CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.491
- Πόντοι
- 2.606
απο κατω προς τα πανω -αν και βαριεμαι γιατι θα πανε στον βροντο-Προφανως και εχουμε διαφορα νοοτροπιας- απο φιλοσοφια δεν υπαρχεις απλα...ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ-ειναι σπαταλη-ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ειναι το δικιο....με την λογικη σου παμε σε πρακτικες ζουγκλας -το δυνατοτερο ζωο τρωει περισσοτερο ....1. ΔΕΝ είμαι τακίμι κανενός
2. για το φιλελεύθερος: για πες μου το πρόβλημά σου με τη φιλελεύθερη σκέψη/πρακτική
ΕΓΩ (εντελώς προσωπικά αφού αναφέρεσαι προσωπικά σε εμάνα) ξεκίνησα να δουλεύω με 320,000 ΔΡΑΧΜΕΣ έχοντας 2 πτυχία όταν ο βασικός ήταν 360,000 δραχμές.
Και ΔΕΝ διαμαρτυρήθηκα. Αλλά δούλεψα. Έμαθα. Εξελίχθηκα. Απαίτησα βάσει της ΔΟΥΛΕΙΑΣ μου. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου. Τα φέρνω στην Χ εταιρία; Μου δίνει. Με ανταμοίβει. ΔΕΝ τα φέρνω; Με διώχνει.
Πού διαφωνείς;
Εγώ λέω το απλό: εργάζομαι σωστά; πληρώνομαι και παίρνω και μπόνους. Δεν εργάζομαι όπως πρέπει; Τον πούλο. Υπάρχει άλλος κόσμος που θέλει να κάνει τη δουλειά μου καλύτερα από εμένα που βαράω μύγες.
Αν εσένα η λογική σου είναι να παίρνουνε πολλά αυτοί που κάθονται και λίγα αυτοί που δουλεύουνε σαν τα σκυλιά, τότε προφανώς ε΄χουμε διαφορά νοοτροπίας και φιλοσοφίας.
ΑΛΛΟ εργαζομαι σωστα και ευσυνειδητα ,αλλο γινομαι δουλος των παθων μου και των θελω μου(που διαφερεις απο ενα πρεζονι η αλκοολικο μετα)...αυτα που λες περι μπονους(εξηγουνται παβλοφικα αυτα τα συνδρομα)τα ακουω βερεσε...
ΟΣΟ για τις φιλελευθερες πρακτικες που λες(εχεις παρει χαμπαρι που μας φτασανε) κοιτα γυρω σου....το δογμα -αναπτυξη με ανεργια- ξεδιπλωνει το μεγαλειο του....θες ενα κομματι ψωμι-ελα σκλαβος-δε θες?χιλιαδες θα κανουν τα παντα γι αυτο....ΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...Αφουγκρασου πρωτα την σκληρη πραγματικοτητα που ο -και καλα φιλελευθερισμος εχει επιφερει και επιβαλλει...νομιζεις πως δεν θα σε αγγιξει ποτε?ισως πιστευεις πως θα γλυτωσεις?γραναζι εισαι -αναλωσιμο μαλιστα!
Δεν ειπα πουθενα να διαμαρτυρηθεις για να ζεις μαχαραγιας,....πουθενα...Αλλωστε ετσι δεν θα αλλαζε τιποτα....