητο είναι άξιος της μοίρας του

Με ποιό δικαίωμα φίλτατε εσείς κατηγορείτε το όνειρο του νεοέλληνα;

Επειδή εσείς ενδεχομένως χαλάτε το υστέρημά σας στις πουτάνες αυτό σημαίνει ότι ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να τα χαλάει στα αυτοκίνητα;

Εάν αύριο σας έβαζαν να βγάλετε κάρτα πιστωτική στους οίκους ανοχής για μικρότερο κόστος και μετά σας φορολογούσαν διπλά τις επισκέψεις θα σας άρεσε κύριος;

Αλλά λογικό είναι.

Στην ελλάδα άμα γαμιέται ο διπλανός καλά να πάθει, άμα γαμάνε εμάς είναι αντισυνταγματικό, αδικία, καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.

Πρακτικά και επειδή βλέπω ότι ακαολουθείτε πλήρως αυτή τη λογική σας εύχομαι να σας γαμήσουν για κάποια επιλογή σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σας επέτρεψαν να την κάνετε πραγματικότητα.

Πολίτες που λένε καλά κάνει το κράτος και συμπεριφέρεται εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες των πολιτών του είναι απλά ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ προς παραδειγματισμόν.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

από κεί και πέρα το δούλεμα στο χρηματιστήριο δεν χρειαζόταν ειδικές οικονομικές γνώσεις να το πάρεις χαμπάρι...

οι πρόσφυγες έμποροι και ειδικά οι Καππαδόκες έχουν ενα γνωμικό... "ο έμπορας κερδίζει όταν αγοράζει"

φυσικά τι να κλάσει η λαική σοφία απέναντι στους οικονομικούς αναλυτές αλλά και στους μαρξιστές (πάσης φύσεως και αποχρώσεως) φιλοσόφους....

Ευτυχώς φίλτατε που υπάρχει το ιντερνετ και γράφετε ανωνύμες αυτές τι παπάτζες.

Γιατί σε δημόσιο χώρο η φάπα θα έπεφτε σε ρυθμό κομπρεσέρ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με ποιό δικαίωμα φίλτατε εσείς κατηγορείτε το όνειρο του νεοέλληνα;

Επειδή εσείς ενδεχομένως χαλάτε το υστέρημά σας στις πουτάνες αυτό σημαίνει ότι ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να τα χαλάει στα αυτοκίνητα;

Εάν αύριο σας έβαζαν να βγάλετε κάρτα πιστωτική στους οίκους ανοχής για μικρότερο κόστος και μετά σας φορολογούσαν διπλά τις επισκέψεις θα σας άρεσε κύριος;

Αλλά λογικό είναι.

Στην ελλάδα άμα γαμιέται ο διπλανός καλά να πάθει, άμα γαμάνε εμάς είναι αντισυνταγματικό, αδικία, καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα κλπ.

Πρακτικά και επειδή βλέπω ότι ακαολουθείτε πλήρως αυτή τη λογική σας εύχομαι να σας γαμήσουν για κάποια επιλογή σας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που σας επέτρεψαν να την κάνετε πραγματικότητα.

Πολίτες που λένε καλά κάνει το κράτος και συμπεριφέρεται εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες των πολιτών του είναι απλά ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ προς παραδειγματισμόν.

το λάθος στον συλλογισμό  σου είναι το τονισμένο .. κανένας με στοιχειώδη δείκτη νοημοσύνης δεν ξοδεύει το υστέρημα του αλλά μόνο το περίσσευμα εφόσον αυτό υπάρχει...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16

Άλλο πράγμα είναι το δούλεμα άλλο η απάτη. Και όταν σαν κράτος αφήνεις να παίζονται μετοχές εταιριών χρεοκοπημένων εξαπατάς τους πολίτες σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ευτυχώς φίλτατε που υπάρχει το ιντερνετ και γράφετε ανωνύμες αυτές τι παπάτζες.

Γιατί σε δημόσιο χώρο η φάπα θα έπεφτε σε ρυθμό κομπρεσέρ.

φυσικά διότι κανένας δεν θέλει να παραδεχτεί ότι έκανε μαλακία .. όλοι ψάχνουν να βρούν εξιλαστήρια θύματα και

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom