Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
ΠΡΩΤΑ κοιτάς τα άμεσα προβλήματά σου λέμε

δεν βαφτίζεις τα μακρινά σου κοντινά.

το πρόβλημά σου δεν είναι το ατύχημα ΤΩΡΑ.

πρώτα κοιτάς πως δεν έχεις καν βιομηχανία. Και οι περισσότεροι εδώ δεν τις θέλουνε καν τις βιομηχανίες!!
-ΟΤΑΝ θα εχεις μισθους μπαγκλαντεζιου-συνθηκες εργασιας μπαγκλαντεζιου- και υποδομες-(δρομους,λιμανια,μικροτερη αποσταση)ευρωπαικες....ελα να μου πεις για ποτε τα μακρινα θα γινουν κοντινα.....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-ΟΤΑΝ θα εχεις μισθους μπαγκλαντεζιου-συνθηκες εργασιας μπαγκλαντεζιου- και υποδομες-(δρομους,λιμανια,μικροτερη αποσταση)ευρωπαικες....ελα να μου πεις για ποτε τα μακρινα θα γινουν κοντινα.....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!

ρε κοντινούλη... σου απαγόρευσε κανένας να μην είσια μισθωτός και να κάνεις ότι δουλειά γουστάρεις??

αυτό που δεν επιτρέπεται πλέον είναι το να είσαι παράσιτο .. και λέγοντας παράσιτο εννοώ κάθε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα που δεν παράγει πλούτο αλλά συντηρείται από τον πλούτο των άλλων...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ακριβως!!!!

Εγω παντως μισθωσα μια εκταση μονοκομματη..διπλα στα δικα μου..
200 στρεμματα...

Ζυγωνει ο καιρος να την κανω απο το ρημαδι..
Να δούμε σε ποιον θα τα πουλάμε!  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
ρε κοντινούλη... σου απαγόρευσε κανένας να μην είσια μισθωτός και να κάνεις ότι δουλειά γουστάρεις??

αυτό που δεν επιτρέπεται πλέον είναι το να είσαι παράσιτο .. και λέγοντας παράσιτο εννοώ κάθε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα που δεν παράγει πλούτο αλλά συντηρείται από τον πλούτο των άλλων...
-ΠΟΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...το θεμα ειναι τι οριζεις εσυ ως παρασιτο,γιατι εγω θεωρω αυτους ....Με το υπουργείο Οικονομικών να έχει ανοίξει τους φακέλους μεγαλοεφοπλιστών και επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον ναυτιλιακό κλάδο αλλά και στο real estate, ήρθε στο φως περίπτωση ζάμπλουτου εφοπλιστή που δεν κατέβαλλε χαράτσι ύψους 6,2 εκατομμυρίων ευρώ.ΠΟΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΠΕΞΕΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ 'ΠΑΡΑΣΙΤΟ' ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ...ΣΧΕΔΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ακριβως!!!!

Εγω παντως μισθωσα μια εκταση μονοκομματη..διπλα στα δικα μου..
200 στρεμματα...

Ζυγωνει ο καιρος να την κανω απο το ρημαδι..
θα το συνδυασεις με μετακομιση αθηνα?ακομα και αν μεινεις στο χωριο υπαρχει η πιθανοτητα να σε πιασει στερητικο συνδρομο απο τις γεωργικες απασχολησεις εκτος αν κρατησεις ενα μικρο κομματι να καλλιεργεις μεχρι τα βαθεια γεραματα.αν εχεις συνηθισει την φυση δυσκολα την αφηνεις νομιζω...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
θα το συνδυασεις με μετακομιση αθηνα?ακομα και αν μεινεις στο χωριο υπαρχει η πιθανοτητα να σε πιασει στερητικο συνδρομο απο τις γεωργικες απασχολησεις εκτος αν κρατησεις ενα μικρο κομματι να καλλιεργεις μεχρι τα βαθεια γεραματα.αν εχεις συνηθισει την φυση δυσκολα την αφηνεις νομιζω...
ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ!!!!!???

Επισκέπτης

Μπερδεύτηκες Κώτση..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πάρτο αλλιώς

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
URL]]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.812
Πόντοι
2.606
-ΠΑΩ να παρω ασπιρινη... ται ησουνα ποτε παλαιοτερα παραγοντας στον εδεσσαικο?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.395
Πόντοι
25.467
  Κανονιζω με τον αλλο τον ψηλεα....ηρθε ο καιρος αδελφε

:rolleyes:

Λαμπρά.

Εντός ολίγου θα χρήζει στην ενορία επιπλέον εφημέριος. 

Οπότε να αρχίσω να πακετάρω κι εγώ. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom