Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα δούλευες ποτέ τσάμπα για ιδιωτική επιχείρηση για να ξετριφτείς??

Εγώ όχι, είχα ανάγκη από δουλειά.

Συμφοιτητές μου όμως που είχαν τα πάντα πλερωμένα, τα έσπαγαν τις καλές μέρες στο Βέρτη κάθε εβδομάδα και κυκλοφορούσαν με ΤΤ στα 24 τους το έκαναν.

Επισκέπτης
Το προέβλεψαν και οι Μάγια...  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

URL]]

Επισκέπτης
Συμφοιτητές μου όμως που είχαν τα πάντα πλερωμένα, τα έσπαγαν τις καλές μέρες στο Βέρτη και κυκλοφορούσαν με ΤΤ στα 24 τους το έκαναν.

Μόνο που ο εβερτο-γαμπρός δεν είχε αυτούς κατά νου..
Κάτι τύπους που έχουν ανάγκη τη δουλειά εννοούσε..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το "μεχρι 35 ετων" που λεει το κανατε ολοι αβαβα, η ειναι ιδεα μου ?

Αναρωτηθηκατε τι κανουν οι ανεργοι μετα τα 35 τους ?

Που μπορουν να απορροφηθουν ωστε να συμπληρωσουν τα συνταξιμα ενσημα τους ?
Ξερεις κατι? ειναι δικοπο μαχαιρι!
Αναλογα τις θεσεις!
Απο την μια καλα θα κανουν και θα αποροφησουν νεο κοσμο διοτι βγαζεις μια σχολη--->στρατο---> δουλειες του ποδαριου οπως καφετερειες κλπ Δεν μπορεις να τις κανεις μια ζωη + οτι αν δεν εχεις προυπηρεσια δεν σε παιρνεις κανεις! Παλια δεν σε παιρναν και ελεγες, γαμωτη απο καπου πρεπει να ξεκινησω ή ο εργοδοτης ελεγε οτι ΕΓΩ θα τον μαθω?

απο την αλλη ομως, οι 35 + με υποχρεωσεις οικογενειες καποιοι σπιτια,αυτοκινητα,δανεια αν καποιοι ειναι ανεργοι ποσο ευκολο ειναι να βρουν δουλεια? ειδικα στα 50 καποιοι...κλαφτα! (και τι δουλεια?δεν μπορεις να κανεις οτι να ναι)

αναλογα, καλως ή κακως! αυτοι που απολυθηκαν απο το δημοσιο και ειναι αποφοιτοι λυκειου ειναι για κρεμαλα! (ουτε στο εξωτερικο δεν μπορεις να φυγεις) !

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Το "μεχρι 35 ετων" που λεει το κανατε ολοι αβαβα, η ειναι ιδεα μου ?

Αναρωτηθηκατε τι κανουν οι ανεργοι μετα τα 35 τους ?

Που μπορουν να απορροφηθουν ωστε να συμπληρωσουν τα συνταξιμα ενσημα τους ?
Από τα 35 εως τα εξήντα φεύγα δεν το λες συμπλήρωμα για τα συντάξιμα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ξερεις κατι? ειναι δικοπο μαχαιρι!
Αναλογα τις θεσεις!
Απο την μια καλα θα κανουν και θα αποροφησουν νεο κοσμο διοτι βγαζεις μια σχολη--->στρατο---> δουλειες του ποδαριου οπως καφετερειες κλπ Δεν μπορεις να τις κανεις μια ζωη + οτι αν δεν εχεις προυπηρεσια δεν σε παιρνεις κανεις! Παλια δεν σε παιρναν και ελεγες, γαμωτη απο καπου πρεπει να ξεκινησω ή ο εργοδοτης ελεγε οτι ΕΓΩ θα τον μαθω?

απο την αλλη ομως, οι 35 + με υποχρεωσεις οικογενειες καποιοι σπιτια,αυτοκινητα,δανεια ανκαποιοι ειναι ανεργοι ποσο ευκολο ειναι να βρουν δουλεια? ειδικα στα 50 καποιοι...κλαφτα!

αναλογα, καλως ή κακως! αυτοι που απολυθηκαν απο το δημοσιο και ειναι αποφοιτοι λυκειου ειναι για κρεμαλα! (ουτε στο εξωτερικο δεν μπορεις να φυγεις) !
Εκει εστιαζω Θανοςς !!!!!!!

Τους πεταει σαν στιμμενες λεμονοκουπες αυτους ολους....

Πως θα ζησουν και πως θα βγουν, αν βγουν ποτε στην συνταξη, με τα αυξημενα πλεον ορια ?

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
οσο και να μην το ανεχομαστε/ανεχονται καποιοι αυτο με τα 200-300-400 Ευρω τον μηνα!
Σκεφτειτε οτι υπαρχουν ανθρωποι που πραγματικα αναγκη τα λεφτα και οτι εχω ακουσει και το εξης σκεπτικο απο καποιους!!
-εισαι ανεργος?
-ΝΑΙ
-Αρα δεν βγαζεις τιποτα...
-Δεν βγαζεις που δεν βγαζεις τιποτα, σε χαλανε τα 400 π.χ.??
-χμμμ Οχι!!

Αναγκαστικα!

Ξέρεις κάτι; Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε τα προσόντα για να πληρωνόμαστε περισσότερο. Αυτό που μπορούμε να παράγουμε δεν έχει μεγαλύτερη αξία από 300 - 400 ευρώ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Από τα 35 εως τα εξήντα φεύγα δεν το λες συμπλήρωμα για τα συντάξιμα
Σιγουρα εχεις δικιο, αλλα πολλοι δεν κολλαγαν ενσημα απο οταν ξεκινησαν να εργαζονται ......

Μεχρι να ξυπνησει ο καθενας παιρνει λιγο καιρο (αναλογα την εργασια)...... και αν εχει και αναγκες, η ειναι λιγο τραλαλα (ζαμαν φου) τοτε παιρνει και ετη...

Μετα οταν εργαζεσαι δεν εχεις χρονο να σκεφτεις πολλα πολλα .... Κατι το τρεξιμο κατι οι υποχρεωσεις κατι που δεν σου λεει κανεις τιποτα, γιατι θεωρει μαγκια να σε εκμεταλλευτει κτλ κτλ κτλ νατα τα προβληματα....

Εγω αν και ξεκινησα να εργαζομαι απο το 1989 ξεκινησα να ασφαλιζομαι το 1998 η 1999 !!!!!!!
Ενας θεος κι εγω ξερω με ποσους ηρθα σε ριξη για να ασφαλιστω !!!!!

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
γιατί όταν κάνεις πρακτική για το πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ δουλεύεις ???
εννοειται πως ναι.
στον ιδιωτικο τομεα αμοιβεσαι με τον κατωτατο στο ΤΕΙ αμοιβεσαι με 150 ευρω +250 απο το εσπα(απο οσο θυμαμαι αυτη ειναι οι μισθοι στα τει).Πλεον βαθμολογειται και στον ιδιωτικο τομεα μπορει να μετρησει ως προυπηρεσια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εκει εστιαζω Θανοςς !!!!!!!

Τους πεταει σαν στιμμενες λεμονοκουπες αυτους ολους....

Πως θα ζησουν και πως θα βγουν, αν βγουν ποτε στην συνταξη, με τα αυξημενα πλεον ορια ?
ΝΑΙ!!!
και γω απο την αλλη θα σου πω οτι ξερεις κατι αδερφε...εβγαλα μια σχολη πουτσα π.χ. 7 χρονια + στρατο +αναμονη + δουλειες του ποδαριου = βγαλε μια 10ετια χοντρικα! ΟΚ? 28...με το πτυχιο μου ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ  και δεν ποτε θα σχοληθω ΑΝ θα ασχοληθω ποτε και ΑΝ θα τα καταφερω και μετα ερχονται και αλλα του τυπου....Εγω ποτε θα απογαλακτιστω οεο? ποτε θα παρω ενα τουτου οεο? (κατι λογικο μεταχειρο απλο οχι κατι τσιου) ! Να πεις στα 30+ να κανεις οικογενεια? χαχαχαχαχαχα
δεν το συνεχιζω...παει λεγοντας!

υποθετικα ολλα τα παραπανω!

(Ενας αντρας αντικειμενικα αν βγαλει μια δυσκολη σχολη,στρατο + + + )
Υ.Γ Ασε που παλια εβγαζες τα σπαζμενα (εννοω οικονομικα) σε σχεση με 1 του δημοσιου! Βγαλτα και τωρα!

Επισκέπτης
Τώρα τι σόι μπουρδέλο είμαστε (να με συμπαθάνε τα μπουρδέλα) για ν'ακούμε προτάσεις από τον γαμπρό του Έβερτ ο οποίος διέπρεψε τόσο στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων όσο και στην υπόθεση του βατοπεδίου (ούτε ο Ντράζεν στις βολές τέτοιο ποσοστό) ούτε κι εμείς δεν ξέρουμε..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ξέρεις κάτι; Κάποιοι από εμάς δεν έχουμε τα προσόντα για να πληρωνόμαστε περισσότερο. Αυτό που μπορούμε να παράγουμε δεν έχει μεγαλύτερη αξία από 300 - 400 ευρώ.
Σχετικο! και πολυ κιολας!
ειδικα στο ιδιωτικο τομεα αστο!!
Ειτε ειναι πτυχιουχος ειτε οχι! Συγκρινε εναν γιατρο-δικηγορο που τον πληρωνεις αλλα σου παρεχει γνωση (πουλαει γνωση) και μπορει να δουλευει και 10ωρο
ή εναν σε ενα γκαραζ που επισης δουλευει 8-10 ωρες και σου παρεχει γνωση αλλα γαμιεται σωματικα ...ε οχι και δεν τα αξιζουν καποιοι!

να μου πεις για δημοσιο ή για καποιους που πουλανε αερα κοπανιστο ΝΑΙ ΟΚ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μόνο που ο εβερτο-γαμπρός δεν είχε αυτούς κατά νου..
Κάτι τύπους που έχουν ανάγκη τη δουλειά εννοούσε..

Μόνο που ο supermouse ως γνωστός επαγγελματίας προπαγανδιστής το πήγε αλλού από εκεί που το το πήγαινα εγώ.

Εγώ τον ρωτούσα εάν ως στρατιώτης του ελληνόφωνου κομμουνιστικού έθνους (που λέει κι αυτός) θα προσέφερε εθελοντική εργασία για την προώθηση/επικράτηση της ιδεολογίας του και αυτός απήντησε παπαριές καμαρωτές.(που λες κι εσύ).

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για πες μας λοιπόν που το πήγαινες??

Γιατί τη λέει σε αυτούς που έγιναν εθελοντές για κάτι που πίστευαν αφού κι αυτός κατά πάσα πιθανότητα (για αυτό και το ερώτημά μου προς αυτόν) το ίδιο θα έκανε.

Αυτοί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτός για κάτι άλλο. Αυτό που πιστεύει

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εγω εθελοντισμο θα εκανα στα 22 μου π.χ. και αυτο να δουλεψω  σε κατι πανω στο στοιχειο μου ή κατι που εχω χομπυ και τρελα! αλλιως δεν βρισκω τον λογο!

Επισκέπτης
Γιατί τη λέει σε αυτούς που έγιναν εθελοντές για κάτι που πίστευαν αφού κι αυτός κατά πάσα πιθανότητα (για αυτό και το ερώτημά μου προς αυτόν) το ίδιο θα έκανε.

Αυτοί για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτός για κάτι άλλο. Αυτό που πιστεύει

Βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας (γράφοντας) πως ο πόντικας κατά πάσα πιθανότητα έγινε εθελοντής για κάτι που πίστευε.
Όπως επίσης το τι ακριβώς μπορεί να πίστευε ένας εθελοντής των ολυμπιακών αγώνων.
Μου τα εξηγείς??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Βασικά δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας (γράφοντας) πως ο πόντικας κατά πάσα πιθανότητα έγινε εθελοντής για κάτι που πίστευε.
Όπως επίσης το τι ακριβώς μπορεί να πίστευε ένας εθελοντής των ολυμπιακών αγώνων.
Μου τα εξηγείς??

ασε μας ρε φιλαρακις που θες και εξηγησεις .. :grin:  :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
Παλι ανατροπουλα η Παοκαρα ρε καρντασι?
Εχει κανει αμι τι αλλο μαχητικη ομαδα ο Δωνης,τα παλευει ολα τα παιχνιδια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
-Λογικα πρεπει να πληρωθει καπως ο λαζοβιτς!!!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom