The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.883
- Πόντοι
- 25.467
ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΒΕΡΔΟ!
Δεν πιάνει, τέκνον μου. Καρφωθήκατε.
ΛΕΓΕ ΡΕ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ;;;
ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΒΕΡΔΟ!
http://[URL unfurl="true"]www.denversuzukistrings.com/webpics/ManViolin.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Έχουμε τέτοιους..
Αν γουστάρεις θέσεις για άρμεγμα προβατίνας υπάρχουν μιας και γουστάρεις μαστάρια.
Για το άρμεγμα της αγελάδας κλείσαμε πλέζουρα σαν πιο έμπειρο..
Πουλάω εγώ...10 ευρώ η μία, 7 ευρώ χωρίς απόδειξη...αν πάρεις όλο το κουτί γίνονται άτοκες δόσεις!θα βρεις?
καμιά θέση για άρμεγμα τράγου έχει που έχω μεγαλύτερη εμπειρία?Έχουμε τέτοιους..
Αν γουστάρεις θέσεις για άρμεγμα προβατίνας υπάρχουν μιας και γουστάρεις μαστάρια.
Για το άρμεγμα της αγελάδας κλείσαμε πλέζουρα σαν πιο έμπειρο..
Ομολογω,εχω κολλητο φαρμακοτριφτη που με καβαντζωνει,τελευταια μου τις κανει σκονη (για να μη μας παρουν χαμπαρι οι πελατες του)και αναγκαζομαι να τις "ισιωνω" με πιστωτικη και τις ρουφαω απο την μυτη!Δεν πιάνει, τέκνον μου. Καρφωθήκατε.
ΛΕΓΕ ΡΕ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ;;;
καμιά θέση για άρμεγμα τράγου έχει που έχω μεγαλύτερη εμπειρία?
ναι τυπε.βιαστηκα να απαντησω χωρις να δω το μηνυμα σου εξου και το δευτερο ποστ.παντως γενικως αν ισχυει το αντιστροφο απο αθηνα πισω στο χωριο δεν ειναι καθολου κακη ιδεα... ;) καλυτερα αυτοαπασχολουμενος γεωργος παρα ωρομισθιος για παντα.Μπερδεύτηκες Κώτση..
-ΑΜΑ γουσταρετε παλιο απλυτοι στη γιορτη μου θα ανοιξω "πακετο"...θα γινει χαμος...με 20 ολακερες τραμπλετεν!!!!
-ΑΜΑ γουσταρετε παλιο απλυτοι στη γιορτη μου θα ανοιξω "πακετο"...θα γινει χαμος...με 20 ολακερες τραμπλετεν!!!!
και λέγοντας παράσιτο εννοώ κάθε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα που δεν παράγει πλούτο αλλά συντηρείται από τον πλούτο των άλλων...
τι εννοεις δεν παραγει πλουτο?πολλα επαγγελματα δεν παραγουν αλλα ειναι απαραιτητα στην δομη οχι μονο της καθε ειδους παραγωγης αλλα και του κρατους.ρε κοντινούλη... σου απαγόρευσε κανένας να μην είσια μισθωτός και να κάνεις ότι δουλειά γουστάρεις??
αυτό που δεν επιτρέπεται πλέον είναι το να είσαι παράσιτο .. και λέγοντας παράσιτο εννοώ κάθε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα που δεν παράγει πλούτο αλλά συντηρείται από τον πλούτο των άλλων...
Και πάλι δεν πήρα απάντηση.
Ποια είναι αυτά τα επαγγέλματα είπαμε??
ο νοών νοείτω...
επαγγέλματα τα οποία απαιτούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση τους από τους πολίτες για εργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν...
και όπως λέει μία ρήσις "δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα που καλούνται να επιλύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες"
και όπως λέει μία ρήσις "δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα που καλούνται να επιλύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες"
οχι ψυχιατρος.ποτε ψηνεσαι να κλεισουμε ραντεβου?και για να το σπάσεις τελείως...
"δημόσιος υπάλληλος είναι ένας άνθρωπος ό οποίος σε κάθε λύση σου έφευρίσκει δύο προβλήματα"......
δικηγόρος είσια τζόγια μου ???????????????????????
τι εννοεις δεν παραγει πλουτο?πολλα επαγγελματα δεν παραγουν αλλα ειναι απαραιτητα στην δομη οχι μονο της καθε ειδους παραγωγης αλλα και του κρατους.