Νέα

Χρεοκοπεί η Ελλάδα ή η ...ΕΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα farkeli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Άλλαξε κατι;

• Οχι.Ολα τα ίδια αλλάζουν κι ολα τα ίδια μένουν.

Ψήφοι: 47 23,7%
  • Οι πλούσιοι παρέμειναν πλούσιοι οι φτωχοί έμειναν φτωχότεροι

Ψήφοι: 93 47,0%
  • Ανεργία

Ψήφοι: 14 7,1%
  • Ηρθε η αναπτυξη

Ψήφοι: 15 7,6%
  • Γίναμε πλουσιότεροι σαν Εθνος

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ο Τσιπρας ειναι ο καλύτερος ( δεν κολλαει αλλα ηθελα να το πω)

Ψήφοι: 24 12,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Επιβεβαιωση...μπροστα σε επιλεγμενο ακροατηριο(παρεα του ιδιου φυραματος)η εν γενει ξεδιαλεγμενο(για να μην αρπαξουμε καμμια φαπα)οι τραβατρομπες τα δινουν ολα...

Στο ασχετο και ακυρο ομως...

γιατί δεν διαβάζεις όλο το πόστ γκαιμπελάκο??

κανένα πρόβλημα αρκεί να αποτελείται από ανθρώπους και όχι από ζώα σαν τον "κύριο" συνδικαλιστή του δήμου Τρικάλων...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
"ο μέγας εχθρός της προπαγάνδας είναι η αμφιβολία... προς τούτο ουδέποτε πρέπει να γίνεται επίκλησις της λογικής των μαζών.. η προπαγάνδα πρέπει ν'απευθύνεται πάντοτε εις το συναίσθημα, το καθολικόν, το ολοκληρωτικόν συναίσθημα, το δίκαιον ή το άδικον, το ηθικόν ή το ανήθικον, την αγάπην ή το μίσος, την αληθειαν ή το ψεύδος. Η προπαγάνδα έναν οδηγόν έχει την υποκειμενικήν αλήθειαν του συμφέροντος και ουδέποτε την οιανδήποτε αντικειμενικήν αλήθειαν...."

το τηρείς κατά γράμμα το παραπάνω ποντικούλη... κατά γράμμα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515
Toυλάχιστον δε βγήκε ο συριζας να λες.
Για φαντάσου να κυβερνούσε αυτός. Θα έφευγε ακόμα κι η coca cola..

μην ανησυχεις θα μας διορισει ολους στο δημοσιο ο συριζα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια. Τωρα το τι θα τρωμε ειναι αλλο θεμα :headbang:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
:s&m_1:
"ο μέγας εχθρός της προπαγάνδας είναι η αμφιβολία... προς τούτο ουδέποτε πρέπει να γίνεται επίκλησις της λογικής των μαζών.. η προπαγάνδα πρέπει ν'απευθύνεται πάντοτε εις το συναίσθημα, το καθολικόν, το ολοκληρωτικόν συναίσθημα, το δίκαιον ή το άδικον, το ηθικόν ή το ανήθικον, την αγάπην ή το μίσος, την αληθειαν ή το ψεύδος. Η προπαγάνδα έναν οδηγόν έχει την υποκειμενικήν αλήθειαν του συμφέροντος και ουδέποτε την οιανδήποτε αντικειμενικήν αλήθειαν...."

το τηρείς κατά γράμμα το παραπάνω ποντικούλη... κατά γράμμα...
ΝΑΙ γραφε μαλακιες εσυ και ο ποντικος σου φταιει μετα....στο πα και το μεσημερι που πεταξες την μαλακια σου....ΗΔΗ συμβαινει αυτο που γραφεις(δυστυχως και πολυ κακως),το προβλημα σου ειναι οτι δεν συμβαινει παντου ακομα και στο τελευταιο τετραγωνικο εκατοστο ανεκμεταλλευτης  αμμου....ΔΕΝ μπορει κυρα μου να θες να κολυμπησεις στο πορτο κατσικι πχ και να σε βλεπει ο χ τουριστας αρχουσας ταξης,ειναι θεμα αισθητικης και εκκαθαριστικου στην τελικη....Το γιο σου στειλτον φανταρο ομως 2χρονια να υπερασπιστει τις παραλιες αν σε  πεσει κανας τουρκος να στις παρει(προς εκμεταλλευση φυσικα και αυτος για την αρχουσα ταξη)....ΤΖΑΜΠΟ ΛΕΜΕ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
μην ανησυχεις θα μας διορισει ολους στο δημοσιο ο συριζα και θα τρωμε με χρυσα κουταλια. Τωρα το τι θα τρωμε ειναι αλλο θεμα :headbang:
ΘΑ τρωμε μυαλα τζεο!Μυαλα υπαρχουνε αλλωστε,περισσεια λεμε!

Επισκέπτης

Δεν ξέρω τι θα κάνει ο σύριζας.
Αυτό που ξέρω είναι πως ΔΕΝ κυβερνάει ο σύριζας. Άλλοι κυβερνούν και μάλιστα κέρδισαν τις εκλογές με κύριο επιχείρημα τις επιπτώσεις από πιθανή διακυβέρνηση του σύριζα.
Τις οποίες επιπτώσεις βιώνουμε τώρα χωρίς να είναι ο σύριζας κυβέρνηση.
Εγώ αυτά βλέπω. Μαντικές ικανότητες να ξέρω τι θα κάνει ο συριζα εαν κι εφόσον δεν έχω..

Επισκέπτης
:s&m_1:ΝΑΙ γραφε μαλακιες εσυ και ο ποντικος σου φταιει μετα....στο πα και το μεσημερι που πεταξες την μαλακια σου....ΗΔΗ συμβαινει αυτο που γραφεις(δυστυχως και πολυ κακως),το προβλημα σου ειναι οτι δεν συμβαινει παντου ακομα και στο τελευταιο τετραγωνικο εκατοστο ανεκμεταλλευτης  αμμου....ΔΕΝ μπορει κυρα μου να θες να κολυμπησεις στο πορτο κατσικι πχ και να σε βλεπει ο χ τουριστας αρχουσας ταξης,ειναι θεμα αισθητικης και εκκαθαριστικου στην τελικη....Το γιο σου στειλτον φανταρο ομως 2χρονια να υπερασπιστει τις παραλιες αν σε  πεσει κανας τουρκος να στις παρει(προς εκμεταλλευση φυσικα και αυτος για την αρχουσα ταξη)....ΤΖΑΜΠΟ ΛΕΜΕ...
Θρασος χιλιων πιθηκων οι τραβατρομπηδες,αλλα οχι μπροστα στο περιπτερο...μονο στο πισι,αντε και σε κανα δεκσο καφενε...

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
σόρρυ - ενδεχομένως να έχεις και δίκιο, εγώ άλλωστε ΔΕΝ είμαι οικονομολόγος (όπως νομίζω δεν ισχυρίζεται ΟΥΤΕ αυτός πως είναι)

αλλά θα προτιμούσα από αυτήν την κρίση, να εξηγήσεις σε εμάς τους αδαείς πού ακριβώς διαφωνείς ώστε να τον κρίνεις έτσι.

για να καταλαβαίνω κι εγώ που είμαι αδαής.

τι δεν καταλαβαινεις ρε μπρο;

μοντελο παραγωγης, προυπο8ετει περα απο φορολογικα/επενδυτικα ετ αλ, αλλο μοντελο εκπαιδευσης

ριξε μια ματια στους αντιστοιχους δεικτες του ΟΑΣΕ (Ν. Κορεα, Φινλανδια ετ αλ) και δες το κορελεισον με εντασεως κεφαλαιου/κλαστερς κλπ

οσο στη Σοβιετια, υπαρχουν (πρυτανικα) σκουπιδια τυπου ΑΠΘ/ΕΜΠ, 8α κανουμε 1 βημα μπρος και καμια 10αρια πισω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Θρασος χιλιων πιθηκων οι τραβατρομπηδες,αλλα οχι μπροστα στο περιπτερο...μονο στο πισι,αντε και σε κανα δεκσο καφενε...

στους φίλους σου και συν-ρουφιάνους σου περιπτεράδες αγορεύεις εσύ πόντικα??

Επισκέπτης
στους φίλους σου και συν-ρουφιάνους σου περιπτεράδες αγορεύεις εσύ πόντικα??
Αγορευω οπου και οποτε μου γουσταρει χωρις να υπολογισω αν εχω μπροστα μου δεκσους η οχι...Απο εκει και περα οποιος χαλαστει και γουσταρει μανουριασματα θα τα εχει και οτι ηθελε προκυψει...Σαλτα γαμησου τωρα ριξε τον"ακτιβισμο"σου στο πισι και μη μας τα πρηζεις.

Ακου λεει ξεκουμπισου κυρα Μαρια με τα ταπερακια σου...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Ξερεις τι μου τι σπαει πιο πολυ φιλε με αυτους....στα παπαρια μου οι ονειρωξεις του καθε τραβοζομπι και τζημεροειδες,στο κατω κατω δικαιωμα του....Μου την σπαει η τρολια και γκρινια τους μετα....'Κοιτα οι νεοι δεν δινουν δεκαρα,ειναι αδιστακτοι για το χρημα,δεν εχουν ηθικη,τα γαμανε ολα αρκει να κονομησουν,κοιτα τα νεα κοριτσια,ολο ψωλορουφα ειναι για να εχουν,πηδιουνται με φραγκατους για χλιδη,ξετσιπωσια'.....ΑΦΟΥ ρε μαλακες ολη την ωρα αποθεωνετε το κερδος,την κονομα,τις διαφορες που πρεπει να εχει "δικαιωματικα"  η αρχουσα ταξη ,απο την "πλεμπα" τους χαμηλομισθους(μπλιαχ)...ΤΙ περιμενετε να μαθουν οι νεοι?αλληλεγγυη,σθενος,θαρρος,αρετη...τι?'ΟΤΑΝ εχεις το βοθρο ανοιχτο στην αυλη σου ,περιμενεις το σπιτι σου να μυρισει λεβαντα?'....Ειναι και αυτες οι λογικες-αν οχι μονο αυτες-που μας φτασανε σε αυτο το χαλι(ευρυτερα)....Πρωτα γιναμε ζωα υποδουλα στο ΚΕΡΔΟΣ και μετα ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....Υπουλα πραγματα,σου συμβαινουν μερα με την μερα ,δηλητηρια!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ξερεις τι μου τι σπαει πιο πολυ φιλε με αυτους....στα παπαρια μου οι ονειρωξεις του καθε τραβοζομπι και τζημεροειδες,στο κατω κατω δικαιωμα του....Μου την σπαει η τρολια και γκρινια τους μετα....'Κοιτα οι νεοι δεν δινουν δεκαρα,ειναι αδιστακτοι για το χρημα,δεν εχουν ηθικη,τα γαμανε ολα αρκει να κονομησουν,κοιτα τα νεα κοριτσια,ολο ψωλορουφα ειναι για να εχουν,πηδιουνται με φραγκατους για χλιδη,ξετσιπωσια'.....ΑΦΟΥ ρε μαλακες ολη την ωρα αποθεωνετε το κερδος,την κονομα,τις διαφορες που πρεπει να εχει "δικαιωματικα"  η αρχουσα ταξη ,απο την "πλεμπα" τους χαμηλομισθους(μπλιαχ)...ΤΙ περιμενετε να μαθουν οι νεοι?αλληλεγγυη,σθενος,θαρρος,αρετη...τι?'ΟΤΑΝ εχεις το βοθρο ανοιχτο στην αυλη σου ,περιμενεις το σπιτι σου να μυρισει λεβαντα?'....Ειναι και αυτες οι λογικες-αν οχι μονο αυτες-που μας φτασανε σε αυτο το χαλι(ευρυτερα)....Πρωτα γιναμε ζωα υποδουλα στο ΚΕΡΔΟΣ και μετα ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ....Υπουλα πραγματα,σου συμβαινουν μερα με την μερα ,δηλητηρια!

και ποιός θα τους τα μάθει αυτά ρε παλληκάρι?

ο ΣΥΡΙΖΑιος που χλεύαζει την αναπηρία?
ο ΣΥΡΙΖΑιος που επικροτεί τα λυντσαρίσματα?

ή το χρυσαύγουλο ??

Επισκέπτης
Ξερεις τι μου τι σπαει πιο πολυ φιλε με αυτους....στα παπαρια μου οι ονειρωξεις του καθε τραβοζομπι και τζημεροειδες,στο κατω κατω δικαιωμα του....Μου την σπαει η τρολια και γκρινια τους μετα....'Κοιτα οι νεοι δεν δινουν δεκαρα,ειναι αδιστακτοι για το χρημα,δεν εχουν ηθικη,τα γαμανε ολα αρκει να κονομησουν,κοιτα τα νεα κοριτσια,ολο ψωλορουφα ειναι για να εχουν,πηδιουνται με φραγκατους για χλιδη,ξετσιπωσια'.....
Σωστα,ολα αυτα τα κοιτα τα κωλοπαιδα,το μαζι τα φαγαμε και τα ρεστα δεν ειναι επικληση στο θυμικο των μαζων,αλλα στη λογικη! :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αγορευω οπου και οποτε μου γουσταρει χωρις να υπολογισω αν εχω μπροστα μου δεκσους η οχι...Απο εκει και περα οποιος χαλαστει και γουσταρει μανουριασματα θα τα εχει και οτι ηθελε προκυψει...Σαλτα γαμησου τωρα ριξε τον"ακτιβισμο"σου στο πισι και μη μας τα πρηζεις.

Ακου λεει ξεκουμπισου κυρα Μαρια με τα ταπερακια σου...

ξέρεις υπάρουν και ακροατήρια που δεν γουστάρουν μανουριάσματα και σέβονται τον ομιλητή ότι και αν λέει αυτός και του αντιπαραθέτει επιχειρηματα.... ακροατήρια που αποτελούνται από σοβαρούς ανθρώπους που δεν απειλούν με μανουριάσματα όποιον δεν συμφωνεί με αυτούς, σαν και του λόγου σου...

υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτήν την χώρα και όχι μόνο βρωμερά ποντίκια σαν και του λόγου σου και τους ομοίους σου...

Επισκέπτης
'Κοιτα οι νεοι δεν δινουν δεκαρα,ειναι αδιστακτοι για το χρημα,δεν εχουν ηθικη,τα γαμανε ολα αρκει να κονομησουν,κοιτα τα νεα κοριτσια,ολο ψωλορουφα ειναι για να εχουν,πηδιουνται με φραγκατους για χλιδη,ξετσιπωσια'

Βασικά, στα παπάρια τους για το τι κάνουν οι νέοι.
Την πάρτη τους κι όλα καλά..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
ξέρεις υπάρουν και ακροατήρια που δεν γουστάρουν μανουριάσματα και σέβονται τον ομιλητή ότι και αν λέει αυτός και του αντιπαραθέτει επιχειρηματα.... ακροατήρια που αποτελούνται από σοβαρούς ανθρώπους που δεν απειλούν με μανουριάσματα όποιον δεν συμφωνεί με αυτούς, σαν και του λόγου σου...

υπάρχουν και άνθρωποι σε αυτήν την χώρα και όχι μόνο βρωμερά ποντίκια σαν και του λόγου σου και τους ομοίους σου,που δεν κρατανε ταπερ στις παραλιες και δεν εχουν σε καμια περιπτωση εκκαθαριστικο κατω των 70000ε μηνιαιως...... στο φτιαξα λιγο μη σε πουνε και απλυτο!
:2funny: :2funny: αμα μιλαμε -μιλαγες και σε κοινο θα χε βγει ο (στην) σφυριζα 90%...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τι δεν καταλαβαινεις ρε μπρο;

μοντελο παραγωγης, προυπο8ετει περα απο φορολογικα/επενδυτικα ετ αλ, αλλο μοντελο εκπαιδευσης

ριξε μια ματια στους αντιστοιχους δεικτες του ΟΑΣΕ (Ν. Κορεα, Φινλανδια ετ αλ) και δες το κορελεισον με εντασεως κεφαλαιου/κλαστερς κλπ

οσο στη Σοβιετια, υπαρχουν (πρυτανικα) σκουπιδια τυπου ΑΠΘ/ΕΜΠ, 8α κανουμε 1 βημα μπρος και καμια 10αρια πισω...
τυπε εχουμε το μαθημα επαγγελματικου προπσανατολισμου εδω. :2funny: :2funny:
περα απο την πλακα τα πρυτανικα σκουπιδια ηταν η απαρχη της καταρρευσης της χωρας.σωστος λοιπον μπρο.ειναι θεμα ΚΑΙ εκαπιδευσης και αλλαγης μοντελου της ωστε να ειναι σε πληρη αρμονια με τα καινουργια δεδομενα και το μοντελο αναπτυξης που πρεπει να εχει ενα κρατος αναπτυγμενο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.535
Πόντοι
2.606
Βασικά, στα παπάρια τους για το τι κάνουν οι νέοι.
Την πάρτη τους κι όλα καλά..
ΟΛΑ και ολα φιλε ,πανω απο ολα ,πανω απο τη δεξια ,την τσεπη ,το θωπευμα καμιας νεαρης για να αγορασει την γκουτσι της,ειμαστε οικογενιαρχε,προετοιμαζουμε την νεα γεννια με οραματα...ολα και ολα!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μάιστα, ας δούμε τι λέει η ίδια η VW για το θέμα:

Piech Says VW Sales in China Will Grow at Least 9% in 2013
By Bloomberg News - Sep 11, 2012 12:54 PM GMT+0300

Volkswagen AG (VOW) Chairman Ferdinand Piech said the company’s sales in China will grow at least 9 percent in 2013 after expanding 10 percent or more this year, driven by consumers buying their first cars.

“The growth is tremendous,” Piech said in an interview today in Tianjin, China, where he’s attending the World Economic Forum. “You have so many people without cars and we expect a few buyers for our products.”

The maker of the Golf hatchback and the Beetle, which counts China as its biggest market, is planning to invest 14 billion euros ($18 billion) until 2016 to increase production in the country. Still, Volkswagen is facing slowing demand in the country as growth in the world’s second-largest economy decelerates.

“China is VW’s most important market,” said Juergen Pieper, a Frankfurt-based analyst with Bankhaus Metzler. “The strong position there is their advantage because the growth outlook for China is good even if the market cools down a bit.”

κλπ κλπ
όλο το άρθρο εδώ:

Για τα υπόλοιπα:

Δεν παίζει πρωτογενής τομέας σε αναπτυγμένη χώρα. Ή είμαστε στο ευρώ ή όχι. Ή ανήκουμε στην Ευρώπη ή όχι. ΣΕ ΟΛΕΣ τις αναπτυγμένες χώρες (Ευρωζώνη), η απασχόληση εργατικού δυναμικού στο πρωτογενή τομέα είναι 1-3%. Δεν γίνεται να είμαστε η εξαίρεση, παρά μόνο αν γίνουμε ευρομαλαισία. Πόσες φορές πρέπει δλδ να το πούμε για να το καταλάβουμε?
απλως δεν μπορεις να στηριζεσαι ΜΟΝΟ στον πρωτογενη τομεα οχι πως δεν μπορει να σου προσφερει ενα πολυ καλο ποσοστο στο αεπ σου.σιγουρα οχι 1-3%.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μάιστα, ας δούμε τι λέει η ίδια η VW για το θέμα:

Piech Says VW Sales in China Will Grow at Least 9% in 2013
By Bloomberg News - Sep 11, 2012 12:54 PM GMT+0300

Volkswagen AG (VOW) Chairman Ferdinand Piech said the company’s sales in China will grow at least 9 percent in 2013 after expanding 10 percent or more this year, driven by consumers buying their first cars.

“The growth is tremendous,” Piech said in an interview today in Tianjin, China, where he’s attending the World Economic Forum. “You have so many people without cars and we expect a few buyers for our products.”

The maker of the Golf hatchback and the Beetle, which counts China as its biggest market, is planning to invest 14 billion euros ($18 billion) until 2016 to increase production in the country. Still, Volkswagen is facing slowing demand in the country as growth in the world’s second-largest economy decelerates.

“China is VW’s most important market,” said Juergen Pieper, a Frankfurt-based analyst with Bankhaus Metzler. “The strong position there is their advantage because the growth outlook for China is good even if the market cools down a bit.”

κλπ κλπ
όλο το άρθρο εδώ:

Για τα υπόλοιπα:

Δεν παίζει πρωτογενής τομέας σε αναπτυγμένη χώρα. Ή είμαστε στο ευρώ ή όχι. Ή ανήκουμε στην Ευρώπη ή όχι. ΣΕ ΟΛΕΣ τις αναπτυγμένες χώρες (Ευρωζώνη), η απασχόληση εργατικού δυναμικού στο πρωτογενή τομέα είναι 1-3%. Δεν γίνεται να είμαστε η εξαίρεση, παρά μόνο αν γίνουμε ευρομαλαισία. Πόσες φορές πρέπει δλδ να το πούμε για να το καταλάβουμε?
σου ανέφερα συγκεκριμένα παραδείγματα χωρών...
τι δεν καταλαβαίνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom