Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.denversuzukistrings.com/webpics/ManViolin.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Έχουμε τέτοιους..
Αν γουστάρεις θέσεις για άρμεγμα προβατίνας υπάρχουν μιας και γουστάρεις μαστάρια.
Για το άρμεγμα της αγελάδας κλείσαμε πλέζουρα σαν πιο έμπειρο..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Έχουμε τέτοιους..
Αν γουστάρεις θέσεις για άρμεγμα προβατίνας υπάρχουν μιας και γουστάρεις μαστάρια.
Για το άρμεγμα της αγελάδας κλείσαμε πλέζουρα σαν πιο έμπειρο..
καμιά θέση για άρμεγμα τράγου έχει που έχω μεγαλύτερη εμπειρία?  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Δεν πιάνει, τέκνον μου. Καρφωθήκατε.

ΛΕΓΕ ΡΕ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ;;;
Ομολογω,εχω κολλητο φαρμακοτριφτη που με καβαντζωνει,τελευταια μου τις κανει σκονη (για να μη μας παρουν χαμπαρι οι πελατες του)και αναγκαζομαι να τις "ισιωνω" με πιστωτικη και τις ρουφαω απο την μυτη!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
-ΑΜΑ γουσταρετε παλιο απλυτοι στη γιορτη μου θα ανοιξω "πακετο"...θα γινει χαμος...με 20 ολακερες τραμπλετεν!!!!

Συνημμένα

• 20 ταμπλετεν.jpg
    20 ταμπλετεν.jpg
    9,4 KB · Εμφανίσεις: 12

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μπερδεύτηκες Κώτση..
ναι τυπε.βιαστηκα να απαντησω χωρις να δω το μηνυμα σου εξου και το δευτερο ποστ.παντως γενικως αν ισχυει το αντιστροφο απο αθηνα πισω στο χωριο δεν ειναι καθολου κακη ιδεα... ;) καλυτερα αυτοαπασχολουμενος γεωργος παρα ωρομισθιος για παντα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.883
Πόντοι
25.467
-ΑΜΑ γουσταρετε παλιο απλυτοι στη γιορτη μου θα ανοιξω "πακετο"...θα γινει χαμος...με 20 ολακερες τραμπλετεν!!!!

Όχι και ολόκληρη ταμπλέτα ρε σεις... Θα πάθει κανένας οβερ ντόουζ και θα έχουμε μπεξίματα μετά.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε κοντινούλη... σου απαγόρευσε κανένας να μην είσια μισθωτός και να κάνεις ότι δουλειά γουστάρεις??

αυτό που δεν επιτρέπεται πλέον είναι το να είσαι παράσιτο .. και λέγοντας παράσιτο εννοώ κάθε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα που δεν παράγει πλούτο αλλά συντηρείται από τον πλούτο των άλλων...
τι εννοεις δεν παραγει πλουτο?πολλα επαγγελματα δεν παραγουν αλλα ειναι απαραιτητα στην δομη οχι μονο της καθε ειδους παραγωγης αλλα και του κρατους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και πάλι δεν πήρα απάντηση.
Ποια είναι αυτά τα επαγγέλματα είπαμε??

ο νοών νοείτω...

επαγγέλματα τα οποία απαιτούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση τους από τους πολίτες για εργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν...

και όπως λέει μία ρήσις "δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα που καλούνται να επιλύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες"

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ο νοών νοείτω...

επαγγέλματα τα οποία απαιτούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση τους από τους πολίτες για εργασίες οι οποίες θα μπορούσαν να αποφευχθούν...

και όπως λέει μία ρήσις "δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες είναι τρία επαγγέλματα που καλούνται να επιλύσουν προβλήματα τα οποία δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχαν δικηγόροι, βουλευτές και διπλωμάτες"
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και για να το σπάσεις τελείως...

"δημόσιος υπάλληλος είναι ένας άνθρωπος ό οποίος σε κάθε λύση σου έφευρίσκει δύο προβλήματα"......

δικηγόρος είσια τζόγια μου ???????????????????????

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
και για να το σπάσεις τελείως...

"δημόσιος υπάλληλος είναι ένας άνθρωπος ό οποίος σε κάθε λύση σου έφευρίσκει δύο προβλήματα"......

δικηγόρος είσια τζόγια μου ???????????????????????
οχι ψυχιατρος.ποτε ψηνεσαι να κλεισουμε ραντεβου?

Επισκέπτης
Η ουσία όμως είναι η ελληνική κοινωνία είναι έτσι δομημένη που να κάνει τον καθένα να πιστεύει πως το δικό του επάγγελμα είναι το πιο χρήσιμο.
Τώρα όμως φτάσαμε στο ακραίο σημείο να πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία (ο καθένας ξεχωριστά) πως μόνο το δικό του είναι χρήσιμο..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ακουσαμε και αυτο.οι δημοσιοι υπαλληλοι εφευρισκουν τα προβληματα.δεν φταιει η γραφειοκρατια και τα ρουσφετια που διαλυσανε το δημοσιο αλλα οι ιδιοι οι υπαλληλοι που ξενυχτανε για να βρουν τροπο να κανουν την ζωη δυσκολη στους αλλους επιτηδες. :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι εννοεις δεν παραγει πλουτο?πολλα επαγγελματα δεν παραγουν αλλα ειναι απαραιτητα στην δομη οχι μονο της καθε ειδους παραγωγης αλλα και του κρατους.

κοίταξε...

εγώ θεωρώ απαραίτητα πολύ περισσότερα επαγγέλματα από αυτά που θεωρεί απαραίτητα η αριστερά  ;)

και για να πώ ένα απλό παράδειγμα...

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε δήμος πρέπει να έχει υπηρεσία αποκομιδής απορριμάτων...

πολύ απλά...

(1) κάνει μια μελέτη πόσο του κοστίζει η αποκομιδή σκουπιδιών ανά κάτοικο/κυβικό μέτρο κλπ
(2) μαζεύει όλο το προσωπικό που έχει προσληφθεί για την υπηρεσία αποκομιδής (προσοχή ΟΛΟ όχι όσους δουλευουν σε αυτήν) και τους λέει ...

μάγκες

Η αποκομιδή μου στοιχίζει πχ 10.000 ευρω τον χρόνο... σας χαρίζω μηχανήματα που διαθέτω και όλη την υποδομή (ανταλλακτικά κλπ), σας νοικιάζω τους χώρους έναντι συμβολικού ενοικίου και σας δίνω το δικαίωμα για πέντε χρόνια της αποκλειστικότητας στην αποκομιδή των σκουπιδιών με αμοιβή το ετησιο κόστος που είχα και φυσικά με όρο να γίνεται πχ τρείς φορές την μέρα, Σάββατα, Κυριακές κλπ κλπ κλπ... παίξτε μπάλα, καντε μια πολυμετοχική εταιρεία και ζήστε με αυτήν... μετά από πέντε χρόνια θα κάνω διαγωνισμό με μοναδικό όρο ό ανάδοχος να τηρεί την εργατική νομοθεσία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom