erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Είναι επειδή γιορτάζω σήμερα
κοντεψα να σε πω χρονια πολλα αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Είναι επειδή γιορτάζω σήμερα
κοντεψα να σε πω χρονια πολλα αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
Βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας (γράφοντας) πως ο πόντικας κατά πάσα πιθανότητα έγινε εθελοντής για κάτι που πίστευε.
Όπως επίσης το τι ακριβώς μπορεί να πίστευε ένας εθελοντής των ολυμπιακών αγώνων.
πότε ο Ελληνας έδωσε κάτι τζάμπα
Εμένα δεν μου αρέσει...τουλάχιστον πριν είχε κι ένα χρωματάκι...ήταν πράσινη!επιτέλους ανάπτυξη
από δω και μπρος πράσινες θα είναι μόνο οι ροχάλεςΕμένα δεν μου αρέσει...τουλάχιστον πριν είχε κι ένα χρωματάκι...ήταν πράσινη!
Σημερα ειδαμε επιτελους μια ασπρη μεραεπιτέλους ανάπτυξη
σας χιόνισε ρε κωλοπρωτευουσιάνοι?Σημερα ειδαμε επιτελους μια ασπρη μερα
Χρόνια πολλά μωρή σκουλικαντέρα...στον φίλο σου τα είπες?από δω και μπρος πράσινες θα είναι μόνο οι ροχάλες
χρόνια πολλα ρε γιωτόμπαλο
Τωρα κεντρο Αθηνα ριχνει πολυ πραμασας χιόνισε ρε κωλοπρωτευουσιάνοι?
και στο χιόνι ριγμένοι είμαστε γαμώ την πρωτεύουσα σαςΤωρα κεντρο Αθηνα ριχνει πολυ πραμα
Να το στρωσει χλωμο γιατι ειναι βρεμενοι οι δρομοι αλλα τα αμαξια εχουν πανω χιονι.
-γαμησετα,εχει παγωσει και μενα η πισινα!Θα αναγκαστω να αναψω καλοριφερ για να θερμανω την εσωτερικη....και δεν υπαρχει σαλιο για πετρελαιο...ψωλια!!Eκάλη τώρα που βγήκα λίγο στο μπαλκόνι έχει 15 πόντους
Επιτελους ρε πουστη μου και με την καπνα απο τα τζακια- Η ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ!!!Σημερα ειδαμε επιτελους μια ασπρη μερα
Επιτελους ρε πουστη μου και με την καπνα απο τα τζακια- Η ΠΟΛΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ!!!
Nα δώ πως θα πάρει μπροστά το hamer
το έχουν σκεπάσει τα χιόνια
θα στείλω τον μαχμούτ να το καθαρίσει